Rusya Dışişleri Bakanı

Rusya Dışişleri Bakanı

Son dakika rusya dışişleri bakanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rusya dışişleri bakanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rusya dışişleri bakanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rusya Dışişleri Bakanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rusya dışişleri bakanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.364 rusya dışişleri bakanı haberi bulunmuştur. Tüm rusya dışişleri bakanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Hakan Fidan, Rus mevkidaşı Lavrov ile görüştü
Bakan Hakan Fidan, Rus mevkidaşı Lavrov ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'la telefonda görüştü.
1.04.2024 Gündem
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı
Rusya'nın başkenti Moskova’da konserde silahlı saldırı Rusya'nın başkenti Moskova'da Crocus Belediye Binası'nda yer alan konser salonuna maskeli en az 3 kişi tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 40 kişi hayatını kaybetti, 100’den fazla kişi yaralandı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi ve Türkiye'nin terör saldırısını kınadığını belirterek başsağlığı diledi.
22.03.2024 Dünya
Bakan Fidan'dan Gazze yorumu: Çifte standart ifşa edildi
Bakan Fidan'dan Gazze yorumu: Çifte standart ifşa edildi Dışişlerİ Bakanı Hakan Fidan, "Ateşkese yönelik görüşmelerin, ara bulucular vasıtasıyla devam ettiğini belirtebilirim. Ramazan ayından önce Filistin'de ateşkese ulaşılması konusunda arzu ve çaba var" dedi.
3.03.2024 Gündem
Bakan Fidan'dan peş peşe kritik görüşmeler
Bakan Fidan'dan peş peşe kritik görüşmeler Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Fransa Dışişleri Bakanı Stephane Sejourne, Suudi mevkidaşı Faysal bin Ferhan Rus mevkidaşı Lavrov ile G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı için bulunduğu San de Janeiro’de görüştü.
22.02.2024 Gündem
Dışişleri Bakanı Fidan, Brezilya’da Rus mevkidaşı Lavrov ile görüştü
Dışişleri Bakanı Fidan, Brezilya’da Rus mevkidaşı Lavrov ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı çerçevesinde bulunduğu Brezilya’nın Rio de Janerio kentinde Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile görüştü.
22.02.2024 Gündem
Filistinli ailelere tehdit telefonu! İsrail okul vurdu
Filistinli ailelere tehdit telefonu! İsrail okul vurdu İsrail'e adeta koşulsuz destek veren ABD bölgeye konuşlandıracağı yeni silahları resmen açıkladı. ABD'li bakan bunun 'İran'a bir yanıt' olduğunu söyleyerek direkt olarak Tahran'ı hedef aldı. Hizbullah'ın gözdağı gibi açıklamasına yanıt veren İsrailli sözcü ise Lübnan'ın bir savaşa sürüklenme riski olduğunu duyurdu. İsrail jetleri Han Yunus'ta sivillerin sığındığı okulu vurdu. Saldırıya uğrayan okuldan ilk görüntüler geldi.
22.10.2023 Gündem
Türkiye'nin İsrail-Filistin teklifine ilk cevap Rusya'dan
Türkiye'nin İsrail-Filistin teklifine ilk cevap Rusya'dan Türkiye'nin, bazı ülkelerin Filistin adına bazı ülkelerin ise İsrail adına garantör olduğu yeni bir yapıyla çatışmayı çözme teklifine Rusya'dan olumlu cevap geldi.
19.10.2023 Dünya
Bakan Fidan, Rus mevkidaşı Lavrov ile görüştü
Bakan Fidan, Rus mevkidaşı Lavrov ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile telefonda görüştü.
16.10.2023 Gündem
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz İsrail tarihinin en kanlı günlerini yaşıyor. Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Hamas'ın operasyonunun ardından İsrail savaş ilan etti. Bölgedeki ölü sayısı her geçen dakika artarken İsrail basını saldırının boyutunu gözler önüne seren bir manşet ile okurlarının karşısına çıktı. Haaretz 'Holokost'tan bu yana en ölümcül saldırı' manşetini attı. İsrail Gazze şeridinin ablukaya alınacağını duyurdu. Hamas'ın askeri kolu Kassam Tugayları yeni silahını görücüye çıkarırken İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda ölenlerin sayısı 560'a yükseldi. Çatışmalar 3. gününde de devam ederken İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yaptığı açıklamada 'Ortadoğu'yu değiştireceğiz. Hamas'ın başına gelecekler korkutucu olacak' ifadelerini kullandı.
9.10.2023 Dünya
Fidan ve Lavrov'dan tahıl koridoru mesajı
Fidan ve Lavrov'dan tahıl koridoru mesajı Rusya'nın başkenti Moskova'da mevkidaşı Sergey Lavrov ile bir araya gelen Hakan Fidan kritik görüşme sonrası düzenlediği basın toplantısında konuştu.
31.08.2023 Gündem
Rusya'dan Azerbaycan ve Ermenistan açıklaması: Atılan adımları memnuniyetle karşılıyoruz
Rusya'dan Azerbaycan ve Ermenistan açıklaması: Atılan adımları memnuniyetle karşılıyoruz Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ve Ermenistan Dışişleri Bakanı Ararat Mirzoyan ile gerçekleştirdiği üçlü görüşme sonrası yaptığı açıklamada, “Tarafların diğer arabulucuları sürece dahil etmekle ilgilendiğini anlıyoruz ve Bakü ile Erivan arasında bir anlaşmaya varılması yönünde atılan adımları memnuniyetle karşılıyoruz” dedi.
25.07.2023 Dünya
Rusya, Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki üçlü görüşme Moskova’da başladı
Rusya, Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki üçlü görüşme Moskova’da başladı Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov, Ermenistan Dışişleri Bakanı Ararat Mirzoyan ve Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un Azerbaycan ile Ermenistan arasında barış anlaşmasına ilişkin müzakerelerin yapılacağı üçlü görüşmesi Rusya’nın başkenti Moskova’da başladı.
25.07.2023 Dünya
Rusya'dan Tahıl Koridoru Anlaşması açıklaması! Türkiye ile iletişim halindeyiz
Rusya'dan Tahıl Koridoru Anlaşması açıklaması! Türkiye ile iletişim halindeyiz Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Verşinin, 17 Temmuz'da sona eren Tahıl Koridoru Anlaşması'na ilişkin “Tahıl anlaşması konusunda Türkiye ile şu anda iletişim halindeyiz” dedi.
21.07.2023 Dünya
Bakan Fidan Guterres ile görüştü!
Bakan Fidan Guterres ile görüştü! Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ile telefonda görüştü. Görüşmede, İstanbul Tahıl Anlaşmasına ilişkin son gelişmeler ele alındı.
18.07.2023 Gündem
Lavrov'dan flaş Ukrayna açıklaması: Verilecek F-16'lar nükleer tehdit olarak değerlendirilecek
Lavrov'dan flaş Ukrayna açıklaması: Verilecek F-16'lar nükleer tehdit olarak değerlendirilecek Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, “Ukrayna'ya verilecek F-16'lar nükleer tehdit olarak değerlendirecek” ifadelerini kullandı. Karadeniz Tahıl Anlaşması'na değinen Lavrov, Türkiye'nin Rus tahılının işlenmesine yardım etmekle ve ihtiyacı olan ülkelere bağımsız olarak yardım sağlanmasına izin veren bir plana katılmakla ilgilendiğini söyledi.
13.07.2023 Dünya
Wagner’in lideri Prigojin neden geri çekildi? Gerçek ortaya çıktı: Putin yine aynısını yaptı
Wagner’in lideri Prigojin neden geri çekildi? Gerçek ortaya çıktı: Putin yine aynısını yaptı Moskova’ya karşı bayrak açan Wagner lideri Prigojin, Belarus’a sürgüne gitmeyi kabul ederken isyancı askerler üslerine döndü. Wagner’in Moskova’ya yürüyüşü durdurulmuş olsa da yaşananlar, 16 aydır süren Ukrayna savaşının Putin yönetimiyle ilgili gerçeği ortaya çıkardı. Öte yandan Rusya Dışişleri Bakanı Sergei Lavrov, paralı asker grubunun akıbetine ilişkin flaş bir açıklamaya imza atarken Prigojin'den kritik açıklama geldi. İşte detaylar...
26.06.2023 Dünya
Enerji Bakanı Bayraktar'dan yeni yatırım müjdesi! Düğmeye basıldı
Enerji Bakanı Bayraktar'dan yeni yatırım müjdesi! Düğmeye basıldı Yeni Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, önümüzdeki dönemde yatırım ve reform hamleleri başlatacaklarını belirterek, hedeflerinin Türkiye’ye muazzam bir yatırım çekmek olduğunu söyledi.
12.06.2023 Ekonomi
Çavuşoğlu: Tahıl anlaşmasında 2 ay uzatma olabilir
Çavuşoğlu: Tahıl anlaşmasında 2 ay uzatma olabilir Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya’daki 4’lü Dışişleri Bakanları Toplantısı öncesinde Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov’la İstanbul Tahıl Anlaşması konusunda görüşme gerçekleştirdiklerini belirterek, "Biz Sayın Cumhurbaşkanımızın yine son noktada Sayın Putin’le de görüşerek, en az 2 ay daha uzatılması konusunda netice alabileceğimizi düşünüyorum” dedi.
10.05.2023 Gündem
Rusya'daki dörtlü zirve sona erdi
Rusya'daki dörtlü zirve sona erdi Rusya Dışişleri Bakanlığından Türkiye, Rusya, İran ve Suriye Dışişleri Bakanları arasında Moskova'da gerçekleştirilen dörtlü toplantıya ilişkin yapılan açıklamada, "Bakanlar, Türkiye-Suriye ilişkilerinin geliştirilmesi için yol haritası belirlenmesi konusunda mutabık kaldı" ifadeleri kullanıldı.
10.05.2023 Gündem
Moskova'da 4'lü Suriye toplantısı başladı
Moskova'da 4'lü Suriye toplantısı başladı Türkiye, Rusya, İran ve Suriye'deki Esad rejimi Dışişleri Bakanlarının "Suriye konulu" toplantısı Moskova’da başladı.
10.05.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'u kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
7.04.2023 Gündem
Çavuşoğlu ve Lavrov'dan ortak açıklama: Savaşın sonlandırılması gerektiğini vurguladık
Çavuşoğlu ve Lavrov'dan ortak açıklama: Savaşın sonlandırılması gerektiğini vurguladık Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda ortak basın toplantısı düzenledi.
7.04.2023 Gündem
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov Türkiye'ye geliyor
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov Türkiye'ye geliyor Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov 6-7 Nisan'da Türkiye'ye gelecek. Ziyarette ikili ilişkiler, Suriye ve Ukrayna konuları ele alınacak.
30.03.2023 Dünya
G-20 dışişleri bakanları toplantısında Ukrayna gerilimi
G-20 dışişleri bakanları toplantısında Ukrayna gerilimi Hindistan'da düzenlenen G-20 Dışişleri Bakanları Toplantısı’na Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırıları girişimi damgasını vurdu. ABD ve Rusya, birbirlerini toplantıya gölge düşürmekle suçladı.
2.03.2023 Dünya
Lavrov: Rusya, Türkiye-Suriye normalleşme çabalarını destekleyecek
Lavrov: Rusya, Türkiye-Suriye normalleşme çabalarını destekleyecek Rusya Dışişleri bakanı Sergey Lavrov, başkent Moskova'da Mısır Dışişleri Bakanı Sameh Shoukry ile ortak basın toplantısı düzenledi. Lavrov, bir basın mensubunun sorusu üzerine Rusya’nın, Türkiye-Suriye ilişkisinin normalleşmesi çabalarını desteklediğini ve bu çabanın devam etmesini için girişimleri geliştirmeye hazır olduklarını belirtti.
31.01.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Rusya Dışişleri Bakanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rusya dışişleri bakanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.