Samet

Samet

Son dakika samet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan samet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını samet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Samet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan samet gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.168 samet haberi bulunmuştur. Tüm samet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaşlı futbolculardan Samet Aybaba'ya tepki!
Beşiktaşlı futbolculardan Samet Aybaba'ya tepki! Beşiktaş Futbol Takımı Genel Koordinatörü Samet Aybaba oyunculara yönelik "6. kez hoca değiştirdiniz, helal olsun. Çürümüş bir takımımız var" ifadelerini kullanmıştı. Siyah-beyazlı futbolculardan Aybaba'nın bu beyanatına tepki geldi.
18.04.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe U19 oyuncuları kimler? Süper Kupa finalinde Fenerbahçe'nin U19 kadrosunda kimler var?
Fenerbahçe U19 oyuncuları kimler? Süper Kupa finalinde Fenerbahçe'nin U19 kadrosunda kimler var? Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa finali için geri sayım başladı. Uzun süredir kamuoyunu meşgul eden Süper Kupa finali Şanlıurfa'da 7 Nisan 2024 Pazar günü oynanacak. Fenerbahçe'nin finale çıkacağı U19 oyuncuları merak edilip araştırılmya başlandı. Peki Fenerbahçe U19 takımında kimler var?
6.04.2024 Fenerbahçe
31 Mart seçiminde adayların sandığından kim birinci çıktı?
31 Mart seçiminde adayların sandığından kim birinci çıktı? CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Manisa'da oy kullandığı 1174 No'lu sandıktan CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek açık ara farkla ilk sırada çıktı. Turgut Altınok'un oy kullandığı sandıktan Mansur Yavaş 1'inci çıktı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın sandığından kendi ismi çıkarken, Hamza Dağ'ın sandığında da birinci çıkan isim yine kendi oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na oy kullandığı sandıkta 114, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’a ise 126 oy çıktı.
31.03.2024 Gündem
Adayların sandığından kimler birinci çıktı?
Adayların sandığından kimler birinci çıktı? CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Manisa'da oy kullandığı 1174 No'lu sandıktan CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek açık ara farkla ilk sırada çıktı. Turgut Altınok'un oy kullandığı sandıktan Mansur Yavaş 1'inci çıktı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın sandığından kendi ismi çıkarken, Hamza Dağ'ın sandığında da birinci çıkan isim yine kendi oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na oy kullandığı sandıkta 114, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’a ise 126 oy çıktı.
31.03.2024 Gündem
Türkiye seçim için sandığa gidiyor! Liderler oylarını nerede kullanacak?
Türkiye seçim için sandığa gidiyor! Liderler oylarını nerede kullanacak? Yerel yöneticilerini belirlemek üzere yarın sandık başına gitmeye hazırlanan Türkiye'de, Başkan Erdoğan İstanbul'da, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara'da, CHP Genel Başkanı Özgür Özel Manisa'da oy kullanacak. İşte detaylar...
30.03.2024 Gündem
Satış rekorları kıran gençlik romanı film oldu
Satış rekorları kıran gençlik romanı film oldu Satış rekorları kıran gençlik romanı “Güneşi Söndürmem Gerek” aynı adla beyazperdede seyirci ile buluştu. Filmin oyuncuları, güzel bir çalışma olduğunu söyledi.
28.03.2024 Magazin
Sosyal medyadaki iddialar Karabük'ü sarstı! Öğrenciler ve esnaf tedirgin, üniversiteden açıklama geldi
Sosyal medyadaki iddialar Karabük'ü sarstı! Öğrenciler ve esnaf tedirgin, üniversiteden açıklama geldi Karabük Üniversitesi hakkında sosyal medyada çıkan iddialara şehir sakinleri ve esnaftan tepki geldi. Sosyal medyada ‘itiraf’ sayfasında bazı Türk öğrencilerin siyahi öğrencilerle cinsel birliktelik yaşadıktan sonra HPV ya da HIV kaptığı, fuhuş vakalarının çığ gibi arttığı iddiaları koca bir kenti ve üniversiteyi sarstı. Ancak bazı kesimlere göre de bunlar itiraf değil, iftiraydı. Amaç Karabük’e kara çalmak, yabancı düşmanlığını pompalamaktı. Karabük Üniversitesi'nden, Türk ve Afrikalı öğrencilerin cinsel birliktelik yaşamaları sebebiyle HIV ve HPV pozitif vakalarında artış ve hastanelerde yoğunluk olduğu iddialarına açıklama geldi.
27.03.2024 Gündem
Fernando Santos'tan Semih Kılıçsoy'a özel telefon!
Fernando Santos'tan Semih Kılıçsoy'a özel telefon! Süper performansıyla A Milli Takım'a kadar yükselen Semih Kılıçsoy'un ani bir kararla Ümit Milli Takım'a gönderilmesine Beşiktaş camiasından tepki gelmişti. Teknik direktör Fernando Santos da oyuncusunu arayarak özel bir görüşme gerçekleştirdi.
23.03.2024 Beşiktaş
A Milli Takım kadrosu açıklandı! Arda Güler, Semih Kılıçsoy ve Can Uzun kararı
A Milli Takım kadrosu açıklandı! Arda Güler, Semih Kılıçsoy ve Can Uzun kararı A Milli Takım'ın, Avusturya ve Macaristan maçları kadrosu açıklandı. Üç genç yetenek, ilk kez A Milli Takım kadrosunda yer aldı
15.03.2024 Futbol
Beşiktaş'ta deprem! 'Utanmadan anlatıyor' dedi ve açıkladı, bazı oyuncularla yollar ayrıldı
Beşiktaş'ta deprem! 'Utanmadan anlatıyor' dedi ve açıkladı, bazı oyuncularla yollar ayrıldı Süper Lig'de Gaziantep FK'ya 2-0 mağlup olan Beşiktaş'taki son gelişmeleri Serdar Sarıdağ, Skorer canlı yayınında değerlendirdi.
12.03.2024 Beşiktaş
Beşiktaş - Galatasaray maçında ıslıklanmıştı! Resti çekti: İstenmediğim yerde kalmam
Beşiktaş - Galatasaray maçında ıslıklanmıştı! Resti çekti: İstenmediğim yerde kalmam Beşiktaş'ta çalkantılı bir sezon geçiren Vincent Aboubakar, Galatasaray derbisinde ıslıklanmasının ardından takım arkadaşlarına dert yandı. Kamerunlu golcünün sözleri sonrası Samet Aybaba da harekete geçti.
7.03.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta deprem! 9 yıldız birden ayrılıyor
Beşiktaş'ta deprem! 9 yıldız birden ayrılıyor Beşiktaş’ta yeni sezon planlaması doğrultusunda yabancı kadrosu büyük ölçüde değişecek.
6.03.2024 Beşiktaş
Davulcunun vurduğu muhtar olay anını anlattı: İyi geceler deyip, arkamı döndüm acıyı hissettim
Davulcunun vurduğu muhtar olay anını anlattı: İyi geceler deyip, arkamı döndüm acıyı hissettim Kocaeli’de, ramazanda davul çalmasına izin vermediği Samet Ş.'nin tabancayla vurduğu Yeniyalı Mahallesi Muhtarı Metin Kaplan, “Başka mahallede ikamet ettiği için davul çalmasına izin vermedim. Alkollü olduğunu anladım ve olumlu konuşmaya çalıştım. Ortak çalmayı teklif etti, onu kabul etmedim. İyi geceler deyip, arkamı döndüm. Tam yürürken sağ bacağımda acıyı hissettim” dedi.
5.03.2024 Gündem
WhatsApp yazışmaları için AYM'den emsal karar! Mesajları nedeniyle işten çıkarılmıştı
WhatsApp yazışmaları için AYM'den emsal karar! Mesajları nedeniyle işten çıkarılmıştı Ordu’da, bir kamu kurumunda çalışan 3 işçi, kendi aralarında kurduğu WhatsApp grubundaki yazışmaları nedeni ile işten çıkarıldı. Ordu İş Mahkemesi'ne başvuran işçiler, aleyhte karar alınması üzerine konuyu Anayasa Mahkemesi’ne taşıdı.
5.03.2024 Gündem
Beşiktaş'ta derbi öncesi Aboubakar ile özel görüşme
Beşiktaş'ta derbi öncesi Aboubakar ile özel görüşme Uzun süren kadro dışı serüveni sonrası takıma dönen Kamerunlu yıldızın bir türlü istediği olmuyor. Galatasaray maçına moralsiz hazırlanan Vincent Aboubakar'la özel bir görüşme yapılacağı kaydedildi.
28.02.2024 Beşiktaş
Gaziantep FK - Başakşehir maçında 3 puan 2 golle geldi
Gaziantep FK - Başakşehir maçında 3 puan 2 golle geldi Süper Ligin 27’nci haftasında Gaziantep FK, sahasında konuk ettiği Başakşehir’e 2-0 mağlup oldu.
24.02.2024 Gaziantepspor
Beşiktaş'ta 8 isimle yollar ayrılıyor! Yeni sezona değişen kadro
Beşiktaş'ta 8 isimle yollar ayrılıyor! Yeni sezona değişen kadro Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak için kontenjanda yer açmak zorunda olan Beşiktaş şimdiden çalışmalara başladı.
23.02.2024 Beşiktaş
Emirhan Delibaş ne yaptı, neden ayrıldı? Beşiktaş’ta forma giyen Emirhan Delibaş olayı nedir?
Emirhan Delibaş ne yaptı, neden ayrıldı? Beşiktaş’ta forma giyen Emirhan Delibaş olayı nedir? Beşiktaş ile Emirhan Delibaş’ın yolları ayrıldı. Beşiktaş'ın karşılıklı anlaşma sonucunda yollarını ayırdığı Emirhan Delibaş için yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Profesyonel futbolcu Emirhan Delibaş'la karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Emirhan Delibaş'a bundan sonraki kariyerinde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız." Öte yandan Beşiktaş'ın sözleşmesini feshettiği Emirhan Delibaş'ın babası Murat Delibaş canlı yayında konuştu. Peki, Emirhan Delibaş ne dedi, Beşiktaş’tan neden ayrıldı? Beşiktaş’ta forma giyen Emirhan Delibaş ne yaptı? İşte Emirhan Delibaş olayının detayları…
20.02.2024 Şampiy10
Emirhan Delibaş'ın babası patladı! Samet Aybaba göndermek istedi: Pisliklerini anlatırım
Emirhan Delibaş'ın babası patladı! Samet Aybaba göndermek istedi: Pisliklerini anlatırım Beşiktaş'ın sözleşmesini feshettiği Emirhan Delibaş'ın babası Murat Delibaş canlı yayında konuştu. Murat Delibaş'ın Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba ile ilgili açıklamaları ses getirdi.
20.02.2024 Beşiktaş
Transferde Beşiktaş hız kesmiyor! Hedefte Slovak yıldız var: Bu adamı kaçırmayalım
Transferde Beşiktaş hız kesmiyor! Hedefte Slovak yıldız var: Bu adamı kaçırmayalım Transfer çalışmaları Beşiktaş'ta hız kesmeden devam ediyor. Önümüzdeki sezon için şampiyonluk kadrosu kurmayı hedefleyen Beşiktaş, Slovak yıldızın peşinde düştü. Samet Aybaba'nın canlı olarak izlediği tecrübeli futbolcu için Fernando Santos'tan da onay çıktı. İşte detaylar...
19.02.2024 Beşiktaş
Şimşekler Samet Güdük'ü unutmadı
Şimşekler Samet Güdük'ü unutmadı Adana Demirspor taraftarları, deplasmanda oynanan Alanyaspor maçında geçtiğimiz günlerde hain saldırı sonucu hayatını kaybeden Samet Güdük'ün posterini astı.
18.02.2024 Adana
Beşiktaş'tan 3 futbolcuya yakın takip
Beşiktaş'tan 3 futbolcuya yakın takip Beşiktaş, gelecek sezona yönelik transfer çalışmalarında önceliği sol kanada verdi. Hafta içinde Kopenhag-Manchester City maçında ev sahibi takımdan Elias Achouri’yi izleyen Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Lech Poznan’dan Kristoffer Velde ve De Graafschap’tan Başar Önal’ı da takip ediyor.
18.02.2024 Şampiy10
Beşiktaş'ta yeniden tek yürek olma zamanı!
Beşiktaş'ta yeniden tek yürek olma zamanı! Siyah-beyazlılar başarılı geçen ara transfer döneminin ardından hedeflere kilitlendi. Bailly, Rosier ve Onana’yı gönderirken Svensson, Muçi, Al Musrati ve Worrall’ı kadrosuna katan Beşiktaş’ta birlik ve beraberlik havası güçlendi.
18.02.2024 Şampiy10
Quaresma Beşiktaş'a gelecek mi 2024? Quaresma Beşiktaş'tan gideli ne kadar oldu, ne zaman gitmişti?
Quaresma Beşiktaş'a gelecek mi 2024? Quaresma Beşiktaş'tan gideli ne kadar oldu, ne zaman gitmişti? Quaresma Beşiktaş'a gelecek mi? Ricardo Quaresma'nın Fernando Santos'un takımın başına geçmesinin ardından Beşiktaş'a geri döneceği iddiaları gündem gelmişti. Quaresma'nın oğlu Ricky sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Samet Aybaba'nın Quaresma sözlerini alıntılayarak "İşte babamın Beşiktaş'a dönmemesinin sebebi" ifadelerini kullandı.
17.02.2024 Şampiy10
Meyve ağaçları kış ortasında çiçek açıp meyve verdi! Şaşırtan gelişme
Meyve ağaçları kış ortasında çiçek açıp meyve verdi! Şaşırtan gelişme Adana’nın Kozan ilçesinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle ağaçlara çiçek açıp meyve verdi.
12.02.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Samet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki samet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.