Serenay Sarıkaya 'hazırım' notuyla paylaştı, beğeni rekoru kırdı!
Serenay Sarıkaya 'hazırım' notuyla paylaştı, beğeni rekoru kırdı! Şahmeran dizisiyle setlere geri dönen ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, sosyal medya hesabından yeni pozlarını paylaştı. Ünlü oyuncu 'hazırım' notunu eklediği pozlarıyla beğeni rekoru kırdı.
27.05.2022 Magazin
Şahmeran ekibi kaçtı, Burak Deniz yakalandı! Dikkat çeken tavır!
Şahmeran ekibi kaçtı, Burak Deniz yakalandı! Dikkat çeken tavır! Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'i buluşturan 'Şahmeran' dizisinin çekimleri bitti. Önceki akşam bir mekanda buluşarak kutlama yapan ve sonrasında arka kapıdan çıkmaya çalışan ekipten Burak Deniz, görüntülenmekten kurtulamadı. Deniz'in, gazetecilerin ısrarlı soruları karşısındaki tavrı ise dikkat çekti.
30.03.2022 Magazin
Terlikleri ve beyaz çorabı olay olan Serenay Sarıkaya'dan ilk açıklama!
Terlikleri ve beyaz çorabı olay olan Serenay Sarıkaya'dan ilk açıklama! Çekimleri Adana'da tamamlanan ‘Şahmeran’ dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanan Serenay Sarıkaya, önceki gün Nişantaşı’ndan bir klinik çıkışı görüntülendi. Hayli keyifli olduğu görülen 29 yaşındaki oyuncu; Adana'dan ev aldığı iddiası, yeni projesi, sosyal medyada gündem olan terlikleri ile beyaz çorabı, yılbaşı planı ve adının aşk dedikodularına karıştığı Umut Evirgen hakkında açıklamalarda bulundu.
29.12.2021 Magazin
Şahmeran dizisi hangi kanalda, ne zaman yayınlanacak? Şahmeran dizisi konusu, oyuncu kadrosu ve yönetmeni
Şahmeran dizisi hangi kanalda, ne zaman yayınlanacak? Şahmeran dizisi konusu, oyuncu kadrosu ve yönetmeni Şahmeran dizisi hangi kanalda, ne zaman yayınlanacak? Şahmeran dizisi konusu, oyuncu kadrosu ve yönetmeni
24.10.2020 Gündem