Ukrayna'nın Lviv kentine giden Angeline Jolie siren seslerini duyunca kaçtı!
Ukrayna'nın Lviv kentine giden Angeline Jolie siren seslerini duyunca kaçtı! Ukrayna savaşı tüm şiddetiyle devam ederken Rusya'dan gelen nükleer tehdit tüm dünyayı dehşete düşürdü. Rus şahinler, devlet televizyonunda infografikle Rus nükleer füzelerinin 200 saniyede Avrupa’yı yerle bir edebileceği tehdidinde bulundu. Milletler İyi Niyet Elçisi ünlü aktris Angelina Jolie, Ukrayna'nın Lviv kentini ziyaret ettiği sırada yaklaşan bir roket saldırısı nedeniyle hızla bölgeden kaçtı. Bölge Valisi Kozytsky, "Kimse onun gerçekten o olmadığına inanmadı" dedi. Rusya Devlet Başkanı ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Kremlin kaynaklı haberlere göre, Putin, kanser ameliyatı geçirecek. Rus lider bu süreçte koltuğunu ise adı komplo teorileri ile anılan bir isme emanet edecek. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski ile Kiev'de görüştü. Rus ordusunun son olarak Ukrayna'nın Donetsk bölgesine düzenlediği saldırıda, 4'ü çocuk 9 sivil yaralandı.
1.05.2022 Dünya
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin 'yıldırım hızıyla' vururuz dedi İngiltere ve Almanya'dan anında yanıt geldi...
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin 'yıldırım hızıyla' vururuz dedi İngiltere ve Almanya'dan anında yanıt geldi... Ukrayna ile Rusya arasındaki çatışmalar tüm şiddetiyle sürerken savaşın diğer ülkelere sıçrama ihtimali her geçen gün artıyor. Almanya’da hükümet ve ana muhalefet Ukrayna’ya ağır silahlar gönderilmesi konusunda anlaşırken Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den tehdit gibi açıklamalar geldi. Savaşa dışarıdan müdahale etmeye çalışan ülkelere 'yıldırım hızıyla' yanıt vereceklerini belirten Putin envanterlerinde rakiplerinde bulunmayan silahlar olduğunu belirtti ve 'gerekirse kullanırız' derken İngiltere'den anında yanıt geldi: 'Ukrayna'ya olan desteğimizi ikiye katlamalıyız'
28.04.2022 Dünya
Kiev'i alamayan Rusya'yı Rasputitsa durdurdu! İşte Ukrayna'nın gizli silahı...
Kiev'i alamayan Rusya'yı Rasputitsa durdurdu! İşte Ukrayna'nın gizli silahı... 57 gündür Rusya tüm çabalarına rağmen ülkenin başkenti Kiev'i düşüremedi. Rusların alışılmadık ama etkili bir silahı göz ardı ettikleri ortaya çıktı. Rus Haber ajansının iddiasına göre Rusya Savunma Bakanı Şoygu Putin'e Mariupol kentinin alındığını iletti. Şehirde bulunan bin 478 Ukraynalı askerin Rus güçlerine teslim olduğu bildirildi. Pentagon, diğer ülkelerin ABD’ye uçak verdiğine ilişkin açıklamayı geri çekti. ABD’den Rus kripto para madenciliği şirketi BitRiver’a yaptırım geldi. ABD’li yetkililer, Rusya'nın kıtalararası balistik füze denemesinin önceden planlandığını ve ABD’nin uluslararası anlaşmalar dahilinde bilgilendirildiğini ifade ederek, ABD’nin füzeyi takip ettiğini ve endişelenmediğini aktardı.
21.04.2022 Dünya
Dünya merakla bekliyordu! Ortaya çıktı! İşte Putin'in uçan hayaleti!
Dünya merakla bekliyordu! Ortaya çıktı! İşte Putin'in uçan hayaleti! Rusya, Putin'in üç yıl önce bahsettiği ve o günden beri dünyanın merakla beklediği yeni füzesini test etmeyi planlıyor. 10 bin kilometre gidebileceği söylenen balistik füzenin diğer özellikleri de duyuruldu. Putin'in "1957 Sovyet fırlatmasına benzer bir teknolojik ilerleme" dediği füzenin savaşta ne zaman kullanılmaya başlanacağı da açıklandı.
4.01.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri