Ş.Y

Ş.Y

Son dakika ş.y haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ş.y ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ş.y haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ş.Y

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ş.y gelişmeleri de dahil olmak üzere 121 ş.y haberi bulunmuştur. Tüm ş.y haberleri aşağıda listelenmiştir.
3 lira gaspına 8 yıl hapis cezası
3 lira gaspına 8 yıl hapis cezası DİYARBAKIR’da 2015 yılında bir kişiye bıçak göstererek cebindeki 3 lirayı aldığı iddiasıyla Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan 17 yaşındaki Ş...
3.05.2016 Yaşam
Bir taksiye 11 kişi bindiler!
Bir taksiye 11 kişi bindiler! EDİRNE’de polis tarafından durdurulan takside, balık istifi bindirilmiş yasa dışı yollardan yurt dışına çıkarılmak istenen Suriye uyruklu 11 kaçak yakalandı...
20.08.2015 Yaşam
Gelinine tecavüz etti!
Gelinine tecavüz etti! ANTALYA’da, gelini 35 yaşındaki S.Y.’ye tecavüz ederken koltuğu kırdığı iddia edilen minibüs şoförü kayınpeder 64 yaşındaki A.Y. hakkında ’cinsel saldırı’ suçundan açılan davanın görülmesine Antalya 2’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde başlandı.
27.02.2015 Yaşam
Öğrencisini elle taciz etti
Öğrencisini elle taciz etti Samsun'da bir öğretmen okulda öğrencisine elle sarkıntılıkta bulunduğu iddiasıyla 4 yıl 8 ay 7 gün hapis cezasına çarptırıldı...
19.02.2015 Yaşam
16 yaşındaki kız hastane tuvaletinde doğum yaptı!
16 yaşındaki kız hastane tuvaletinde doğum yaptı! Konya'da hastanenin acil servis tuvaletinde doğum yapan anne ile çöp kutusuna bıraktığı iddia edilen bebeği, tedavi altına alındı...
10.10.2014 Yaşam
Alçı yerine kolunu kestiler!
Alçı yerine kolunu kestiler! İstanbul Ümraniye'de kolu kırılan 2...
2.09.2014 Yaşam
81 yaşındaki kadına tecavüz etmek istedi...
81 yaşındaki kadına tecavüz etmek istedi... Düzce'de, evine zorla girdiği 81 yaşındaki kadına tecavüz ettiği iddia edilen 25 yaşındaki S.Y. gözaltına alındı.
5.05.2014 Yaşam
Ah, o kurukafa büyüsü bir tutsaydı!
Ah, o kurukafa büyüsü bir tutsaydı! F.Bahçe-G.Saray maçından bir gün önceki VATAN Yazıişleri toplantısında kalem kırılmıştı: 53 bin kişilik Ş.Saracoğlu Stadı'ndaki 2500 G.Saraylı taraftardan biri ben olacaktım ve izlenimlerimi yazacaktım...
24.04.2006 Futbol
'Çekiliş' vurgunu! Dolandırıcılara 5 ilde operasyon
'Çekiliş' vurgunu! Dolandırıcılara 5 ilde operasyon Zonguldak merkezli 5 ilde sosyal medyadan 'cep telefonu çekilişi' adı altında dolandırıcılık yapan şebekeye yönelik düzenlenen operasyonda 11 kişi gözaltına alındı. Dolandırıcıların yöntemi ise şoke etti.
28.03.2023 Gündem
Time dergisi yılın kişisini seçti!
Time dergisi yılın kişisini seçti! TIME dergisinin 1927 yılından bu yana her yıl düzenlediği 'Yılın Kişisi' ödülünün bu yılki kazananı belli oldu.
7.12.2022 Dünya
Adalet Bakanı Bozdağ: Türkiye eninde sonunda yeni bir anayasa yapacaktır
Adalet Bakanı Bozdağ: Türkiye eninde sonunda yeni bir anayasa yapacaktır Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye’nin eninde sonunda yeni bir anayasa yapacağını belirterek, “Üzüntümüz bunun gecikmesindedir. Gecikmesi hem milletimize hem ülkemize kaybettirmektedir. Unutmamak gerekir ki yeni anayasa olmadan yeni Türkiye de olmaz” dedi.
3.10.2022 Gündem
Türkçe alfabe sırası! Türk alfabesinde hangi harfler bulunur? Alfabe harf sıralaması tablosu
Türkçe alfabe sırası! Türk alfabesinde hangi harfler bulunur? Alfabe harf sıralaması tablosu Bir çocuğun alfabenin harflerden oluştuğunu ve harflerin kelimeleri oluşturduğunu ve bu kelimelerin hikayeler oluşturabileceğini anlaması önemlidir. Çocukların anaokuluna gitmeden önce bilmeleri gereken sosyal ve duygusal beceriler içinde basit olan alfabeyi öğrenmesi önemlidir. Ebeveynler çocuklarına eğlenceli ve ilgi çekici bir şekilde alfabeyi nasıl öğretebileceklerini araştırıyor. Peki, Türk alfabesinde bulunan harfler nelerdir? Türkçe alfabede kaç harf var? İşte ABC ile başlayan alfabetik sıralama!
7.06.2022 Eğitim
Bankacılıkta yeni dönem! Tamamen değişiyor, 1 Ocak'ta başlıyor, kredi, kredi kartı, mevduat, elektronik para...
Bankacılıkta yeni dönem! Tamamen değişiyor, 1 Ocak'ta başlıyor, kredi, kredi kartı, mevduat, elektronik para... Bankacılıkta bir dönem sonra erdi. Bugün Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Dijital bankacılıkta yeni dönem resmen başladı. Banka müşterilerini yakından ilgilendiren gelişmeyi Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tek tek açıkladı. Şubesiz bankacılıkta büyük değişiklik olacak. 1 Ocak tarihi itibarı ile dijital bankalar, mevduat ya da katılım bankası olmalarına göre kredi kuruluşlarının gerçekleştirebileceği tüm faaliyetleri yerine getirebilecek. Dijital bankaların kredi müşterileri, yalnızca finansal tüketicilerden ve KOBİ'lerden oluşabilecek.
29.12.2021 Ekonomi
Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu! Bitkisel üretime destekleme ödemesi yapılmasına dair tebliğ Resmi Gazete’de!
Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu! Bitkisel üretime destekleme ödemesi yapılmasına dair tebliğ Resmi Gazete’de! Tarım ve Orman Bakanlığının Bitkisel Üretime Destekleme Ödemesi Yapılmasına Dair Tebliğ Resmi Gazete’de yayımlandı. Tebliğde, bitkisel üretimi artırmak, verim ve kaliteyi yükseltmek, üretim maliyetlerinin karşılanmasına katkıda bulunmak, sürdürülebilirliği sağlamak, kayıtlılığı arttırmak ve çevreye duyarlı alternatif tarım tekniklerinin geliştirilmesine yönelik, çiftçilere destekleme yapılmasına ilişkin usul ve esasların belirlendi.
8.12.2021 Ekonomi
Oğlunu gitarına gizlediği kamerayla izledi! 'Fark ettim ama konduramadım'
Oğlunu gitarına gizlediği kamerayla izledi! 'Fark ettim ama konduramadım' Antalya'da oğlunun hareketlerinden şüphelenen anne M.M. (45), gitar içine yerleştirdiği gizli kamerayla Y.M.'nin (18) uyuşturucu kullandığını tespit etti. Oğluna arkadaş gibi yaklaşarak uyuşturucudan kurtulmasını sağlayan M.M., ailelere "En ufak değişiklikleri bile önemseyin" uyarısı yaptı.
6.09.2021 Gündem
Yenilenen Dacia Duster 199 bin TL’den satışa çıktı!
Yenilenen Dacia Duster 199 bin TL’den satışa çıktı! Dacia’nın SUV segmentinde dengeleri değiştiren modeli Duster yenilendi. Türkiye’nin SUV lideri model, merakla beklenen EDC şanzıman seçeneğiyle satışa sunuluyor.
26.08.2021 Otomobil
İmamoğlu'nun yeni planı!
İmamoğlu'nun yeni planı! Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi siyaset kazanı kaynamaya devam ediyor. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Cumhurbaşkanı adayı olması istenmeyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yeni planını belirledi.
26.08.2021 Siyaset
Yargıtay'dan önemli karar! İşçiyi ahlaksız diye işten çıkaran işveren ispat etmek zorunda!
Yargıtay'dan önemli karar! İşçiyi ahlaksız diye işten çıkaran işveren ispat etmek zorunda! Çalıştığı iş yerinde ahlaksızlık yaptığı iddiasıyla iş akdi işveren tarafından haksız ve ihbarsız olarak feshedilen işçi ile ilgili Yargıtay önemli bir karar verdi. Yargıtay, işveren veya işveren yetkilisinin elindeki görüntülerinin davacının kişilik haklarına saldırı ve kişilik haklarının ihlali niteliğinde olduğunun kabulünü, davalıların kendi iddialarını ispatlayamaması karşısında manevi tazminat ödemesine karar verdi.
17.08.2021 Çalışan Hakları
Kamuda yeni dönem! Bir ilk, tayinde tüp bebek kriteri, 4 yıl şartı...
Kamuda yeni dönem! Bir ilk, tayinde tüp bebek kriteri, 4 yıl şartı... On binlerce kişiyi ilgilendiren düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı. Kamuda yeni dönem başlıyor. İlk kez bir kamu kurumu, tayindi yer değiştirme işlemlerinde tüp bebek tedavisini dikkate aldı. Jandarma Genel Komutanlığı'na bağlı subay, sözleşmeli subay, astsubay, sözleşmeli astsubay, uzman jandarmalar ile yükümlü personelin atama usul ve esaslarını belirleyen yönetmelik yayımladı. Yönetmelikte, sağlık durumundan tayinlere ilişkin olarak ayrıntılı düzenlemeler yapıldı. Düzenlemeye göre mevcut evliliğinden hiç çocuğu bulunmayan ve tüp bebek tedavi sürecini belgelendiren personel, tüp bebek tedavi merkezi bulunan bir hizmet bölgesine atanabilecek.
10.05.2021 Çalışan Hakları
Jandarma Atama Yönetmeliği Resmi Gazete'de
Jandarma Atama Yönetmeliği Resmi Gazete'de İçişleri Bakanlığı, Jandarma Atama Yönetmeliği'ni yayınladı. Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmeliğe göre, atamalarda hizmet ihtiyacı doğrultusunda dikkate alınacak kriterler belli oldu. Yönetmeliğe göre genel atamaların her yıl Mayıs-Ekim aylarının dahil olduğu zaman aralığında yapılacağı belirtildi.
10.05.2021 Memur
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şiirleri! Uzun-kısa-Atatürklü-en güzel resimli 23 Nisan mesajları ve 23 Nisan Atatürk sözleri
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şiirleri! Uzun-kısa-Atatürklü-en güzel resimli 23 Nisan mesajları ve 23 Nisan Atatürk sözleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı heyecanı başladı. TBMM’nin açılışı olan bugün Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocukların armağan edildi. 23 Nisan çocuk bayramını sosyal medya platformları üzerinden kutlamak, telefon rehberindeki yakınlarına kutlama mesajları göndermek isteyenler 23 Nisan mesajları araştırmasına başladı. 23 Nisan Atatürk sözleri de mesajlar olarak gönderilmek için sorgulanıyor. İşte Uzun-kısa-Atatürklü-en güzel resimli 23 Nisan mesajları ve 23 Nisan Atatürk sözleri
23.04.2021 Gündem
Hain plan ortaya çıktı! TSK'dan attırmak için talimatname
Hain plan ortaya çıktı! TSK'dan attırmak için talimatname İzmir'de FETÖ'nün Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) sızan rütbeli mensuplarına yönelik soruşturma kapsamında haklarında dava açılan 8 sanıkla ilgili iddianamede FETÖ mensubu olmayan subay ve adaylarının TSK'dan atılmaları ve ayrılmalarını sağlayacak yöntemlerin bir talimatname altında toplandığına dikkat çekildi.
30.09.2020 Gündem
Bakan Koca'dan dikkat çeken uyarı
Bakan Koca'dan dikkat çeken uyarı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından sosyal mesafe uyarısı yaptı.
8.06.2020 Gündem
Sokağa çıkma yasağında çalışma izni nasıl ve nereden alınır? Hafta sonu çalışma izni başvurusu!
Sokağa çıkma yasağında çalışma izni nasıl ve nereden alınır? Hafta sonu çalışma izni başvurusu! İçişleri Bakanlığı, hafta sonu 15 ilde uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasıyla ilgili 81 il valiliğine genelge gönderdi. 7 Haziran Pazar Günü saat 24:00’a kadar uygulanacak sokağa çıkma yasağına ilişkin gönderilen genelgede, cuma günü market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçiler saat 23.00'a kadar faaliyetlerine sürdürüleceği ve hafta sonu lokanta ve restoran gibi işyerleri sadece evlere paket servis şeklinde hizmet sunabilecek. Sokağa çıkma yasağı ilan edilen günlerde yani hafta sonu ekmek üretilen fırın ve unlu mamul ruhsatlı iş yerleri ile ekmek satılan bayiler, tatlı üretilen, satılan iş yerleri de açık olacağı bildirildi. Sokağa çıkma yasağından muaf olan yani çalışmak durumunda olan kişiler arama motorlarına yöneldi ve Sokağa çıkma yasağında çalışma izni nasıl alınır, Sokağa çıkma yasağında çalışma izni nereden alınır? Hafta sonu çalışma izin belgesi için nereye başvurulur?
5.06.2020 Gündem
6-7 Haziran sokağa çıkma yasağı hangi illerde? 6-7 Haziran’da sokağa çıkma yasağı olan iller
6-7 Haziran sokağa çıkma yasağı hangi illerde? 6-7 Haziran’da sokağa çıkma yasağı olan iller İçişleri Bakanlığı hafta sonu 15 ilde sokağa çıkma kısıtlaması karası aldı. İçişleri Bakanlığı Genelgesine göre, cuma günü market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçiler saat 23.00'a kadar faaliyetlerine sürdürecek. Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu 6 Haziran cumartesi ve 7 Haziran pazar günü, lokanta ve restoran gibi işyerleri sadece evlere paket servis şeklinde hizmet sunabilecek. Sokağa çıkma yasağı ilan edilen günlerde yani hafta sonu ekmek üretilen fırın ve unlu mamul ruhsatlı iş yerleri ile ekmek satılan bayiler, tatlı üretilen, satılan iş yerleri de açık olacak. Peki, 6-7 Haziran sokağa çıkma yasağı hangi illerde? İşte 6-7 Haziran’da sokağa çıkma yasağı olan iller
5.06.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ş.Y ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ş.y haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.