Şafak Mahmut Yazıcıoğlu

Şafak Mahmut Yazıcıoğlu

Son dakika şafak mahmut yazıcıoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şafak mahmut yazıcıoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şafak mahmut yazıcıoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şafak Mahmut Yazıcıoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şafak mahmut yazıcıoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 24 şafak mahmut yazıcıoğlu haberi bulunmuştur. Tüm şafak mahmut yazıcıoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şafak Mahmutyazıcıoğlu katilleri hakim karşısına çıktı! Ece Erken duruşma salonunda bayıldı
Şafak Mahmutyazıcıoğlu katilleri hakim karşısına çıktı! Ece Erken duruşma salonunda bayıldı Beşiktaş eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmut Yazıcıoğlu'nun cinayet davasında ilk duruşma başladı. Duruşma öncesi gözyaşlarına boğulan Ece Erken, eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesine ilişkin davanın ilk duruşmasında, sanık Kadir Yasak savunma yaparken fenalaştı. Baygınlık geçiren Erken, duruşma salonundaki sandalyeye başını çarptı.
16.08.2022 Magazin
Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşiyle ilgili yorum Ece Erken'i kızdırdı!
Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşiyle ilgili yorum Ece Erken'i kızdırdı! Ocak ayında eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölümüyle sarsılan Ece Erken, sosyal medyada yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Ece Erken erken öldürülen kocası Şafak Mahmutyazıcıoğlu'yla bir pozunu paylaştı. Ece Erken'in paylaşımına gelen "İlk eşi ne yapsın 15 yıllık bir evliliği var" yorumunda bulununca Ece Erken kendini tutamadı. Benan Kocadereli hakkındaki yoruma bakın ünlü sunucu ne yanıt verdi.
23.05.2022 Magazin
Ece Erken'den duygulandıran doğum günü paylaşımı! 'Kanat çırpmaya devam edeceğim'
Ece Erken'den duygulandıran doğum günü paylaşımı! 'Kanat çırpmaya devam edeceğim' Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmut Yazıcıoğlu, Ocak 2022'de uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Yaşadığı büyük acı sonrası zor günler geçiren ünlü sunucu, 44'üncü yaş gününü oğlu ile birlikte pasta keserek kutladı. O anları takipçileriyle de paylaşan Erken'in duygu yüklü mesajı dikkatlerden kaçmadı.
11.05.2022 Magazin
Ece Erken'e 'reddimiras' sorusu!
Ece Erken'e 'reddimiras' sorusu! Ece Erken'in eşi Şafak Mahmut Yazıcıoğlu, Ocak 2022'de uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Yaşadığı tarifsiz acı sonrası zor günler geçiren 43 yaşındaki sunucu, hakkında çıkan 'miras' haberlerinden bunaldı ve reddimiras yaptığını açıkladı. Gündem olan kararından sonra ilk kez görüntülenen Erken, moralsiz haliyle dikkat çekti.
26.04.2022 Magazin
Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu öldüren Kadir Yasak’ın ifadesi ortaya çıktı! Olaydan 15 gün önce görüşmüşler
Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu öldüren Kadir Yasak’ın ifadesi ortaya çıktı! Olaydan 15 gün önce görüşmüşler Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetiyle ilgili adliyeye sevk edilen 8 şüpheli tutuklanırken, 8 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayda silah kullanan şüpheli Kadir Yasak'ın ifadesi ortaya çıktı. Yasak'ın "2 arkadaşımdan Mahmutyazıcıoğlu'nun benim arkamdan konuştuğunu küfürler ettiğini duydum. Benim karşımda korkusundan konuşamadı demiş. Olay günü balıkçıda onu gördüm, arkamdan söyledikleri ile ilgili konuşmak istedim. 'Şafak abi, 2 dakika görüşebilir miyiz?' dedim. 'Geç arkaya geliyorum' dedi. Yanıma geldi, arkamdan küfür edip etmediğini sordum. 'Benim mekanımda bana hesap mı soruyorsun' diyerek küfür etti. O sıra abim geldi, daha çok sinirlendi. Ayağa kalktı, hedef gözetmeksizin ateş ettim. Elini beline atınca yere doğru ateş ettim" dediği öne sürüldü.
8.02.2022 Gündem
Ece Erken'den çarpıcı açıklamalar: Beni engelledi zannettim...
Ece Erken'den çarpıcı açıklamalar: Beni engelledi zannettim... Sunucu Ece Erken'in sosyal medya hesabından soyadını ve üç ay önce dünyaevine girdiği Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile fotoğraflarını silmesi sonrası, ikili hakkında "Boşanacaklar mı?" haberleri çıkmıştı. Mahmutyazıcıoğlu ve Erken arasında yaşananların perde arkası canlı yayında ortaya çıktı.
21.09.2021 Magazin
Beşiktaş'a destek gecesinde 80 milyon TL'yi aşan bağış!
Beşiktaş'a destek gecesinde 80 milyon TL'yi aşan bağış! Beşiktaş’ta ‘Bırakmam Seni’ bağış kampanyasına destek gecesi düzenlendi. Vodafone Park’ta Beşiktaşlı ünlü sanatçı Yılmaz Erdoğan’ın sunuculuğunda gerçekleşen organizasyon Kanal D'de yayınlandı. Organizasyonda Beşiktaş için 80 milyon TL, 360 bin tişört ve 156 bin SMS destek toplandı.
10.08.2020 Futbol
Fikret Orman: Transfer ihtiyacımız var
Fikret Orman: Transfer ihtiyacımız var Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Avusturya kampında düzenlediği basın toplantısında, "Tabii ki transfer ihtiyacımız var. Bu sezon hocamızla beraber iyi bir çalışma dönemi geçiyoruz yönetimsel anlamda. Transferin bitmesine 1 aydan fazla var. Her seferinde söylüyorum. Beşiktaş Kulübü'nde transfer yapmak en kolay iş. Önemli olan mali portre. Olursa eğer kampa yetiştirmek istiyoruz. Kampa geleceğini sanmıyorum. Süreç içerisinde yoğunlaştığımız oyuncular var. 2 Eylül'e kadar mali koşullar altında en iyi işi yapmak istiyoruz. Zaman içerisinde sadece gelen değil giden oyuncular da olabilir" dedi.
1.08.2019 Beşiktaş
Avrupalı Beşiktaş rekor kırdı!
Avrupalı Beşiktaş rekor kırdı! UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 6. ve son hafta maçında Beşiktaş, Almanya temsilcisi Leipzig'i deplasmanda 2-1 mağlup etti.
6.12.2017 Beşiktaş
Beşiktaş'ın rakipleri belli oldu!
Beşiktaş'ın rakipleri belli oldu! UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2017-2018 sezonu grup kuraları belirlendi. Monaco'daki Grimaldi Forum'da yapılan kura çekimine 3. torbadan dahil olan Beşiktaş, G Grubu'nda Fransa'nın Monaco, Portekiz'in Porto ve Almanya'nın Leipzig takımları ile eşleşti.
24.08.2017 Beşiktaş
Beşiktaş'ın yeni transferi Lens Samsun'da
Beşiktaş'ın yeni transferi Lens Samsun'da BEŞİKTAŞ'ın yeni transferi Lens bugün Samsuna geldi. Çarşamba Havalimanı'nda taraftarlar tarafından karşılandı.
6.08.2017 Beşiktaş
Beşiktaş yarın UEFA ile mahkemeye çıkıyor
Beşiktaş yarın UEFA ile mahkemeye çıkıyor Lyon maçında çıkan olaylar nedeniyle Başkan Orman ve yönetici Yazıcıoğlu Cenevre'de sözlü ifade verecek
12.07.2017 Beşiktaş
Aboubakar için Lorient ile anlaşma sağlanamadı
Aboubakar için Lorient ile anlaşma sağlanamadı Beşiktaş kadroda tutmak için yoğun çaba harcadığı Aboubakar için Porto'dan sonra Fransız kulübü Lorient ile görüştü.
14.06.2017 Beşiktaş
Fikret Orman: "Bakarsınız yarın takımımızı sahadan 2-3 defa çekeriz"
Fikret Orman: "Bakarsınız yarın takımımızı sahadan 2-3 defa çekeriz" BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, Anadolu Efes - Beşiktaş maçında Anodolu Efes'in sahayı terkedip tekrar dönmesi ve bunun karşılığında TBF'nin verdiği cezalara tepkisini dile getirdi.
5.06.2017 Basketbol
Başkan Orman'dan anlamlı ziyaret
Başkan Orman'dan anlamlı ziyaret SULTANGAZİ'de geçen yıl arkadaşları ile birlikte kaldırımda yürürken bir magandanın tabancasından çıkan kurşunun ensesine saplanması sonucu ağır yaralanarak belden aşağısı felç olan lise öğrencisi 18 yaşındaki Ahmet Emre Çavuş'u, koyu taraftarı olduğu Beşiktaş'ın Başkanı Fikret Orman ziyaret etti.
24.09.2021 Beşiktaş
Orman: Mario Gomez'i takımda istiyoruz ama...
Orman: Mario Gomez'i takımda istiyoruz ama... Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Mario Gomez'i takımımızda istiyoruz ama bu karşılıklı istekle alakalı. Beşiktaş Kulübü ciddi bir kurumdur. Hiçbir konuda araç olmaz ancak amaç olur." dedi.
22.06.2016 Beşiktaş
Çakıcı'ya eski eşi Uğur Kılıç'ı öldürtmekten 19 yıl hapse çarptırıldı
Çakıcı'ya eski eşi Uğur Kılıç'ı öldürtmekten 19 yıl hapse çarptırıldı Uludağ'da 11 yıl önce eski eşi Uğur Kılıç'ı öldürttüğü iddiasıyla yargılanan Alaattin Çakıcı, önce ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı
29.09.2021 Gündem
Ece Erken ile eşi 19.250 TL'lik hesabı görünce... 'Bu dolandırmak değil mi?'
Ece Erken ile eşi 19.250 TL'lik hesabı görünce... 'Bu dolandırmak değil mi?' Ece Erken ile eşi Mahmut Şafak Yazıcıoğlu’nun gittikleri bir mekanda hesap yüzünden kavga çıkardıkları iddia edilmişti. Bir açıklama yapan Ece Erken " Hesap ödememek için değil, ödenen hesaba edilen bir sitem söz konusu" dedi.
25.07.2021 Magazin
Derbinin faturası kesildi!
Derbinin faturası kesildi! TFF Hukuk Müşavirliği olaylı derbinin temsilci ve hakem raporlarının adından sevk işlemlerini gerçekleştirdi.
26.09.2017 Fenerbahçe
1 Kasım'da 7 Haziran’ın galibi 36 vekil seçilemedi
1 Kasım'da 7 Haziran’ın galibi 36 vekil seçilemedi Dört partili yeni Meclis’e Ak Parti 118, CHP ise 7 vekil sokabildi. 7 Haziran seçimlerinde milletvekili olan 36 isim yeni Meclis’te yer alamazken 98 olan kadın vekil sayısı da 76’ya düştü...
29.09.2021 Gündem
İşte Meclis'e giren vekil listesi
İşte Meclis'e giren vekil listesi Şuana kadar oyların %96'sı sayılda AKP%46 CHP %20 MHP %14'le meclise girerken bağımsızlar da 27 vekille meclis'e girdi
29.09.2021 Gündem
Milletvekili geçici aday listeleri   YENİ
Milletvekili geçici aday listeleri YENİ Geçici aday listelerine göre, Ankara 2...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şafak Mahmut Yazıcıoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şafak mahmut yazıcıoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.