Sakin

Sakin

Son dakika sakin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sakin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sakin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sakin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sakin gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.001 sakin haberi bulunmuştur. Tüm sakin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dursun Özbek resmen açıkladı: Galatasaray son aşamaya geldi!
Dursun Özbek resmen açıkladı: Galatasaray son aşamaya geldi! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Nisan Ayı Olağan Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.
17.04.2024 Galatasaray
Domateste bu hata 'akciğer hastalığına neden oluyor' - Sakın bu şekilde tüketmeyin
Domateste bu hata 'akciğer hastalığına neden oluyor' - Sakın bu şekilde tüketmeyin Mevsiminden tadına doyum olmayan domatesi bu şekilde sakın tüketmeyin. Akciğer hastalığına neden olan bu tüketim alışkanlığı, başka hastalıkların da kapısını aralıyor.
17.04.2024 Yaşam
Karbonatı sakın böyle kullanmayın - Bu yöntemle karbonat eşyaları çöpe çeviriyor
Karbonatı sakın böyle kullanmayın - Bu yöntemle karbonat eşyaları çöpe çeviriyor Ev temizliğinde son dönemde popüler bir kullanım alanı bulan karbonat, kimi zaman zarar da verebiliyor. Temizlik uzmanı Petya Holevich, söz konusu karbonat olduğunda bu eşyaları saklamanız öneriyor.
16.04.2024 Yaşam
BES'te yeni dönem başladı! Sakın yapmayın, hesabınızdaki paradan çekiliyor
BES'te yeni dönem başladı! Sakın yapmayın, hesabınızdaki paradan çekiliyor Bireysel Emeklilik Sistemi'ne katılanların sayısı her geçen gün artıyor. Devlet BES katılımcılarına büyük destek sağlıyor. Bireysel Emeklilik Sistemi Hakkında Yönetmelik’te yapılan bir değişiklikle BES katılımcıları için kolay kredi kullanımının yolu açıldı. BES'te kısmen ödeme hakkında yönetmelik değişikliği geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete'de yayımlandı. Evlilik, konut satın alma, üniversite eğitimi ve doğal afet durumlarında BES kullanıcılarına sistemden çıkmadan birikimlerinin yüzde 50’sine kadar olan kısmını çekme hakkına sahip. 1 Temmuz’dan itibaren BES’teki birikmiş tutarın yarısı evlenme, konut satın alma ve doğal afet gibi durumlarda sistemden çıkmadan ve hak kaybına uğramadan çekilebilecek. İşte şartlar...
12.04.2024 Ekonomi
Aida Mahmudova’nın “Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds” İsimli Kişisel Sergisi Vision Art Platform’da
Aida Mahmudova’nın “Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds” İsimli Kişisel Sergisi Vision Art Platform’da Vision Art Platform, “Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds” ismini taşıyan yeni sergisiyle Aida Mahmudova’nın kişisel sergisine Fırat Arapoğlu küratörlüğünde ev sahipliği yapıyor. 23 Nisan 2024, Salı günü saat 18.00’de açılışı gerçekleşecek olan sergi, 22 Temmuz 2024’e kadar Vision Art Platform, Akaretler No:35’te ziyaret edilebilir.
11.04.2024 Magazin
Bayram tatilini fırsata çevirdiler! Kadıköy iskelesine akın ettiler, sıranın ucu bucağı yok
Bayram tatilini fırsata çevirdiler! Kadıköy iskelesine akın ettiler, sıranın ucu bucağı yok Bayramda hava da güzel olunca İstanbullular Adalar’a gitmek için iskelelere akın etti. Kadıköy iskelesinde oluşan yoğunluk ise hayrete düşürdü.
11.04.2024 Gündem
Uzmanlardan bayram uyarısı! Çocuklara bu sözleri sakın söylemeyin, etkisi sandığınızdan fazla
Uzmanlardan bayram uyarısı! Çocuklara bu sözleri sakın söylemeyin, etkisi sandığınızdan fazla Ramazan bayramının yaklaşıyor. Bayramların en önemli adetleri arasında yer alan bayram ziyaretleri de oldukça sık yapılırken uzman pedogoglar eve gelen misafir çocuklarına söylenecek bazı sözlerin ve davranışların çocukların ileri yaşamlarında travmalar yaratabileceğini dile getirdi.
10.04.2024 Gündem
Antalya açıklarında endişeli anlar! Kaynağı tespit edildi
Antalya açıklarında endişeli anlar! Kaynağı tespit edildi Antalya'nın Körfezi'nde görülen denizanaları ve polen görüntüsü, vatandaşta korku ve paniğe neden olmasından sonra Antalya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleriyle Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi'nden Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, polen ve denizanalarının yoğun görüldüğü körfez açıklarında incelemeler yaptı.
9.04.2024 Gündem
Beşiktaşlı yıldızı resmen gömdü: Bırakın koşmayı, yürüyor, yürüyor eyy Santos
Beşiktaşlı yıldızı resmen gömdü: Bırakın koşmayı, yürüyor, yürüyor eyy Santos Süper Lig'de Beşiktaş, Başakşehir karşısında son dakikada galibiyeti kaçırdı. Spor yazarları karşılaşmayı değerlendirirken Milliyet yazarı Bilal Meşe'nin yazdıkları dikkat çekti.
5.04.2024 Beşiktaş
Barajların su miktarı dikkat çekti! Dünya kuraklığa gidiyor
Barajların su miktarı dikkat çekti! Dünya kuraklığa gidiyor Barajların su miktarı hakkında konuşan Diyarbakır'ın Dicle Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kılıç, 7 barajda doluluk oranlarında 2 katın üzerinde artış yaşandığını söyledi. Kılıç, “Bölgemizde son zamanlarda barajlarda su seviyesinin arttığını gördük. Bu bizi sakın ola tedbir almaktan vazgeçirmesin. Maalesef dünya küresel ısınmadan dolayı kuraklığa gidiyor"dedi.
4.04.2024 Vatan TV
Barajların su miktarı dikkat çekti! Dünya kuraklığa gidiyor
Barajların su miktarı dikkat çekti! Dünya kuraklığa gidiyor Barajların su miktarı hakkında konuşan Diyarbakır'ın Dicle Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kılıç, 7 barajda doluluk oranlarında 2 katın üzerinde artış yaşandığını söyledi. Kılıç, “Bölgemizde son zamanlarda barajlarda su seviyesinin arttığını gördük. Bu bizi sakın ola tedbir almaktan vazgeçirmesin. Maalesef dünya küresel ısınmadan dolayı kuraklığa gidiyor"dedi.
4.04.2024 Gündem
Arda Güler'in paylaşımı ortalığı yıktı! Ancelotti fırça attı: Sakin ol, istemiyorum
Arda Güler'in paylaşımı ortalığı yıktı! Ancelotti fırça attı: Sakin ol, istemiyorum Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Real Madrid'de geçtiğimiz haftalarda ilk golünü kaydeden Arda Güler'in yeni paylaşımı ses getirdi. Milli futbolcunun fiziksel değişimi alkış topladı. İşte haberin detayları...
3.04.2024 Fenerbahçe
Denizdeki görüntü müsilaj sanıldı, gerçek çok farklı çıktı
Denizdeki görüntü müsilaj sanıldı, gerçek çok farklı çıktı Antalya Körfezi'nde su yüzeyinde oluşan polen örtüsünün akıntıyla sahile yaklaşmasından sonra, denizde yüzen ve sarı tabakayı görenler, müsilaj ve kirlilik tedirginliği yaşadı. Akdeniz Üniversitesi'nden Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, Güneyden esen rüzgarla polenler kıyıya sürükleniyor. Akıntının karşılaştığı yerlerde yol şeklinde hat çiziyor. Rahatlıkla denize girilebilir dedi.
3.04.2024 Gündem
DEM Parti'den Ekrem İmamoğlu çıkışı: Aldığı oylar onun değil
DEM Parti'den Ekrem İmamoğlu çıkışı: Aldığı oylar onun değil İstanbul'da seçim sonuçları netleşirken, DEM Parti'den de dikkat çeken bir çıkış geldi. DEM Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Meral Danış Bestaş, "İmamoğlu 'Bu oylar benimdir' demesin sakın. Aldığı oylar onun değil. Bizim seçmenlerimiz oraya oy verdi." ifadelerini kullandı.
31.03.2024 Gündem
Sosyal medyadaki iddialar Karabük'ü sarstı! Öğrenciler ve esnaf tedirgin, üniversiteden açıklama geldi
Sosyal medyadaki iddialar Karabük'ü sarstı! Öğrenciler ve esnaf tedirgin, üniversiteden açıklama geldi Karabük Üniversitesi hakkında sosyal medyada çıkan iddialara şehir sakinleri ve esnaftan tepki geldi. Sosyal medyada ‘itiraf’ sayfasında bazı Türk öğrencilerin siyahi öğrencilerle cinsel birliktelik yaşadıktan sonra HPV ya da HIV kaptığı, fuhuş vakalarının çığ gibi arttığı iddiaları koca bir kenti ve üniversiteyi sarstı. Ancak bazı kesimlere göre de bunlar itiraf değil, iftiraydı. Amaç Karabük’e kara çalmak, yabancı düşmanlığını pompalamaktı. Karabük Üniversitesi'nden, Türk ve Afrikalı öğrencilerin cinsel birliktelik yaşamaları sebebiyle HIV ve HPV pozitif vakalarında artış ve hastanelerde yoğunluk olduğu iddialarına açıklama geldi.
27.03.2024 Gündem
Altın fiyatlarında yeni rekor için yeni tarih! Uzman isim rakam vererek yatırımcıları uyardı
Altın fiyatlarında yeni rekor için yeni tarih! Uzman isim rakam vererek yatırımcıları uyardı Altın fiyatlarındaki hareketlilik devam ediyor. Altın piyasasındaki bir haftalık sakin seyir yeniden yükselme ivmesi gösteriyor. Uzmanlar, yurt dışında ons fiyatının, yurt içinde ise devam eden taleple gram altın fiyatının yeni rekorlara göz kırptığını ifade ediyor.
27.03.2024 Ekonomi
Belçika'da Türklere ölüm listesi! Yerel medya: Serkan ve Selahattin'in fotoğrafları PKK'nın elinde
Belçika'da Türklere ölüm listesi! Yerel medya: Serkan ve Selahattin'in fotoğrafları PKK'nın elinde Belçika'da geçtiğimiz Pazar günü patlak veren Türkler ve PKK destekçileri arasındaki kavga devam ediyor. Terör sempatizanları dün gece saatlerinde Ülkü Ocakları binasına molotofkokteyli fırlattı. Yerel medyaya konuşan Türkler ise kendilerinin PKK'nın ölüm listesine eklendiğini bildirdi.
26.03.2024 Gündem
Banka ve kredi kartı kullanana şifre uyarısı! Sakın kullanmayın
Banka ve kredi kartı kullanana şifre uyarısı! Sakın kullanmayın Türkiye Bankalar Birliği, finansal güvenlik için uyarılarda bulundu: Kaynağından emin olmadığınız linklere tıklamayın. Hesaplarınızı kimseye kullandırmayın. Banka şifrenizi alışveriş sitelerinde kullanmayın.
25.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi mesajı: Göstergeler gayet iyi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi mesajı: Göstergeler gayet iyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uyguladıkları ekonomik programın sonuçlarının bu yılın ikinci yarısından itibaren görülmeye başlanacağını belirterek, "Esasen genel ekonomik göstergelerimiz gayet iyi. Milli gelirimiz, istihdamımız, üretimimiz, ihracatımız, tarihimizin en yüksek seviyesinde. Enflasyon düştükçe, ekonomideki bu olumlu tablonun getirilerini çalışanlarımıza ve emeklilerimize daha iyi yansıtma imkanı bulacağız" dedi.
20.03.2024 Gündem
Rus Ressam Aleksandr Shadrin'in hayali gerçek oldu!
Rus Ressam Aleksandr Shadrin'in hayali gerçek oldu! Ünlü ressam Aleksandr Shadrin kendi sergisi için Ankara'da bulunduğu süreyi yıllardır gelmeyi hayal kurduğu Nemrut Dağı’na gitti. Shadrin,“Yıllardır Nemrut'ta gelme hayaliyle zaman kolluyordum. Ortaokul yıllarında Mezopotamya ve Kommageneye büyük ilgi duydum"dedi
13.03.2024 Gündem
2026 yılına kadar sürecek! Astrolog Aygül Aydın uyardı: İzleyip hiçbir şey yapamayacağız, aklınızı fikrinizi koruyun
2026 yılına kadar sürecek! Astrolog Aygül Aydın uyardı: İzleyip hiçbir şey yapamayacağız, aklınızı fikrinizi koruyun Hayat, bizi bazen dalgaların ortasına atar ve biz de bu dalgalarla boğuşuruz. Ancak şimdi, Venüs Balık burcuna geçiyor ve bu dalgaların sakin sularında bizi güvende hissettirecek. Astrolog Aygül Aydın Venüs’ün balık burcusuna geçişini yorumladı: Korkularımızın gerçekleşmeyeceği bir zaman dilimine giriş yapıyoruz. Yakında, hayatımızdaki zorluklardan kurtulacak, yüksek bir seviyeye ulaşacak ve hayatlarımızı kökten değiştirecek bir frekansta sürüklenmeye başlayacağız. Ani gelişmeler ve atılımlar yolda!
13.03.2024 Astroloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Maziden atiye köprüler kuruyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Maziden atiye köprüler kuruyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sebilürreşad Kültür ve Sanat Merkezi Açılış Programı'nda konuştu. "Sebilürreşad Kültür ve Sanat Merkezi'ni maziden atiye köprü kuran mütevazi ve önemli bir adım olarak görüyorum." diyen Erdoğan, "Burada zihinlerini ve gönüllerini besleyerek kendilerini yetiştirecek evlatlarımızın her biri geleceğin Mehmet Akif adayları olacaktır." ifadelerini kullandı.
12.03.2024 Gündem
Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın ne demek, kimin sözü, neden söylenmiştir? Allah bu millete bir daha istiklal marşı yazdırmasın hikayesi
Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın ne demek, kimin sözü, neden söylenmiştir? Allah bu millete bir daha istiklal marşı yazdırmasın hikayesi "Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin sembolü olan İstiklal Marşı'nın kabul edilişinin 103. yılı bugün büyük bir gurur ve anlamla kutlanıyor. Mehmet Akif Ersoy'un kaleminden dökülen bu eşsiz eser, Türk milletinin varoluş mücadelesini en etkileyici şekilde ifade ediyor. İstiklal Marşı'nın kabulü, Türk ulusunun ortak iradesinin ve milli değerlerine olan bağlılığının bir simgesi olarak yüzyıllardır yüreklerimizde yaşamaya devam ediyor. Bu önemli günde “Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın” sözü de gündem oldu. Peki, Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın kimin sözü, ne demek? Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın diyen şair kimdir, neden demiştir?
12.03.2024 Gündem
Gürültü kirliliği okul başarısını yüzde 36 düşürüyor
Gürültü kirliliği okul başarısını yüzde 36 düşürüyor Ankara'da özel üniversitede Odyoloji ve Konuşma Bozuklukları uzmanı Prof. Dr. Erol Belgin'in, 15 okuldaki 1500 öğrenci üzerinde yaptığı araştırmada, trafiğin yoğun olduğu gürültülü bölgelerdeki eğitim kurumlarında eğitim gören öğrencilerin başarı oranının, sessiz ve sakin bölgelerde bulunan eğitim kurumlarındaki öğrencilerin başarısından yüzde 16 ile 36 arasında daha düşük olduğu ortaya çıktı. Prof. Dr. Belgin, havalimanı lokasyonu yakınında ya da cadde üzerinde bulunan okullardaki öğrencilerin gürültüden dolayı dikkat dağınıklığı yaşadığını söyledi.
10.03.2024 Gündem
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Şampiyon Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 
9.03.2024 İddaa

Benzer Haber Etiketleri

Sakin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sakin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.