Şafak Baskını

Şafak Baskını

Son dakika şafak baskını haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şafak baskını ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şafak baskını haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şafak Baskını

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şafak baskını gelişmeleri de dahil olmak üzere 139 şafak baskını haberi bulunmuştur. Tüm şafak baskını haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gaziantep'te organize kaçakçılara 'sis' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Gaziantep'te organize kaçakçılara 'sis' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Gaziantep'te jandarma ekiplerinin tütün ve mamulleri kaçakçılığı suçunu örgütlü olarak işlediği tespit edilen şüphelilere yönelik 'sis' operasyonunda 6 şahıs gözaltına alındı.
18.01.2024 Gündem
Alacak cinayetinde şok gelişme! 24 saat geçmeden yakalandılar
Alacak cinayetinde şok gelişme! 24 saat geçmeden yakalandılar Bursa’da alacak verecek meselesi yüzünden sokak ortasında işlenen cinayet ile ilgili tahkikat derinleştikçe yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı.
27.12.2023 Gündem
Gazi Turgut Aslan kimdir, Gazi Turgut Aslan Operasyonu nedir?
Gazi Turgut Aslan kimdir, Gazi Turgut Aslan Operasyonu nedir? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, FETÖ mali yapılanmasına yönelik düzenlenen ve gizlilikle yürütülen operasyonla ilgili açıklama yaptı. Operasyona 'Gazi Turgut Aslan' adı verildi. Basın toplantısında Soylu'nun yanında, 15 Temmuz’da darbeciler tarafından başından vurulan, Devlet Övünç Madalyası sahibi Emniyet eski Terörle Mücadele Daire Başkanı Turgut Aslan da vardı. Peki, Gazi Turgut Aslan kimdir?
18.10.2022 Gündem
59 ilde eş zamanlı FETÖ operasyonu: 704 gözaltı talimatı alındı
59 ilde eş zamanlı FETÖ operasyonu: 704 gözaltı talimatı alındı İçişleri Bakanı Soylu, FETÖ'nün mali yapılanmasına yönelik başlatılan Gazi Turgut Aslan Operasyonu'nda şu ana kadar 543 şüphelinin gözaltına alındığını, 704 kişi için de gözaltı kararının verildiğini açıkladı.
18.10.2022 Siyaset
Mezarlıkta korkunç olay! Annesini ve abisini öldürüp intihar etti
Mezarlıkta korkunç olay! Annesini ve abisini öldürüp intihar etti Aksaray’da tedavi gören ağabeyi için İstanbul’dan gelen bir genç, evlerinin avlusunda önce ağabeyini sonra da Annesini vurarak köyün mezarlığında intihar etti.
6.04.2022 Gündem
İstanbul Boğazı sis nedeniyle gemi trafiğine kapatıldı
İstanbul Boğazı sis nedeniyle gemi trafiğine kapatıldı İstanbul Boğazı etkili olan sis nedeniyle çift yönlü olarak gemi trafiğine kapatıldı.
6.04.2022 Gündem
İstanbul'da uyuşturucu satıcılarına şafak baskını
İstanbul'da uyuşturucu satıcılarına şafak baskını İstanbul'da uyuşturucu satıcılarına yönelik olarak yapılan operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı. Operasyona Özel harekat polisi de destek verdi. 
6.04.2022 Gündem
Hapis cezaları kesinleşenlere şafak baskını
Hapis cezaları kesinleşenlere şafak baskını İstanbul'da mahkeme tarafından haklarında verilen cezalar kesinleşen ve firari durumda olan şüphelilere yönelik operasyon yapıldı. 578 adrese yapılan baskında 5 yıl ile 27 yıl arasında değişen hapis cezası bulunan 113 şüpheli gözaltına alındı. Ayrıca hakkında yakalama kararı bulunan 15 kişinin yakalandığı da öğrenildi.
12.02.2022 Yaşam
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde flaş gelişme! Yeni gözaltılar var
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde flaş gelişme! Yeni gözaltılar var Ece Erken'in, eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili Mehmet Aslan'ın gözaltına alınmasıyla beraber gözaltı sayısı 12'ye çıktı. Bakırköy Adliyesine getirilen 12 şüpheliye 4 gün daha ek gözaltı süresi verildi.
3.02.2022 Gündem
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde şafak baskını! Detaylar belli oldu
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde şafak baskını! Detaylar belli oldu Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun öldürülmesiyle ilgili aranan Ali Yasak’ın yeğenleri Kadir Yasak ve Ali Yasak ile 9 adamı şafak operasyonuyla yakalandı. Kadir Yasak ve Ali Yasak saklandıkları rezidansta ters kelepçe takılarak gözaltına alındı.
30.01.2022 Yaşam
DEAŞ şüphelilerine şafak baskını! Çok sayıda gözaltı var
DEAŞ şüphelilerine şafak baskını! Çok sayıda gözaltı var Mersin'de polisin terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlediği operasyonda 17 şüpheli gözaltına alındı.
12.01.2022 Gündem
'Karagümrük çetesi'ne şafak baskını
'Karagümrük çetesi'ne şafak baskını İstanbul merkezli 4 ilde, kamuoyunda "Karagümrük çetesi" olarak bilinen suç örgütüne yönelik operasyon başlatıldı. Gerçekleştirilen operasyonda 27 şüpheliye yönelik 53 adrese baskın yapıldı.
11.06.2021 Gündem
Şafak vakti Türkiye genelinde uyuşturucu operasyonu! Çok sayıda gözaltı var ...
Şafak vakti Türkiye genelinde uyuşturucu operasyonu! Çok sayıda gözaltı var ... Emniyet Genel Müdürlüğünce (EGM) kapalı alanda esrar maddesi elde etmek amacıyla kenevir bitkisi yetiştirdiği değerlendirilen 574 şüphelinin yakalanması için 59 ilde 630 adrese eş zamanlı operasyon başlatıldı. Ankara'daki operasyonda bir evde yapay serada kenevir yetiştirildiği belirlendi.
25.05.2021 Yaşam
Silah kaçakçılarına şafak baskını! 40 kişi gözaltına alındı
Silah kaçakçılarına şafak baskını! 40 kişi gözaltına alındı İzmir merkezli 3 ilde silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda,17 tabanca ve 13 pompalı tüfek ele geçirildi, 40 şüpheli gözaltına alındı.
16.02.2021 Gündem
Özel harekattan şafak baskını! Çok sayıda...
Özel harekattan şafak baskını! Çok sayıda... Adana’da şafak vakti torbacı diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı.
24.11.2020 Gündem
İstanbul’da şafak baskını!
İstanbul’da şafak baskını! İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan ve kullanan şahıslara yönelik çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Adreslere yapılan baskınlarda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.
11.11.2020 Gündem
Adana'da suç şebekesine şafak operasyonu
Adana'da suç şebekesine şafak operasyonu Adana'da suç şebekesine yönelik şafak vakti operasyon düzenlendi.
18.09.2020 Gündem
Milyonları götürmüşler! Şafak baskını
Milyonları götürmüşler! Şafak baskını Adana'da polis 177 vatandaşa yüksek faiz karşılığı para verip 14 milyon lira haksız kazanç sağladığı öne sürülen "Elmastaş" grubu olarak bilen şebekeye şafak vakti operasyon düzenledi.
7.07.2020 Yaşam
Milyonları götürmüşler! Şafak baskını
Milyonları götürmüşler! Şafak baskını Milyonları götürmüşler! Şafak baskını
7.07.2020 Haber
Bursa'da bin polisle şafak baskını
Bursa'da bin polisle şafak baskını Bursa'da bin polisle şafak saati dev uyuşturucu operasyonu çok sayıda gözaltı var.
10.06.2020 Gündem
İstanbul’da şafak baskını! Çok sayıda gözaltı...
İstanbul’da şafak baskını! Çok sayıda gözaltı... İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şafak vakti Arnavutköy ve Eyüpsultan ilçelerinde operasyon gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda silah ve uyuşturucu ele geçirilirken hakkında gözaltı kararı olan şüphelilerde gözaltına alındı.
16.03.2020 Gündem
Adana'da şafak baskını! Firarilere yakalama kararı...
Adana'da şafak baskını! Firarilere yakalama kararı... Adana’da çeşitli suçlardan aranan ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan firarilere yönelik şafak vakti operasyon düzenlendi. 52 kişi hakkında yakalama kararı bulunan operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı.
12.12.2019 Gündem
Başkentte balıkçılara şafak baskını!
Başkentte balıkçılara şafak baskını! Başkentte, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri, su ürünleri sevkiyatı yapan araçlar ile Ankara Balık Hali'ndeki iş yerlerini şafak vaktinde denetledi.
5.12.2019 Gündem
İstanbul'da şafak operasyonu! Çok sayıda gözaltı...
İstanbul'da şafak operasyonu! Çok sayıda gözaltı... İstanbul Emniyeti'ne bağlı narkotik ekipleri Başakşehir'de uyuşturucu satıcılarına yönelik şafak vakti operasyon düzenledi. Operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.
12.11.2019 Gündem
Üniversiteli kızların kabusu olan sapık gözaltına alındı
Üniversiteli kızların kabusu olan sapık gözaltına alındı Bursa'da üniversiteli kız öğrencilerin kaldığı yurt çevresinde teşhircilik ve sözlü cinsel tacizde bulunan sapık, 452 adet güvenlik kamerası incelemesi sonucu polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
11.11.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Şafak Baskını ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şafak baskını haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.