Rütbeli Asker

Rütbeli Asker

Son dakika RÜTBELİ ASKER haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan RÜTBELİ ASKER ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını RÜTBELİ ASKER haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rütbeli Asker

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rütbeli asker gelişmeleri de dahil olmak üzere 527 rütbeli asker haberi bulunmuştur. Tüm rütbeli asker haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri... Rusya Kiev'e bomba yağdırdı! Karadeniz'de arka arkaya patlamalar meydana geldi...
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri... Rusya Kiev'e bomba yağdırdı! Karadeniz'de arka arkaya patlamalar meydana geldi... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 26. güne girildi. Çatışma bölgesinden yeni haberler gelmeye devam ediyor. Ukrayna Başsavcılığı, Rusya’nın saldırılarında 115 çocuğun hayatını kaybettiği belirtti. Kiev'e gerçekleştirilen saldırılarda can kaybının 8’e yükseldiği bildirildi. Ukrayna'nın Odessa kenti güne siren sesleriyle uyandı. Başkent Kiev’de hava savunma sistemleri devreye girdi. Rusya'nın Karadeniz Filosu komutan yardımcısının Ukrayna birlikleri tarafından öldürüldüğü Moskova tarafından doğrulandı. Sumy'den ise son derece korkutucu bir haber geldi.
21.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Hepsini havaya uçurdular... Ve savaşı kazanacak tarafı açıkladı!
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Hepsini havaya uçurdular... Ve savaşı kazanacak tarafı açıkladı! Rusya-Ukrayna savaşı 25'inci gününde... Bölgeden kritik haberler gelmeye devam ederken, New York Times Rusların Mykolaiv'deki bir deniz üssüne düzenlediği saldırıda 40'tan fazla Ukrayna askerin öldüğünü duyurdu. Ukrayna başbakan yardımcısı Iryna Vereshchuk, ellerinde bulunan Rus savaş esiri sayısını açıklarken Ukrayna savaşın başından beri Rus saldırılarında 115 çocuğun hayatını kaybettiğini duyurdu. Zelenski ise 'Bu savaşı durdurmak için sadece yüzde 1 şansımız varsa, bu şansı kullanmamız gerekiyor, bunu yapmalıyız' dedi. Ukrayna istihbaratı tarafından Rusya sınırına yakın bir bölgede bulunan ve Rus ordusunun Ukrayna’daki birliklerine ikmal yaptığı demiryolu hattındaki köprü havaya uçuruldu. Öte yandan Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Başkanının Danışmanı Mihaylo Podolyak, “Bu savaşı yüzde 93 Ukrayna kazanacak” dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
20.03.2022 Dünya
Saddam'ın ordusundaki subayın kızı Eskişehir'de kayboldu
Saddam'ın ordusundaki subayın kızı Eskişehir'de kayboldu Uzun yıllar Saddam Hüseyin'in ordusunda görev yapan Binbaşı Ali Challab Al-Abbood'un kızı 20 yaşındaki Sally Ali Challab Al-Abbood'dan 12 gündür haber alınamıyor. Ailesi, 20 yaşındaki Sally'nin kaçırıldığını öne sürerek şikayetçi oldu. Kızının can güvenliğinden endişe ettiğini söyleyen Anne Leyla Naim Al-Abbood, "Şüphelendiğimiz bir kişi var. Muhammed adlı bir kişiden şüpheleniyoruz. 3 hafta önce bizden gelip evlenmek için kızımızı istedi ancak kızımız onu istemedi. Kızımı öldürmüş olabilir" dedi.
14.09.2021 Gündem
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki ihanet girişiminin ardından Ankara merkezli yürütülen soruşturmalar sonucu çok sayıda dava açıldı.
12.07.2019 Gündem
FETÖ’nün askeri mahrem yapılanmasına operasyon: 14 gözaltı
FETÖ’nün askeri mahrem yapılanmasına operasyon: 14 gözaltı Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ/PDY terör örgütünün askeri mahrem yapılanmasına yönelik Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü aracılığıyla yürüttüğü soruşturma kapsamında 10’u muvazzaf olmak üzere 14 rütbeli asker gözaltına alındı.
28.06.2019 Gündem
Akın Öztürk'e, 141 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi
Akın Öztürk'e, 141 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi FETÖ'nün darbe girişimini yöneten sözde "yurtta sulh konseyi" üyesi eski orgeneral Akın Öztürk, 141 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
20.06.2019 Gündem
Kars’ta FETÖ’den 5 rütbeli asker tutuklandı!
Kars’ta FETÖ’den 5 rütbeli asker tutuklandı! Kars’ta, FETÖ/PDY'nin askeri yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltına alınan 14 şüpheliden 5’i tutuklandı.
26.05.2019 Gündem
Son dakika: Peş peşe operasyonlar! Çok sayıda gözaltı var
Son dakika: Peş peşe operasyonlar! Çok sayıda gözaltı var Ankara, Balıkesir, Çanakkale, Kırıkkale ve Isparta'da yapılan FETÖ operasyonlarında çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. İşte detaylar...
17.12.2018 Gündem
Edirne'de minibüs devrildi: 13 yaralı
Edirne'de minibüs devrildi: 13 yaralı Edirne'nin Süloğlu ilçesinde yolcu taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu, 12'si rütbeli asker, 13 kişi yaraladı.
15.10.2018 Yaşam
12 ilde FETÖ operasyonu: 20 gözaltı
12 ilde FETÖ operasyonu: 20 gözaltı Denizli merkezli 12 ilde Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında örgütün Türk Silahlı Kuvvetleri içindeki mahrem asker yapılanmasına yönelik yapılan operasyonda 20 kişi gözaltına alındı.
13.07.2018 Gündem
FETÖ operasyonunda 14 rütbeli asker tutuklandı
FETÖ operasyonunda 14 rütbeli asker tutuklandı Isparta merkezli 16 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’nın (FETÖ/PDY) askeri mahrem yapılanmasına yönelik eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda, gözaltına alınan 30 şüpheliden 14 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, gözaltında bulunan 3 şüphelinin sorgusu ise sürüyor
12.07.2018 Gündem
26 rütbeli asker asker hakkında gözaltı kararı
26 rütbeli asker asker hakkında gözaltı kararı Çanakkale'de FETÖ'nün Kara Kuvvetleri Komutanlığındaki mahrem yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında 23'ü muvazzaf, 3'ü meslekten ihraç 26 rütbeli askerin yakalanması için operasyon başlatıldı.
3.07.2018 Gündem
3  ilde operasyon: Askerler ve öğretmenler...
3 ilde operasyon: Askerler ve öğretmenler... 3 ilde FETÖ ile bağlantılı askerlere ve öğretmenlere operasyonlar düzenlendi gözaltılar var...
28.06.2018 Gündem
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nda FETÖ operasyonu
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nda FETÖ operasyonu Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ ile irtibatları tespit edilen Deniz Kuvvetleri Komutanlığında görevli 31'i halen aktif görevde 34 rütbeli asker hakkında gözaltı kararı verdi.
15.05.2018 Gündem
FETÖ'den 12 askere gözaltı kararı
FETÖ'den 12 askere gözaltı kararı Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PYD terör örgütüne yönelik soruşturmada 12 rütbeli asker hakkında gözaltı kararı verildi.
5.03.2018 Gündem
Mardin merkezli FETÖ/PDY operasyonu: 61 gözaltı
Mardin merkezli FETÖ/PDY operasyonu: 61 gözaltı Mardin merkezli 7 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda 61 rütbeli asker gözaltına alındı.
23.02.2018 Gündem
ABD'li komutandan skandal ziyaret!
ABD'li komutandan skandal ziyaret! Türkiye'nin Münbiç'e yönelik operasyon hazırlıkları sürerken, ABD ordusundan üst düzey bir isim Münbiç'i ziyaret etti.
8.02.2018 Dünya
"Ben tankla araçları ezdim"
"Ben tankla araçları ezdim" Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün işgal girişimi ile Esenler Birlik Köprüsü'ndeki olaylarda 5 kişinin şehit olmasıyla ilgili aralarında tankın içinden çıkan eski Emniyet Müdürü Mithat Aynacı'nın da bulunduğu 23'ü tutuklu 67 sanığın yargılanmasına devam ediliyor.
5.02.2018 Gündem
İtiraflarla köşeye sıkışan Gülen, itirafçıları "kafir" ilan etti
İtiraflarla köşeye sıkışan Gülen, itirafçıları "kafir" ilan etti Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen, son dönemde bazı rütbeli asker ve polislerin örgüt üyesi oldukları itirafında bulunup örgütteki bazı önemli isimleri deşifre etmesiyle paniğe kapılarak örgüt üyelerini deşifre eden ve itirafçı olan kişileri kafirlikle suçladı.
19.01.2018 Gündem
697 sayılı KHK yayımlandı
697 sayılı KHK yayımlandı Olağanüstü hal (OHAL) kapsamında yayımlanan 697 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile bazı kamu kurum ve kuruluşlarından 214, TSK'dan ise 48 kişi kamu görevinden çıkartıldı, görevlerinden ihraç edilen bin 823 kamu çalışanı görevlerine iade edildi.
12.01.2018 Gündem
FETÖ operasyonunda 31 rütbeli asker gözaltına  alındı
FETÖ operasyonunda 31 rütbeli asker gözaltına alındı Siirt merkezli 20 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda 31 rütbeli asker gözaltına alındı.
9.01.2018 Gündem
FETÖ’dan 'öldürün' talimatı
FETÖ’dan 'öldürün' talimatı Sabiha Gökçen’i işgal davası gerekçeli kararı: Fetullah Gülen 2016’daki konuşmasında siyasi iktidarı ‘düşman’ olarak gösterdi, ‘Kılıcın hakkını verip düşmanı öldürün’ diyerek FETÖ’cü askerlere öldürme emri verdi.
29.09.2021 Gündem
Şifreli dosyadan bombalama talimatı çıktı
Şifreli dosyadan bombalama talimatı çıktı İstanbul’da bombalı eylem hazırlığında olduğu iddiasıyla geçen yıl gözaltına alınan terörist, sorgusunda içinde saldırı talimatları olan şifreli dosyaları anlattı. Şifreler çözüldü. Korkunç plan ifşa edildi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ davasında ceza yağdı
FETÖ davasında ceza yağdı FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Sabiha Gökçen Havalimanı'nı işgal girişimi davasında 28 tutuklu asker hakkında karar verildi. Mahkeme heyeti oy birliğiyle verdiği kararında, 8 rütbeli askeri Anayasayı ihlal" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı. 20 sanığa ise aynı suçtan ayrı ayrı müebbet hapis cezası verildi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'ye "ankesörlü telefon" operasyonu
FETÖ'ye "ankesörlü telefon" operasyonu Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik Balıkesir merkezli 13 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda 19 astsubay ile bir mahrem imam gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Rütbeli Asker ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rütbeli asker haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.