Sahte Reçete

Sahte Reçete

Son dakika sahte reçete haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sahte reçete ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sahte reçete haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sahte Reçete

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sahte reçete gelişmeleri de dahil olmak üzere 99 sahte reçete haberi bulunmuştur. Tüm sahte reçete haberleri aşağıda listelenmiştir.
HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel’in yeni fotoğrafları ortaya çıktı!
HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel’in yeni fotoğrafları ortaya çıktı! HDP'li milletvekili Semra Güzel'in terör kampında yeni fotoğrafları ortaya çıktı. Adıyaman'da 2017'de etkisiz hale getirilen PKK'lı terörist Volkan Bora ile fotoğrafları ortaya çıkan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılması istemiyle düzenlenen fezleke, TBMM'ye ulaştı. Öte yandan HDP’li Semra Güzel’in terör örgütü kampında çekilmiş yeni fotoğrafları ortaya çıktı. Detayları CNN TÜRK'te gazeteci Ceyhun Bozkurt aktardı.
12.01.2022 Gündem
Doktorlar, eczacılar ve mümessiller hepsi işin içinde! Büyük vurgun
Doktorlar, eczacılar ve mümessiller hepsi işin içinde! Büyük vurgun Bazı doktor, eczacı ve ilaç mümessillerinin karıştığı büyük çaplı ilaç yolsuzluğu deşifre oldu. 143 adet sahte reçete ile Sosyal Güvenlik Kurumu’nun zarara uğradığı belirlendi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.
19.08.2020 Yaşam
Ankara'da sahte reçete operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Ankara'da sahte reçete operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Ankara'da kamu hastanelerinde çalışan ve sahte reçete düzenleyerek aldıkları uyuşturucu etken maddeli ilaçları uyuşturucu bağımlılarına sattıkları belirlenen 20 kişi, polisin düzenlediği operasyonla gözaltına alındı. Şüphelilerin, kamuyu 250 bin TL zarara uğrattığı ve 3 milyon TL gelir elde ettiği belirlendi.
10.07.2020 Gündem
Sahte reçete operasyonu! Çok sayıda kişi yakalandı!
Sahte reçete operasyonu! Çok sayıda kişi yakalandı! Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde bir takım kişiler adına sahte reçete düzenleyen ve bu ilaçları SGK'ya fatura eden aralarında doktorların ve eczacıların da bulunuğu kişilere yönelik birçok ilde eş zamanlı operasyon düzenlendiği ve 29 kişinin yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi.
27.04.2019 Gündem
Bakan Selçuk: Reçetelerin yüzde 87’si e-reçete olarak düzenlendi
Bakan Selçuk: Reçetelerin yüzde 87’si e-reçete olarak düzenlendi Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 31 Aralık 2018 tarihi itibariyle E-reçete oranının yüzde 87’ye ulaştığını belirterek, E-reçetelerin yüzde 99 oranında güvenli elektronik imza ile düzenlendiğini açıkladı.
29.01.2019 Ekonomi
'Sahte reçete soruşturması'nda 18 yakalama
'Sahte reçete soruşturması'nda 18 yakalama Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, "sahte reçete" soruşturması kapsamında haklarında yakalama kararı çıkarılan 10'u doktor 20 kişiden 18'i gözaltına alındı.
12.12.2018 Gündem
3 ilde dev operasyon: Çok sayıda gözaltı var
3 ilde dev operasyon: Çok sayıda gözaltı var Kırklareli merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda aralarında doktor, sağlık personeli ve temizlik görevlilerinin de bulunduğu 11 şüpheli gözaltına alındı.
17.10.2018 Gündem
Sahte reçete operasyonunda gözaltı sayısı arttı
Sahte reçete operasyonunda gözaltı sayısı arttı Başkentte hasta bezi kullanan kişiler adına sahte reçeteler düzenleyerek devleti 20 milyon lira dolandırdığı tespit edilen kişilere yönelik operasyonda gözaltına alınanların sayısı 10'a ulaştı.
29.09.2021 Gündem
Sahte reçeteyle 20 milyon lira dolandırmışlar
Sahte reçeteyle 20 milyon lira dolandırmışlar Ankara'da hasta bezi kullanan kişiler adına sahte reçeteler düzenleyerek devleti 20 milyon lira dolandırdığı tespit edilen 6 şüpheli gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Sahte reçeteyle ilaca 10 ay hapis
Sahte reçeteyle ilaca 10 ay hapis İstanbul’da yaşanan sahte reçete olayı iddialara göre şöyle gelişti.
27.06.2017 Yaşam
Korsan kiralayıp e-reçete hacklediler
Korsan kiralayıp e-reçete hacklediler Polis, e-reçete şifrelerini hackerlar aracılığıyla kırarak pahalı ilaçlar için sahte reçete düzenleyen doktor, eczacı, ilaç deposu sahibi ve hackerlara operasyon yaptı
18.05.2016 Yaşam
Sahte reçete operasyonunda ikinci dalga
Sahte reçete operasyonunda ikinci dalga Suç örgütü kurma ve yönetme, resmi belgede sahtecilik, kamu kurumu zararına dolandırıcılık, kişilerin kimlik bilgilerini izinsiz kullanma suçlamasıyla gerçekleştirilen operasyonda 7 ilde 28 kişi gözaltına alındı
29.09.2021 Gündem
Sahte reçete olayında yeni gelişme
Sahte reçete olayında yeni gelişme "Sahte reçete" operasyonunda adliyeye sevkedilen 98 kişiden 46’sını serbest bırakan savcı, 29’unu ise "tutuklama talebi"yle nöbetçi hakimliğe sevk etti...
29.09.2021 Gündem
Canlı bombayı ikna ilacı da yollamışlar!
Canlı bombayı ikna ilacı da yollamışlar! Sahte reçetelerle vurgun yaptıkları ilaçları PKK, PYD ve IŞİD’e gönderen çetenin SGK’yı 1 milyar TL dolandırdığı ortaya çıktı. Psikoterapi ilaçlarının, PKK tarafından canlı bomba eylemcilerini ikna amaçlı kullanıldığı anlaşıldı
29.09.2021 Gündem
SGK hapıyla canlı bomba
SGK hapıyla canlı bomba 32 ilde düzenlenen sahte reçete operasyonunda 109 kişi gözaltına alındı. Çetenin ilaçları Irak, Suriye, Özbekistan ve Hindistan’a gönderdiği belirlendi. Polis, bilinçte değişikliklere neden olan ilaçları örgütlerin canlı bombalar için kullandığı yönünde bilgilere ulaştı.
29.09.2021 Gündem
IŞİD terörüne sahte reçeteyle ilaç desteği
IŞİD terörüne sahte reçeteyle ilaç desteği 32 ilde düzenlenen operasyonlarda aralarında doktorların da bulunduğu sahte reçete çetesi çökertildi. SGK’yı 300 milyon TL zarara uğratan çetenin ilaçların bir kısmını PKK ve IŞİD’e gönderdiği psikolojik ilaç desteği verdiği ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
32 ilde sahte reçete operasyonu
32 ilde sahte reçete operasyonu İstanbul merkezli 32 ilde organize suç örgütüne yönelik operasyonda, 100 kişi gözaltına alındı...
29.09.2021 Gündem
İki doktora SGK’yı dolandırma davası
İki doktora SGK’yı dolandırma davası Birçok vatandaşı hastalığa yakalanmış gibi göstererek sahte reçetelerle SGK’yı dolandırdıkları öne sürülen Dr...
29.09.2021 Gündem
Doktorlar gözaltında!
Doktorlar gözaltında! BATMAN’da bazı doktorlar adına sahte reçete düzenlediği ve bu reçetelerle ilaç alınarak haksız kazanç elde edildiği ihbarı üzerine düzenlenen 19 şüpheli gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Bunu da yaptılar!
Bunu da yaptılar! Sahte ilaç imal eden, kanser hastalarına kutuları değiştirilmiş bozuk ilaç satan, ve kanser hastalarının bilgilerini ele geçirerek, sahte reçete ve belgelerle hastaların ilaçlarını kendilerine alan bir şebekeye operasyon düzenlendi.
17.05.2014 Yaşam
Sahte reçete vurgunu!
Sahte reçete vurgunu! 26 vekil adına 20 bin liralık sahte reçete
29.09.2021 Gündem
Eczacıdan vekillere şok!
Eczacıdan vekillere şok! 26 milletvekili dolandırıldı
25.08.2013 Siyaset
Şok! 15 doktor gözaltında
Şok! 15 doktor gözaltında Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri dün sabah erken saatlerde düzenlediği eş zamanlı operasyonlarda, 15 doktoru gözaltına aldı...
29.09.2021 Gündem
Sahte reçete operasyonu
Sahte reçete operasyonu Batman’da sahte reçete düzenleyerek haksız kazanç elde ettikleri iddiasıyla 19 kişi gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Doktorlar artık reçete yazmayacak!
Doktorlar artık reçete yazmayacak! Elektronik reçete uygulaması, 24 Nisan'da pilot il Eskişehir'de başlayacak...
22.04.2012 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Sahte Reçete ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sahte reçete haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.