S300

S300

Son dakika s300 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan s300 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını s300 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

S300

haberleri sayfasında son dakika yaşanan s300 gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.194 s300 haberi bulunmuştur. Tüm s300 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Polonya'nın Ukrayna sınırındaki köye füze düştü
Polonya'nın Ukrayna sınırındaki köye füze düştü Polonya’nın Ukrayna sınırındaki köye düşen füze nedeniyle 2 kişi hayatını kaybetti. Letonya Dışişleri Bakanı, köyü Rus füzelerinin vurduğunu öne sürdü. Letonya ve Estonya'dan destek mesajları geldi. Pentagon Sözcüsü Tuğgeneral Patrick Ryder, ABD'nin "NATO topraklarının her karışını savunacağını" vurguladı. Polonya Başbakanı Mateusz Morawiecki'nin çağrısıyla düzenlenen Ulusal Güvenlik ve Savunma Komitesi'nin toplantısı sona erdi. Toplantının ardından açıklama yapan Hükümet Sözcüsü Piotr Müller askeri birlikler başta olmak üzere güvenlik güçlerinin muharebe hazırlıklarını arttırma kararı aldıklarını söyledi.
15.11.2022 Dünya
Yunanistan Ege'de yine taciz etti S-300 yalanı ortaya çıktı!
Yunanistan Ege'de yine taciz etti S-300 yalanı ortaya çıktı! Yunanistan’dan NATO Angajman Kuralları’nda ‘düşmanca’ olarak nitelendirilen bir hareket geldi. Rus yapımı S-300’ler 23 Ağustos günü uluslararası hava sahasında görev uçuşu yapan Türk F-16’larına ‘radar kilidi’ attı.
29.08.2022 Dünya
Rusya: Hmelnitski ve Kiev yüksek hassasiyetli füzelerle vuruldu
Rusya: Hmelnitski ve Kiev yüksek hassasiyetli füzelerle vuruldu Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Ukrayna ordusuna ait Hmelnitski bölgesindeki bir mühimmat deposu ve hangar ile Kiev'deki bir mühimmat deposunun yüksek hassasiyetli füzelerle imha edildiğini açıkladı.
12.04.2022 Dünya
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Macron'a sert tepki!
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Macron'a sert tepki! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MKYK ve MYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Çelik, Macron'un 'Erdoğan'ı uyardım' sözlerine sert tepki göstererek, "Macron zaman zaman konuşmalarında "Ben Sayın Erdoğan'ı uyardım" gibisinden cümleler kuruyor. Bu cümlelerin hiçbirisi doğru değil. Macron Sayın Cumhurbaşkanımıza hiçbir zaman o cümleleri kurmamıştır, kuramaz. Cumhurbaşkanımızı kapalı veya açık bir ortamda uyaramaz" dedi.
27.10.2020 Siyaset
Azerbaycan Savunma Bakanlığı: Ermenistan, Terter kentine saldırıyor
Azerbaycan Savunma Bakanlığı: Ermenistan, Terter kentine saldırıyor Azerbaycan Savunma Bakanlığı, "Ermenistan, Terter kentine havan ve top atışlarıyla saldırıyor. İlk bilgilere göre isabet alan yerleşim yerleri ve yaralılar var" açıklamasını yaptı.
30.09.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş normalleşme süreci açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş normalleşme süreci açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT özel yayında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yıl sonuna kadar 5 tane daha şehir hastanesi yapacağız. Hedefimiz 30 büyükşehirin 30'una da şehir hastanesi yapmak.Yatırımların durması diye bir şey kitabımızda yazmıyor, yazmayacak. Yatırımları aynı kararlılıkla devam ettireceğiz." şeklinde konuştu. ABD Başkanı Trump ile görüşmesinde Libya meselesini ele aldıklarını açıklayan Erdoğan, "ABD-Türkiye arasında süreçle ilgili yeni dönem başlayabilir" ifadelerini kullandı.
8.06.2020 Siyaset
F-16 karanlık bölgeye geçti! İşte adım adım SU-24 operasyonu
F-16 karanlık bölgeye geçti! İşte adım adım SU-24 operasyonu İdlib'te Suriye Rejim Ordusu'na yönelik başlatılan Bahar Kalkanı Harekatı'nda Türk Silahlı Kuvvetleri, Rejim hava savunma sistemlerini elektronik harp sistemleri uygulayarak imha ediyor. Milliyet'e konuşan Savunma politikası analisti Turan Oğuz, bu başarının altında elektronik harp sistemlerinden İHA-SİHA operatörlerinin başarısına, güdümlü mühimmatlardan F-16 savaş uçaklarına kadar pek çok koordinasyonun önemine dikkat çekti.
2.03.2020 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten önemli açıklamalar
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten önemli açıklamalar AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CNN Türk canlı yayınında gazeteci Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, NATO Liderler Zirvesi'ne ilişkin, "Bu zirvenin en önemli sonucu şu, dışarda konuşurken Türkiye'ye ne yapması gerektiğini söyleyenler, dörtlü zirvede Cumhurbaşkanımız'dan aslında kendilerinin ne yapması gerektiğini ve bunları yapmadıklarını duymuş oldular. Bunlar karşısında da söyleyecekleri çok fazla bir şey yok." dedi.
7.12.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan F-35 açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan F-35 açıklaması ABD ziyaretine ilişkin açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "F-35 konusunda görevlendirmeyi yaptık, temennim odur ki çalışmalar sonunda olumlu netice alırız. Trump'ı yaklaşımlarında olumlu ve yapıcı gördüm." ifadelerini kullandı.
14.11.2019 Siyaset
Çavuşoğlu'ndan S-400 açıklaması
Çavuşoğlu'ndan S-400 açıklaması Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "NATO ülkelerinin bazılarında S-400'ler var. Herhangi bir hava savunma sistemine sahip olmak NATO üyeliğiyle çelişmez" dedi.
10.04.2019 Dünya
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Mansur Yavaş açıklaması
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Mansur Yavaş açıklaması AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Mansur Yavaş ile ilgili basında yer alan 'sahte senet' haberleriyle ilgili, CHP'den açıklama bekledik, gelmedi" dedi. Çelik, "Sahte senetle icra takibi başlatan ve bu konuda hüküm giymiş birisinin, bir sürü suçlama olan birisinin CHP tarafından Ankaralılara aday olarak sunulması, Ankaralı seçmene yapılacak en büyük haksızlıklardan birisidir" ifadelerini kullandı.
11.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Salda Gölü'nü çevre koruma bölgesi ilan ediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Salda Gölü'nü çevre koruma bölgesi ilan ediyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan Burdur'da düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Buradan çok farklı bir müjde veriyorum. Salda Gölü'nü çevre koruma bölgesi ilan ediyoruz, çevresine de 3 bin metrekarelik Millet Bahçesi oluşturuyoruz." dedi.
18.02.2019 Siyaset
İran'dan Rusya'ya suçlama! İsrail saldırırken...
İran'dan Rusya'ya suçlama! İsrail saldırırken... İran Meclisi Ulusal Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu Başkanı Haşmetullah Felahetpişe, İsrail'in Suriye'ye saldırıları sırasında Rusya'nın S-300 hava savunma sistemlerini devre dışı bıraktığını söyledi.
25.01.2019 Dünya
ABD'den skandal açıklama: YPG'yi terör örgütü olarak tanımlamıyoruz
ABD'den skandal açıklama: YPG'yi terör örgütü olarak tanımlamıyoruz ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey, YPG'yi PKK'nın aksine terör örgütü olarak tanımlamadıklarını ancak Türkiye'nin ikisi arasındaki bağa ilişkin güvenlik endişelerini anladıklarını söyledi. Jeffrey, telekonferans yoluyla düzenlediği basın toplantısında, ABD'nin Suriye politikasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
7.11.2018 Dünya
'İsrail vuramaz!' Gerilim artacak!
'İsrail vuramaz!' Gerilim artacak! İsrail ile S-300 gerilimi sürüyor...İran Meclis Başkanı Laricani, İsrail’in Suriye’deki S-300 hava savunma füze sistemlerini vuracak yetenekte olmadığını belirtti.
10.10.2018 Dünya
S-300’ün menzilinde olacak!
S-300’ün menzilinde olacak! İsrail hava kuvvetlerinin bundan böyle Suriye’de daha dikkatli hareket edeceğini belirten Rus askeri uzman İgor Korotçenko, Suriye ordusunun S-300 hava savunma sistemlerine sahip olmasıyla her türlü provokasyonun uçak kaybı riskini taşıyacağını kaydetti.
9.10.2018 Dünya
Son dakika... İsrail'in korktuğu oluyor! Rusya duyurdu
Son dakika... İsrail'in korktuğu oluyor! Rusya duyurdu Rusya Nükleer Silahların Yayılmasını Önleme ve Kontrolü Dairesi Başkanı Yermakov, İsrail’in İl-20 uçağını düşürmesinin ardından Suriye’ye gönderilmesi planlanan S-300 füze savunma sistemi ile ülkenin hava sahasının gerekli görülen bölgelerinin kapatılabileceğini söyledi.
25.09.2018 Dünya
İsrail'den tehdit geldi! 'İsrail ordusu....'
İsrail'den tehdit geldi! 'İsrail ordusu....' İsrail Savunma Bakanı Avigdor Liberman, Esed rejiminin "Rusya'nın vermeyi planladığı S-300 hava savunma füze sistemlerini ülkesine karşı kullanması halinde İsrail ordusunun karşılık vereceğini" açıkladı.
24.04.2018 Dünya
Erdoğan: Suriye'nin bütünlüğüne katkı sağlayacağız
Erdoğan: Suriye'nin bütünlüğüne katkı sağlayacağız Roma ziyareti öncesi İtalyan basınına konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'den toprak istemediklerine ilişkin sözünü yinelerken, "Çok açık olacağım: biz toprak istemiyoruz; Suriye'nin bütünlüğüne katkı sağlayacağız dedi.
4.02.2018 Gündem
Türkiye'den hava savunma atağı
Türkiye'den hava savunma atağı Uzun menzilli hava savunma sisteminin milli imkanlarla tasarlanıp üretilmesine ilişkin projelerin yanı sıra farklı ülkelerden hava ve füze savunma sistemi alımıyla ilgili çalışmalar sürdürülüyor. Uzun menzilli karadan karaya silah sistemi BORA füzesi ile ülkenin dış tehditlere karşı korunmasında büyük önem taşıyan KASIRGA, HİSAR ve KORKUT projelerine ilişkin çalışmalara hız verildi. Rusya'dan, etkin koruma özelliğine sahip S400 hava savunma sistemi alımına ilişkin müzakerelerde sona gelindi.
29.09.2021 Gündem
Yunanistan'dan S-300'lü şov! Saçmaladılar...
Yunanistan'dan S-300'lü şov! Saçmaladılar... Kardak'ta tansiyonu yükselten Atina, yeni S-300 füzeleri aldı. Fotoğrafları yayımlayan yunan haber sitesi, Yunan generallerin 'Türkiye'ye böyle mesaj veriyoruz' dediklerini yazdı.
29.09.2021 Gündem
Kremlin'den Türkiye açıklaması
Kremlin'den Türkiye açıklaması Kremlin: Rusya Türkiye'ye hava savunma sistemi tedarik edebilir. Konu Putin-Erdoğan görüşmesinde gündeme geldi.
14.10.2016 Dünya
Japonya’daki yıkıntıdan Osmanlı parası çıktı
Japonya’daki yıkıntıdan Osmanlı parası çıktı Japonya’nın güneyinde yer alan Okinawa adasındaki Katsuren Kalesi’nin kalıntıları arasında Roma ve Osmanlı İmparatorlukları’na ait sikkeler bulundu...
28.09.2016 Yaşam
Japonya’daki kale yıkıntılarında Osmanlı parası
Japonya’daki kale yıkıntılarında Osmanlı parası Japonya’nın Okinawa adasındaki Katsuren Kalesi’nin kalıntıları arasında Roma ve Osmanlı imparatorluklarına ait sikkeler bulundu
17.06.2021 Dünya
ABD'den S-300 itirazı!
ABD'den S-300 itirazı! ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü John Kirby, Rusya ve İran arasındaki S-300 uzun menzilli füze savunma sistemleri anlaşmasına karşı olduklarını söyledi.
19.04.2016 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

S300 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki s300 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.