Flaş Haberler

Flaş Haberler

Son dakika flaş haberler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan flaş haberler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını flaş haberler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Flaş Haberler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan flaş haberler gelişmeleri de dahil olmak üzere 808 flaş haberler haberi bulunmuştur. Tüm flaş haberler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'nin en pahalı transferi Cengiz Ünder'e resti çekti, oynayamazsın
Fenerbahçe'nin en pahalı transferi Cengiz Ünder'e resti çekti, oynayamazsın Süper Lig'in 11. haftası dev bir derbiye sahne olacak. Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak olan mücadele öncesi nefesler tutulurken karşılaşma öncesi flaş haberler gelmeye devam ediyor. Fenerbahçe'nin en pahalı transferi Cengiz Ünder'le ilgili karar gündem yarattı. İşte detaylar...
4.11.2023 Fenerbahçe
Asgari ücret toplantısı bitti mi? | Asgari ücret 4. toplantısı ne zaman?
Asgari ücret toplantısı bitti mi? | Asgari ücret 4. toplantısı ne zaman? İşçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu, bugün 3. Kez TİSK’in ev sahipliğiyle bir araya geldi. Toplantıya, Çalışma Genel Müdürü Nurcan Önder başkanlığında Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu’nda toplanan komisyonda, işçileri temsilen Türk-İş Genel Eğitim Sekreteri Nami Irgat, işverenleri temsilen TİSK Genel Sekreterleri Akansel Koç yer aldı. Peki Asgari ücret toplantısı bitti mi?
17.12.2019 Çalışan Hakları
Asgari ücret ne kadar olacak? Son dakika gelişmesi, ilk rakam..
Asgari ücret ne kadar olacak? Son dakika gelişmesi, ilk rakam.. Milyonlarca kişinin gözü kulağı orada. İşçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2020'de uygulanacak asgari ücreti belirleme çalışmaları kapsamında üçüncü kez toplandı. Toplantıda, TÜİK temsilcileri, asgari ücret tespitinde dikkate alınan, bir işçinin aylık gıda harcama tutarını ağır statüdeki işlerde 2 bin 331 TL, orta statüde 2 bin 86 TL, hafif statüde bin 940 TL olarak hesaplandığını açıkladı.
17.12.2019 Çalışan Hakları
Bakan Gül'den flaş açıklaması! Yaşlı, hamile ve  çocukların...
Bakan Gül'den flaş açıklaması! Yaşlı, hamile ve çocukların... Af yasası son dakika haberleri ülke gündeminden düşmüyor. Konuyla ilgili açıklamalar mahkum ve mahkum yakınları tarafından yakından takip ediliyor. Adalet Bakanı Gül yaptığı açıklamada, "Bazı suçlardan hükümlü olan yaşlı, hamile ve çocukların cezalarını evde çekmesi alternatifi üzerinde duruyoruz." dedi. İşte ay yasası son dakika gelişmesi...
25.11.2019 Gündem
Mali'de saldırı: En az 100 ölü
Mali'de saldırı: En az 100 ölü Mali'de Dogon etnik grubunun yaşadığı bir köye yapılan saldırıda en az 95 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Reuters haber ajansı ölü sayısının en az 100 olduğunu aktardı.
10.06.2019 Dünya
ETA'nın siyasi lideri Fransa'da yakalandı
ETA'nın siyasi lideri Fransa'da yakalandı İspanya İçişleri Bakanı yaptığı açıklamada ayrılıkçı terör örgütü ETA'nın kaçak elebaşı Josu Ternera'nın Fransa'nın Sallanches bölgesinde gözaltına aldığını duyurdu.
16.05.2019 Dünya
Trump'tan büyük gözdağı! Anlaşmazsanız...'
Trump'tan büyük gözdağı! Anlaşmazsanız...' ABD Başkanı Donald Trump, Çin'e açık açık tehditte bulundu. Trump, 'Çok kötü bir şekilde zarar göreceksiniz' dedi. Çin'den yanıt gecikmedi.
13.05.2019 Dünya
Son dakika... 'Washington'a dönmem gerek!' Savaş restlerinden sonra bir iptal daha!
Son dakika... 'Washington'a dönmem gerek!' Savaş restlerinden sonra bir iptal daha! ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo Grönland ziyaretini 'Washington'a dönmesi gerektiği' için erteledi. Haber son dakika olarak duyuruldu.
9.05.2019 Dünya
Son dakika... 1 kişi hariç hepsi 'evet' dedi! Yeni Zelanda'da...
Son dakika... 1 kişi hariç hepsi 'evet' dedi! Yeni Zelanda'da... Yeni Zelanda'nın Christchurch bölgesinde bulunan terörist Brenton Tarrant tarafından camilere gerçekleştirilen terör saldırısından sonra silah reformu tasarısı için oylama yapıldı. Yasa, 119'a 1 oyla geçti.
10.04.2019 Dünya
Son dakika... Ortalık karıştı! S. Arabistan ABD'ye...
Son dakika... Ortalık karıştı! S. Arabistan ABD'ye... Suudi Arabistan, ABD'nin İran kararını memnuniyetle karşıladı.
9.04.2019 Dünya
Son dakika... İsrail gece saldırdı! Füzeler düşürüldü! Çok sayıda ölü...
Son dakika... İsrail gece saldırdı! Füzeler düşürüldü! Çok sayıda ölü... Suriye ordusu, İsrail'in, Halep'in kuzeyindeki sanayi bölgesine saldırı düzenlediğini bildirdi. Saldırıda İsrail füzelerinin düşürüldüğü belirtildi.
28.03.2019 Dünya
Son dakika... Maduro: Trump ölüm emrimi verdi!
Son dakika... Maduro: Trump ölüm emrimi verdi! Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, "muhalefetle müzakereye hazırız" mesajı verdi. Maduro ayrıca ABD Başkanı Donald Trump'ın kendisinin ölüm emrini verdiğini ileri sürdü.
30.01.2019 Dünya
Son dakika... 'İstenirse ABD askerlerinin yerini alabiliriz!'
Son dakika... 'İstenirse ABD askerlerinin yerini alabiliriz!' Irak savaşında görev alan ve bazı uygulamalarıyla tepki çeken ABD’nin en büyük güvenlik şirketlerinden Blackwater, yeni adıyla Academi, istenirse Suriye’den çekilecek Amerikan askerlerinin yerini alabileceklerini söyledi. ‘Taşeron ordu’ fikrine direnen eski savunma bakanı Mattis’in istifasının Blackwater’ın işine yarabileceği konuşuluyor.
18.01.2019 Dünya
Son dakika... Rusya'da patlama! Peş peşe...
Son dakika... Rusya'da patlama! Peş peşe... Rusya'da medyada gelen doğal gaz patlamasından dolayı 1 kişi öldü 2 kişi yaralandı...
14.01.2019 Dünya
Son dakika... İran patladı! Terörist listesine...
Son dakika... İran patladı! Terörist listesine... İran, iki İranlının terörist listesine girmesinin ve bu kişilere yaptırım uygulanmasının ardından karşılık vereceğini bildirdi.
9.01.2019 Dünya
Son dakika... Türkiye ve Rusya anlaştı! Esad'ı uyardılar
Son dakika... Türkiye ve Rusya anlaştı! Esad'ı uyardılar Hafta sonu Moskova'da gerçekleşen zirvede Türkiye ve Rusya'nın, Fırat'ın doğusuna operasyon için mutabakata vardığı bildirildi.
3.01.2019 Dünya
Son dakika... Bağımsızlık savaşı! Toplanıyorlar!
Son dakika... Bağımsızlık savaşı! Toplanıyorlar! Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko, Ukrayna Kilise Konseyi'nin bağımsız bir kilise ve liderini seçmek için toplantı yapacağını duyurdu.
5.12.2018 Dünya
Son dakika... Bir geri adım daha! Varlık vergisini...
Son dakika... Bir geri adım daha! Varlık vergisini... Fransa hükümet sözcüsü Griveaux, hükümetin varlık vergisi ugulamasını yeniden değerlendirebileceğini söyledi.
5.12.2018 Dünya
Son dakika... Savaş çanları! Rusya başladı!
Son dakika... Savaş çanları! Rusya başladı! Rusya Kırım Yarımadası'na S-400 füze sistemlerini konuşlandıracak.
28.11.2018 Dünya
Son dakika... Suudi Arabistan talimat verdi! Savaşı...
Son dakika... Suudi Arabistan talimat verdi! Savaşı... Suudi Arabistan'ın başını çektiği koalisyon Yemen'in önemli liman şehri olan el Hudeyde'deki saldırılarını durdurdu.
15.11.2018 Dünya
Son dakika... Suudi Arabistan'dan korkunç haberler geliyor!
Son dakika... Suudi Arabistan'dan korkunç haberler geliyor! Suudi gazeteci Turki Bin Abdul Aziz Al Jasser'in bir Twitter hesabından Suudi Arabistan'daki insan hakları ihlallerini paylaştığı gerekçesiyle tutuklu bulunduğu cezaevinde işkence yapılarak öldürüldüğü iddia edildi.
8.11.2018 Dünya
Son dakika... Doğruysa yer yerinden oynar! Prens Selman...
Son dakika... Doğruysa yer yerinden oynar! Prens Selman... Prens Selman ve Suudi Kraliyet danışmanı Suud el Kahtani'nin Londra merkezli İran Uluslararası Televizyonu'nun arkasındaki güç olduğu ortaya çıktı.
31.10.2018 Dünya
Son dakika... 6.4 büyüklüğünde depremle sarsıldılar!
Son dakika... 6.4 büyüklüğünde depremle sarsıldılar! Son dakika haberine göre, Arjantin'de 6.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
29.10.2018 Dünya
Son dakika... Suudi Arabistan karıştı! Prens görevden alınacak mı?
Son dakika... Suudi Arabistan karıştı! Prens görevden alınacak mı? Cemal Kaşıkçı cinayeti tüm dünyayı ayağa kaldırdı. Son dakika haberleri peş peşe geliyor. Her ülkeden Suudi Arabistan'a karşı yaptırım uygulanması konusunda benzer sesler geliyor. ABD medyası da ABD ile Suudi Arabistan arasındaki ilişki ve Kral Selman'ın veliaht Prens oğlunu görevden alıp almayacağıyla ilgili görüşlerini bildirdi.
23.10.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Flaş Haberler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki flaş haberler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.