Satılık Daire

Satılık Daire

Son dakika satılık daire haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan satılık daire ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını satılık daire haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Satılık Daire

haberleri sayfasında son dakika yaşanan satılık daire gelişmeleri de dahil olmak üzere 237 satılık daire haberi bulunmuştur. Tüm satılık daire haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tapu da var, sözleşme de! 30 yıllık inşaat bilmecesi, satış iptal edildi
Tapu da var, sözleşme de! 30 yıllık inşaat bilmecesi, satış iptal edildi Sultangazi'de iddiaya göre, Nuri S. isimli müteahhit 30 yıl önce toprak sahibi İslam Altın ile kat karşılığı anlaşarak başladığı apartman inşaatının bir kısmını yarım bıraktı, tamamladığı daireleri ise 29 yıl önce 7 kişiye satarak ortadan kayboldu. Dairelerini müteahhit Nuri S.'den alanlar binada oturmaya başladı. Ancak müteahhit iddiaya göre İslam Altın'a söz verdiği daireleri yapmadı. Bu sırada toprak sahibi İslam Altın ölünce çocukları müteahhite dava açtı. Dava 2008 yılında kesinleşince; 29 yıl önce satılan arsa ve daire tapuları toprak sahibi olan İslam Altın'ın çocuklarına geri verildi. İslam Altın'ın çocukları ise, bina ve arsayı başka bir müteahhite sattı. Yeni müteahhit ise, deprem riski olduğu gerekçesiyle binadan karot alınmasını sağladı. Binanın 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Kanunu kapsamında incelenmesiyle yıkımına karar verildi. 
28.09.2023 Gündem
Ev sahibi sokakta kaldı! Kiracısının kapısının önüne koyduğu koltukta yatıyor
Ev sahibi sokakta kaldı! Kiracısının kapısının önüne koyduğu koltukta yatıyor Türkiye’de son aylarda bir çok kiracı ev sahibinin baskısı sonucu sokakta kalırken, Karabük’te ise tam tersi oldu. Eşinden ayrılan bir kişi 6 ay önce ihtar çektiği kiracısı evinden çıkmayınca sokakta kaldı. Apartman içine koyduğu koltukta kalan şahsın gözü, kiracısının kapısında.
20.08.2023 Yaşam
Kabine yarın Beştepe'de toplanıyor! Masada önemli 4 konu var
Kabine yarın Beştepe'de toplanıyor! Masada önemli 4 konu var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın Kabine Toplantısı'na başkanlık edecek. Kritik toplantının gündeminde 4 kritik ana başlık olacak. Gençlere vergisiz telefon ve bilgisayar satışı konusu da Kabine Toplantısı'nda masaya gelecek.
20.08.2023 Gündem
Ev sahibinin çıkarmak istediği kiracı öyle bir şey yaptı ki.. '200 bin TL'lik masraf var'
Ev sahibinin çıkarmak istediği kiracı öyle bir şey yaptı ki.. '200 bin TL'lik masraf var' Kayseri’de evden çıkarılmak istenen kiracı, ikameti ateşe verdikten sonra kaçtı. Yaklaşık 200 bin TL’lik hasarın oluştuğunu söyleyen ev sahibi kiracının bulunarak zararını karşılamasını istedi.
20.08.2023 Yaşam
Yıllarca hizmetçi olarak çalıştığı evin kızı olduğunu öğrendi: Dünyası başına yıkıldı
Yıllarca hizmetçi olarak çalıştığı evin kızı olduğunu öğrendi: Dünyası başına yıkıldı Kalbiye Sağlam, bir buçuk yıl önce iş insanı Niyazi Sağlam'ın kızı olduğunu öğrendi. Evinde yıllarca hizmetçilik yaptığını ve olayları öğrenince büyük bir şok yaşadığını anlatan Kadriye Sağlam, yıllarca çektiği eziyetlerin sorumlusu olarak onları görüyor...
20.08.2023 Yaşam
Aşkları Türkiye'yi yasa boğdu! Bir tokat yüzünden 2 can toprağa düştü, Dilan ve Yakup sonsuza kadar yan yana...
Aşkları Türkiye'yi yasa boğdu! Bir tokat yüzünden 2 can toprağa düştü, Dilan ve Yakup sonsuza kadar yan yana... Muş'un Korkut ilçesine bağlı Tan köyünde karşılıklı sevgi besleyen Dilan Tuna (21) ve Yakup Sönmez (26), 3 gün arayla hayatına son verdi. Yıllarca kavuşma hayaliyle yaşayan Dilan ve Yakup, genç kızın babasının attığı tokatın ardından peşpeşe ölüme gitti. Şimdi hem Dilan’ın, hem Yakup’un babası üzgün. Ama giden gitti. Yan yana toprağa verilen Tuna ve Sönmez’in mezar taşlarına tülbent bağlandı.
20.08.2023 Yaşam
Ev sahiplerinden yeni oyun! Bir evde 15 kişi, kiralayıp ranza satıyorlar, aylık 3.500 TL...
Ev sahiplerinden yeni oyun! Bir evde 15 kişi, kiralayıp ranza satıyorlar, aylık 3.500 TL... Kiralardaki fahiş artış sürerken ev sahipleri yüzde 25'lik zam sınırını delmenin formülünü arıyor. Pek çok ev sahibi son günlerde farklı bir yola başvuruyor. Artık odalara ranza koyup kaçak pansiyonculuk yapıyorlar. 8 kişinin kaldığı odadaki bir ranzanın bedeli aylık 3.500 TL. 'Eşya kullanım bedeli' adı altında ücret alınıp çıkarken iade edilmiyor.
20.08.2023 Ekonomi
Kiralar resmen uçtu, satılık daire fiyatına geldi! Aylık 650 bin TL'ye kiracı bekliyor
Kiralar resmen uçtu, satılık daire fiyatına geldi! Aylık 650 bin TL'ye kiracı bekliyor Fahiş kira fiyatlarının önüne geçilebilmesi için getirilen yüzde 25'lik artış sınırı ev sahiplerini engelleyemiyor. Birçok kiracı yüksek oranda zam ile karşı karşıya kalırken, İstanbul’da dar ve orta gelirli hanelere göre kiralık ev bulmak oldukça zor. Lükste ise sınır yok. İlan sitelerinde aylık kirası 100-650 bin lira bandından yüzlerce ev var. Kimi şehrin merkezinde olması, manzarası ile pazarlanırken, kimi de lüks bir sitede olduğu için bu rakamlara ulaşıyor. Birçok ilçede 100-200 bin liraya kadar çıkan rakamlar ‘Bu nasıl kira!’ dedirtiyor. Öte yandan mülk sahipleri yıllık olarak yapılan artışı da yeterli bulmuyor. Özellikle maaşlara yapılan ek zamla birlikte kiralara da ara zam yapılıyor. Peki ev sahibinin böyle bir hakkı var mı? Kiraya ara zam yasal mı? İşte ev sahibi - kiracı herkesi yakından ilgilendiren konun dikkat çeken ayrıntıları...
20.08.2023 Ekonomi
İETT otobüsü önce direğe ardından otomobile çarptı
 İETT otobüsü önce direğe ardından otomobile çarptı  Sarıyer'de yağmur nedeniyle kayganlaşan direksiyon hamiyetini kaybeden İETT otobüsü şoförü önce Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameralarının bulunduğu direğe ardından otomobile çarptı.  Otobüsün boş olması nedeniyle kazada ölen ya da yaralanan olmazken direk yola devrildi. Kaza nedeniyle çift yönlü olarak trafikte yoğunluk yaşandı.
17.05.2023 Yaşam
Kiralık ve satılık daire fiyatları ile ilgili flaş açıklama! 'Gerileme bekliyoruz'
Kiralık ve satılık daire fiyatları ile ilgili flaş açıklama! 'Gerileme bekliyoruz' Tüketicinin yatırımda ‘güvenli liman’ gördüğü konut sektöründe satışlar nisanda sert düştü. Ülke genelinde konut satışları nisan ayında yüzde 35.6 azalarak 85 bin 652 oldu. Yabancıya satışta da yüzde 60’lık gerileme ile son 23 ayın en düşük aylık performansı gerçekleşti Peki bu sert düşüş fiyatlara nasıl yansıyacak? Satılık ev fiyatları düşecek mi? İşte detaylar...
17.05.2023 Ekonomi
Ev alacaklara kritik uyarı: 'Fiyatlar artacak, alım fırsatı sürüyor'
Ev alacaklara kritik uyarı: 'Fiyatlar artacak, alım fırsatı sürüyor' Kahramanmaraş'ta yaşanan depremin ardından konut talebinde tercihler değişti. Depremler sonrasında konut satışları düşüşe geçerken, deprem riski yüksek bölgelerden kaçış isteği istatistiklere de yansıdı. Deprem riski düşük illerde müteahhitler dairelerini daha temel atmadan satıyor. Fiyatlarda ise yüzde 200'e varan artış görülüyor.
30.04.2023 Ekonomi
Kira artışları devam ediyor! '10 bin TL'nin altında ev yok'
Kira artışları devam ediyor! '10 bin TL'nin altında ev yok' Deprem sonrası afet bölgesinden başta komşu iller olmak üzere, Türkiye'nin dört bir yanına göç başladı. Vatandaşlar deprem riski taşıyan illerde ise; riskin düşük olduğu ilçeleri tercih ediyor. İl değiştirme imkanı olanlar 'güvenli' şehirlere yönelirken, bu süreçte İstanbul ilk kez dışa göç veriyor. Peki yaşanan iç göç kiralık daire fiyatlarını nasıl etkiledi? Önümüzdeki günlerde kiralarda düşüş eğilimi görülecek mi?
13.03.2023 Ekonomi
İstanbul'da deprem tedirginliği başladı! Fay hattından uzak ilçelere talep arttı
İstanbul'da deprem tedirginliği başladı! Fay hattından uzak ilçelere talep arttı İstanbul'da ikamet eden vatandaşlar deprem riskinin daha az olduğu bölgelerdeki konutlara talep gösteriyor. Başakşehir, Arnavutköy gibi ilçeler araştırılırken, 1999 yılı öncesi yapılan konutlara ilgi düştü.
22.02.2023 Gündem
Hepsi bin pişman! Yıllarca verdikleri emek böyle suya düştü
Hepsi bin pişman! Yıllarca verdikleri emek böyle suya düştü Ev sahibi olmak için elindeki tüm birikimlerini verdikleri kararla kaybettiler. Yıllarca biriktirdikleri paralarla, yaptırmak istedikleri evleri teslim alamayan vatandaşların başına gelenler duyanları hayrete düşürüyor.
21.11.2022 Yaşam
Kendi evinde kiracı oldu! İşte akıllara durgunluk veren olay
Kendi evinde kiracı oldu! İşte akıllara durgunluk veren olay Satılık daire fiyatlarındaki artış pek çok kişinin ev alma hayallerini ertelemesine neden olurken, evini satmak isteyenler için fiyat artışı fırsat oluşturuyor. Ancak alım satım süreci doğru planlanmadığında sorunlar yaşanabiliyor. Bursa'da yaşanan dolandırıcılık olayı ev sahibi bir kadının kendi evinde kiracı olmasına neden oldu.
17.11.2022 Yaşam
Kiralık ve satılık ev fiyatları ile ilgili yeni gelişme! 300 bin TL düştü
Kiralık ve satılık ev fiyatları ile ilgili yeni gelişme! 300 bin TL düştü Sosyal konut projesiyle birlikte kiralık daire fiyatlarındaki artış durdu. Talep ise devam ediyor. Emlakçılar, kiralık ev fiyatlarının projeyle birlikte sabit kaldığını söyleyerek, satılık dairelerde de gerileme yaşandığını kaydetti. İşte detaylar...
10.11.2022 Ekonomi
Kiralık ve satılık dairelerle flaş detay! Oyun ortaya çıktı, ev sahipleri...
Kiralık ve satılık dairelerle flaş detay! Oyun ortaya çıktı, ev sahipleri... Kiralık ve satılık dairelerle ilgili kritik detay ortaya çıktı. Ev sahiplerinin fahiş kira oyununa tepkiler çığ gibi büyüyor. Kiracılar ve ev alacak aman dikkat! Şikayet hakkınız var. İddiaya göre emlakçılar, yüksek komisyon için ev sahiplerine evi bedelinin çok üstünde yabancı kiracıya vermeyi teklif ediyor. Son kararı veren ev sahibi olsa da, sektör temsilcileri bu tip uygulamalara maruz kalan tüketicilerin emlakçıları şikayet edebileceğini söylüyor. İşte son dakika haberinin detayları...
27.07.2022 Ekonomi
Ev alacaklar için yeni fırsat! Değerini üçe katlayacak
Ev alacaklar için yeni fırsat! Değerini üçe katlayacak Ev alma planı yapan herkesi ilgilendiriyor. Yatırım fırsatı olarak değerlendiriliyor. Kentsel dönüşümle yenilenmesi planlanan riskli konutlar bir bir satışa çıkıyor. Kimi için yıkım kararı alınmış, kimi çoktan yıkılmış, kimi ise dönüşümü bekliyor... Evlerin yenilendiğinde 2-3 kat değer kazanacağı vaat ediliyor. Dönüşüm evlerinin fırsat olabileceğini belirten uzmanlar, araştırma yapmadan alanların zarar edebileceği konusunda uyarıyor.
10.07.2022 Ekonomi
Ev alacaklara ucuz konut müjdesi! Ağustos ayında başlıyor
Ev alacaklara ucuz konut müjdesi! Ağustos ayında başlıyor Ev sahibi olmak isteyenleri çok yakından ilgilendiriyor. Özellikle dar gelirli vatandaşlara konut alma imkanı doğacak. Ağustosta başlıyor. Çok sayıda il ve ilçede geçerli olacak. TOKİ tarafından yeni konut kapmanyasının detayları duyuruldu. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, vatandaşların alım güçleri dikkate alınarak ağustos ayında yeni bir sosyal konut kampanyası başlatılacağını açıkladı.
29.06.2022 Ekonomi
Aynı daireyi defalarca sattılar! 60 milyon liralık vurgun, yüzlerce kişi...
Aynı daireyi defalarca sattılar! 60 milyon liralık vurgun, yüzlerce kişi... Gaziantep’te bir inşaat firmasının aynı daireyi çok sayıda kişiye satarak yüzlerce kişiyi yaklaşık 60 milyon lira dolandırdığını iddia eden vatandaşlar protesto gösterisi düzenledi. Dolandırıldıklarını ifade eden vatandaşlar, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile Gaziantep Valisi Davut Gül’den destek beklediklerini dile getirdi.
8.05.2022 Gündem
İkinci el araba fiyatları ve satılık ev fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Tarih verildi, köpük gidecek, fiyatlar düşecek
İkinci el araba fiyatları ve satılık ev fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Tarih verildi, köpük gidecek, fiyatlar düşecek Ev ve araba almayı planlayan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Balon sönecek, fiyatlar düşecek. Yatırım için bekleyenler karlı çıkacak. Uzun süredir yükseliş trendinde olan ikinci el araba ve satılık ev fiyatlarıyla ilgili kritik açıklama geldi. Fiyatlardaki fahiş artış nedeniyle birçok kişi ev ya da araba almak için doğru zamanı bekliyordu. Fiyatlar her geçen gün yukarı yönlü hareketini sürdürürken araba ve ev fiyatlarının düşeceği tarih duyuruldu. Ne oldu da ikinci el araba fiyatları bu kadar yükseldi? Bir araba fiyatı ev fiyatına tekabül ediyor. Ancak yatırım amacı ile alınan evin kira getirisi olacakken, arabanın en az 3 bin lira gideri bulunuyor. Peki ne yapmak gerekiyor? Alım için ne zaman harekete geçmek gerekiyor? İşte ikinci el araba ve satılık daire fiyatları ile ilgili flaş detaylar...
8.05.2022 Ekonomi
Ev fiyatlarına fahiş zam! Yüzde  96,4 arttı...
Ev fiyatlarına fahiş zam! Yüzde 96,4 arttı... Gayrimenkul fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi! Satılık ev fiyatlarına fahiş zam! Uzun süredir hem kiralık hem de satılık konut fiyatları ekonomi gündemindeki yerini koruyor. Özellikle büyükşehirlerde konut stokunun arzı karşılayamaması nedeniyle kira fiyatlarında ciddi artış meydana geldi. Satılık konutlarda da yapılan fahiş zamlar ev sahibi olmayı vatandaşlar için 'hayal' haline getirdi. Merkez Bankası konut fiyat endeksini açıkladı. Konut fiyatları şubat ayında bir önceki yılın aynı ayına göre nominal olarak yüzde 96,4, reel olarak ise yüzde 26,9 oranında arttı.
18.04.2022 Ekonomi
Ev satışlarında yeni dönem! Artık değişiyor, 3 yıl ve KDV...
Ev satışlarında yeni dönem! Artık değişiyor, 3 yıl ve KDV... Ev ve iş yeri alacakları yakından ilgilendiriyor. Satışlarda yeni dönem. 3 yıla çıkacak. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda ‘vergi ve ekonomi paketi’ görüşülecek. Görüşülecek konular arasında dikkat çekici olan ise yabancıların iş yeri ve konut satışlarına ilişkin alınacak karar olacak. Buna göre yabancılara konut veya iş yeri teslimlerinde KDV'den istisna tutulmak için bir yıllık elde tutma şartı 3 yıla çıkarılacak. İşte son dakika haberinin detayları...
27.03.2022 Ekonomi
Ev ve arsa alımında büyük fırsat! Bakanlık açıkladı: 24 bin TL... İstanbul, Ankara ve birçok şehirde...
Ev ve arsa alımında büyük fırsat! Bakanlık açıkladı: 24 bin TL... İstanbul, Ankara ve birçok şehirde... Ev ve arsa alacakları yakından ilgilendiriyor. Bakanlık son dakika açıkladı. Büyük yatırım fırsatı. İstanbul, Ankara ve birçok şehirde satışa çıkıyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 28 ilde 472 konut ve ticari arsayı satışa çıkarıyor. Açık arttırma usulüyle yapılacak satışlar 5, 6 ve 7 Nisan’da yapılacak. İşte son dakika haberinin detayları...
25.03.2022 Ekonomi
Ev fiyatları ile ilgili flaş gelişme! Yüzde 59,6 oranında...
Ev fiyatları ile ilgili flaş gelişme! Yüzde 59,6 oranında... Konut fiyat endeksi Aralık ayında bir önceki yılın aynı ayına göre nominal olarak yüzde 59,6, reel olarak ise yüzde 17,9 oranında arttı.
16.02.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Satılık Daire ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki satılık daire haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.