Saruhan

Saruhan

Son dakika saruhan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan saruhan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını saruhan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Saruhan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan saruhan gelişmeleri de dahil olmak üzere 445 saruhan haberi bulunmuştur. Tüm saruhan haberleri aşağıda listelenmiştir.
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
Tedirgin eden görüntülere açıklama geldi: At eti sulu olur, mangal söndürür
Tedirgin eden görüntülere açıklama geldi: At eti sulu olur, mangal söndürür Adana'da sulama kanalında kesilmiş halde at ve eşek eti kalıntıları ile kemiklerinin bulunması tedirginliğe neden olurken, uzmanlar uyarıda bulundu. Adana Veteriner Hekimler Odası Başkanı Nihat Köse, "Vatandaşlar, veteriner hekim tarafından denetlenmiş ve mühürlenmiş eti almalılar" derken; Adana Kasaplar Odası Başkanı Saruhan Yağmur ise "Et kendini belli eder. At eti sulu olur. Pişirdiğinizde suyu mangalı söndürür" diye konuştu.
27.03.2024 Adana
Sahurların vazgeçilmez lezzeti! Kilo fiyatı markette başka kasapta başka
Sahurların vazgeçilmez lezzeti! Kilo fiyatı markette başka kasapta başka Sofraların özellikle de kahvaltıların vazgeçilmezi sucuğun yanına yaklaşılmıyor. Adana'da zincir marketlerde kasap sucuğunun fiyatı markasına göre bin liraya ulaşırken, kasaplarda ise 400-450 liraya satılıyor. Adana Kasaplar Odası Başkanı Murat Saruhan sucuktaki tehlikeyi açıklayarak uyarıda bulundu.
27.03.2024 Adana
Adana'da sucuğunun fiyatı markette bin lira, kasapta 400 lira! Vatandaşlardan büyük ilgi görüyor
Adana'da sucuğunun fiyatı markette bin lira, kasapta 400 lira! Vatandaşlardan büyük ilgi görüyor Adana'da zincir marketlerde kasap sucuğunun fiyatı markasına göre bin liraya ulaşırken, kasaplarda ise 400-450 liraya satılıyor.
15.03.2024 Adana
Adana'da kuzu şırdan bulunmayınca dana şırdana talep arttı
Adana'da kuzu şırdan bulunmayınca dana şırdana talep arttı Adana’da bir zamanlar çöpe atılan kuzu şırdan talep fazlalığı nedeniyle bulunmuyor. Son günlerde kuzu şırdanın 3 katı büyüklüğünde olan dana şırdana talep arttı.
1.03.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Manisa'da: 31 Mart'ta onu da özgürleştireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Manisa'da: 31 Mart'ta onu da özgürleştireceğiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Manisa'da Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kendi partisine sözünü geçiremediği halde borusunu burada öttürmeye heveslenen birileri var. Buradan kendisine sesleniyorum, hiç merak etmesin, kendini boşuna paralamasın, boynuna vurulan prangalardan kurtulacağı gün çok yakındır. Manisa'nın da desteğiyle 31 Mart'ta onu da özgürleştirerek maruz kaldığı eziyetten kurtaracağız" ifadelerini kullandı.
27.02.2024 Gündem
Sofraların vazgeçilmez lezzeti! Marketlerde kilosu bin liraya dayandı
Sofraların vazgeçilmez lezzeti! Marketlerde kilosu bin liraya dayandı Sofraların özellikle de kahvaltıların vazgeçilmezi sucuğun yanına yaklaşılmıyor. Adana'da zincir marketlerde kasap sucuğunun fiyatı markasına göre bin liraya ulaşırken, kasaplarda ise 400-450 liraya satılıyor. Adana Kasaplar Odası Başkanı Murat Saruhan sucuktaki tehlikeyi açıklayarak uyarıda bulundu.
25.02.2024 Adana
Hakan Kurtaş kimdir? Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı ne, Birce Akalay kaç yaşında?
Hakan Kurtaş kimdir? Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı ne, Birce Akalay kaç yaşında? Kuş Uçuşu dizisindeki başarılı performansıyla adından söz ettiren Birce Akalay ile Hakan Kurtaş sevgili oldu. Söz konusu iddiaların ardından Birce Akalay ile Hakan Kurtaş arasındaki yaş farkı sorgulanırken, Hakan Kurtaş’ın kim olduğu sorgulanmaya başlandı.
22.02.2024 Magazin
Adana'nın Seyhan ilçesinde deve kesilmekten son anda kurtarıldı
Adana'nın Seyhan ilçesinde deve kesilmekten son anda kurtarıldı Adana’da kaçak yollardan kesilecek deve, son anda zabıta ekipleri tarafından kurtarılırken vatandaşlar devenin fotoğrafını çekebilmek için birbirleriyle yarıştı. Deveyi kesecek ruhsatsız kasapta ise ‘Deve eti siparişi alınır’ yazısı dikkat çekti.
20.02.2024 Adana
Şehzade Mustafa Gerçekte Nasıl Öldürüldü? Şehzade Mustafa Neden Öldürüldü?
Şehzade Mustafa Gerçekte Nasıl Öldürüldü? Şehzade Mustafa Neden Öldürüldü? Osmanlı Devleti'nin 10. padişahı olan Kanuni Sultan Süleyman'ın çocuklarından biriside Şehzade Mustafa'ydı. Tabi Şehzade Mustafa'yı günümüzde halen sıkça araştıran kişiler bulunur. Bunun nedeni ise Şehzade Mustafa'nın oldukça trajik olan ölümüdür. Ayrıca bu ölüm hakkında birçok farklı anlatı duymakta mümkündür. 
14.02.2024 Gündem
Şırdan fiyatı 3 liradan 100 liraya yükseldi
Şırdan fiyatı 3 liradan 100 liraya yükseldi Adana’da bundan 5 yıl önce günde 3 bin 500 şırdan çöpe dökülürken, son yıllarda Türkiye genelinde satılmaya başlanınca, tanesi 3 liradan 100 liraya kadar yükseldi.
28.01.2024 Adana
12 milletvekiline ait 15 dokunulmazlık dosyası Meclis'te
12 milletvekiline ait 15 dokunulmazlık dosyası Meclis'te Aralarında CHP Grup Başkanı Özgür Özel'in de olduğu 12 milletvekiline ait 15 dokunulmazlık dosyası Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı'na sunuldu.
8.08.2023 Gündem
Wilma Elles: İkiz istiyordum, tek çocuk olunca ekstra heyecanlıyım
Wilma Elles: İkiz istiyordum, tek çocuk olunca ekstra heyecanlıyım Arif Kerem Göğüş ile 2019 yılında biten evliliğinden Milat ve Melodi adında sekiz yaşında ikizleri olan Wilma Elles, geçtiğimiz aralık ayında Avukat Mehmet Şah Çelik ile dünyaevine girmişti. Geçtiğimiz ay hamile olduğunu duyuran ünlü oyuncu, karnı burnunda bir etkinlikte boy gösterdi.
18.07.2023 Magazin
Şap hastalığı kısıtlaması kaldırıldı, et fiyatlarındaki yükseliş durdu
Şap hastalığı kısıtlaması kaldırıldı, et fiyatlarındaki yükseliş durdu Türkiye’de şap hastalığı nedeniyle canlı hayvan ticaretinin durmasıyla artan et fiyatlarındaki yükseliş, kısıtlamaların kaldırılmasının ardından durdu. Türkiye Kasaplar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı, Adana Kasaplar Odası Başkanı Saruhan Yağmur, “Fiyatların biran önce düşmesini bekliyoruz” dedi.
30.04.2023 Ekonomi
Mert Aydın'dan Merve Boluğur ile ilgili dikkat çeken yanıt!
Mert Aydın'dan Merve Boluğur ile ilgili dikkat çeken yanıt! Oyuncu Merve Boluğur ile DJ Mert Aydın, 45 süren evlilikleri bittikten sonra birkaç kez birlikte görüntülenmiş ve 'Aşk yeniden mi?' sorularını akıllara getirmişti. Mert Aydın, Merve Boluğur'la ilgili "Yeniden bir araya gelir misiniz?" sorusu üzerine dikkat çeken bir yanıt verdi.
20.03.2023 Magazin
Ramazan öncesi kemikli et fiyatları sabitlendi
Ramazan öncesi kemikli et fiyatları sabitlendi Adana Kasaplar Odası, yaklaşan ramazan ayı öncesi esnafa ‘zam yapmama’ tebligatı göndererek, kemikli koyun ve dana etini 160 TL'ye, kuşbaşı eti ise 200 TL'ye sabitledi. Adana Kasaplar Odası Başkanı Murat Saruhan Yağmur, “Vatandaşlarımıza ucuz ve kaliteli et yedirmek istiyoruz. İlerleyen günlerde de denetimler gerçekleştireceğiz” dedi.
20.03.2023 Ekonomi
Bir acı haber daha! Aynı takımda 4.vefat
Bir acı haber daha! Aynı takımda 4.vefat Türkiye Futbol Federasyonu; Saruhan Bolat, Taner Kahriman ve Hakan Doğan'dan sonra Kahramanmaraş İstiklal Spor'da forma giyen bir başka oyuncu Burhanettin Sever'in de depremde hayatını kaybettiğini açıkladı
12.02.2023 Futbol
Artık kemiği bile para ediyor
Artık kemiği bile para ediyor Eskiden kasaplar tarafından isteyene ücretsiz olarak verilen kemikler, şimdilerde kasaplarda kilosu 15, marketlerde ise kilosu 50 liraya varan fiyatlardan alıcı buluyor.
21.01.2023 Yaşam
AK Parti'den 2'nci 'anayasa değişikliği teklifi' ziyareti
AK Parti'den 2'nci 'anayasa değişikliği teklifi' ziyareti AK Parti, başörtüsü düzenlemesi ve ailenin korunmasına ilişkin anayasa değişikliği teklifini görüşmek üzere çarşamba günü 2'nci kez Meclis'te grubu olan siyasi partileri ziyaret edecek.
9.01.2023 Gündem
Seri katil gibi eşlerini öldüren Necati Akpınar'ın kızı ilk kez konuştu! Hayatı tam bir dram
Seri katil gibi eşlerini öldüren Necati Akpınar'ın kızı ilk kez konuştu! Hayatı tam bir dram Manisa’nınn Saruhanlı ilçesinde, Necati Akpınar, 1 ay önce dini nikahla birlikte yaşamaya başladığı Mutlu Menekşe'yi başına sert bir cisimle vurarak öldürdüğü suçlamasıyla gözaltına alınıp, tutuklandı. Olay sonrası Akpınar’ın adeta bir seri katil olduğu ortaya çıkarken, kızı çarpıcı açıklamalarda bulundu.
4.01.2023 Yaşam
38 yılda 3 eşini öldüren cani ile ilgili yeni taciz skandalı! Kadın eleman ilanları verip...
38 yılda 3 eşini öldüren cani ile ilgili yeni taciz skandalı! Kadın eleman ilanları verip... Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde daha önce iki eşini de öldürmekten cezaevinde yatan ve Covid-19 tedbirleri nedeniyle tahliye edilen adam, üçüncü eşini öldürerek gömmek suçundan tutuklandı. Kadının gömüldüğü çukurun yanında kireç torbaları bulunurken, şahsın cinayetleri 19 yıl arayla işlediği ortaya çıktı. Cinayet ise katlettiği ikinci eşinden olan kızının itirafı ile ortaya çıktı. Ayrıca bir de taciz rezaleti patlak verdi.
3.01.2023 Yaşam
Merve Boluğur ekranlara dönüyor! 'Survivor'a gidecek
Merve Boluğur ekranlara dönüyor! 'Survivor'a gidecek Geçtiğimiz günlerde DJ Mert Aydın ile evliliği 53 gün süren Merve Boluğur’un ‘Survivor’a katılacağı iddia edildi. 2023 yılında başlayacak program için Dominik Cumhuriyeti’ne gideceği öğrenilen oyuncu, uzun zaman sonra da ekrana dönmüş olacak.
5.12.2022 Magazin
Bakan Soylu: 74 belediyede 88 soruşturma yürütüldü
Bakan Soylu: 74 belediyede 88 soruşturma yürütüldü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "2022 yılında 12 belediyede 14 soruşturma olmak üzere toplam 74 belediyede 88 soruşturma yürütüldü. Burada herhangi bir siyasi partiye yönelik farklılık, baskı, herhangi bir siyasi partiye yönelik bir anlayış söz konusu değil" dedi.
26.11.2022 Gündem
TBMM Genel Kurulu'nda, İstanbul'daki terör saldırısı kınandı
TBMM Genel Kurulu'nda, İstanbul'daki terör saldırısı kınandı TBMM Genel Kurulu'nda grubu bulunan tüm partilerin grup başkanvekilleri İstanbul'da meydana gelen terör saldırısını kınadı.
15.11.2022 Gündem
Husumetli iki grubun kavgasında pompalı tüfek konuştu!
Husumetli iki grubun kavgasında pompalı tüfek konuştu! Denizli’de aralarında daha öncesine dayanan tartışma oldu öğrenilen iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1’i ağır 5 kişi yaralandı.
30.10.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Saruhan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki saruhan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.