Rusy

Rusy

Son dakika RUSY haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan RUSY ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını RUSY haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rusy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rusy gelişmeleri de dahil olmak üzere 9 rusy haberi bulunmuştur. Tüm rusy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri! Yaptığı eylemle Rusya'ya damga vurmuştu cezası belli oldu
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri! Yaptığı eylemle Rusya'ya damga vurmuştu cezası belli oldu Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 20. güne girildi. İşgal edilen Ukrayna topraklarında çatışmalar ve bombalamalar devam ediyor. Rusya'dan ABD'ye üst düzey misilleme geldi. Joe Biden, Dışişleri Bakanı Antony Blinken ve CIA Direktörü William Burns dahil 13 ABD'li yetkilinin yaptırım listesine alındığını açıklandı. Ukrayna'nın güney komşusu Romanya'ya bir Orlan-10 drone'u düştü. Ukrayna'ya işgalin başlangıcından bu yana en üst düzey ziyaret gerçekleşiyor, Çekya, Polonya ve Slovenya başbakanları Kiev'de Zelenskiy ile buluşacak. Ukrayna lideri, Kiev'in muhtemel NATO üyeliğine ilişkin en karamsar açıklamasını yaptı. Rusya’da yayın yapan Kanal 1’de canlı yayın sırasında savaş karşıtı pankart açan editör Marina Ovsyannikov, gözaltına alınmasının ardından sorgusunun 14 saatten fazla sürdüğünü ifade ederken, editörün 30 bin ruble para cezasına çarptırıldığı aktarıldı.
15.03.2022 Dünya
Ukrayna - Rusya krizinde son dakika gelişmesi! Artık an meselesi, bayraklar indirildi! Resmen harekete geçildi, savaş...
Ukrayna - Rusya krizinde son dakika gelişmesi! Artık an meselesi, bayraklar indirildi! Resmen harekete geçildi, savaş... Rusya-Ukrayna krizinde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. İki taraftan da açıklamalar peş peş geliyor. İngiltere'den gelen 'işgal başladı' açıklaması sonrası ABD'den de benzer yönde demeçler geldi. ABD Başkanı Biden Rusya'nın 'barış gücü' kararı için 'Bu, Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin başlangıcıdır' dedi. Rusya’nın Ukrayna’daki diplomat ve personellerini bugün tahliye etmeye başladığı açıklandı. Öte yandan Rusya'nın büyük çaplı bir işgal hazırlığına dair istihbaratın ABD tarafından Ukrayna'ya ilettiği öne sürüldü. Ukraynalı ve Batılı yetkililer, ABD'nin Ukrayna'ya yaptığı uyarının detaylarını paylaştı. Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba, BM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada 'Putin durmayacak gibi görünüyor. Rusya'yı durdurmalıyız. Ukrayna'nın iki bölgesi Rusya tarafından yasa dışı tanınmıştır' dedi. İşte bölgeden dakika dakika gelişmeler...
23.02.2022 Dünya
AB’den Rusya’ya sert uyarı; ‘’Saldırı olursa ödenecek bedel ağır olur’’
AB’den Rusya’ya sert uyarı; ‘’Saldırı olursa ödenecek bedel ağır olur’’ Avrupa Birliği (AB) üye ülkeleri ve Doğu Ortaklığı üyesi ülkelerin liderleri, altıncı Doğu Ortaklığı zirvesi için Brüksel'de bir araya geldi. AB Konseyi Başkanı Charles Michel’in başkanlığında yapılan zirve sonrasında Michel sert konuştu. Ukrayna’ya saldırması halinde Rusya’ya çok sert bir cevap verileceğini söyleyen AB Konseyi Başkanı; ‘’ ‘Ukrayna’ya saldırı olursa saldıranın ödeyeceği bedel ağır olur’’ dedi.
15.12.2021 Dünya
Türkiye neden Patriot almadı? Ali Çınar CNN TÜRK'te anlattı
Türkiye neden Patriot almadı? Ali Çınar CNN TÜRK'te anlattı Eski Amerikan Başkanı Donald Trump, Türkiye'ye Patriot vermedik demişti. Ancak şimdi Pentagon, Trump'ın söylediklerinin aksi istikamette açıklamalar yapıyor. Türkiye neden Patriot almadı, neden S-400'lere yönelmek zorunda kaldı. Dış politika analisti ve Milliyet Gazetesi yazarı Ali Çınar CNN Türk ekranında merak edilen bu soruları yanıtladı.
24.02.2021 Gündem
ABD ve Rusya, Halep için bir araya gelecek
ABD ve Rusya, Halep için bir araya gelecek ABD Dışişleri Bakanı Kerry: Rus ve ABD'li uzmanlar Halep'te katliamların durdurulması ve ateşkesin sağlanması için Cenevre'de cumartesi günü bir araya gelecek
10.12.2016 Dünya
Putin'dan çarpıcı öneri:  Ortak güvenlik bölgesi kurulmalı
Putin'dan çarpıcı öneri: Ortak güvenlik bölgesi kurulmalı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin yarınki Yunanistan ziyareti öncesinde Yunan Kathimerini gazetesi için bir makale yazdı...
17.06.2021 Dünya
Türk iş adamına Rus zulmü
Türk iş adamına Rus zulmü Türkiye'nin uçağını düşürdüğü Rusya, Türk vatandaşlarına uyguladığı baskı ve haksızlıklarda sınır tanımıyor...
10.05.2016 Yaşam
"Hücumda aceleci olduk"
"Hücumda aceleci olduk" Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman ise maça düşük bir tempoyla başladıklarını, bunda Rusya deplasmanında oynadıkları maçın etkisi olduğunu belirtti.
7.11.2015 Galatasaray
Rusya'dan Irak'ta PKK operasyonu açıklaması!
Rusya'dan Irak'ta PKK operasyonu açıklaması! Rusya Başbakanı Medvedev, Türkiye'nin PKK'nın Irak topraklarındaki mevzilerine yönelik hava saldırısının meşruiyet açısından kuşku uyandırdığını söyledi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Rusy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rusy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.