Şahmeran

Şahmeran

Son dakika Şahmeran haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şahmeran ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şahmeran haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şahmeran

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şahmeran gelişmeleri de dahil olmak üzere 51 şahmeran haberi bulunmuştur. Tüm şahmeran haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'nın mitolojik hikayeleri birçok yaşatılmaya devam ediyor
Adana'nın mitolojik hikayeleri birçok yaşatılmaya devam ediyor Adana, sahip olduğu coğrafi konum ve kültürel yapısıyla birçok halka ev sahipliği yapan bir şehir olarak karşımıza çıkıyor. Oldukça zengin bir kültürel altyapıya sahip olan Adana'da birçok efsane ve mitolojik hikaye geçmişten günümüze aktarılmaya devam ediliyor.
24.03.2024 Adana
Taşı toprağı tarih kokuyor! İşte medeniyetler beşiği Adana'da mutlaka görülmesi gereken yerler
Taşı toprağı tarih kokuyor! İşte medeniyetler beşiği Adana'da mutlaka görülmesi gereken yerler Adana'ya seyahat planlıyorsanız bu listeye bakmadan yola çıkmayın. Binlerce yıldır çok farklı medeniyetleri bünyesinde barındıran Adana, geniş coğrafyasında size birbirinden farklı zenginlikler sunacak; mühendislik harikası Varda Köprüsü'nden, vücudunun yarısı yılan yarısı kadın mitolojik varlık Şahmeran'ın yaşadığı kaleye varana kadar sayısız tarihi ve turistik mekanla tanışacaksınız.
4.03.2024 Adana
Falda Şahmeran Görmek Ne Demek? Kahve Falında Şahmeran Nasıl Yorumlanır?
Falda Şahmeran Görmek Ne Demek? Kahve Falında Şahmeran Nasıl Yorumlanır? Yılanların şahı anlamına gelen Şahmeran, Türk mitolojisinde yer alan bir efsanedir. Çeşitli hikaye ve filmlere konu olan bu efsane fal olarak da yorumlanmaktadır. Şahmeran'ın yarı kadın yarı yılan olması uğursuz ve kötü şans olarak düşünülse de, Anadolu'da kısmet, bereket olarak kabul edilmektedir.
25.07.2023 Gündem
Serenay Sarıkaya'dan 'ayak' eleştirilerine çoraplı yanıt geldi!
Serenay Sarıkaya'dan 'ayak' eleştirilerine çoraplı yanıt geldi! Son olarak 'Şahmeran' dizisiyle ekranlarda olan ve cesur sahneleriyle adından söz ettiren Serenay Sarıkaya, dizide bir sahnede dikkat çeken ayaklarıyla sosyal medya kullanıcılarının diline düştü. Sarıkaya ayaklarına gelen yorumlara fotoğraflı yanıt verdi.
25.01.2023 Magazin
Burak Deniz'in paylaştığı iç çamaşırlı poz çok konuşuldu! 'Yaz kızım 2 torba çimento'
Burak Deniz'in paylaştığı iç çamaşırlı poz çok konuşuldu! 'Yaz kızım 2 torba çimento' Burak Deniz Şahmeran dizisiyle çok konuşuluyor. Deniz'in yer aldığı dizinin yönetmeni Umur Turagay önceki gün oyuncunun siyah çorap ve beyaz donla verdiği pozu paylaştı. Ünlü oyuncunun paylaştığı poz kısa sürede sosyal medyada viral oldu.
25.01.2023 Magazin
Şahmaran hikayesi nedir? Anadolu efsanesi Şahmeran efsanesi gerçek mi, nereden geliyor? Şahmaran kimdir, nasıl öldü, neyi temsil ediyor?
Şahmaran hikayesi nedir? Anadolu efsanesi Şahmeran efsanesi gerçek mi, nereden geliyor? Şahmaran kimdir, nasıl öldü, neyi temsil ediyor? Şahmaran efsanesi nedir, Şahmaran kimdir? Şahmaran hikayesi gündemde merak edilen konu başlıklarından biri oldu. Anadolu mitolojilerinde rastlanılan, pek çok Anadolu evinde resimleriyle duvarları süsleyen Şahmeran’ın günümüzde de yaşadığına inanılır. Peki, Şahmaran hikayesi nedir, Şahmeran (Şahmaran) hikayesi nereden geliyor?
24.01.2023 Gündem
Serenay Sarıkaya, Şahmaran'ın kamera arkasını paylaştı!
Serenay Sarıkaya, Şahmaran'ın kamera arkasını paylaştı! Cesur sahneleriyle çok konuşulan Serenay Sarıkaya, Şahmaran dizisinin kamera arkasını paylaştı. Sarıkaya'nın paylaşımı sosyal medyayı yıktı geçti.
23.01.2023 Magazin
Şahmaran'ın Diba'sı Berfu Halisdemir pozlarıyla adından söz ettirdi!
Şahmaran'ın Diba'sı Berfu Halisdemir pozlarıyla adından söz ettirdi! Son günlerde sosyal medyada çok konuşulan Şahmeran dizisi gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Serenay Sarıkaya’nın cesur sahnelerinin yanı sıra güçlü oyuncu kadrosuyla da konuşuluyor. O kadroda yer alan Berfu Halisdemir'in Instagram hesabından paylaştığı cesur pozları dikkat çekti. Bu pozlar takipçilerinden binlerce beğeni aldı.
23.01.2023 Magazin
Serenay Sarıkaya'nın çantasının fiyatını duyan inanamadı!
Serenay Sarıkaya'nın çantasının fiyatını duyan inanamadı! Dijital bir platformda yayınlanan 'Şahmeran' dizisiyle adından söz ettiren Serenay Sarıkaya tarzı ile de magazin gündeminde yer alıyor. Son olarak Sarıkaya'nın mavi çantasının fiyatı adeta dudak uçuklattı.
18.01.2023 Magazin
Serenay Sarıkaya'dan eğlenceli anlar!
Serenay Sarıkaya'dan eğlenceli anlar! Şahmeran dizisinde Burak Deniz ile kamera karşısına geçen Serenay Sarıkaya çekimleri bitince çılgınlar gibi eğlendi.
1.12.2022 Magazin
Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in sahneleri olay oldu!
Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in sahneleri olay oldu! Başrollerini Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’in paylaştığı, kadrosuyla çok konuşulan Şahmaran dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Efsanevi hikayeyi konu alan dizinin tanımın filmi yayınlandığı ilk andan itibaren büyük ses getirdi.
23.11.2022 Magazin
Serenay Sarıkaya ve Merve Dizdar provadan paylaştı!
Serenay Sarıkaya ve Merve Dizdar provadan paylaştı! Şahmeran dizisiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Serenay Sarıkaya bir yandan da Alice Müzikali'ne devam ediyor. Sarıkaya, sosyal medya hesabından Alice Müzikali provalarından paylaşımda bulundu. Merve Dizdar ile çekildiği kareleri yayınlayan Serenay Sarıkaya, paylaşımına "6 saat prova yapmışlar... Ezber provası/ Ukulele provası/ Şan dersi/ Dans provası/ Kavuştuk" notunu düştü.
16.11.2022 Magazin
Serenay Sarıkaya'dan sıfır makyaj paylaşım!
Serenay Sarıkaya'dan sıfır makyaj paylaşım! Dijital bir platformda yayınlanacak olan 'Şahmeran' dizisiyle ekranlara dönecek olan ve Umut Evirgen ile biten aşkıyla gündemden düşmeyen oyuncu Serenay Sarıkaya, spor öncesi doğal haliyle verdiği pozu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Ünlü ismin doğal hali beğeni topladı.
13.10.2022 Magazin
Didem Soydan'dan Serenay ve Burak açıklaması!
Didem Soydan'dan Serenay ve Burak açıklaması! Serenay Sarıkaya'nın 'Şahmeran' dizisindeki rol arkadaşı Burak Deniz'in aşk yaşadığı iddia edilmişti. Sarıkaya, bunun üzerine "Üzerimden iddialar üretmeyin" demişti. Burak Deniz ile bir süredir aşk yaşayan Didem Soydan, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ünlü model Sarıkaya ve Deniz hakkındaki aşk iddialarına yanıt verdi.
26.09.2022 Magazin
Antalya'da denizin ortasında korku dolu anlar! İçinde 6 kişi olan lüks yat alev aldı
Antalya'da denizin ortasında korku dolu anlar! İçinde 6 kişi olan lüks yat alev aldı Antalya’da lüks gezi yatı 6 kişiyle çıktığı turda denizin ortasında alev aldı. Lüks yatta bulunanlar Sahil Güvenlik zodyak botlarıyla diğer yatlara aktarılırken, çevredeki vatandaşlar jet-ski ve sürat tekneleri ile su püskürterek alevleri söndürmeye çalıştı.
15.09.2022 Yaşam
Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in dizisi Marmaris halkını ayaklandırdı! Şikayet yağıyor
Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in dizisi Marmaris halkını ayaklandırdı! Şikayet yağıyor Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in başrolünü paylaştığı 'Şahmaran' dizisinin çekimleri Marmaris'te devam ediyor. Muğla Sığla Ormanları'ndaki sette ateş yakıldığını gören birçok vatandaş, jandarma ve kaymakamlığa arayarak şikayette bulundu.
21.08.2022 Magazin
Serenay Sarıkaya 'hazırım' notuyla paylaştı, beğeni rekoru kırdı!
Serenay Sarıkaya 'hazırım' notuyla paylaştı, beğeni rekoru kırdı! Şahmeran dizisiyle setlere geri dönen ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, sosyal medya hesabından yeni pozlarını paylaştı. Ünlü oyuncu 'hazırım' notunu eklediği pozlarıyla beğeni rekoru kırdı.
27.05.2022 Magazin
Şahmeran ekibi kaçtı, Burak Deniz yakalandı! Dikkat çeken tavır!
Şahmeran ekibi kaçtı, Burak Deniz yakalandı! Dikkat çeken tavır! Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'i buluşturan 'Şahmeran' dizisinin çekimleri bitti. Önceki akşam bir mekanda buluşarak kutlama yapan ve sonrasında arka kapıdan çıkmaya çalışan ekipten Burak Deniz, görüntülenmekten kurtulamadı. Deniz'in, gazetecilerin ısrarlı soruları karşısındaki tavrı ise dikkat çekti.
30.03.2022 Magazin
Şahmeran duası nasıl okunur? Ramazan ayında şahmeran duası fazileti nelerdir?
Şahmeran duası nasıl okunur? Ramazan ayında şahmeran duası fazileti nelerdir? Dünya çapında bir milyardan fazla insan Ramazan’ı karşılamaya hazırlanıyor. İslam dininin beş şartından biri olan oruç, dünyevi zevklerden uzak durmak, kötü niyet ve arzuları dizginlemek, Allah'a itaat ve teslimiyet için yapılan ibadetlerden biridir. 11 ayın sultanı Ramazan’ı dualarla karşılamak, dualarla geçirmek ve bitirmek manevi açıdan insanın olgunlaşmasına vesile oluyor. Bu ayda yapılacak dualar Allah’ın sonsuz nimetlerine şükretmek için önemli bir fırsat. Allah ile bağ kurabileceğimiz ve ondan gönlünüzden geçen güzel şeyleri dileyebileceğiniz bu ayda Şahmeran duası da en çok okunan dilek duaları arasında yer alıyor. Peki, Şahmeran duası nasıl okunur? Ramazan ayında şahmeran duası yararları ve faziletleri nelerdir? Şahmeran duasının Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri…
1.04.2022 Ramazan
Serenay Sarıkaya: Sabahtan akşama hayatımda bir şey değişmedi
Serenay Sarıkaya: Sabahtan akşama hayatımda bir şey değişmedi Dijital platformda yayınlanacak 'Şahmeran' dizisiyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanan Serenay Sarıkaya, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Kısaca gazetecilerle konuşan oyuncu, akşam saatlerinde tekrar kameralara yansıyınca "Sabahtan akşama hayatımda bir şey değişmedi" diyerek muhabirlere takıldı.
12.02.2022 Magazin
Serenay Sarıkaya'dan 'aşk' yanıtı! Umut Evirgen'in ailesi istemedi mi?
Serenay Sarıkaya'dan 'aşk' yanıtı! Umut Evirgen'in ailesi istemedi mi? Son günlerde takıntılı hayranı nedeniyle zor günler yaşayan Serenay Sarıkaya, önceki gün Arnavutköy'de görüntülendi. Bir süredir işletmeci Umut Evirgen'le aşk yaşadığı yönündeki iddialarla gündeme gelen ünlü oyuncu, Evirgen'in ailesinin kendisini istemediği yönündeki iddialara yanıt verdi. Öte yandan 'Şahmeran' dizisinde başrolü paylaştığı Burak Deniz'in aracının Sarıkaya'nın evinin önünde görüntülenmesi, "Aşk mı yaşıyorlar?" sorusunu akıllara getirdi. Deniz, iddialara noktayı koydu.
29.01.2022 Magazin
Serenay takıntılı hayranıyla kabusu yaşamıştı! 'Yorgun ve üzgünüm'
Serenay takıntılı hayranıyla kabusu yaşamıştı! 'Yorgun ve üzgünüm' Dijital platformda yayınlanacak 'Şahmeran' dizisiyle sevenleriyle buluşmaya hazırlanan Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz hafta aracına tekmeli saldırıda bulunan takıntılı hayranından şikayetçi olmuştu. Önceki gün Etiler’de trafikte görüntülenen oyuncu, konuyla ilgili açıklama yaptı.
28.01.2022 Magazin
Burak Deniz ilk kez konuştu! Deniz İrem ile aşk mı yaşıyor?
Burak Deniz ilk kez konuştu! Deniz İrem ile aşk mı yaşıyor? Serenay Sarıkaya ile başrolünü paylaştığı Şahmeran dizisinin çekimleri biter bitmez İstanbul’a dönen Burak Deniz, önceki gün Maslak’ta görüntülendi. Ünlü oyuncu, adının aşk dedikodularına karıştığı Deniz İrem hakkında ilk kez sessizliğini bozdu.
23.01.2022 Magazin
Terlikleri ve beyaz çorabı olay olan Serenay Sarıkaya'dan ilk açıklama!
Terlikleri ve beyaz çorabı olay olan Serenay Sarıkaya'dan ilk açıklama! Çekimleri Adana'da tamamlanan ‘Şahmeran’ dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanan Serenay Sarıkaya, önceki gün Nişantaşı’ndan bir klinik çıkışı görüntülendi. Hayli keyifli olduğu görülen 29 yaşındaki oyuncu; Adana'dan ev aldığı iddiası, yeni projesi, sosyal medyada gündem olan terlikleri ile beyaz çorabı, yılbaşı planı ve adının aşk dedikodularına karıştığı Umut Evirgen hakkında açıklamalarda bulundu.
29.12.2021 Magazin
Serenay Sarıkaya tarzıyla dikkat çekti! 'Adana tarzı Serenay'
Serenay Sarıkaya tarzıyla dikkat çekti! 'Adana tarzı Serenay' Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz akşam Adana’da çekilen 'Şahmeran' dizisinin tamamlanması sonrası beraber rol aldığı Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir ile birlikte İstanbul Havalanı'nda görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle laflayan güzel oyuncunun terliklerinin içine giydiği çoraplar dikkat çekti.
27.12.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Şahmeran ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şahmeran haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.