Hariri

Hariri

Son dakika hariri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hariri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hariri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hariri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hariri gelişmeleri de dahil olmak üzere 431 hariri haberi bulunmuştur. Tüm hariri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Havalimanında operasyon: Balya balya sahte parayla yakalandı
Havalimanında operasyon: Balya balya sahte parayla yakalandı İstanbul'daki uluslararası havalimanlarından birinde düzenlenen operasyonda, Lübnan'ın başkenti Beyrut'tan kalkan uçaktaki 2 yolcu gözaltına alındı. Sahte oldukları değerlendirilen 580 bin Amerikan dolarına el konulurken, Arap kökenli şüpheliler tutuklandı.
24.11.2023 Gündem
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği Uluslararası temaslarını 2022 yılı boyunca yoğun şekilde sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 ülkeye 27 ziyaret gerçekleştirdi. Dünya liderleriyle yaklaşık 200 telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, çok sayıda devlet ve hükümet başkanını ağırladı.
30.12.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski Lübnan Başbakanı Hariri'yi kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski Lübnan Başbakanı Hariri'yi kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski Lübnan Başbakanı Saad Hariri'yi kabul etti.
28.10.2022 Siyaset
Akşener: Bu harami düzeni birlikte yıkacağız
Akşener: Bu harami düzeni birlikte yıkacağız İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Önce bu birbirimize düşüren siyasetçi takımını ve onların bu düzen üzerinden kurdukları bu harami düzeni birlikte yıkacağız. Neyle yıkacağız, sandıkta, helal oylarınızla, demokrasiyle yıkacağız" dedi.
28.04.2022 Siyaset
Dünyayı sarsan casus yazılım skandalında flaş gelişme! Listedeki isimler ortaya çıktı...
Dünyayı sarsan casus yazılım skandalında flaş gelişme! Listedeki isimler ortaya çıktı... Gelen son dakika haberine göre; İsrailli teknoloji şirketi NSO Group’un geliştirdiği 'Pegasus' adlı casus yazılıma ilişkin sızan veritabanında Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un kullandığı telefon numaralarının da bulunduğu ortaya çıktı.
20.07.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Saad Hariri'yi kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Saad Hariri'yi kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lübnan'da hükümeti kurmakla görevlendirilen Saad Hariri'yi kabul etti.
26.06.2021 Gündem
Papa Franciscus, Erbil'de Aylan bebeğin babasıyla görüştü
Papa Franciscus, Erbil'de Aylan bebeğin babasıyla görüştü Katoliklerin ruhani lideri Papa Franciscus, Irak'ın Erbil kentindeki temasları sırasında, Muğla'nın Bodrum ilçesinde lastik botun batması sonucu sahile vuran cansız bedeniyle gündeme gelen Suriyeli Aylan Kurdi bebeğin babasıyla bir araya geldi.
7.03.2021 Dünya
Tarihi ziyaret!  Papa, Erbil'e geldi
Tarihi ziyaret! Papa, Erbil'e geldi Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Francis, Irak ziyareti programı kapsamında Erbil kentine geldi.
7.03.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan Saad El Hariri'yi kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Saad El Hariri'yi kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hükümeti kurmakla görevlendirilen Lübnan eski Başbakanı Saad El Hariri'yi kabul etti.
8.01.2021 Gündem
Saad Hariri kimdir? Eski Lübnan Başbakanı Saad el-Hariri yeniden görevlendirildi!
Saad Hariri kimdir? Eski Lübnan Başbakanı Saad el-Hariri yeniden görevlendirildi! Beyrut'ta 4 Ağustos'ta meydana gelen patlamanın ardından istifa eden hükümetin ardından Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Avn, ülkesinin ekonomik kriz yaşadığını ve buna daha fazla dayanamayacağını belirterek yeni hükümetin bir an evvel kurulması çağrısında bulunmuştu. Lübnan'da yeni hükümeti kurması için Saad Hariri görevlendirildi. Saad Hariri kimdir?
22.10.2020 Gündem
Beyrut Limanı'nda korkutan gelişme! 4 ton daha bulundu
Beyrut Limanı'nda korkutan gelişme! 4 ton daha bulundu Lübnan'ın başkenti Beyrut'taki limanda bir konteyner içinde 4 tondan fazla amonyum nitrat bulunduğu bildirildi.
3.09.2020 Dünya
Hariri suikastinin kilit ismi: Selim Cemil Ayyaş
Hariri suikastinin kilit ismi: Selim Cemil Ayyaş Birleşmiş Milletlere (BM) bağlı Uluslararası Lübnan Özel Mahkemesi, 15 yıl sonra 4 saatten fazla süren duruşmada, Lübnan eski Başbakanı Refik Hariri ve diğer 21 kişinin ölümüyle ilgili Hizbullah örgütü üyesi Selim Cemil Ayyaş'ı suçlu buldu.
18.08.2020 Dünya
Lübnan'da 15 yıllık başbakan suikastının dava sonucu açıklandı
Lübnan'da 15 yıllık başbakan suikastının dava sonucu açıklandı Birleşmiş Milletler’e (BM) bağlı Uluslararası Lübnan Özel Mahkemesi, 14 Şubat 2005’te öldürülen eski Lübnan Başbakanı Refik Hariri’nin davasında kararı açıkladı. Mahkeme, Suriye rejiminin ve Hizbullah’ın suikasta dahil olduğuna ilişkin yeterli kanıt olmadığını açıkladı.
18.08.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Yunanistan açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Yunanistan açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları toplantısında siyaset gündemiyle ilgili konuştu. Erdoğan, "Kimse kendisini dev aynasında görmemeli. Şov peşinde de koşmamalı. Tekrar söylüyorum. Bizim kimsenin hakkında gözümüz yok! Ama kimseye de hakkımızı yedirmeyiz." ifadelerini kullandı.
13.08.2020 Gündem
Türkiye'den Lübnan'a yardım eli! Beyrut'a indi
Türkiye'den Lübnan'a yardım eli! Beyrut'a indi Lübnan’a tıbbi malzeme yardımı getiren ve buradaki arama kurtarma çalışmalarına katılan Türk ekiplerini geri götürecek Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) ait A400M tipi uçak başkent Beyrut’a indi.
11.08.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay ve Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Lübnan'da
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay ve Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Lübnan'da Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Lübnan’ın başkenti Beyrut’a geldi.
8.08.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Muharrem İnce ve Meral Akşener çıkışı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Muharrem İnce ve Meral Akşener çıkışı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'ndeki üçüncü cuma namazı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muharrem İnce ve Meral Akşener ile ilgili konuşarak, "Bizim içimizden de birileri ayrıldı, parti kurdular. Parti kuruşları nereye varır bilemem. Muharrem Bey'in hakkıdır, nereye varır bilemem. Ama doğal hakkıdır. Eski bir siyasetçidir. Bahçeli'nin daveti benim yadırgadığım bir davet değildir." dedi. Ekonomi gündemiyle ilgili de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Güçlenerek yolumuza devam ediyoruz, bugün dünden daha güçlüyüz, yarın daha güçlü olacağız. Özellikle TL’nin yerli yerine oturacağına inanıyorum. Bunlar gelip geçici şeyler bu dalgalanmalar her zaman olur." ifadelerini kullandı.
7.08.2020 Gündem
Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta büyük patlama!
Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta büyük patlama! Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta, eski Başbakan Saad el-Hariri'nin evi yakınlarında büyük bir patlama meydana geldi. Reuters patlamada en az 10 kişinin yaşamını yitirdiğini duyurdu. Öte yandan patlamanın etkisiyle 3 katlı bir binanın yıkıldığı, enkaz altında hala insanların olduğu belirtildi.
4.08.2020 Dünya
İran'a ait yolcu uçağı savaş uçakları tarafından taciz edildi!
İran'a ait yolcu uçağı savaş uçakları tarafından taciz edildi! Tahran- Beyrut seferini yapan İran'a ait bir yolcu uçağının, Suriye'nin başkenti Şam üzerinde ABD veya İsrail'e ait olduğu iddia edilen 2 savaş uçağı tarafından taciz edildiği ve olay sırasında bazı yolcuların yaralandığı bildirildi. Öte yandan İran, Şam semalarında iki savaş uçağı tarafından taciz edilen Mahan Havayolları'na ait yolcu uçağına Tahran'a dönüşü sırasında bir şey olması durumunda bundan ABD'nin sorumlu olacağını bildirdi.
23.07.2020 Dünya
Irak ve Lübnan'da koronavirüse yakalananların sayısı artıyor
Irak ve Lübnan'da koronavirüse yakalananların sayısı artıyor Yeni koronavirüs (Kovid-19) salgınına yakalananların sayısı Irak'ta 7'ye, Lübnan'da 3'e yükseldi.
27.02.2020 Dünya
Lübnan'da ilk kez yeni tip koronavirüs vakası görüldü
Lübnan'da ilk kez yeni tip koronavirüs vakası görüldü Lübnan Sağlık Bakanlığı, İran'dan gelen bir yolcuda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tespit edildiğini açıkladı.
21.02.2020 Dünya
Tarihi değişim! Zeyna Akar ilk kadın savunma bakanı oldu...
Tarihi değişim! Zeyna Akar ilk kadın savunma bakanı oldu... Lübnan'da yeni kabineye altı kadın bakan girdi, aralarında en dikkat çeken isim ise bölgede ilk kez savunma bakanı koltuğuna oturan Zeyna Akar oldu.
22.01.2020 Dünya
Lübnan'da yeni hükümet kuruldu
Lübnan'da yeni hükümet kuruldu Lübnan’daki protestolar nedeniyle 29 Ekim’de istifa eden hükümetin yerine Şii Hizbullah örgütü ve siyasi müttefiklerinin desteğiyle öne çıkan Hassan Diyab başbakanlığında yeni hükümet kuruldu.
21.01.2020 Dünya
Bakanlık duyurdu! Soruşturma başlatıldı, pilotun konuşmaları ortaya çıktı
Bakanlık duyurdu! Soruşturma başlatıldı, pilotun konuşmaları ortaya çıktı İçişleri Bakanlığı, Nissan'ın eski CEO`su Carlos Ghosn'un İstanbul'dan Beyrut'a kaçışıyla ilgili soruşturma başlattı. Olayla ilgili 29 ve 30 Aralık'ta Osaka-İstanbul-Beyrut hattında, Atatürk Havalimanı'ndan gerçekleşen iki ayrı uçuş şüpheli olarak değerlendirildi. Lübnan Adalet Bakanı Albert Serhan, yaptığı yazılı açıklamada, "Lübnan Temyiz Mahkemesi Başsavcılığı, eski Nissan Üst Yöneticisi Carlos Ghosn ile ilgili Interpol'den kırmızı bülten notunu teslim aldı." ifadelerini kullandı.
2.01.2020 Ekonomi
Ünlü CEO'yu karısı böyle kaçırmış
Ünlü CEO'yu karısı böyle kaçırmış Japonya’da ev hapsinde tutulan Nissan’ın eski CEO’su Carlos Ghosn’un Osaka’dan İstanbul’a oradan da Beyrut’a kaçışını eşi Carole’un planladığı belirtiliyor.
2.01.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Hariri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hariri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.