Sakarya Fırat

Sakarya Fırat

Son dakika sakarya fırat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sakarya fırat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sakarya fırat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sakarya Fırat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sakarya fırat gelişmeleri de dahil olmak üzere 265 sakarya fırat haberi bulunmuştur. Tüm sakarya fırat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Merve Kayaalp neden intihar etti? Acılı babadan çok konuşulacak açıklamalar
Merve Kayaalp neden intihar etti? Acılı babadan çok konuşulacak açıklamalar Muğla'nın Dalaman ilçesinde, babasına ait ruhsatlı tabancayla başına ateş ederek yaşamına son veren dizi ve sinema oyuncusu Merve Kayaalp (36), gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenazede Kayaalp'in gözyaşlarına boğulan annesi Esin Tüzün güçlükle ayakta durabildi.
20.09.2023 Magazin
Daha önce bıçakladığı eşini tahliye olduktan sonra katletti! Bebeğinin yanında kanlar içinde bulundu...
Daha önce bıçakladığı eşini tahliye olduktan sonra katletti! Bebeğinin yanında kanlar içinde bulundu... Ümraniye'de Mehmet Dinç, konuşmak için gecekondunun penceresine çağırdığı dini nikahlı eşi Fatoş Çetin'i bıçaklayarak öldürdü. Genç kadının cesedi, yanında bebeği ile birlikte sabah ailesi tarafından kanlar içinde bulunurken, Çetin'in yaklaşık 4 ay önce de Mehmet Dinç tarafından bıçaklandığı belirtildi.
19.09.2023 Gündem
Merve Kayaalp Savaşçı, Sakarya Fırat dizilerinde oynuyordu! Oyuncu Merve Kayaalp kimdir, kaç yaşında? Merve Kayaalp biyografi…
Merve Kayaalp Savaşçı, Sakarya Fırat dizilerinde oynuyordu! Oyuncu Merve Kayaalp kimdir, kaç yaşında? Merve Kayaalp biyografi… Sinema ve dizi oyuncusu Merve Kayaalp 36 yaşında yaşamına son verdi. Merve Kayaalp Savaşçı, Sakarya Fırat dizilerinde oynuyordu. Peki, Oyuncu Merve Kayaalp kimdir, kaç yaşında? Merve Kayaalp biyografi…
19.09.2023 Gündem
Ünlü oyuncu Merve Kayaalp canına kıydı
Ünlü oyuncu Merve Kayaalp canına kıydı Muğla'nın Dalaman ilçesinde yaşayan sinema oyuncusu Merve Kayaalp (36), babasına ait ruhsatlı tabanca ile başına ateş ederek yaşamına son verdi.
18.09.2023 Magazin
Buğra Bahadırlı kimdir, kaç yaşında? Billur Kalkavan’ın sevgilisi Buğra Bahadırlı ne iş yapıyor?
Buğra Bahadırlı kimdir, kaç yaşında? Billur Kalkavan’ın sevgilisi Buğra Bahadırlı ne iş yapıyor? Geçtiğimiz günlerde vefat eden ünlü oyuncu Billur Kalkavan’ın sevgilisi Buğra Bahadırlı, 13 yıllık hayat arkadaşı Billur Kalkavan hakkında açıklamalarda bulundu. Billur Kalkavan’ın son anlarını anlatan Buğra Bahadırlı, tanıştıkları günden bu yana yaşadıklarını, ünlü oyuncunun hastalık sürecini ve son zamanlarda yaşadıkları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Açıklamalarıyla magazin gündeminde yer alan Buğra Bahadırlı ile ilgili detaylar da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Buğra Bahadırlı kimdir, kaç yaşında? Billur Kalkavan’ın sevgilisi Buğra Bahadırlı ne iş yapıyor? İşte detaylar…
23.10.2022 Ünlüler Dünyası
Buğra Bahadırlı kimdir, ne iş yapar, kaç yaşında? Billur Kalkavan’ın sevgilisi Buğra Bahadırlı hakkında merak edilenler…
Buğra Bahadırlı kimdir, ne iş yapar, kaç yaşında? Billur Kalkavan’ın sevgilisi Buğra Bahadırlı hakkında merak edilenler… Billur Kalkavan’ın sevgilisi Buğra Bahadırlı hakkında yapılan aramalar arttı. Yakalandığı akciğer kanseri nedeniyle kemoterapi tedavisi gören oyuncu Billur Kalkavan, cumartesi günü yaşamını yitirdi. Billur Kalkavan'ın ölüm nedenini erkek arkadaşı Buğra Bahadırlı açıkladı. Peki, Buğra Bahadırlı kimdir? Billur Kalkavan’ın sevgilisi Buğra Bahadırlı kaç yaşında, ne iş yapıyor?
17.10.2022 Magazin
Erkan Kolçak Köstendil'den sevenlerini üzecek gelişme!
Erkan Kolçak Köstendil'den sevenlerini üzecek gelişme! Erkan Kolçak Köstendil, 'Bambaşka Sohbetler' programına konuk oldu. Köstendil, sevenlerini üzen gelişmeyi katıldığı programda duyurdu.
21.08.2022 Magazin
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler? FOX TV'de yayınlanmaya başlayan Tozlu Yaka dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımcılığını NTC Medya'nın ve yönetmenliğini Semih Bağcı'nın üstlendiği Tozlu yaka dizisinde Emre Kınay, Nilsu Berfin Aktaş, Tayanç Ayaydın, Dolunay Soysert gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Peki, Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
27.06.2022 Televizyon
Billur Kalkavan hastalığı nedir, ne kanseri? Oyuncu Billur Kalkavan kimdir, kaç yaşında, nereli, sevgilisi Buğra Bahadırlı kim?
Billur Kalkavan hastalığı nedir, ne kanseri? Oyuncu Billur Kalkavan kimdir, kaç yaşında, nereli, sevgilisi Buğra Bahadırlı kim? Billur Kalkavan kanser mi? 59 yaşındaki başarılı oyuncu Billur Kalkavan'dan üzücü haber geldi. Billur Kalkavan, sessizliğini korurken usta oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan, arkadaşını yalnız bırakmadı. Peki, Billur Kalkavan hastalığı nedir, ne kanseri? Oyuncu Billur Kalkavan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Billur Kalkavan’ın sevgilisi Buğra Bahadırlı kimdir?
23.05.2022 Magazin
Yalnız Kurt oyuncuları kimler? Komutan, Altay, Esra, Nizam, Viking, Ahmet, Akif karakterleri ve Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu ile isimleri…
Yalnız Kurt oyuncuları kimler? Komutan, Altay, Esra, Nizam, Viking, Ahmet, Akif karakterleri ve Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu ile isimleri… Yalnız Kurt dizisinin oyuncuları kimdir? Yalnız Kurt oyuncu kadrosu merak ediliyor. ATV'nin yeni dizisi Yalnız Kurt bu akşam başlıyor. İlk bölümüyle ekranlara gelen Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu merak konusu oldu. Yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun'un oturduğu Yalnız Kurt dizisi Osman Sınav imzasıyla izleyiciyle buluşuyor. İşte Yalnız Kurt oyuncuları ve karakterleri…
4.02.2022 Televizyon
Golyat nedir, ne demek? Osman Sınav imzalı Yalnız Kurt dizisiyle gündeme gelen Golyat kimdir?
Golyat nedir, ne demek? Osman Sınav imzalı Yalnız Kurt dizisiyle gündeme gelen Golyat kimdir? Kurtlar Vadisi olmak üzere Türkiye’nin dizi tarihine birçok yapımla katkı sağlayan Osman Sınav'ın yeni projesi Yalnız Kurt'tun ilk fragmanı yayınlandı. Yalnız Kurt dizisi, Golyat isimli bir küresel gücün yaptıklarını ve buna karşı verilen mücadeleden bahsedecek. Söz konusu diziden sonra Golyat hakkında yapılan araştırmalar yoğunlaştı.
20.11.2021 Gündem
Oyuncu İncilay Şahin hayatını kaybetti
Oyuncu İncilay Şahin hayatını kaybetti En son Yasak Elma dizisinde seyirciyle buluşan ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu İncilay Şahin hayatını kaybetti. Kariyeri boyunca pek çok dizi ve filmde rol alan İncilay Şahin'in oynadığı diziler arasında Adını Feriha Koydum, Umutsuz Ev Kadınları gibi yapımlar yer alıyordu.
7.09.2021 Magazin
Billur Kalkavan kimdir? Kaç yaşındadır?
Billur Kalkavan kimdir? Kaç yaşındadır? Eyvah Babam, Ihlamurlar Altında, Acayip Hikayeler gibi dizilerle tanınan Billur Kalkavan, yaptığı açıklamalarla gündeme gelirken, son olarak sevgilisi Buğra Bahadırlı ile 10. Yılını kutlayan mesajı ile gündeme geldi. Bu mesajdan sonra, Billur Kalkavan’ın hayatı ve yaşı merak edilmeye başlandı. Peki, Billur Kalkavan kimdir, kaç yaşında? Sevgilisi Buğra Bahadırlı kaç yaşında?
21.12.2019 Gündem
Usta oyuncu hayatını kaybetti!
Usta oyuncu hayatını kaybetti! 'Kurtlar Vadisi Vatan', 'Sakarya Fırat', 'Kalp Gözü' ve 'Bir Sepet Elma' gibi dizilerde rol alan oyuncu Hacı Kamil Adıgüzel, 78 yaşında hayata veda etti.
14.06.2018 Magazin
Vartolu'nun gerçek hayatı film gibi!
Vartolu'nun gerçek hayatı film gibi! 'Çukur' dizisinde canlandırdığı Vartolu karakteri ile gönüllerde taht kuran Erkan Kolçak Köstendil'li spor akademisine gidemeyince oyunculuğu tercih etmiş.
5.01.2018 Magazin
Diriliş Ertuğrul'da şok! İki isim de ayrıldı...
Diriliş Ertuğrul'da şok! İki isim de ayrıldı... TRT 1'in reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'un oyuncularında yeni ayrılıklar yaşandı. Diriliş Ertuğrul'un son bölümünde iki önemli karakter öldürüldü. İşte Diriliş Ertuğrul'dan ayrılan o iki kişi...
4.05.2017 Televizyon
Sevişmem için projenin sağlam olması lazım
Sevişmem için projenin sağlam olması lazım 25 yaşındaki genç oyuncu Bestemsu Özdemir, sektörün kendisine insanlara güvenmemeyi öğrettiğini belirtiyor. Özdemir, genel olarak egosu yüksek bilinen ünlü oyuncuların aksine kasıntı biri olmadığına dikkat çekiyor.
11.03.2017 Arşiv
Sakarya Fırat'ın devamı geliyor!
Sakarya Fırat'ın devamı geliyor! TRT'de yayınlandığı dönemde fırtınalar estiren Sakarya Fırat'ın senaristinden yeni dizi geliyor... Fox TV'deki dizi ne zaman başlayacak?
23.01.2017 Televizyon
Sürpriz isim Diriliş'te! Ertuğrul'a düşman oluyor
Sürpriz isim Diriliş'te! Ertuğrul'a düşman oluyor Diriliş Ertuğrul'da izleyicinin heyecanla beklediği yeni düşman sonunda diziye katıldı. 3 ay önce attan düşerek yaralanan Çağdaş Onur Öztürk, dizide Tefkur'un has adamını canlandıracak.
7.01.2017 Magazin
Ünlü oyuncu attan düştü durumu ağır
Ünlü oyuncu attan düştü durumu ağır Sert düşme sonrası Çağdaş Onur Öztürk’ün elmacık kemiği, köprücük kemiği ve bileği kırıldı. Hastaneye kaldırılan ve durumunun ağır olduğu öğrenilen oyuncu acılarını hissetmemesi için uyutuldu.
10.09.2016 Magazin
Osman Sınav’dan ‘Şahane Damat’
Osman Sınav’dan ‘Şahane Damat’ Yapımcı Osman Sınav, ‘Şahane Damat’ adlı yeni dizisinin hazırlıklarına başladı
3.06.2016 Magazin
Kış Güneşi dizisine sürpriz oyuncu!
Kış Güneşi dizisine sürpriz oyuncu! Show Tv ekranlarında yayınlanan Kış Güneşi oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim daha katıldı. Televizyon dizilerinden tanıdığımız Çağdaş Onur Öztürk özel bilgileri oldukça merak ediliyor. İşte Kış Güneşi'nin yeni oyuncusu Çağdaş Onur Öztürk'ün bilinmeyenleri...
29.09.2021 Gündem
Geleneksel karateciydim
Geleneksel karateciydim Barış Alpaykut Kara Sevda dizisinde Ozan karakteriyle dikkat çekiyor. Alpaykut oyunculuk dışında savaş sanatları eğitim almış ve samuraylığa kabul edilmiş sayılı kişilerden biri....
19.02.2016 Arşiv
Diriliş Ertuğrul Gazi dizisinin yayın tarihi belli oldu
Diriliş Ertuğrul Gazi dizisinin yayın tarihi belli oldu TRT1'de yeni başlayacak ve aksiyon sahneleriyle dünyaya kafa tutacak olan Diriliş Ertuğrul Gazi dizisinin yayın tarihi belli oldu. Dizinin konusu ve oyuncuları tüm ayırnıtlarıyla haberimizde bulabilirsiniz...
27.11.2014 Magazin
‘Kızıl Elma’yı IŞİD mi yedi?
‘Kızıl Elma’yı IŞİD mi yedi? TRT’nin düşük reytingi gerekçe göstererek yayından kaldırdığı “Kızıl Elmaz” ile ilgili Emniyet’in 28 Nisan’da ‘gizli’ ibareli bir yazı gönderdiği ortaya çıktı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sakarya Fırat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sakarya fırat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.