Gazete Vatan Logo
Magazin Billur Kalkavan hastalığı nedir, ne kanseri? Oyuncu Billur Kalkavan kimdir, kaç yaşında, nereli, sevgilisi Buğra Bahadırlı kim?

Billur Kalkavan hastalığı nedir, ne kanseri? Oyuncu Billur Kalkavan kimdir, kaç yaşında, nereli, sevgilisi Buğra Bahadırlı kim?

Billur Kalkavan kanser mi? 59 yaşındaki başarılı oyuncu Billur Kalkavan'dan üzücü haber geldi. Billur Kalkavan, sessizliğini korurken usta oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan, arkadaşını yalnız bırakmadı. Peki, Billur Kalkavan hastalığı nedir, ne kanseri? Oyuncu Billur Kalkavan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Billur Kalkavan’ın sevgilisi Buğra Bahadırlı kimdir?

Billur Kalkavan hastalığı nedir, ne kanseri? Oyuncu Billur Kalkavan kimdir, kaç yaşında, nereli, sevgilisi Buğra Bahadırlı kim?

Billur Kalkavan'dan üzen haber geldi. 59 yaşındaki sanatçı kansere yakalandı. Özel bir hastanede tedavi gören Kalkavan'ın bu süreçte en büyük destekçisi kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Buğra Bahadırlı oldu.

Billur Kalkavan hastalığı nedir, ne kanseri?

Billur Kalkavan akciğer kanserine yakalandı. Kalkavan'ın son halini ise ünlü yönetmen Hamdi Alkan paylaştı.

Ünlü oyuncunun bir süredir gözlerden uzak bir şekilde hastanede yattığı ve tedavi gördüğü öğrenildi.

Billur Kalkavan kimdir, kaç yaşında, nereli?

2 Kasım 1962 İstanbul doğumlu olan Billur Kalkavan yaşı 59. Sultan Abdülmecid'in en büyük oğlu Zülüflü İsmail Paşa'nın torunu olarak dünyaya gelen ünlü oyuncu lise eğitimini ABD'de tamamladı ve ardından Kaliforniya Üniversitesi'nde psikoloji dersleri aldı. 1980'li yıllardan bu yana tiyatro yapan oyuncu birçok dizi ve filmde yer aldı.

Geçtiğimiz aylarda katıldığı programda ailesi hakkında konuşan Kalkavan;

"Benim babam sofra kurallarına inanılmaz önem veren bir adamdı. Hayatımda bu kadar sofraya dikkat eden bir adam görmedim. Mesela 'baba ben sınıfta kaldım' desem 'seneye geçersin' derdi. Ama kolunu sofraya koyduğum zaman kızardı. Sofraya oturmadan önce traş olup gelirdi. Ev için dikilmiş özel kıyafetlerini giyerdi.

Haberin Devamı

Bu kadar sert kuralları başka hiçbir arkadaşımın evinde görmedim. İyi ki de yapmış! Çünkü ben hayatta öğrendiğim birçok şeyi o sofrada öğrenmişim şimdi anlıyorum, muhabbet ederdik çünkü…

Oxford Felsefe mezunuydu. Babam konuşmasın da kim konuşsun? Ben sanattan, edebiyata birçok şeyi babamdan öğrendim. Ayaklı kütüphane gibiydi…" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Billur Kalkavan’ın sevgilisi Buğra Bahadırlı kimdir, kaç yaşında, nereli?

Buğra Bahadırlı, 8 Şubat 1984 tarihinde dünyaya geldi. Buğra Bahadırlı aslen Ankaralıdır. Ankara Anadolu Lisesi'de okuduktan sonra lisansını Atılım Üniversitesi endüstri mühendisliği bölümünde tamamladı. Buğra Bahadırlı, 2009 yılından bu yana Billur Kalkavan ile birliktedir. Tam ismi Berk Buğra Bahadırlı TRT 1 televizyon kanalında yayınlanan Sakarya Fırat adlı dizide jandarma Er Hamza Gemalmaz rolü ile dikkatleri üzerine çekti.

Haberin Devamı