Sahte İmza

Sahte İmza

Son dakika sahte imza haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sahte imza ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sahte imza haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sahte İmza

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sahte imza gelişmeleri de dahil olmak üzere 745 sahte imza haberi bulunmuştur. Tüm sahte imza haberleri aşağıda listelenmiştir.
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama Denizbank tarafından aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera gibi ünlü futbolcuların da bulunduğu dolandırılcılık olayıyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Denizbank'tan yapılan açıklamada, 18 mağdurun yer aldığı milyonlarca dolarlık dolandırıcılık olayıyla ilgili, "Bankamız, konudan 2022 yılı haziran ayından itibaren Levent Büyükdere Caddesi Şubemizde müdür olarak görev yapan Seçil Erzan'ın iki günlük mazeret izni nedeniyle görevinin başında olmadığı 7 Nisan 2023 tarihinde, müşterimiz de olan bir şikâyetçinin şubeye gelmesi ile ilk kez haberdar olmuştur" denildi. 
28.11.2023 Gündem
Ev sahibinin oyunu pes dedirtti! Kiraya yüzde 500 zam istedi
Ev sahibinin oyunu pes dedirtti! Kiraya yüzde 500 zam istedi Gaziantep'te bir ev sahibi, mühendis kiracısından yüzde 500 zam istedi. Ev sahibi, kiracının konuyu yargıya taşıyacağını bildirmesinin ardından ise akıl almaz bir oyuna başvurarak annesinin sahte imzasıyla kira sözleşmesi düzenledi. Olayın ortaya çıkması sonrası kiracı konuyu yargıya taşıdı.
24.09.2023 Yaşam
Sahte imza ile evinden attı! 'e-Devlet'ten gördüm'
Sahte imza ile evinden attı! 'e-Devlet'ten gördüm' Antalya’da ev sahibinin sahte imza ile oluşturduğu tahliye taahhütnamesiyle evinden çıkarıldığını söyleyen Ayten Kocabıyık, gözyaşları içerisinde, "Benim tek isteğim çocuklarımla yaşamaktı. Kimse sokakta kalmasın, dün gece sokakta kaldım. Çok kötüydü, köpekler vardı" dedi.
24.03.2023 Yaşam
Kiracılar dikkat! Bir anda evsiz kalabilirsiniz
Kiracılar dikkat! Bir anda evsiz kalabilirsiniz Kiralardaki fahiş artış sonrası ev sahibi-kiracı arasında yaşanan sorunlarda artış yaşandı. Evini yüksek bedellerle kiraya vermek isteyen mülk sahipleri birbirinden ilginç yöntemler deniyor. 6 yıldır aynı evde oturan Nilgün İncula'nın ev sahibi ile ilgili ortaya attığı iddialar ise şaşkınlık yaratıyor.
16.01.2023 Gündem
Sahte evrak mağdurlarını sevindirecek gelişme! İmza sahteciliğini bitirecek...
Sahte evrak mağdurlarını sevindirecek gelişme! İmza sahteciliğini bitirecek... İmza sahteciliğini bitirecek proje! Bilgisayar Mühendisliği Bölümü yüksek lisans mezunu Taylan Akbaş, tezi için hazırladığı biyometrik imza projesini iş fikrine dönüştürdü. Proje, imza sahteciliğini neredeyse imkansız hale getiriyor ve uzaktan imza imkanıyla belge ve onay işlemlerini kolaylaştırıyor.
24.07.2022 Bilim ve Teknoloji
Avukattan akılalmaz vurgun planı! Mübaşire rüşvet verdi, dosyayı adliye dışına çıkarttırıp içine yerleştirmiş...
Avukattan akılalmaz vurgun planı! Mübaşire rüşvet verdi, dosyayı adliye dışına çıkarttırıp içine yerleştirmiş... İstanbul Adliyesi'nde avukat A.M.'nin milyon dolarlık davayı kazanabilmek için mübaşire rüşvet vererek dosyayı adliye dışına çıkarttırıp içerisine sahte imzalı yaklaşık 1.5 milyon dolarlık (24 milyon lira) senet yerleştirdiği ortaya çıktı. Olayla bağlantısı bulunan Avukat A.M., Çetin T., Hüseyin Ş., ve Mithat B., emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı. Üzerlerine atılı suçlamaları reddeden 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
30.05.2022 Yaşam
Komşudan büyük tuzak! Ünlü futbolcunun ailesi...
Komşudan büyük tuzak! Ünlü futbolcunun ailesi... Trafik kazasında hayatını kaybeden Samsunsporlu milli futbolcu Muzaffer Badalıoğlu’nun annesi İzmir’de dolandırıcıların kurbanı oldu. Aysel Badalıoğlu’nun Çiğli’deki evini satması için vekalet verdiği komşusu, evi oğlunun üzerine geçirdi. Aile ise olayı tesadüfen öğrendi.
4.06.2021 Gündem
Belhanda'nın sözleşme feshinde Fenerbahçe detayı ortaya çıktı
Belhanda'nın sözleşme feshinde Fenerbahçe detayı ortaya çıktı Yönetim tarafından sözleşmesi feshedilen Belhanda için 4 madde sıralandı. 23 Şubat 2020'de oynanan Fenerbahçe derbisi de bu maddeler arasında yer aldı.
12.03.2021 Galatasaray
Ünlü iş insanı Mine Tozlu Sineren’e dolandırıcılık suçlaması!
Ünlü iş insanı Mine Tozlu Sineren’e dolandırıcılık suçlaması! Borsa İstanbul’da işlem gören ve patronunun banka satın alacağını iddia ettiği şirket Marka Yatırım Holding’de 15 kişi hakkında piyasa dolandırıcılığı suç duyurusu ve 16 kişiye de işlem yasağı getirildi. Şirketin patronu Mine Tozlu Sineren ve eşi İbrahim Sineren hakkında da suç duyurusu yapıldı.
22.01.2021 Ekonomi
Sahte senetle milyonlarca liralık vurgun!
Sahte senetle milyonlarca liralık vurgun! Adana’da bir avukatın liderliğinde milyonlarca liralık sahte senetler tanzim ederek işinsanlarından tahsil eden bir çete çökertildi.
1.10.2020 Gündem
Emekli aylığı neden eksik yatar? Emekli maaşınız eksik yattıysa mutlaka sorgulayın!
Emekli aylığı neden eksik yatar? Emekli maaşınız eksik yattıysa mutlaka sorgulayın! Genellikle Ocak ve temmuz aylarında yapılan zamların dışında emekli maaşları sabittir. Ancak, emekli maaşınızda eksik yattığını fark ettiyseniz bu durum kesinti ile açıklanabilir. Peki, Emekli maaşında neden kesinti olur? Emekli aylığı neden eksik yatar? Emekli maaşı kesintisi nasıl sorgulanır? Emekli maaşım eksik yattı diyorsanız işte emekli maaşı kesintisi hakkında bilmeniz gerekenler...
1.09.2020 Emekli
İmza sahte mi?  Ayasofya için kritik tarih 2 Temmuz...
İmza sahte mi? Ayasofya için kritik tarih 2 Temmuz... Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, Ayasofya’nın müze haline getirilmesi için hazırlanan kararnamenin ve Atatürk imzasının sahte olduğunu savunuyor, diğer uzmanlar ise böyle bir şeyin mümkün olmadığını dile getiriyor. Danıştay 2 Temmuz’da nihai kararını verecek
10.06.2020 Gündem
Emeklilerin 36 lira isyanı! SGK'dan açıklama var...
Emeklilerin 36 lira isyanı! SGK'dan açıklama var... Milyonlarca emekli var. Emekliler maaşlarından her ay Türkiye Emekliler Derneği’ne aylık 3 TL aidat kesildiğini öğrenen bazı emekliler, ‘Böyle bir derneğin adını bile duymadık’ diyor. Maaşlarından yıllık 36 lira kesilen emekliler isyan ederken SGK iddialara ilişkin açıklama yaptı. SGK'dan yapılan açıklamada, “Bir emeklinin bu derneğe aidat aktarmasına dair bir muvafakatı yoksa, kesinlikle hesaplarımızdan bir kuruş çıkmaz” bilgisini verdi.
12.02.2020 Emekli
Türk iş insanından mağduru olduğu sahte imzayı 'korumaya' alan girişim
Türk iş insanından mağduru olduğu sahte imzayı 'korumaya' alan girişim Türk iş insanı Selahattin Fatih, 30 yıldır yaşadığı Almanya'da sahte imza dolandırıcılığına maruz kalmasının ardından parmak izi veya göz tanımalı "Signature Pen" sistemini geliştirdi.
14.01.2020 Bilim ve Teknoloji
Kızları eve gelmeyen anne konuştu: Evlatlarımı çaldılar
Kızları eve gelmeyen anne konuştu: Evlatlarımı çaldılar Adnan Oktar Organize Suç Örgütüne yönelik davada adli kontrol şartıyla tahliye edilen Ayşe ve Nilüfer Koç kardeşlerin annesi Berrin Koç, " 'Anne seninle gelmeyeceğiz arkadaşlarla gideceğiz' dedikleri zaman, onların zihnini manipüle edenlere intizarın en berbatını ettim" dedi.
18.12.2019 Yaşam
Sahte imza iddiası! Öğretmene şok suçlama...
Sahte imza iddiası! Öğretmene şok suçlama... Şirket sahibi Hülya Kaçkan hisselerinin bir lise öğretmeni tarafından imzası taklit edilerek çalındığı suçlamasıyla savcılığa başvurdu
26.11.2019 Yaşam
Sahte imzanın bedelini banka öder
Sahte imzanın bedelini banka öder Sahte imzayla adına kredi çekilen işadamı, bankanın gerekli özeni göstermemesi sebebiyle îtibârının zedelendiğini belirterek mahkemenin kapısını çaldı. Mahkeme, bankanın iş adamına 5 bin TL tazminat ödemesi gerektiğine hükmetti, ancak verilen tazminat miktarını Yargıtay az buldu.
6.05.2019 Gündem
Galatasaray'da 'sahte imza' krizi!
Galatasaray'da 'sahte imza' krizi! Galatasaray'da kulübe üyelik için başvuran Galatasaray Lisesi mezunu 210 kişinin 141'inin evraklarında sahte imza tespit edilmesi tartışma yarattı.
17.10.2018 Galatasaray
CHP'de yarın kritik gün!
CHP'de yarın kritik gün! CHP'de olağanüstü kurultay talebiyle 16 Temmuz'da başlatılan imza süreci pazartesi günü tamamlanırken, toplanan imzaların yarın parti genel merkezine teslim edilmesi bekleniyor. "Değişim" talebiyle imza toplayan delegeler salt çoğunluk olan 625 sayısına ulaştıklarını açıklasalar da genel merkez yöneticileri bu rakamın 500 civarında bulunduğunu savunuyor.
1.08.2018 Siyaset
FETÖ'den sahte imzayla kumpas
FETÖ'den sahte imzayla kumpas Eski Bingöl Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Namet Sevinç'in, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından sahte imzalarla hazırlanan kumpas sonucu görevinden alındığı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Memurların oyununu avukat koca çözdü!
Memurların oyununu avukat koca çözdü! Aydın’da bir devlet memuru bayanın avukat kocası dedektif gibi çıkınca sahte belgeler ve takma isimle eşini şikayet eden iki memuru yakaladı. Asılsız iddialarla amiri durumundaki devlet memurunu şikayet eden memur 9 bin 962 TL masrafları ile manevi tazminat öderken, kişiye özel evrakları yetkisi olmayan kişiye veren başka bir devlet memuru da meslekten ihraç edilip 3,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
11.07.2016 Yaşam
Kurultayı kim toplayacak
Kurultayı kim toplayacak MHP’de 19 Haziran kurultayı da tartışmaları bitirmedi. Parti yönetimi, kurultay ve tüzük değişikliğini yok hükmünde saydığı için yargıya gitmeyecek. Muhalifler 10 Temmuz’daki kurultayı toplamanın kendi görevleri olduğunu iddia ediyor. Genel merkez ise yetkinin parti organlarında olduğunu savunuyor
29.09.2021 Gündem
Yılmaz Güney’in eşine beraat
Yılmaz Güney’in eşine beraat Yılmaz Güney’in çocuklarından Güney Pütün’ün üvey annesi için açtığı sahte imza davasında karar açıklandı.
1.03.2016 Yaşam
Hakkımı helal etmiyorum
Hakkımı helal etmiyorum Usta müzisyen Kayahan’ın geçen yıl nisan ayında hayatını kaybetmesinden sonra eşi İpek Açar ve kızı Beste Açar arasındaki miras kavgası büyüyor...
24.02.2016 Magazin
Mersin'de büyük skandal!
Mersin'de büyük skandal! Mersin İdmanyurdu yönetim kurulundaki bazı yöneticilerin cumartesi günü yaptıkları toplantıda teknik direktör Bülent Korkmaz'a sahte imza kullanarak izin verdiği, takımın Antalya kampında da kendisine otel rezervasyonu yapılmamasını kararlaştırdığı iddia edildi.
4.01.2016 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Sahte İmza ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sahte imza haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.