Sabri Uzun

Sabri Uzun

Son dakika sabri uzun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sabri uzun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sabri uzun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sabri Uzun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sabri uzun gelişmeleri de dahil olmak üzere 934 sabri uzun haberi bulunmuştur. Tüm sabri uzun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kılıçdaroğlu: Sökülen rütbelerini aynen dikeceğiz
Kılıçdaroğlu: Sökülen rütbelerini aynen dikeceğiz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski İstihbarat Dairesi Başkanı Sabri Uzun ve emekli Emniyet Müdürü Hanefi Avcı'nın rütbelerinin geri alınmasına yönelik kararla ilgili, "Sabri Uzun da Hanefi Avcı da bilsin ki az kaldı, geliyor sandık. Onların sökülen rütbelerini aynen dikeceğiz. Haksızlığa tahammül edemiyoruz biz" dedi.
28.06.2022 Siyaset
Eski istihbaratçı Sabri Uzun’un rütbeleri sökülecek!
Eski istihbaratçı Sabri Uzun’un rütbeleri sökülecek! Emniyet Genel Müdürlüğü'nce hakkında soruşturma yürütülen emekli emniyet müdürü Sabri Uzun'un rütbelerinin geri alınmasına karar verildi.
11.06.2022 Gündem
Hrant Dink davasında yeni gelişme! İstinaf Mahkemesi kararını verdi
Hrant Dink davasında yeni gelişme! İstinaf Mahkemesi kararını verdi İstinaf Mahkemesi, Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesinde ihmali olan kamu görevlileriyle ilgili 11'i tutuklu 61 sanık hakkında yapılan istinaf başvurularını karara bağladı. Üst mahkeme, mahkumiyet kararlarını ve bazı sanıkların beraatini hukuka uygun buldu.
5.05.2022 Gündem
Hrant Dink suikastı davasında ‘baron’lara ceza
Hrant Dink suikastı davasında ‘baron’lara ceza Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink suikastıyla ilgili ‘kamu görevlileri’ davasında kararını açıklayan mahkeme, cinayetin FETÖ’nün talimatlarıyla işlendiğine kanaat getirdi. Cinayetin ‘baron’larından eski istihbaratçılar Ramazan Akyürek ve Ali Fuat Yılmazer ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırıldı. Diğer ‘baron’lar FETÖ elebaşı Gülen ve Zekeriya Öz’le birlikte 13 firarinin dosyalarını ayıran mahkeme, ‘piyon’lar tetikçi Ogün Samast ile Tuncay Uzundal, Zeynel Abidin Yavuz, Erhan Tuncel, Yasin Hayal, Ersin Yolcu, Ahmet İskender hakkında FETÖ üyesi olmaktan suç duyurusu yaptı.
27.03.2021 Gündem
Hrant Dink davasında flaş gelişme! Karar açıklandı
Hrant Dink davasında flaş gelişme! Karar açıklandı FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, eski savcı Zekeriya Öz, Ekrem Dumanlı, Adem Yavuz Arslan'ın da bulunduğu 13 firari sanığın dosyasının ayrılmasina karar verildi.
26.03.2021 Gündem
Eski İstihbarat Daire Başkanı Uzun tahliye edildi
Eski İstihbarat Daire Başkanı Uzun tahliye edildi Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında tutuklanan eski Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Dairesi Başkanı Sabri Uzun, "terör örgütüne bilerek ve isteyerek yardım" suçundan yargılandığı davanın ilk duruşmasında tahliye edildi.
8.07.2019 Gündem
Eski İstihbarat Daire Başkanı Sabri Uzun hakkında flaş gelişme!
Eski İstihbarat Daire Başkanı Sabri Uzun hakkında flaş gelişme! Cumhurbaşkanına hakaret", "terör örgütü propagandası yapmak" ve "terör örgütüne yardım" suçlarından hakkında başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan eski Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanı Sabri Uzun tutuklandı.
26.04.2019 Gündem
Sabri Uzun gözaltına alındı
Sabri Uzun gözaltına alındı Eski İstihbarat Daire Başkanı Sabri Uzun'un, "Cumhurbaşkanına hakaret, terör örgütü propagandası yapmak ve örgüte yardım" suçlarından gözaltına alındığı bildirildi.
23.04.2019 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı’na yeni isimler!
Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı’na yeni isimler! Cumhurbaşkanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Strateji ve Bütçe Başkanlığı, Adli Tıp Kurumu, Milli Savunma Bakanlığı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
8.01.2019 Gündem
Babasını FETÖ katletmişti
Babasını FETÖ katletmişti Batman’da 1998’de FETÖ’cü polislerin öldürdüğü öne sürülen Cevzet Soysal’ın oğlu Mücahid Soysal, aracında silahla vurulmuş halde bulundu. Valilik: ‘İntihar etmiş’
16.09.2018 Gündem
Mücahid Soysal'ın ölüm sebebini valilik açıkladı
Mücahid Soysal'ın ölüm sebebini valilik açıkladı Batman'da babası Cevzet Soysal'ın 1998 yılında FETÖ'cü polisler tarafından kaçırılıp öldürüldüğünü öne sürerek, kenti ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan cesedinin bulunması için yardım isteyen Mücahid Soysal, aracında başından ölü olarak bulundu. Valilik Soysal'ın intihar ettiğini açıkladı.
16.09.2018 Gündem
Başından vurulmuş halde bulundu! Babası FETÖ'cü polisler...
Başından vurulmuş halde bulundu! Babası FETÖ'cü polisler... Batman'da 1998 yılında Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi polisler tarafından öldürüldüğü iddia edilen Cevzet Soysal'ın oğlu Mücahid Soysal, aracında başından silahla vurulmuş halde bulundu. Soysal, hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
16.09.2018 Gündem
Hrant Dink cinayetinde yeni gelişme
Hrant Dink cinayetinde yeni gelişme AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayetine ilişkin kamu görevlilerinin yargılandığı 35 sanıklı davada, o dönem İstihbarat Daire Başkanlığı C Şube'de görevli komiser sanık Hamdi Egbatan hakkında yakalama kararı çıkarıldı.
29.09.2021 Gündem
Eski İstihbarat Daire Başkanı Akyürek de ByLock kullanmış!
Eski İstihbarat Daire Başkanı Akyürek de ByLock kullanmış! Hrant Dink davasında yargılanan eski İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek'in de aralarında bulunduğu 13 sanıkta "ByLock" tespit edildiği bildirildi.
29.09.2021 Gündem
Yılmazer: Biz fişlemeci milletiz
Yılmazer: Biz fişlemeci milletiz Hrant Dink suikastıyla ilgili İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen dün duruşmada savunmasının 3. gününe giren dönemin İstihbarat Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer, kendisinin FETÖ ile ilgili bir tane delil olmadığını savundu
29.09.2021 Gündem
Hrant Dink davasında flaş değişiklik
Hrant Dink davasında flaş değişiklik Hrant Dink cinayeti davasının görüldüğü İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Canel Rüzgar, duruşma sonunda HSYK'nın aldığı son kararla İstanbul 17. Ağır Ceza Mahkemesi başkanlığına atandığını ve mahkemenin diğer heyetinin başkanı Ali İhsan Horasan'ın da bu mahkemeye başkan olduğunu duyurdu
29.09.2021 Gündem
Celalettin Cerrah "Dink'in öldürülmesinde hiçbir kusurum yok"
Celalettin Cerrah "Dink'in öldürülmesinde hiçbir kusurum yok" Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayetine ilişkin kamu görevlilerinin yargılandığı 2'si tutuklu 35 sanıklı davaya devam edildi...
29.09.2021 Gündem
Sabri Uzun: Dink cinayetiyle mesaj verildi!
Sabri Uzun: Dink cinayetiyle mesaj verildi! Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayetine ilişkin kamu görevlilerinin yargılandığı 2’si tutuklu 35 sanıklı davaya devam edildi...
29.09.2021 Gündem
Hrant Dink davasında şok
Hrant Dink davasında şok Hrant dink davasında şok suçlama. Ramazan Akyürek, dönemin İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah'ın Trabzon'dan İstanbul'a gönderilen "ses getirecek eylem" yazısının imha edilmesini istediğini iddia etti
29.09.2021 Gündem
Kız kardeşi ile sevgilisini öldüren ağabeye çifte müebbet hapis cezası
Kız kardeşi ile sevgilisini öldüren ağabeye çifte müebbet hapis cezası ADANA'da kız kardeşi 31 yaşındaki Yıldız Tongul ile sevgilisi 32 yaşındaki Murat Uygun'u öldürmek suçundan yargılanan 33 yaşındaki Sabri Uzun, 'töre saikıyla öldürme' suçundan 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı...
3.11.2016 Yaşam
Dink Davası'nda İstihbarat Daire Başkanı Dinç'in çapraz sorgusu yapıldı
Dink Davası'nda İstihbarat Daire Başkanı Dinç'in çapraz sorgusu yapıldı Tutuksuz sanık İstihbarat Daire Başkanı Engin Dinç: Cinayetten menfaat duyanlar, devlet içinde yapılanmış illegal yapılar olduğu, bunların devleti ve hükümeti zor durumda düşürmek istediklerini düşünüyorum.
29.09.2021 Gündem
Memurlara kadın hizmeti
Memurlara kadın hizmeti Eski Emniyet İstihbarat Daire Başkanı Sabri Uzun, ABD'li parlamenterlere FETÖ propagandası yaptırılan eski polis şefi Ahmet Sait Yayla'nın, 2002 yılında bir kamu görevlisine fuhuş için kadın temin ettiğini belirtti.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün "VIP dinleme" davası
FETÖ'nün "VIP dinleme" davası Siyasetçi, sanatçı, gazeteci ve iş adamı birçok kişiyi usulsüz dinledikleri iddiasıyla eski Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek, eski emniyet müdürleri Ali Fuat Yılmazer ile Yurt Atayün'ün de bulunduğu 145 kişinin yargılandığı davanın bugünkü celsesi başladı.
29.09.2021 Gündem
Fidan'ın 'sağ kolu' Basri Aktepe tutuklandı
Fidan'ın 'sağ kolu' Basri Aktepe tutuklandı TİB'i kuran ve daha sonra MİT’e geçerek TSK tarafından devredilen GES Komutanlığı’nın başına geçen eski istihbaratçı Basri Aktepe, FETÖ üyeliği iddiasıyla tutuklandı
29.09.2021 Gündem
Adil Öksüz’ü kim koruyor?
Adil Öksüz’ü kim koruyor? Gülen yapılanmasının 1980’lerden başlayarak emniyet imamlığını yapan Kemalettin Özdemir, 15 Temmuz darbesinin en önemli adamı olarak aranan Adil Öksüz’ün örgütün ‘Hava kuvvetleri imamı’ olduğunu bildiğini, Öksüz’ün ismini ve pozisyonunu 2012, 2013 yıllarında devlete verdiğini söyledi. Yani Adil Öksüz devletin bütün güvenlik ve istihbarat birimlerince biliniyordu ama buna rağmen Amerika’ya gidip gelerek darbe talimatlarını getirip götürebildi. Darbe sabahı da her nasılsa mahkemece serbest bırakıldı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sabri Uzun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sabri uzun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.