Gazete Vatan Logo

Berdan Mardini diskalifiye mi oldu? Survivor 2023 Berdan Mardini Survivor'dan neden ayrıldı?

Survivor 2023 tüm hızıyla devam ederken ünlüler takımında yarışan Berdan Mardini hakkında şaşırtan açıklama geldi. Mardini'nin Survivor'a daha fazla dayanamadığını belirten Ilıcalı, Berdan Mardini hakkında son açıklamayı yaptı. Peki Survivor Berdan Mardini neden ayrıldı, hasta mı? Berdan Mardini diskalifiye mi oldu?

Berdan Mardini diskalifiye mi oldu? Survivor 2023 Berdan Mardini Survivor'dan neden ayrıldı?

Survivor Berdan Mardini neden ayrıldı, diskalifiye mi oldu sorularının yanıtı merak ediliyor. Sağlık sorunları yaşayan ve dokunulmazlık oyununda da yer almayan Berdan Mardini neden yok, elendi mi? İşte detaylar...

BERDAN MARDİNİ HASTA MI, DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

Survivor ödül oyununda tansiyonu düşen Berdan Mardini hakkında yeni gelişmeyi Acun Ilıcalı açıkladı. Ilıcalı, ''Sevgili Berdan Mardini, bugün itibariyle Survivor'a devam edemeyecek. Kendisi bu şartları bu kadar zor beklemediğini, daha fazla devam etme şansı olmadığını bize iletti. Yarın, yanınıza gelecek ve vedalaşacak.'' dedi.

BERDAN MARDİNİ KİMDİR?

Berdan Mardini, 5 Kasım 1978'de Diyarbakır'da dünyaya geldi. İlkokul ikinci sınıfa kadar Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde okudu. Profesyonel bir müzik hayatı için nota ve solfej dersleri alarak kendisini geliştirmeye başladı. Bir iki yıl Bakırköy'de sahne aldıktan sonra Etiler'de haftanın bir günü türkü gecesi yapması istenmişti. Pazar günleri orada çıkmaya başladı. Bir dönem sonra şu sıralar da sahne aldığı yer olan Taksim'de çıkmaya başladı.

Haberin Devamı

Sahne yıllarına adım attıktan sonra kendisinden iki yaş büyük olan ağabeyide gitar çalmaya başlayarak Berdan'a sahnede eşlik etmeye başladı. Profesyonel çalışması 2000 yılının kasım ayında piyasaya çıktı. 2000 yılından 2002 yılına kadar bu anlamda mücadele verdi ve sonunda istediği albümü yaptı.