Saad El Hariri

Saad El Hariri

Son dakika saad el hariri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan saad el hariri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını saad el hariri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Saad El Hariri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan saad el hariri gelişmeleri de dahil olmak üzere 78 saad el hariri haberi bulunmuştur. Tüm saad el hariri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Saad El Hariri'yi kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Saad El Hariri'yi kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hükümeti kurmakla görevlendirilen Lübnan eski Başbakanı Saad El Hariri'yi kabul etti.
8.01.2021 Gündem
Saad Hariri kimdir? Eski Lübnan Başbakanı Saad el-Hariri yeniden görevlendirildi!
Saad Hariri kimdir? Eski Lübnan Başbakanı Saad el-Hariri yeniden görevlendirildi! Beyrut'ta 4 Ağustos'ta meydana gelen patlamanın ardından istifa eden hükümetin ardından Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Avn, ülkesinin ekonomik kriz yaşadığını ve buna daha fazla dayanamayacağını belirterek yeni hükümetin bir an evvel kurulması çağrısında bulunmuştu. Lübnan'da yeni hükümeti kurması için Saad Hariri görevlendirildi. Saad Hariri kimdir?
22.10.2020 Gündem
Hariri suikastinin kilit ismi: Selim Cemil Ayyaş
Hariri suikastinin kilit ismi: Selim Cemil Ayyaş Birleşmiş Milletlere (BM) bağlı Uluslararası Lübnan Özel Mahkemesi, 15 yıl sonra 4 saatten fazla süren duruşmada, Lübnan eski Başbakanı Refik Hariri ve diğer 21 kişinin ölümüyle ilgili Hizbullah örgütü üyesi Selim Cemil Ayyaş'ı suçlu buldu.
18.08.2020 Dünya
Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta büyük patlama!
Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta büyük patlama! Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta, eski Başbakan Saad el-Hariri'nin evi yakınlarında büyük bir patlama meydana geldi. Reuters patlamada en az 10 kişinin yaşamını yitirdiğini duyurdu. Öte yandan patlamanın etkisiyle 3 katlı bir binanın yıkıldığı, enkaz altında hala insanların olduğu belirtildi.
4.08.2020 Dünya
Lübnan'da yeni hükümet kuruldu
Lübnan'da yeni hükümet kuruldu Lübnan’daki protestolar nedeniyle 29 Ekim’de istifa eden hükümetin yerine Şii Hizbullah örgütü ve siyasi müttefiklerinin desteğiyle öne çıkan Hassan Diyab başbakanlığında yeni hükümet kuruldu.
21.01.2020 Dünya
Lübnan'dan Türkiye'ye çağrı!
Lübnan'dan Türkiye'ye çağrı! Lübnan'da Müstakbel Hareketi lideri ve mevcut Başbakan Saad el-Hariri, Türkiye ve birçok ülkeden güvenli gıda ve hammadde yardımı talebinde bulundu.
6.12.2019 Dünya
Lübnan Başbakanı Hariri istifa edeceğini açıkladı
Lübnan Başbakanı Hariri istifa edeceğini açıkladı Lübnan Başbakanı Saad el-Hariri'nin, 17 Ekim'den beri devam eden hükümet karşıtı gösterilere karşı "istifa" kararı aldı. Lübnan Başbakanı Saad Hariri, "Lübnan Cumhurbaşkanı Michel Aoun'a istifamı sunmak üzere Baabda'ya gidiyorum. Hiç kimse ülkeden daha büyük değil" ifadesini kullandı.
29.10.2019 Dünya
Lübnan Başbakanı Hariri "istifayı" tercih edebilir
Lübnan Başbakanı Hariri "istifayı" tercih edebilir Lübnan Başbakanı Saad el-Hariri'nin, 17 Ekim'den beri devam eden hükümet karşıtı gösterilere karşı "istifa" edebileceği belirtiliyor.
29.10.2019 Dünya
Lübnan hükümetinden önemli kararlar
Lübnan hükümetinden önemli kararlar Lübnan Başbakanı Saad el-Hariri, ülkesinde devam eden protestoların gölgesinde ekonomik krizi hafifletmek amacıyla alınan kararları açıkladı.
21.10.2019 Dünya
WhatsApp ateşi!  72 saat süre verildi, okullar ve bankalar tatil edildi
WhatsApp ateşi! 72 saat süre verildi, okullar ve bankalar tatil edildi Lübnan’da, yüksek vergi oranları, hükümetin ekonomi politikaları ve iletişime getirilen yeni vergiler nedeniyle dün akşam başlayan protesto gösterilerinde 2 kişi hayatını kaybetti, 52 güvenlik görevlisinin yaralandı, 70 kişi gözaltına alındı. Öte yandan Lübnan Başbakanı Saad el-Hariri, "Hükümet ortaklarımıza bizi, halkımızı ve uluslararası ortaklarımızı ikna edecek bir çözüm sunmaları için en fazla 72 saat süre sunuyorum aksi halde başka bir tutum sergilerim" dedi.
19.10.2019 Dünya
Fransa eski Cumhurbaşkanı Chirac son yolculuğuna uğurlandı
Fransa eski Cumhurbaşkanı Chirac son yolculuğuna uğurlandı Fransa eski Cumhurbaşkanı Jacques Chirac için Paris’teki Saint-Sulpice Kilisesi'nde cenaze töreni düzenlendi.
30.09.2019 Dünya
Tanksavarla vurdular! Sığınaklar açıldı...
Tanksavarla vurdular! Sığınaklar açıldı... İsrail, Lübnan'dan İsrail tarafına tanksavar atışı yapıldığını bildirdi. İsrail ordusu saldırıya karşılık verirken Lübnan Başbakanı Hariri uluslararası topluma yükselen tansiyonun düşürülmesi için müdahale çağrısı yaptı.
1.09.2019 Dünya
Tansiyon iyice yükseldi! Ve ilk ateş!
Tansiyon iyice yükseldi! Ve ilk ateş! Lübnan ordusunun, ülkenin güneyindeki hava sahasını ihlal eden İsrail'e ait insansız hava aracına (İHA) ateş açtığı bildirildi. Öte yandan Lübnan Parlamento İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Mahmud Kumati, İsrail'in Beyrut'a yapacağı herhangi bir saldırının karşılıksız kalmayacağını söyledi.
28.08.2019 Dünya
ABD'den Dürzi Bakan'ın konvoyuna yönelik saldırıya ilişkin açıklama
ABD'den Dürzi Bakan'ın konvoyuna yönelik saldırıya ilişkin açıklama ABD'nin Beyrut Büyükelçiliği, Lübnan'a, Mülteci İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Salih Garib'in konvoyunu hedef alan 30 Haziran'daki silahlı saldırının soruşturmasını "siyasete alet etmeme" çağrısı yaptı.
7.08.2019 Dünya
Yeni Zelanda'da iki camiye terör saldırısına dünyadan tepkiler
Yeni Zelanda'da iki camiye terör saldırısına dünyadan tepkiler Yeni Zelanda'nın Christchurch kentinde cuma namazı sırasında 2 camiye yapılan terör saldırılarına ilişkin İngiltere, Fransa ve Avrupa Birliği (AB) Komisyonundan tepki geldi. İngiltere Başbakanı Theresa May, terör saldırısına tepki gösterirken, başkent Londra'da bugün camiler çevresinde silahlı polislerle güvenlik önlemi alınacağı bildirildi. ABD ise saldırıyı 'nefret eylemi' diyerek kınadı.
15.03.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan Trump ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Trump ile görüştü Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron tarafından devlet, hükümet ve uluslararası kuruluş başkanları ile eşleri onuruna verilen akşam yemeğinde görüştü
10.11.2018 Siyaset
Suudi Veliaht Prens'ten kan donduran şaka!
Suudi Veliaht Prens'ten kan donduran şaka! Suudi Arabistan'da düzenlenen konferansa, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın kan donduran şakası damga vurdu.
25.10.2018 Dünya
Dengeler değişiyor! Orta Doğu'da...
Dengeler değişiyor! Orta Doğu'da... Lübnan’da dün düzenlenen seçimlerde ABD ve İsrail'in uluslararası platformda terörist örgüt olarak tanımladığı Hizbullah ve müttefiklerinin oluşturduğu Direniş’e Vefa ittifakı zafer kazandı. Lübnan İçişleri Bakanlığı, 9 yıl aradan sonra gerçekleştirilen genel seçimlere katılım oranını yüzde 49,2 olarak açıkladı.
7.05.2018 Dünya
Lübnan'dan flaş çağrı: Kaldırın!
Lübnan'dan flaş çağrı: Kaldırın! Lübnan Dışişleri Bakanı Cibran Basil, Suudi Arabistan yönetimine, vatandaşlarına yaptığı "Lübnan'a seyahat etmeme" uyarısını kaldırma çağrısında bulundu.
12.03.2018 Dünya
Hariri istifasını geri çekti!
Hariri istifasını geri çekti! Lübnan Başbakanı Saad el Hariri muhalefetteki partilerle uzlaşmasının ardından geçen ay Suudi Arabistan'da ilan ettiği istifasını resmen geri çekti.
5.12.2017 Dünya
Suudi prenslere ‘ithal işkenceci’
Suudi prenslere ‘ithal işkenceci’ Suudi Arabistan’da yolsuzluktan gözaltına alınan prenslerin, Irak’ta işlediği savaş suçlarıyla tanınan ABD’li özel güvenlik şirketi ‘Blackwater’ın elemanlarınca ‘sorgulandığı’ öne sürüldü
23.11.2017 Dünya
İstifasını askıya aldı
İstifasını askıya aldı Suudi Arabistan ziyareti sırasında sürpriz şekilde görevinden istifa eden Lübnan Başbakanı Hariri, ülkesine dönüşte istifasını askıya aldı
22.11.2017 Dünya
Son dakika... 'Umarım bunu yapmayız' Gerçeği açıkladı
Son dakika... 'Umarım bunu yapmayız' Gerçeği açıkladı Lübnan Dışişleri Bakanı Gebran Bassil, Moskova'da, "Tüm bunlara yanıt vereceğiz ve bunu yapabilecek tüm yetkilere sahibiz, ama umarım iş buralara kadar gelmez." diye konuştu.
17.11.2017 Dünya
Son dakika... Suudi Arabistan'dan ret!
Son dakika... Suudi Arabistan'dan ret! Suudi Arabistan'dan Saad el-Hariri'nin zorla Suudi Arabistan'da tutulduğuna dair iddialara ret geldi.
16.11.2017 Dünya
'İran ülkeyi ele geçirmeye çalışıyor!'
'İran ülkeyi ele geçirmeye çalışıyor!' Lübnan'ın Suudi Arabistan'da istifa eden Başbakan'ı Saad el Hariri'nin kardeşi Baha el Hariri istifanın ardından ilk kez açıklama yaptı. Kardeşinin istifasını desteklediğini söyleyen Baha el Hariri 'İran ve Lübnan Hizbullah'ını ülkenin kontrolünü ele geçirmeye çalışmakla' suçladı. Ayrıca Hariri'nin Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un davetini kabul ettiği açıklandı.
16.11.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Saad El Hariri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki saad el hariri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.