Saadettin Saran

Saadettin Saran

Son dakika Saadettin Saran haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Saadettin Saran ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Saadettin Saran haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Saadettin Saran

haberleri sayfasında son dakika yaşanan saadettin saran gelişmeleri de dahil olmak üzere 103 saadettin saran haberi bulunmuştur. Tüm saadettin saran haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sadettin Saran ile aşk mı yaşıyor? Bade İşçil açıkladı
Sadettin Saran ile aşk mı yaşıyor? Bade İşçil açıkladı Kalbinin boş olmadığı geçtiğimiz günlerde açıklayan Bade İşçil'in, iş insanı Saadettin Saran ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Bebek'te görüntülenen güzel oyuncu, Saran’la aşk yaşadığına dair iddialara yanıt verdi.
17.04.2024 Magazin
Ali Koç, Fenerbahçe başkan adaylığı kararını açıkladı
Ali Koç, Fenerbahçe başkan adaylığı kararını açıkladı Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu (YDK) Olağan Şubat ayı toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda söz alan sarı - lacivertli kulübün başkanı Ali Koç, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Koç, haziran ayında başkanlığı bırakacağını duyurdu. İşte detaylar...
3.02.2024 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım'dan başkanlık açıklaması: Herhangi bir çalışmam yok
Aziz Yıldırım'dan başkanlık açıklaması: Herhangi bir çalışmam yok Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım, yazılı bir açıklama yaparak; başkanlık için herhangi bir çalışması olmadığını belirtti ve "Fenerbahçe'nin şu an bir başkan sorunu yoktur. Aksine, sükunete ihtiyacı vardır" dedi.
8.01.2024 Futbol
Birce Akalay o soruyu duyunca sinirlendi! 'Öyle bir şey...'
Birce Akalay o soruyu duyunca sinirlendi! 'Öyle bir şey...' Adı kendisinden 20 yaş büyük iş insanı Sadettin Saran ile aşk dedikodularına karışan Birce Akalay, önceki gece Asmalımescit’te bir mekandan çıkarken görüntülendi. Mekanda bir erkekle samimi olan Akalay, yöneltilen soru karşısında sinirlendi.
12.04.2022 Magazin
Sadettin Saran açıkladı! "Bir sonraki kongrede adayım"
Sadettin Saran açıkladı! "Bir sonraki kongrede adayım" Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Saadettin Saran bir sonraki kongrede aday olacağını açıkladı.
17.12.2021 Fenerbahçe
Eski sevgiliye yanıt: Ben pişman değilim
Eski sevgiliye yanıt: Ben pişman değilim Şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, iş insanı Sadettin Saran ile dört yıl aşk yaşamıştı. Saran'ın hayatını kaleme aldığı 'İçimdeki Dağ' kitabı bir ay önce çıktı.
17.12.2021 Magazin
Yeliz Şar, eski aşkı Sadettin Saran'ı unutamadı!
Yeliz Şar, eski aşkı Sadettin Saran'ı unutamadı! Yeliz Şar, 2019 yılında aşk yaşadığı Sadettin Saran’ı unutamadı. İki yıldır hayatına kimseyi almayan oyuncunun, yakın çevresine "Benim aklım hala onda. Hikâyemiz yarım kaldı" dediği öğrenildi.
15.07.2021 Magazin
Sadettin Saran'a 56. yaş kutlaması
Sadettin Saran'a 56. yaş kutlaması İş insanı Sadettin Saran, yeni yaşını Assos’taki çiftliğinde verdiği özel bir partiyle kutladı.
10.08.2020 Magazin
Flaş iddia! Sadettin Saran ile Defne Samyeli...
Flaş iddia! Sadettin Saran ile Defne Samyeli... Tv8 ekranlarında yayınlanan 'Gel Konuşalım' programında bomba bir iddia ortaya attı. İddiaya göre; Sırp şarkıcı Emina Jahovic'den ayrılan Saadettin Saran; Defne Samyeli ile ilgilenmeye başladı.
25.11.2019 Magazin
Mehmet Aslantuğ merak edilen soruları yanıtladı
Mehmet Aslantuğ merak edilen soruları yanıtladı Buket Aydın ile 40'ın konuğu ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ oldu.
12.06.2019 Televizyon
Emina Jahovic yaz sezonunu açtı!
Emina Jahovic yaz sezonunu açtı! Şarkıcı Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic boşandıktan sonra sık sık aşk haberleriyle gündeme gelen bir isim... Emina Jahovic bu sefer de bikiniyi paylaşımıyla dikkat çekti.
31.05.2019 Magazin
Fener Ol'dan gelen para Slimani'nin maliyetinin 1/4'ü!
Fener Ol'dan gelen para Slimani'nin maliyetinin 1/4'ü! Fenerbahçe’nin başlattığı “Fener Ol” kampanyasında iki günde 10 milyon TL bağış toplandı . Ancak çok daha fazlasına ihtiyaç var. Sadece 6 milyon Euro'ya mâl olan Slimani'nin parasını çıkarmak için tanesi 20 lira olan SMS'lerden 1 milyon 890 bin adet gerekiyor.
6.04.2019 Fenerbahçe
"Fener Ol" kampanyasına ilk destek Saran'dan!
"Fener Ol" kampanyasına ilk destek Saran'dan! Ünlü iş adamı Saadettin Saran 1 milyon TL'yi hazır tutuyor...
4.04.2019 Fenerbahçe
Emina Jahovic patroniçe oluyor
Emina Jahovic patroniçe oluyor Emina Jahovic, kendi tasarladığı kozmetik ürünlerini yeni yılda piyasaya çıkaracak. Ticarete atılan şarkıcının, 2 milyon dolar kazanacağı iddia edildi.
21.12.2018 Magazin
Emina Jahovic'in makyajsız hali hayal kırıklığına uğrattı
Emina Jahovic'in makyajsız hali hayal kırıklığına uğrattı Sadettin Saran ile yaşadığı ilişki sebebiyle gündemden düşmeyen Emina Jahovic, makyajsız görüntülendi.
24.11.2018 Magazin
Emina Jahovic ve Saadettin Saran birbirlerini takibe aldı
Emina Jahovic ve Saadettin Saran birbirlerini takibe aldı Aşk yaşadıkları iddia edilen iş adamı Sadettin Saran ve Sırp şarkıcı Emina Jahovic, sosyal medya hesaplarından birbirlerini takibe aldı.
23.11.2018 Magazin
Emine Jahovic sessizliğini bozdu!
Emine Jahovic sessizliğini bozdu! Mustafa Sandal'la boşandıktan kısa bir süre sonra Saadettin Saran'la aşk yaşamaya başlayan Emina Jahovic, yeni ilişkisi hakkında ilk kez konuştu.
1.11.2018 Magazin
Saadettin Saran Emina Jahoviç ile aşk mı yaşıyor?
Saadettin Saran Emina Jahoviç ile aşk mı yaşıyor? Saadettin Saran'ı yanağından öpen kadının Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahoviç olduğu ortaya çıktı.
21.09.2018 Magazin
Ne evet ne hayır
Ne evet ne hayır 10 YIL evli kaldığı, 2 oğlunun babası Mustafa Sandal’dan 1.5 ay önce boşanan Emina Jahovic (36) iş adamı Saadettin Saran’la (54) aşk yaşadığı iddiaları sorulunca ne ‘evet’ ne de ‘hayır’ dedi.
26.07.2018 Magazin
Türk sanayisi için acı bir gün!
Türk sanayisi için acı bir gün! Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in vefat haberinin ardından iş dünyası başsağlığı ve üzüntülerini paylaştı.
8.06.2018 Siyaset
Yıldırım'dan Saran açıklaması! Teklif...
Yıldırım'dan Saran açıklaması! Teklif... Spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler, NTV Spor'da canlı yayınlanan Kırmızı Çizgi programında Aziz Yıldırım ile ilgili önemli bir iddiada bulundu. Yıldırım ise bu iddiayı yalanladı.
24.02.2018 Fenerbahçe
Süleyman Soylu'nun çizdiği resim 500 bin TL'ye satıldı
Süleyman Soylu'nun çizdiği resim 500 bin TL'ye satıldı Kelebek hastası çocuklar için farkındalık yaratmak amacıyla İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun çizdiği resim 500 bin liraya satıldı.
23.02.2018 Gündem
Saadettin Saran şoke oldu! Evine gizlice yerleştirmiş...
Saadettin Saran şoke oldu! Evine gizlice yerleştirmiş... Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Aralık 2011'de aşk yaşamaya başladığı Diş Hekimi Emek Külür ile Eylül 2012'de nikâh masasına oturmuştu.
21.11.2017 Magazin
Boşanır boşanmaz Hülya Avşar'a koştu; ancak...
Boşanır boşanmaz Hülya Avşar'a koştu; ancak... Saadettin Saran, 5 yıllık evliliğini bitirmesinin ardından eski aşkı Hülya Avşar'a dönmek için mesajlar atınca akıllara "Evliliğini Avşar kızı için mi bitirdi?" sorusu geldi.
2.10.2017 Magazin
"Sorumlu Aziz Yıldırım'dır''
"Sorumlu Aziz Yıldırım'dır'' Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Sırmagrup'un Yönetim Kurulu Başkanı Davut Dişli, Radyospor'da yayınlanan Gece Maçı programında Aygün Özipek ve Can Küçükyıldırım'a önemli açıklamalarda bulundu.
24.09.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Saadettin Saran ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki saadettin saran haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.