Samaras

Samaras

Son dakika Samaras haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Samaras ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Samaras haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Samaras

haberleri sayfasında son dakika yaşanan samaras gelişmeleri de dahil olmak üzere 206 samaras haberi bulunmuştur. Tüm samaras haberleri aşağıda listelenmiştir.
Atina'da yasadışı dinleme skandalı büyüyor! Yeni isimler yayınlandı
Atina'da yasadışı dinleme skandalı büyüyor! Yeni isimler yayınlandı Yunanistan’da, Yunan İstihbarat Teşkilatı’nın (EYP) önemli isimlerin cep telefonlarına "Predator" adlı casus yazılım yerleştirildiği ve yasadışı şekilde dinlediği yönündeki isimlere yenileri eklendi.
27.11.2022 Dünya
Yunanistan'dan savaş çığırtkanlığı: Hazır olun!
Yunanistan'dan savaş çığırtkanlığı: Hazır olun! Türkiye ile yatıp kalkan Yunanistan'da provokasyon kokan açıklamalara bir yenisi eklendi. Eski Savunma Bakanı'nın savaş çığırtkanlığı yaptığı açıklamalar, Yunan medyasında çarşaf çarşaf yayınlandı, gazeteler "Çatışmaya ne kadar yakınız?" ve "Türkiye ile savaşa hazırlanmalıyız" manşetleri attı.
6.11.2022 Gündem
Miçotakis kimdir? Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis Türkiye’ye neden geldi?
Miçotakis kimdir? Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis Türkiye’ye neden geldi? Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, resmi temaslar için İstanbul'a geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğle saatlerinde Yunanistan Başbakanı'nı kabul edecek.
13.03.2022 Siyaset
Samaras için yalanlama geldi!
Samaras için yalanlama geldi! Karayılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yunan futbolcu Georgios Samaras'ın tüm alacaklarından feragat ettiği haberlerinin gerçeği yansıtmadığını dile getirdi.
15.05.2018 TFF 1.Lig
Kritik maçta kazanan yok!
Kritik maçta kazanan yok! Spor Toto 1. Lig'de küme düşme hattında bulunan iki takımın mücadelesinde Samsunspor kendi sahasında 2-0 önde geçtiği maçta, Denizlispor'a yakalandı: 2-2.
22.04.2018 TFF 1.Lig
Durmuş:  "Bu takım küme düşerse lisansımı yırtarım"
Durmuş: "Bu takım küme düşerse lisansımı yırtarım" Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Besim Durmuş, ligde kalmayı başaracaklarına inandığını söyledi.
4.04.2018 TFF 1.Lig
Adanaspor haftalar sonra kazandı
Adanaspor haftalar sonra kazandı Spor Toto 1. Lig'in 29. haftasında Adanaspor, sahasında Samsunspor'u 2-1 yendi.
2.04.2018 TFF 1.Lig
Gaziantep'ten Samsun'a soğuk duş!
Gaziantep'ten Samsun'a soğuk duş! Spor Toto 1. Lig'de 27. hafta mücadelesinde Oktay Derelioğlu'nun takımı Gaziantepspor ile Besim Durmuş'un ekibi Samsunspor kozlarını paylaştı.
11.03.2018 TFF 1.Lig
Yunanistan'da o skandal için komisyon kuruldu
Yunanistan'da o skandal için komisyon kuruldu Yunanistan parlamentosunda, ilaç firması Novartis'in ülkede bazı politikacı, bürokrat ve doktorlara rüşvet vererek ilaç fiyatlarını şişirdiği iddiaları için soruşturma komisyonu kuruldu.
5.03.2018 Dünya
Gazişehir evinde Samsunspor'u geçti
Gazişehir evinde Samsunspor'u geçti TFF 1. Lig'in 18. haftasında Gazişehir Gaziantep, sahasında Samsunspor'u 3-0 yendi.
22.01.2018 TFF 1.Lig
Ümraniye'den kritik galibiyet!
Ümraniye'den kritik galibiyet! TFF 1. Lig’in 17. haftasında Ümraniyespor, evinde Samsunspor'u konuk etti.
24.12.2017 TFF 1.Lig
Samsunspor haftalar sonra kazandı
Samsunspor haftalar sonra kazandı TFF 1'inci Lig'in 16'ncı hafta mücadelesinde Samsunspor, evinde ağırladığı Giresunspor'u 2-1 yendi.
17.12.2017 TFF 1.Lig
Luce izledi galip çıkmadı!
Luce izledi galip çıkmadı! A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Medipol İstanbulspor - Samsunspor mücadelesini izledi
25.11.2017 TFF 1.Lig
Ne Samsun ne Adana!
Ne Samsun ne Adana! TFF 1. Lig'in 12. haftasında Samsunspor, sahasında Adanaspor'u konuk etti.
19.11.2017 TFF 1.Lig
Engin İpekoğlu: "Oyuncularım, zor olacağına inandığımız maçı kolaya çevirdi"
Engin İpekoğlu: "Oyuncularım, zor olacağına inandığımız maçı kolaya çevirdi" TFF 1. Lig'in 10. haftasında konuk ettiği Gaziantepspor'u 3-0 mağlup eden Samsunspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, oyuncularının zor olacağına inandıkları maçı kolaya çevirdiklerini söyledi.
27.10.2017 TFF 1.Lig
Samsunspor'da hedef 3 puan
Samsunspor'da hedef 3 puan TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da teknik direktör Engin İpekoğlu, "Ligde yukarıları hedef alıyorsak kazanmak zorunluluğumuz var. İç saha maçlarında 3'er puanları almak istiyoruz." dedi.
24.10.2017 TFF 1.Lig
"Cumhuriyet Meydanı’na kadar sırtımda taşıyacağım"
"Cumhuriyet Meydanı’na kadar sırtımda taşıyacağım" TFF 1'inci Lig takımlarından Samsunspor'un Kulüp Başkanı Erkurt Tutu, Nuri Asan Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.
12.10.2017 TFF 1.Lig
Samaras'tan "hazırım" mesajı
Samaras'tan "hazırım" mesajı TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un Yunan golcüsü Georgios Samaras, sezonun ilk haftalarında bazı problemler yaşadığını ancak şu anda kendisini iyi hissettiğini söyledi.
11.10.2017 TFF 1.Lig
Alpay Özalan depremi!
Alpay Özalan depremi! TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'u çalıştıran Alpay Özal'ın istifa etti.
26.09.2017 TFF 1.Lig
Samsunspor kupadan elendi
Samsunspor kupadan elendi Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur'da Samsunspor, sahasında normal süresi 3-3 sona eren mücadelede 3. Lig ekibi Ankara Demirspor'a penaltı atışları sonucunda 6-4 mağlup olarak kupadan elendi.
Rize'de kazanan çıkmadı
Rize'de kazanan çıkmadı TFF 1. Lig'in 4. hafta mücadelesinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Kazım Karabekir Stadı'nda turnike sisteminin tamamlanamaması nedeniyle Rize'de oynanan karşılaşmada, Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı.
10.09.2017 TFF 1.Lig
Samsun Manisa'da kazandı
Samsun Manisa'da kazandı TFF. 1. Lig'in 2. hafta maçında Samsunspor deplasmanda Manisaspor'u 1-0 yendi.
18.08.2017 TFF 1.Lig
Samsunspor 4 önemli futbolcuyu renklerine bağladı
Samsunspor 4 önemli futbolcuyu renklerine bağladı TFF 1. Lig takımlarından Samsunspor, kadrosuna dahil ettiği 4 önemli futbolcu ile resmi olarak sözleşme imzaladı.
8.08.2017 TFF 1.Lig
Yunan golcü Georgios Samaras, Samsun'da!
Yunan golcü Georgios Samaras, Samsun'da! TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un daha önce prensi?pte anlaşma sağladığı Yunan golcü oyuncu Georgios Samaras ile Yunanistan Milli Takımı'nın kalecisi Michalis Sifakis, Samsun'a geldi.
6.08.2017 TFF 1.Lig
Yunanistan'ı yıkan haber!
Yunanistan'ı yıkan haber! Yunanistan'ın borç rahatlatma umutları suya düştü. Anlaşma sağlanamadı. Son dakika açıklamasından "daha yüksek seviyede katılımlı bir toplantı yapılmalı" denildi.
18.05.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Samaras ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki samaras haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.