Rus Savaş Gemileri

Rus Savaş Gemileri

Son dakika rus savaş gemileri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rus savaş gemileri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rus savaş gemileri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rus Savaş Gemileri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rus savaş gemileri gelişmeleri de dahil olmak üzere 27 rus savaş gemileri haberi bulunmuştur. Tüm rus savaş gemileri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rus savaş gemileri peş peşe İstanbul Boğazı'ndan geçti
Rus savaş gemileri peş peşe İstanbul Boğazı'ndan geçti Rus Donanmasının Karadeniz filosuna ait 2 savaş gemisi peş peşe İstanbul Boğazı'ndan geçerek Marmara Denizi'ne açıldı. Gemilerin geçişlerine sahil güvenlik botları eşlik etti.
18.06.2021 Gündem
Rus savaş gemileri peş peşe Boğaz'dan geçti
Rus savaş gemileri peş peşe Boğaz'dan geçti RUS savaş gemileri peş peşe İstanbul Boğazı'ndan geçerek Karadeniz'e açıldı. Savaş gemilerinin geçişine çok sayıda sahil güvenlik botu eşlik etti.
9.04.2020 Gündem
Rus savaş gemileri İstanbul Boğazı’ndan geçti
Rus savaş gemileri İstanbul Boğazı’ndan geçti Rusya’nın Karadeniz kıyılarından çıkan 2 savaş gemisinin İstanbul Boğazı ve Çanakkale Boğazı’ndan geçerek Akdeniz’deki Rus deniz kuvvetlerine katılacağı belirtildi.
28.02.2020 Gündem
Rus savaş gemileri Akdeniz'e ulaştı
Rus savaş gemileri Akdeniz'e ulaştı Rusya’ya ait savaş gemileri İstanbul boğazını geçerek Akdeniz’e girdi.
17.06.2018 Gündem
Rus savaş gemileri Manila'da!
Rus savaş gemileri Manila'da! Rusya'nın Pasifik Komutan Yardımcısı Tümamiral Mikhailov, terörizm ve korsanlarla mücadelede Filipinler'e destek vermeye hazır olduklarını açıkladı
3.01.2017 Dünya
İsveç Rus savaş gemilerini tehdit olarak görmüyor
İsveç Rus savaş gemilerini tehdit olarak görmüyor Rusyanın Baltık Denizinde nükleer silah kapasitesine sahip iki savaş gemisi konuşlandırmasını NATO endişeyle izlerken, İsveç Başbakanı Stefan Löfven bunu İsveçe doğrudan tehdit olarak görmediklerini açıkladı.
17.06.2021 Dünya
Irak ordusu geri püskürtüldü!
Irak ordusu geri püskürtüldü! Irak'ın, IŞİD militanlarına karşı kullanılmak üzere Rusya'dan sipariş ettiği savaş uçaklarının ilk partisi Irak'a ulaşırken, Tikrit'i yeniden ele geçirmeye çalışan Irak ordusunun militanlar tarafından püskürtüldüğü haberleri geliyor.
29.06.2014 Dünya
Rus savaş gemileri Türkiye'de
Rus savaş gemileri Türkiye'de Boğazı’ndan geçiş yapan Rus Donanması’na ait 2 savaş gemisi, Marmara Denizi’ne doğru yol aldı...
2.04.2014 Dünya
Rus gemileri Boğaz'dan geçti!
Rus gemileri Boğaz'dan geçti! Rus savaş gemileri Minsk ve Novocherkassk Boğaz'dan geçti
29.09.2021 Gündem
Savaş gemileri yola çıktı!
Savaş gemileri yola çıktı! Rusya planı işleme koydu
24.12.2012 Dünya
Dedeağaç ABD'nin silah üssü oldu! New York Times durumu 'Türkiye korkusu' diye tanımladı...
Dedeağaç ABD'nin silah üssü oldu! New York Times durumu 'Türkiye korkusu' diye tanımladı... Türkiye sınırına 40 kilometre uzaklıktaki Dedeağaç limanı ABD'nin silah üssü oldu. New York Times gazetesi özel haberiyle 'beklenmedik jeopolotik parlama noktası'na yığılan Amerikan silahlarını 'Türkiye korkusu' diye tanımladı, Kathimerini ise ABD'li ismin skandal röportajını 'Türkiye'ye çınlayan bir mesaj-NATO'ya ait olduğunu gösterinceye kadar Türkiye'ye F-16 yok' başlığıyla yayımladı.
22.08.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri... Rusya Kiev'e bomba yağdırdı! Karadeniz'de arka arkaya patlamalar meydana geldi...
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri... Rusya Kiev'e bomba yağdırdı! Karadeniz'de arka arkaya patlamalar meydana geldi... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 26. güne girildi. Çatışma bölgesinden yeni haberler gelmeye devam ediyor. Ukrayna Başsavcılığı, Rusya’nın saldırılarında 115 çocuğun hayatını kaybettiği belirtti. Kiev'e gerçekleştirilen saldırılarda can kaybının 8’e yükseldiği bildirildi. Ukrayna'nın Odessa kenti güne siren sesleriyle uyandı. Başkent Kiev’de hava savunma sistemleri devreye girdi. Rusya'nın Karadeniz Filosu komutan yardımcısının Ukrayna birlikleri tarafından öldürüldüğü Moskova tarafından doğrulandı. Sumy'den ise son derece korkutucu bir haber geldi.
21.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri... Putin'e ağır darbe! Ukrayna dünyaya duyurdu: Öldürülen Rus generallerin sayısı 4'e yükseldi
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri... Putin'e ağır darbe! Ukrayna dünyaya duyurdu: Öldürülen Rus generallerin sayısı 4'e yükseldi Rus ordusunun Ukrayna topraklarına gimesiyle başlayan savaşta 3. haftaya girildi. Kanlı savaşın 21. gününde çatışmaların ve bombalamaların sürdüğü cephe hattında sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ukrayna öldürülen Rus generallerin sayısının 4'e yükseldiğini duyurdu. Ukrayna içişleri bakanlığı danışmanı Anton Gerashchenko, 46 ​​yaşındaki Tümgeneral Oleg Mityaev'in Salı günü Mariupol'de öldürüldüğünü açıkladı. Rusya'nın askeri kayıplarını telafi etmek için yeni yollar aradığı ve askeri okul öğrencilerini erken mezun etmeyi planladığı da gelen iddialar arasında. Öte yandan ABD Rusya'ya karşı savaşan Ukrayna için yeni bir adım atmaya hazırlanıyor. Başkan Biden'ın Ukrayna'ya 1 milyar dolarlık yeni bir askeri yardım göndereceği belirtiliyor.
16.03.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CNN TÜRK - Kanal D ortak yayınında önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CNN TÜRK - Kanal D ortak yayınında önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuk olduğu CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Devrim Muhafızları Ordusuna bağlı Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymani'nin öldürülmesinin bölgenin huzur ve istikrarı açısından yarattığı yakın riskleri kaygıyla takip ettiklerini belirterek, "Çünkü bu iş burada bitmeyecek, bunun muhakkak bir takip eden süreci de olacak." dedi.
6.01.2020 Siyaset
May'den Putin'le görüşme öncesi sert mesaj
May'den Putin'le görüşme öncesi sert mesaj İngiltere Başbakanı Theresa May, çifte ajan Sergey Skripal ile kızı Yulia’ya yapılan kimyasal saldırının faillerinin adalet önüne çıkarılması için her türlü gayreti göstereceklerini söyledi.
28.06.2019 Dünya
Son dakika... 'Gemilerimiz güvenlik için Tartus'tan ayrıldı!'
Son dakika... 'Gemilerimiz güvenlik için Tartus'tan ayrıldı!' Rus milletvekili, Suriye'de bulunan Tartus limanındaki Rus gemilerinin bölgeden ayrıldığını doğrularken, bunun nedeninin Rus askeri gemilerinin güvenliği olduğunu söyledi
12.04.2018 Dünya
Doğu Akdeniz'de savaş sesleri
Doğu Akdeniz'de savaş sesleri Doğu Akdeniz’de gerilim her geçen dakika yükseliyor... Fransa ve İngiltere’yi yanına alan Trump, Guta’da kimyasal katliam yapan Esed rejimini vurma hazırlıkları yapıyor. ABD ve Fransız savaş gemileri Suriye’ye yönelince, Rusya karşı hamleyle Kıbrıs açıklarındaki iki gemi ve bir denizaltının rotasını aynı yöne çevirdi.
11.04.2018 Dünya
Rusya, Kıbrıs açıklarında kruz füzesi atımları yapacak
Rusya, Kıbrıs açıklarında kruz füzesi atımları yapacak Rusya'nın Karadeniz Donanması'na bağlı gemiler, Kıbrıs açıklarındaki uluslararası sularda eğitim amaçlı kruz füzesi atımları yapacak.
29.06.2017 Dünya
İki Rus savaş gemisi art arda İstanbul Boğazı’ndan geçti
İki Rus savaş gemisi art arda İstanbul Boğazı’ndan geçti RUS Donanması’na ait iki savaş gemisi art arda İstanbul Boğazı’ndan geçerek Karadeniz’e açıldı...
29.09.2021 Gündem
Trump: ABD savaş gemilerine yaklaşan Rus uçaklarını vuralım
Trump: ABD savaş gemilerine yaklaşan Rus uçaklarını vuralım ABD başkanlık yarışının Cumhuriyetçi adaylarından Donald Trump, ABD savaş gemilerine yaklaşan Rus savaş uçaklarının vurulması gerektiğini savundu...
3.05.2016 Dünya
ABD ve Rusya'dan flaş hamle
ABD ve Rusya'dan flaş hamle ABD ve Rusya, PYD ile ortak üs kurma çalışmalarına eşzamanlı olarak başladı. 2 üs bölgesinin birbirine uzaklığı ise sadece 85 km...
26.01.2016 Dünya
Türkiye'den Rusya'ya misilleme!
Türkiye'den Rusya'ya misilleme! Türk limanlarına seyir yapan 4 Rusya Federasyonu bayraklı gemi Samsun Limanı'nda yapılan PSC denetimleri sonucu tutuklandı.
5.12.2015 Dünya
NATO Türkiye'ye kalkan oluyor!
NATO Türkiye'ye kalkan oluyor! Rusya’nın Suriye’ye S-400 füzesi konuşlandırması, NATO’yu harekete geçirdi. İttifak, Türkiye’de konuşlu gücünü artırma kararı aldı. NATO üyeleri, Türkiye’ye çok sayıda uçak, gemi ve asker yolluyor
29.09.2021 Gündem
Rusya Suriye'de tam olarak ne yapıyor?
Rusya Suriye'de tam olarak ne yapıyor? Rus Akademisyen Vitaly Naumkin, Rusya'nın Suriye'deki son askeri hareketliliğinin ayrıntılarını yazdı.
14.09.2015 Dünya
Kaynama noktasında
Kaynama noktasında Galatasaray son iki günde iki büyük şoku peş peşe yaşadı. Bir yanda TFF diğer yanda kaybedilen maç...
3.05.2012 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Rus Savaş Gemileri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rus savaş gemileri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.