Şaşırtan Açıklama

Şaşırtan Açıklama

Son dakika şaşırtan açıklama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şaşırtan açıklama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şaşırtan açıklama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şaşırtan Açıklama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şaşırtan açıklama gelişmeleri de dahil olmak üzere 396 şaşırtan açıklama haberi bulunmuştur. Tüm şaşırtan açıklama haberleri aşağıda listelenmiştir.
İrem Derici'den şaşırtan açıklama: Kadınlardan korkuyorum
İrem Derici'den şaşırtan açıklama: Kadınlardan korkuyorum Geçtiğimiz aylarda görüntü yönetmeni Gökhan Fırat ile aşk yaşamaya başlayan İrem Derici, aşk hayatıyla ilgili konuştu. Hadise'nin geçtiğimiz günlerde yaptığı "Bebeleri pistten alalım." paylaşımının ardından Ece Seçkin ve İrem Derici de polemiğe dahil olmuştu. Ünlü şarkıcı konuyla ilgili sorulara yanıt verdi.
25.12.2023 Magazin
Didem Soydan'dan şaşırtan açıklama! 52 bin kişiyi engelledim, neredeyse üstüne para vereceğim
Didem Soydan'dan şaşırtan açıklama! 52 bin kişiyi engelledim, neredeyse üstüne para vereceğim "Evli ve çocuklu eski sevgilime aşığım" açıklamasıyla magazin gündemini karıştıran Didem Soydan, sosyal medya hesabından yeni bir videosunu paylaştı. Bir takipçisinden gelen yoruma kayıtsız kalamayan Soydan, Instagram sayfasıyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.
30.11.2023 Magazin
Ünlü sanatçı Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkiden bir kızı olduğu 35 yıl sonra ortaya çıktı
Ünlü sanatçı Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkiden bir kızı olduğu 35 yıl sonra ortaya çıktı Sinema ve tiyatro dünyasının duayen ismi Metin Akpınar'ın, yaşadığı evlilik dışı ilişkiden Duygu Nebioğlu adında bir kızı olduğu ortaya çıktı. Göksel Özdoğdu ile 62 yıldır evli olan usta sanatçı Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkiden bir kızı olduğu 35 yıl sonra ortaya çıktı. Akpınar'ın kızı olduğunun mahkeme tarafından onaylandığını söyleyen Duygu Nebioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla yaşananları anlattı.
13.10.2023 Magazin
Lerzan Mutlu'dan şaşırtan açıklama: Bana 'yılan terbiyecisi' derler
Lerzan Mutlu'dan şaşırtan açıklama: Bana 'yılan terbiyecisi' derler Ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu, geçtiğimiz gün Etiler'de yer alan bir kuaförden çıkarken görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mutlu, sahte sosyal medya hesapları konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.
12.10.2023 Magazin
Aleyna Tilki'den şaşırtan açıklama: 0-12 yaş arası çocukların fenomen olmasına çok karşıyım
Aleyna Tilki'den şaşırtan açıklama: 0-12 yaş arası çocukların fenomen olmasına çok karşıyım Şarkılarıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmeyen Aleyna Tilki "Ben bu 0-12 yaş arası bebek kıvamında çocukların modellik falan yapıp fenomen olmasına çok karşıyım" diyerek ailelerine karşı isyan etti.
21.09.2023 Magazin
MasterChef All Star'a geri döndü müjdeyi verdi! Somer Şef'ten MasterChef şampiyonları için şaşırtan açıklama!
MasterChef All Star'a geri döndü müjdeyi verdi! Somer Şef'ten MasterChef şampiyonları için şaşırtan açıklama! MasterChef All Star sezonu ana kadronun belirlenmesinin ardından resmen başladı. Seyircinin gözü ise ilk bölümden itibaren eski şampiyonları aradı. Şampiyon olan Uğur Kardaş, Serhat Doğramacı, Cemre Uysak, Metin Yavuz ve sezon ikincilerinin All Star'da yer alıp almayacağı merak ediliyordu. Uzun süredir jüri koltuğunda olmayan Somer Sivrioğlu ise geri döndü. Sürpriz açıklamayı ise yine o yaptı.
11.07.2023 Televizyon
Yüz Yıllık Mucize neden final yapıyor? Yüz Yıllık Mucize'nin senaristinden şaşırtan açıklama!
Yüz Yıllık Mucize neden final yapıyor? Yüz Yıllık Mucize'nin senaristinden şaşırtan açıklama! Yüz Yıllık Mucize neden final yapıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Ebru Şahin, Birkan Sokullu, Zerrin Tekindor'un yer aldığı tarihi/dram dizisi bu akşam final bölümüyle ekrana geliyor. 13 hafta süren ekran mecerası bu akşam bitecek Yüz Yıllık Mucize dizisinin senaristinden ise şaşırtan bir paylaşım geldi.
15.06.2023 Televizyon
Irkçı saldırı sonrası Real Madrid'in yıldızından ayrılık kararı!
Irkçı saldırı sonrası Real Madrid'in yıldızından ayrılık kararı! İspanya La Liga'da oynanan Valencia-Real Madrid maçına Brezilyalı yıldıza yapılan ırkçı saldırı damgasını vurmuştu. Valencia yönetimi ırkçı söylemde bulunan taraftara ömür boyu stada giriş yasağı verirken Vinicius ise flaş bir karar aldı.
23.05.2023 İspanya
Hazal Türesan'dan şaşırtan açıklama: Büyük dolandırıldım
Hazal Türesan'dan şaşırtan açıklama: Büyük dolandırıldım Sinem Ünsal, Hande Doğandemir ve Hazal Türesan önceki akşam Beşiktaş’ta bir mekânda canlı müzik dinledi. Geçtiğimiz aylarda 100 bin lira dolandırıldığını söyleyen Hazal Türesan, konuyla ilgili yeni bir açıklamada bulundu.
14.05.2023 Magazin
Kelly Brook'tan şaşırtan açıklama: Takipçilerim üstsüz fotoğraflarımı görmek istiyor
Kelly Brook'tan şaşırtan açıklama: Takipçilerim üstsüz fotoğraflarımı görmek istiyor 2022 yılının yazında Jeremy Parisi ile evlenen ünlü model Kelly Brook (43), samimi bir röportaj vererek özel hayatıyla ilgili konuştu.
10.05.2023 Magazin
'Cinsellik içeren sahnelerimi izlemek karımın hoşuna gidiyor!' Ünlü aktörden şaşırtan açıklama
'Cinsellik içeren sahnelerimi izlemek karımın hoşuna gidiyor!' Ünlü aktörden şaşırtan açıklama 'Fatal Attraction'dan (Öldüren Cazibe) filminden uyarlanan ve aynı adı taşıyan dizinin başrollerinden Joshua Jackson, son röportajında projedeki cinsellik içeren sahneler hakkında konuştu. Eşinin bu sahnelerle ilgili neler düşündüğünü de aktaran ünlü isim, açıklamalarıyla dikkat çekti.
29.04.2023 Magazin
Görüntüsü ile tartışma konusu oldu! Müteahhitten şaşırtan açıklama
Görüntüsü ile tartışma konusu oldu! Müteahhitten şaşırtan açıklama Çekmeköy'de bulunan 5 katlı bir apartmanın görüntüsü sosyal medyada 'depremde çökme riski' tartışması yarattı. Üçgen yapısıyla ince bir duvarın üstünde inşa edilmiş görüntüsü veren yapının müteahhidi tepkiler sonrası açıklama yaptı.
16.02.2023 Gündem
Berdan Mardini diskalifiye mi oldu? Survivor 2023 Berdan Mardini Survivor'dan neden ayrıldı?
Berdan Mardini diskalifiye mi oldu? Survivor 2023 Berdan Mardini Survivor'dan neden ayrıldı? Survivor 2023 tüm hızıyla devam ederken ünlüler takımında yarışan Berdan Mardini hakkında şaşırtan açıklama geldi. Mardini'nin Survivor'a daha fazla dayanamadığını belirten Ilıcalı, Berdan Mardini hakkında son açıklamayı yaptı. Peki Survivor Berdan Mardini neden ayrıldı, hasta mı? Berdan Mardini diskalifiye mi oldu?
23.01.2023 Televizyon
Yağmur Tanrısevsin Twitter'da gündem oldu
Yağmur Tanrısevsin Twitter'da gündem oldu Sevilen oyuncu Yağmur Tanrısevsin, ünlü bir İtalyan markasının reklam yüzü oldu. Yağmur Tanrısevsin'in hayranları harekete geçirdi. Ünlü oyuncuyu Twitter'da gündem yapmayı başardılar.
22.12.2022 Magazin
Çıplak sahneler hakkında ünlü oyuncudan şaşırtan açıklama! 'İnanılmazdı'
Çıplak sahneler hakkında ünlü oyuncudan şaşırtan açıklama! 'İnanılmazdı' Hollywood yıldızı Brooke Shields, 1980 yılında rol aldığı 'The Blue Lagoon' (Mavi Göl) adlı filmdeki rol arkadaşı Christopher Atkins ile yıllar sonra bir araya geldi. Dünyaca ünlü yıldız, çıplak sahnelerin de yer aldığı filmle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Christopher, 'O filmden sonra kıyafetlerimi üzerimde tutmak zordu' derken, Brooke ise 'Prodüksiyon ekibi birbirimize aşık olmamızı çok istemişti, ama o zamanlar henüz bir erkeği öpmemiştim bile' dedi. İşte o açıklamaların tüm detayları...
22.12.2022 Magazin
Fazıl Say ve Ece Dağıstan boşandı! Adliyeden el ele çıktılar
Fazıl Say ve Ece Dağıstan boşandı! Adliyeden el ele çıktılar Ünlü piyanist Fazıl Say, üç yıl önce nikâh masasına oturduğu eşi Ece Dağıstan ile boşandıklarını sosyal medya hesabından duyurdu. İki isim adliye binasından el ele çıktı.
30.11.2022 Magazin
Aydemir Akbaş'tan şaşırtan açıklama: Beyhan ile ayrıyız, yalnız ölmekten korkuyorum
Aydemir Akbaş'tan şaşırtan açıklama: Beyhan ile ayrıyız, yalnız ölmekten korkuyorum Usta oyuncu Aydemir Akbaş, TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Yarım asırdan fazla süredir Beyhan Akbaş ile evli olan Aydemir Akbaş eşiyle ayrı yaşadıklarını açıkladı.
5.10.2022 Magazin
Selen Görgüzel'den şaşırtan açıklama! 'Sonra aldatılmazlar, böyle yağlı göbekli gezmezler'
Selen Görgüzel'den şaşırtan açıklama! 'Sonra aldatılmazlar, böyle yağlı göbekli gezmezler' 2014 yılında dünyaevine girdiği Hamdi Alkan'dan anlaşmalı olarak boşanan Selen Görgüzel, önceki gün bir AVM çıkışı görüntülendi. Sosyal medyada paylaştığı iddialı pozlara gelen eleştirilere yanıt veren ünlü isim, 'aldatılma' konusunda çok konuşulacak ifadeler kullandı. Ünlü oyuncu ve şarkıcı, evlilikle ilgili de dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
17.09.2022 Magazin
Britney Spears'tan hayranlarını üzen haber: Bir daha sahneye çıkmayacağım!
Britney Spears'tan hayranlarını üzen haber: Bir daha sahneye çıkmayacağım! Dünyaca ünlü İngiliz müzisyen Elton John (75) ile yaptığı düet ile müzik listelerine dönüş yapan pop müziğin ünlü ismi Britney Spears (40), kariyeri hakkında yeni bir açıklama yaptı. Babasının vasiliği altında geçen 13 senenin ardından zor günler geçirdiğini söyleyen ünlü isim, bir daha sahneye çıkmayacağını duyurdu.
14.09.2022 Magazin
Selen Görgüzel'den şaşırtan açıklama: Hayatımda yeni biri var!
Selen Görgüzel'den şaşırtan açıklama: Hayatımda yeni biri var! Yönetmen Hamdi Alkan'la sekiz yıllık evliliği beş ay önce sona eren Selen Görgüzel, yeni bir aşka yelken açmak üzere olduğunu duyurdu. Geçtiğimiz günlerde 70 bin TL'ye çevrilen 10 bin dolarlık nafaka için eski eşi ve 10 yaşındaki oğlu Kemal'in babası Cem Yılmaz'ı icraya veren Ahu Yağtu'ya tepki gösteren ünlü oyuncu ve şarkıcı, yeni bir tartışmanın fitilini de ateşledi.
12.08.2022 Magazin
Müge Anlı evleniyor mu? Şaşırtan açıklama...
Müge Anlı evleniyor mu? Şaşırtan açıklama... ATV ekranında uzun zamandır 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programını sunan Müge Anlı evleneceğini açıkladı. Müstakbel eşinin adını da canlı yayında açıklayan Müge Anlı, yeni sezonda evli olarak karşısına çıkacağım dedi.
20.06.2022 Magazin
Megan Fox'tan şaşırtan paylaşım! Tuluma delik açtırmış...
Megan Fox'tan şaşırtan paylaşım! Tuluma delik açtırmış... Megan Fox ile Machine Gun Kelly ilişkileriyle sık sık gündeme geliyor. Son olarak birbirlerinin kanını içtiklerini itiraf eden çiftten Megan Fox mavi tulumuyla bir paylaşım yaptı. Fox paylaşımında şoke eden bir detay paylaşınca ise tepki çekti.
16.05.2022 Magazin
Pınar Altuğ'dan şaşırtan açıklama! 'Güzel bir kadın gördüğümde kocama gösteririm!'
Pınar Altuğ'dan şaşırtan açıklama! 'Güzel bir kadın gördüğümde kocama gösteririm!' Sosyal medyada yapılan kötü yorumlara verdiği cevaplarla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Pınar Altuğ, Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalına konuk oldu. Sohbet havasında süren programda, Altuğ'un eşi hakkında verdiği detaylar dikkat çekti.
14.04.2022 Magazin
Alain Delon'dan şaşırtan açıklama: Ötanaziye karar verdim
Alain Delon'dan şaşırtan açıklama: Ötanaziye karar verdim Sinema dünyasının efsane oyuncularından Alain Delon, milyonlarca kişiyi şoke eden bir açıklama yaparak, ötanazi için başvurmaya karar verdiğini açıkladı. 86 yaşındaki oyuncun, bunun için de oğlu Anthony Delon'dan yardım istedi.
20.03.2022 Magazin
Jessica May Türk vatandaşı oldu
Jessica May Türk vatandaşı oldu Brezilyalı oyuncu Jessica May Türk vatandaşı oldu. Güzel haberi sosyal medyadan duyuran May, "Ve resmi olarak Türk vatandaşı oldum" mesajını paylaştı.
18.03.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Şaşırtan Açıklama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şaşırtan açıklama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.