Şarkıcı Bengü

Şarkıcı Bengü

Son dakika Şarkıcı Bengü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şarkıcı Bengü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şarkıcı Bengü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şarkıcı Bengü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şarkıcı bengü gelişmeleri de dahil olmak üzere 186 şarkıcı bengü haberi bulunmuştur. Tüm şarkıcı bengü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çocuklarıyla İzmir'e giden Bengü'den tatil pozları!
Çocuklarıyla İzmir'e giden Bengü'den tatil pozları! İş insanı Selim Selimoğlu ile mutlu bir evliliği olan şarkıcı Bengü, kızı Zeynep ve oğlu Selim ile birlikte tatile çıktı. Çocuklarıyla doğup büyüdüğü İzmir'e giden ünlü isim, keyifli anlarını takipçileriyle paylaştı.
6.07.2022 Magazin
Bengü oğlu Selim'in yüzünü ilk kez gösterdi!
Bengü oğlu Selim'in yüzünü ilk kez gösterdi! Selim Selimoğlu ile evli olan şarkıcı Bengü, 1 Kasım 2021 tarihinde dünyaya gelen ve Selim adını verdikleri oğlunun yüzünü ilk kez gösterdiği bir fotoğraf paylaştı.
4.05.2022 Magazin
Bengü çocuklarıyla yeni yaşını kutladı!
Bengü çocuklarıyla yeni yaşını kutladı! Şarkıcı Bengü, 2018 yılında Selim Selimoğlu ile dünya evine girmiş ve bu evliliğinden iki çocuğu olmuştu. Şarkıcı ilk kızı Zeynep'i evliliğinden tam bir yıl sonra, ikinci bebeği Selim'i ise kasım ayının ilk günlerinde kucağına almıştı. Şimdilerde mutlu bir yuvası olan ünlü isim, önceki gün çocuklarıyla bir fotoğrafını paylaşarak yeni yaşını kutladı.
3.04.2022 Magazin
Pelin Akil'den eğlenceli paylaşım!  'Ne anlatıyorlar?'
Pelin Akil'den eğlenceli paylaşım! 'Ne anlatıyorlar?' 2019 yılında ikiz kızlarını kucağına alan Pelin Akil, sosyal medya hesabından çocuklarının eğlenceli hallerini paylaştı. Oyuncunun "Ne anlatıyorlar?" notuyla paylaştığı video, takipçilerinden binlerce beğeni aldı.
3.03.2022 Magazin
Bengü'den ailesiyle birlikte yeni yıl pozu!
Bengü'den ailesiyle birlikte yeni yıl pozu! Şarkıcı Bengü, 2018 yılında Selim Selimoğlu ie dünya evine girmiş ve bu evliliğinden iki çocuğu olmuştu. Şarkıcı ilk kızı Zeynep'i evliliğinden tam bir yıl sonra, ikinci bebeği Selim'i ise kasım ayının ilk günlerinde kucağına almıştı. Şimdilerde mutlu bir yuvası olan ünlü isim, yeni yıl öncesi aile pozunu takipçileriyle paylaştı.
30.12.2021 Magazin
Bengü: Zeynep kardeşini öptü, kokladı
Bengü: Zeynep kardeşini öptü, kokladı Üç yıl önce iş insanı Selim Selimoğlu ile evlenen şarkıcı Bengü, 1 Kasım'da ikinci kez anne oldu.
3.11.2021 Magazin
Şarkıcı Bengü'den sürpriz paylaşım!
Şarkıcı Bengü'den sürpriz paylaşım! Şarkıcı Bengü'den sürpriz paylaşım! Güzel haberi sosyal medya hesabından paylaştı. Üç yıl önce Selim Selimoğlu ile evlenen ve bir kızı olan şarkıcı Bengü, hamile olduğunu duyurdu. Bengü güzel haberi verirken bebeğinin cinsiyetini de açıkladı. Şarkıcıya, hayranlarından ve arkadaşlarından tebrik mesajı yağdı.
15.05.2021 Magazin
Bengü'den Ayda bebek paylaşımı: 'Anne' diye seslenişi aklımdan çıkmıyor
Bengü'den Ayda bebek paylaşımı: 'Anne' diye seslenişi aklımdan çıkmıyor Şarkıcı Bengü, İzmir depreminde 91 saat sonra enkaz altından çıkan Ayda bebek ile ilgili paylaşımda bulundu. Bengü, "Ayda'nın enkaz altından çıkar çıkmaz 'anne' diye seslenişi aklımdan çıkmıyor" dedi.
5.11.2020 Magazin
Demet Özdemir kimdir? Demet Özdemir kaç yaşında ve nereli? Demet Özdemir Survivor'da!
Demet Özdemir kimdir? Demet Özdemir kaç yaşında ve nereli? Demet Özdemir Survivor'da! Survivor 2020'nin bugünkü yeni bölümünde Anlat Bakalım oyunu oynanacak. Survivor yarışmacılarına bu sefer izleyenlerinde isteğiyle ünlü isimler eşlik edecek. Survivor Cemal Can'a Anlat Bakalım'da eşlik eden isim ise dizilerin sevilen oyuncusu Demet Özdemir oldu. Peki, Demet Özdemir kimdir? Demet Özdemir kaç yaşında ve nereli? Demet Özdemir'in hayatı hakkında merak edilenler...
17.06.2020 Gündem
Bengü doğum kilolarından kurtuldu!
Bengü doğum kilolarından kurtuldu! Şarkıcı Bengü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, hamilelikle gelen fazla kilolarından kurtulduğunun müjdesini verdi.
31.05.2020 Magazin
Bengü kimdir? Bengü Erden kaç yaşında ve nereli? Bengü ilk Anneler Günü'nü kutluyor!
Bengü kimdir? Bengü Erden kaç yaşında ve nereli? Bengü ilk Anneler Günü'nü kutluyor! Geçtiğimiz yıl ağustos ayında kızı Zeynep'i kucağına alarak ilk kez annelik duygusunu tadan şarkıcı Bengü sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuluyor. Karantina günlerini evinde kızı ve eşi ile geçiren Bengü, Kanal D'nin sevilen magazin programı Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'ya konuk oluyor. Peki, Bengü kimdir? Bengü Erden kaç yaşında ve nereli?
10.05.2020 Gündem
Bengü: Sizi yiyebilir miyim lokum hanım?
Bengü: Sizi yiyebilir miyim lokum hanım? Selim Selimoğlu ile mutlu evliliği devam eden Bengü, 9 aylık kızı Zeynep’e yemek yedirdiği anları takipçileriyle paylaştı.
7.05.2020 Magazin
Bengü isyan etti: Sessiz kalın be arkadaş!
Bengü isyan etti: Sessiz kalın be arkadaş! Şarkıcı Bengü, Elazığ'da üç gün önce yaşanan 6.8'lik depremin ardından yapılan sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili sert konuştu.
27.01.2020 Magazin
Ajda Pekkan: Keşke benim de çocuğum olsaydı
Ajda Pekkan: Keşke benim de çocuğum olsaydı Süperstar Ajda Pekkan, geçtiğimiz gün bir televizyon programına katılmak üzere Ayazağa stüdyolarında görüntülendi. Usta sanatçı, program öncesi kulisinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
20.12.2019 Magazin
Doğduğun Ev Kaderindir dizisi konusu nedir, ne zaman yayınlanacak?
Doğduğun Ev Kaderindir dizisi konusu nedir, ne zaman yayınlanacak? Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın üstlendiği, İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in başrollerini paylaştığı ‘Doğduğun Ev Kaderindir’ dizisi Dr. Gülseren Dudayıcıoğlu’nun hikayesinden esinleniyor. ‘Gerçek bir hayat hikayesi’ sloganı ile tanıtımı yapılan dizinin konusu fragmanın yayınlanmasından sonra merak konusu oldu. İşte Doğduğun Ev Kaderindir dizisi konusu ve yayınlanacağı tarih…
7.12.2019 Gündem
Set aralarında kızını emzirecek
Set aralarında kızını emzirecek Şarkıcı Bengü, yeni single’ı için önümüzdeki hafta Ayazağa’daki bir platoda klip çekecek. Kızı da yanında olsun diye lüks bir karavan kiraladı.
13.10.2019 Magazin
Bengü: Bir saniye, süt sağacağım
Bengü: Bir saniye, süt sağacağım Ağustos 2019'da Zeynep adını verdiği bir kız bebek dünyaya getiren şarkıcı Bengü, geçtiğimiz günlerde sahneye çıkmadan önce yaşadığı anları konu alan bir video paylaştı.
1.10.2019 Magazin
Bengü anne oldu
Bengü anne oldu Şarkıcı Bengü ile eşi Selim Selimoğlu'nun bebeği dünyaya geldi. Ünlü çift, bugün 08.27’de dünyaya gelen bebeklerine Zeynep adını verdi.
5.08.2019 Magazin
Bengü: Yatağa asla küs girmiyoruz
Bengü: Yatağa asla küs girmiyoruz 7.5 aylık hamile olan şarkıcı Bengü, eşi Selim Selimoğlu ile Şamdan Plus dergisine röportaj verdi.
6.07.2019 Magazin
Bengü bebek odasına 40 bin lira harcadı
Bengü bebek odasına 40 bin lira harcadı Şarkıcı Bengü'nün bebek odası hazırlığına 40 bin lira harcadığı konuşuluyor.
24.02.2019 Magazin
Bengü hakkında soruşturma! Suçlu bulundu
Bengü hakkında soruşturma! Suçlu bulundu Şarkıcı Bengü, 6 yıl önce geçirdiği trafik kazasında ölen koruması Ümit Özer'in ölümüyle ilgili açılan iş davasına gelen bilirkişi raporunda yüzde 25 kusurlu bulundu.
10.11.2018 Magazin
Ömrüne talibim
Ömrüne talibim Geçtiğimiz ağustos ayında iş adamı Selim Selimoğlu ile dünyaevine giren şarkıcı Bengü, sosyal medya hesabından duygu yüklü bir paylaşıma imza attı.
24.10.2018 Magazin
Ebesi olurum
Ebesi olurum Bengü’nün düğününe ünlü isimler adeta akın etti. Çağla Şıkel yakın bir arkadaşının doğumuna girdiğini o yüzden düğüne son anda yetiştiğini belirterek, “Bengü’nün de ebesi olurum. Harika bir his” dedi.
30.08.2018 Magazin
Bol yıldızlı düğün
Bol yıldızlı düğün 1.5 senelik birlikteliklerini evlilikle taçlandıran Selim Selimoğlu ile Bengü’yü mutlu gününde iş ve sanat dünyasından dostları yalnız bırakmadı
30.08.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Şarkıcı Bengü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şarkıcı bengü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.