Sahte Plaka

Sahte Plaka

Son dakika sahte plaka haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sahte plaka ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sahte plaka haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sahte Plaka

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sahte plaka gelişmeleri de dahil olmak üzere 264 sahte plaka haberi bulunmuştur. Tüm sahte plaka haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da otoparka el bombalı saldırı kamerada
İstanbul'da otoparka el bombalı saldırı kamerada İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen “Mahzen-29” operasyonlarında organize suç örgütü üyesi 32 şüphelinin yakalandığını açıklamıştı. Kağıthane’deki yediemin otoparkına yapılan bombalı iki saldırının ise görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, ilk saldırıda el bombasının aracın önüne düşüp patladığı, ikinci saldırıda bombanın otopark kapısında patladığı görülüyor.
21.04.2024 Gündem
İstanbul'da Mahzen-29 operasyonu: 32 şüphelinin yakalandı
İstanbul'da Mahzen-29 operasyonu: 32 şüphelinin yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen “MAHZEN-29” operasyonlarında 32 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
19.04.2024 Gündem
Almanya'da 8 milyon euroluk soygun yapmıştı! Sonunda teslim oldu
Almanya'da 8 milyon euroluk soygun yapmıştı! Sonunda teslim oldu 2021 yılının Mayıs ayında gerçekleştirdiği film gibi bir soygunla gündem oturan ve Almanya'nın 3 yıldır peşinde olduğu Yasemin Gündoğan herkesi şaşırtan bir hamle yaptı ve polise teslim oldu.
21.03.2024 Dünya
Sahte polis, kendisini durduran polislere “Hayırdır devrem” diyerek yakalandı
Sahte polis, kendisini durduran polislere “Hayırdır devrem” diyerek yakalandı Adana’da kendisini polis ve MİT mensubu olarak tanıttığı belirlenen şüpheli, polisler tarafından durdurulduğu sırada “Hayırdır devrem” diyerek sahte polis kimliği gösterdi. Şüpheli şahıs aracından indirilerek gözaltına alındı.
26.02.2024 Adana
Arabası olana uyarı 32 bin lira ceza kesilecek! e-Ticaret sitelerinde sahtesi çıktı bile
Arabası olana uyarı 32 bin lira ceza kesilecek! e-Ticaret sitelerinde sahtesi çıktı bile Türkiye'de görüntüsünü sevenler dışında terör, gasp, soygun gibi suç arz eden olaylarda kullanmak için APP plakalar tercih ediliyor. Yasa dışı olarak parasını veren herkese istenilen rakam ve harf grubu basılarak APP plakalar veriliyor. 32 bin lira ceza kesilen APP plakaların karekodlusu da merdiven altı işletmelerde üretilmeye başlandı.
8.02.2024 Ekonomi
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Karekod uygulaması ile ilgili yeni gelişme
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Karekod uygulaması ile ilgili yeni gelişme Milyonlarca araç sahibini doğrudan ilgilendiriyor. İçişleri Bakanlığı tarafından yeni açıklama yapıldı. Karekod uygulaması 1 Ocak itibarı ile zorunlu hale geldi. Detaylar açıklandı.
22.01.2024 Gündem
Konya'da kaçakçılık operasyonu: 10 gözaltı
Konya'da kaçakçılık operasyonu: 10 gözaltı Konya'da kaçakçılara yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda, yaklaşık 2 milyon adet doldurulmuş makaron, 15 kilogram kıyılmış tütün ve 28 adet kesilmiş darphane bandrolü ile piyasa değeri 3 milyon 250 bin lira olan gümrük kaçağı kozmetik ürünü, elektronik sigara ve telefon ele geçirildi. Operasyonlarda 10 şüpheli gözaltına alındı.
26.12.2023 Gündem
63 ilde Kafes-22 Operasyonu: 302 şüpheli gözaltına alındı
63 ilde Kafes-22 Operasyonu: 302 şüpheli gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 63 ilde eş zamanlı düzenlenen 'Kafes-22' Operasyonu'nda 302 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
20.12.2023 Gündem
İkiz plaka iş adamı Hakan Bilal Kutlualp'in başına bela oldu: Bütün HGS'lerden kaçak geçiyor ve bir yıldır devamlı ben ödüyorum
İkiz plaka iş adamı Hakan Bilal Kutlualp'in başına bela oldu: Bütün HGS'lerden kaçak geçiyor ve bir yıldır devamlı ben ödüyorum Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden ve iş adamı ve Hakan Bilal Kutlualp'in plakasıyla başı derde girdi. Kutlualp 34 FB 1907 plakasına uzun yıllardır sahip durumda. Sorun olan durum ise aynı Gürcistan’da tescili yapılmış aynı plakalı aracın Türkiye’de kullanılması. Bundan dolayı Kutlualp köprü, otoyol ücretleriyle birlikte kesilen cezaları da ödemek zorunda kalıyor. İş adamı Kutlualp, bir yıldır bu sorunla uğraştığını, dün şahsın kendisine ulaştığını ve avukatıyla irtibat kurduğunu söyledi.
9.08.2023 Gündem
Fenomen Gizem Karamelek suç makinası çıktı! Kaçırttığı kıza taciz ettirdi
Fenomen Gizem Karamelek suç makinası çıktı! Kaçırttığı kıza taciz ettirdi Bir moda yarışmasında ünlenen Gizem Karamelek isimli fenomenin kıskançlık kriziyle yaşattığı kabusta yeni detaylar ortaya çıktı. Suç örgütünün üyesi olduğu öğrenilen Gizem Karamelek'in dehşet villasında verdiği talimat ise şoke etti.
8.08.2023 Yaşam
Sahte plaka basıp internet üzerinden satışa çıkardı!
Sahte plaka basıp internet üzerinden satışa çıkardı! Antalya’da sahte plaka basarak internet üzerinden satış yapan bir kişi gözaltına alındı. Şahsın evinde yapılan aramalarda ise yüzlerce sahte plaka ele geçirildi.
4.08.2023 Yaşam
8.2 milyon euroluk vurgun yapan Yasemin hala aranıyor
8.2 milyon euroluk vurgun yapan Yasemin hala aranıyor Çalıştığı şirketten 8.2 milyon Euroluk vurgun yaptığı iddia edilen Türk asıllı Yasemin Gündoğan hala aranıyor. Gündoğan'ın en son Türkiye giriş yaptığı ortaya çıkmıştı.
10.07.2023 Gündem
Araba hırsızlarından akılalmaz tuzak! Parçalatırken yakalandılar
Araba hırsızlarından akılalmaz tuzak! Parçalatırken yakalandılar Samsun'da satın almak için anlaştığı hafif ticari aracın anahtarını kopyalatıp 1 gün sonra çalan 4 şüpheli, gözaltına alındı.
22.06.2023 Yaşam
Genç kızların bıçaklı kavgasında kan döküldü
Genç kızların bıçaklı kavgasında kan döküldü Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, Kent Meydanı’nda tartışan 2 genç kızın kavgasında S.B. (20), üzerindeki bıçakla G.B.'yi (15) bıçaklayarak yaraladı.
6.01.2023 Yaşam
İzmir'de 6 işçinin öldüğü vinç faciasında şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı
İzmir'de 6 işçinin öldüğü vinç faciasında şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı İzmir'in Bornova ilçesinde otel inşaatı sırasında devrilen vinçten kopan parçaların şantiyedeki konteynerlerin üzerine düşmesi sonucu 6 işçinin hayatını kaybettiği kazaya ilişkin hazırlanan bilirkişi raporunda; inşaat firması sahibi Emrullah Yolçi, şantiye şefi Muhammet Yolçi ve vinç sahibi İrfan Kasırga'nın 'asli', iş güvenliği sorumlusu Fikret Kamil Aydın'ın ise 'tali' kusurlu olduğu belirtildi.
6.01.2023 Yaşam
Sahte plaka oyunu ile milyonluk vurgun! Polise ‘bonus zanlı’ şoku
Sahte plaka oyunu ile milyonluk vurgun! Polise ‘bonus zanlı’ şoku Aile boyu kurdukları gasp çetesiyle adeta İstanbul’un korkulu rüyası haline geldiler, milyonluk vurgun olaylarını gerçekleştiren zanlılar film gibi operasyonla yakalandı. Aynı aileden 6 şüpheliyi yakalayan polis bonus zanlılar ile şaşkına dönerken, o anlar anbean görüntülendi.
6.01.2023 Yaşam
Almanya Yasemin'i konuşuyor! 8 milyon euroluk vurgun yaptı
Almanya Yasemin'i konuşuyor! 8 milyon euroluk vurgun yaptı Almanya’da çalıştığı para taşıma şirketinden 8.2 milyon Euro çaldığı iddia edilen Türk asıllı Yasemin Gündoğan’ın, Türkiye’ye kaçtığı belirlendi. Alman basını Yasemin’in, soygunda kendisine yardım eden arkadaşlarıyla birlikte İzmir’de havuzlu bir villada tatil yaptığını yazdı.
29.04.2022 Yaşam
Yasemin Gündoğan bulundu mu? Almanya’da 8.2 milyon euroluk soygun yapan Yasemin Gündoğan kimdir, nereli?
Yasemin Gündoğan bulundu mu? Almanya’da 8.2 milyon euroluk soygun yapan Yasemin Gündoğan kimdir, nereli? Bremen kentinde, çalıştığı para taşıma şirketinden 8.2 milyon euro çalan Yasemin Gündoğan’ın (28), paraları Türkiye’ye kaçırdığı belirlendi. Yasemin, soygunda yardım eden arkadaşları ile bir süre Ege’de havuzlu bir villada kalmış. Yasemin, paraları çıkarmak için bir Alman çalışanla flört de etmiş. Peki, Yasemin Gündoğan bulundu mu? Yasemin Gündoğan kimdir, aslen nereli?
28.04.2022 Yaşam
Halil Falyalı suikastında dikkat çeken Şafak Mahmutyazıcıoğlu detayı! Ece Erken'in eşi meğer...
Halil Falyalı suikastında dikkat çeken Şafak Mahmutyazıcıoğlu detayı! Ece Erken'in eşi meğer... Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürüldüğü olay ile Halil Falyalı suikastı arasında bir bağlantı olup olmadığı araştırılıyor. Halil Falyalı ile Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun bahis şirketi üzerinden bir ortaklığı olduğu ortaya çıktı. Emniyet, iki cinayet arasında bir bağlantı olup olmadığına ilişkin geniş çaplı soruşturma başlattı.
11.02.2022 Gündem
Halil Falyalı cinayeti KKTC’yi sarstı! Kör noktada 16 kurşun... 'Söylemez Kardeşler'e gözaltı
Halil Falyalı cinayeti KKTC’yi sarstı! Kör noktada 16 kurşun... 'Söylemez Kardeşler'e gözaltı Kıbrıs’ta otel ve kumarhane işleten Halil Falyalı (53) Girne’deki otelinden önceki akşam eşi ve üç çocuğuyla evine giderken zırhlı araca ailesini bindirdi. Üç araçlık konvoy eve yaklaşmışken Halil Falyalı yolda pusuya düştü. Çapraz ateşe tutulan Falyalı ile şoförü hayatını kaybederken cinayet Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni (KKTC) sarstı. Yetkililere göre saldırganlar takip ettikleri Falyalı’nın hem otelden çıkış saatini hem de zırhlı araca binmediğini biliyordu. Cinayetle ilgili "Söylemez Kardeşler" olarak bilinen suç örgütünün lideri Mustafa Söylemez ile 2 adamı gözaltına alındı.
10.02.2022 Gündem
Sarallar Grubu’nun yöneticisi Barış S. villasına yapılan operasyonda yakalandı
Sarallar Grubu’nun yöneticisi Barış S. villasına yapılan operasyonda yakalandı İstanbul’da suç örgütlerine yönelik yapılan 'Tırpan' operasyonunda aranan ve Sarallar suç örgütünde yönetici olduğu belirtilen Barış S., villasına düzenlenen baskında yakalandı.
29.12.2021 Gündem
Genç avukat hayatının şokunu yaşadı! Akılalmaz olay! Evine girip...
Genç avukat hayatının şokunu yaşadı! Akılalmaz olay! Evine girip... İstanbul Pendik'te meydana gelen akılalmaz dolandırıcılık pes dedirtti. Aralarında eski polis ve çeşitli meslek gruplarından kişilerin olduğu grup iddiaya göre sahte mahkeme kararıyla arama emri düzenleyerek F.İ. adlı avukatın evine girdi. Avukatın tepkisine aldırış etmeden FETÖ terör örgütü ile ilgili olarak arama yapacaklarını söyleyerek eve giren bir grup şahıs, evdeki yüklü miktar parayla altını çalarak gitti. Büyük şok yaşan avukatın şikayeti sonrası şüpheliler hakkında 6 ayrı suçtan 67 yıl 10 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
21.12.2021 Yaşam
Banka ve noterden çıkanları takip edip binlerce TL'yi böyle çaldılar
Banka ve noterden çıkanları takip edip binlerce TL'yi böyle çaldılar Kocaeli’de bir vatandaşın 100 bin TL’sini kapkaç yöntemiyle çalan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
17.12.2021 Yaşam
Ankara'da suç örgütüne operasyon: 14 gözaltı
Ankara'da suç örgütüne operasyon: 14 gözaltı Ankara'da, 'Turgutlar' olarak bilinen suç örgütüne yönelik polisin düzenlediği operasyonda, 14 şüpheli gözaltına alındı.
9.10.2021 Gündem
Uyanık hakim yakayı ele verdi! Para vermemek için...
Uyanık hakim yakayı ele verdi! Para vermemek için... Diyarbakır'da lüks marka aracının yıllık Kasko, ÖTV, MTV ile Sigorta masrafları yüksek çıkan hâkim Mesut Karadağoğlu, trafik tescil müdürlüğüne başvurup aracını trafikten çektirdi. Yasa gereği kişi aracını trafikten çekerse yıllık ödemesi gereken vergilerden muaf tutuluyor. Uyanık hâkim aracını trafikten çektirdikten sonra araca iki farklı sahte plaka takıp trafiğe çıktı. Trafik uygulaması yapan polis ekipleri plakadan şüphelenip sorgulama yaptırınca hâkimin foyası da açığa çıktı. Polisler, hâkim hakkında tutanak tutup savcılığa suç duyurusunda bulununca "Resmi belgede sahtecilik" suçundan 5 yıl hapis istemiyle dava açıldı. HSK da hakim hakkında idari soruşturma başlattı.
16.01.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sahte Plaka ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sahte plaka haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.