Rus Muhalif

Rus Muhalif

Son dakika rus muhalif haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rus muhalif ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rus muhalif haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rus Muhalif

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rus muhalif gelişmeleri de dahil olmak üzere 44 rus muhalif haberi bulunmuştur. Tüm rus muhalif haberleri aşağıda listelenmiştir.
Savaş karşıtı Rus muhalif politikacı Moskova’da gözaltına alındı
Savaş karşıtı Rus muhalif politikacı Moskova’da gözaltına alındı Rusya’nın Ukrayna’ya başlattığı saldırıların ardından savaş karşıtı komite kuran muhalif politikacı Vladimir Kara-Murza, Moskova’da gözaltına alındı.
11.04.2022 Dünya
Rus muhalif Navalny’nin sağlık durumuyla ilgili flaş gelişme!
Rus muhalif Navalny’nin sağlık durumuyla ilgili flaş gelişme! Almanya’da tedavi altına alınan Rus muhalif Aleksey Navalny’nin durumunun iyileştiği ve komadan çıktığı açıklandı.
7.09.2020 Dünya
Rus muhalif Navalnıy, halkı sokağa çağırdı
Rus muhalif Navalnıy, halkı sokağa çağırdı Rus muhalif Navalnıy, Rusya'da gelecek yıl düzenlenecek başkanlık seçimlerinde adaylığının reddedilmesi üzerine destekçilerinden sokaklara çıkmalarını istedi
27.12.2017 Dünya
Rus muhalif Nemtsov'un katiline 20 yıl hapis
Rus muhalif Nemtsov'un katiline 20 yıl hapis Rusya'nın başkenti Moskova'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Rus muhalif siyasetçi Boris Nemtsov'la ilgili davada, cinayetin suçlusu Zaur Dadayev 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
13.07.2017 Dünya
Rus muhalif Fransa'dan siyasi sığınma talep edecek
Rus muhalif Fransa'dan siyasi sığınma talep edecek Rus muhalif performans sanatçısı Piotr Pavlenski'nin Fransa'ya geldiği ve bu ülkeden siyasi sığınma talebinde bulunacağı bildirildi.
17.06.2021 Dünya
Azerbaycan Karabağ'da 24 saatte zafere ulaştı! Fransız haber ajansı: Türkiye varken imkansız
Azerbaycan Karabağ'da 24 saatte zafere ulaştı! Fransız haber ajansı: Türkiye varken imkansız Dağlık Karabağ'da başlattığı antiterör operasyonunda zafere 24 saatte ulaşan Azerbaycan dünyada gündem olmaya devam ediyor. Azerbaycan'ın yardım konvoyu bu sabah Hankendi'ye doğru yola çıktı, dünya Karabağ'ı izlerken uluslararası haber ajansı AFP 'yıldırım zafer'in yol açtığı atmosferi çarpıcı cümlelerle servis etti.
22.09.2023 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri! Rusya - Ukrayna arasındaki 3.görüşme gerçekleşti! Rusya ateşkes ilan etti...
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri! Rusya - Ukrayna arasındaki 3.görüşme gerçekleşti! Rusya ateşkes ilan etti... Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları devam ediyor. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Rusya ve Ukrayna dışişleri bakanlarının Antalya'da görüşeceğini açıkladı. Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı, Karadeniz'de bir Rus savaş gemisinin çoklu roketatar sisteminden fırlatılan füzelerle batırıldığını aktardı. Rusya, Moskova'ya dost olmayan ülkelerin listesini resmen onayladı. Kiev’in kent meydanında güvenlik önlemleri arttırılarak barikatlar kuruldu. ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, "NATO topraklarına yönelik herhangi bir saldırı gerçekleştirilirse NATO topraklarının her bir köşesini savunmak için gerekli adımları atacağız" ifadelerini kullandı.
7.03.2022 Dünya
Ukrayna Rusya müzakerelerinde son dakika kararı! Anlaşmaya vardılar, resmen açıkladılar
Ukrayna Rusya müzakerelerinde son dakika kararı! Anlaşmaya vardılar, resmen açıkladılar Ukrayna - Rusya savaşı 8'inci gününde de tüm şiddetiyle sürüyor. İki ülke heyetleri ikinci tur müzakereler için Brest'te bir araya gelmişti. Bölgeden gelen son dakika haberine göre; toplantı sonra erdi. İkinci toplantıdan çıkan somut sonuç iki tarafın da insani koridor etrafında geçici ateşkes üzerinde uzlaşıya varması oldu. Bu gelişmelerden hemen önce Ukrayna lideri Zelenski ve Putin peş peşe açıklamalar yaptı. Zelenski, "Putin'in endişelerinin farkındayım, konuşmak zorundayız" mesajı verdi. Putin ise söyleminde bir değişime gitmedi ve "Nazilerle savaşıyoruz" dedi. Öte yandan İkinci tur görüşmelerin ardından Rus heyetinden de bir açıklama geldi. Başmüzakereci Vladimir Medinski, "Ciddi ilerleme sağlandığını düşünüyoruz" derken, sivillerin tahliyesi için oluşturulacak insani koridor etrafından muhtemel ateşkeste anlaşma sağlandığını açıkladı. İşte son dakika haberinin detayları...
3.03.2022 Dünya
Rus muhalif gazeteci öldürüldü
Rus muhalif gazeteci öldürüldü Silahlı saldırıya hedef olan gazeteci Arkady Babchenko, kanlar içinde hastaneye götürülürken yaşamını yitirdi. Gazeteci, 2016 yılında Suriye'ye giderken düşen bir Rus uçağı ile ilgili kaleme aldığı bir yazı sonrası ölüm tehditleri almış ve ülkesini terk etmek zorunda kalmıştı.
30.05.2018 Dünya
Büyük baskı! Savaşmaya zorluyorlar!
Büyük baskı! Savaşmaya zorluyorlar! Rus kuvvetleri Suriye'nin güneyi için varılan ateşkes kapsamında Dera ilinde konuşlanırken, ABD de muhaliflere terör örgütü PKK saflarında DEAŞ'a karşı savaşma talimatı veriyor.
31.07.2017 Dünya
Lavrov'dan flaş iddia!
Lavrov'dan flaş iddia! Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Rus Dışişleri'nin 2016 yılı değerlendirmesini yaptı. Lavrov, ABD'li istihbarat servislerinin Nisan 2016'da Washington'da görevli üst düzey bir Rus diplomatı yanlarına çekmeye çalıştığını açıkladı
17.01.2017 Dünya
Çavuşoğlu: Saldırganın kimliği belli oldu
Çavuşoğlu: Saldırganın kimliği belli oldu Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AA gündem masasının sorularını cevapladı. Çavuşoğlu, Reina saldırganının kimliğinin belirlendiğini söyledi
29.09.2021 Gündem
Rusya sıraladı! Şimdi PYD düşünsün
Rusya sıraladı! Şimdi PYD düşünsün Türkiye’nin başlattığı ateşkes girişiminin iki ayağı var biri ateşkesin kalıcı olması diğeri ise Astana’daki zirveyle krizin siyasi çözümü için müzakere başlatılması.
28.12.2016 Dünya
Halep düştü düşecek
Halep düştü düşecek Esad rejimine bağlı birlikler ve Rusya’nın Halep’in doğusunda muhaliflere karşı yürüttüğü operasyonda stratejik tüm bölgeler Esad’ın kontrolüne geçti. Muhalifler ateşkes istedi
17.06.2021 Dünya
Rusya: Bugün durduruyoruz
Rusya: Bugün durduruyoruz Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, "Rus hava güçleri, Suriye'nin Halep kentindeki operasyonlarını bugün durduruyor" dedi.
17.06.2021 Dünya
Rusya ve İran’dan ortak operasyon
Rusya ve İran’dan ortak operasyon İran ve Iraklı milisler muhaliflerin denetimi altında bulunan İdlip’e saldırı hazırlığı başlattı. Paralı milis güçlerin, İran ve Rusya tarafından kurulan ortak operasyon odası tarafından koordine edildiği belirlendi. Rusların ve Hizbullah milislerinin amacının Türkmen ve Kürt Dağları’nın tamamını ele geçirmek olduğu belirtiliyor.
9.04.2016 Dünya
Rusya'nın gerçek niyetini açıkladı
Rusya'nın gerçek niyetini açıkladı Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı ve Sözcüsü İbrahim Kalın, Rusya sığınmacı göçüyle Avrupa ve Türkiye'yi cezalandırmak istiyor
29.09.2021 Gündem
Kilis sınırında IŞİD ile muhalifler arasında çatışma
Kilis sınırında IŞİD ile muhalifler arasında çatışma SURİYE rejim güçlerinin Halep’in kuzeyine yönelik başlattığı operasyon nedeniyle binlerce insan, evini terk ederek Türkiye sınırına gelmeye devam ederken; son günlerde sessizliğin hakim olduğu Kilis sınır kesiminde, IŞİD ile muhalif gruplar arasında çatışmalar yeniden başladı...
29.09.2021 Gündem
'Talimatı Putin veriyor'
'Talimatı Putin veriyor' Moldova'da muhalefet, tansiyonu artırıyor...
26.01.2016 Dünya
Rusya oraya silah yığıyor
Rusya oraya silah yığıyor ABD, Halep’in kuzeyinde önce destek sözü verip sonra ortada bıraktığı muhaliflerin, iki köyü IŞİD’e terk etmek zorunda kalışını sadece izliyor...
25.01.2016 Dünya
Rusya Afrin'e silah yığıyor
Rusya Afrin'e silah yığıyor ABD, Halep’in kuzeyinde önce destek sözü verip sonra ortada bıraktığı muhaliflerin, iki köyü IŞİD’e terk etmek zorunda kalışını sadece izliyor. IŞİD’e tek kurşun atmayan Ruslar ise bir yandan Suriye PKK’sını Azez’e doğru yönlendirirken, Afrin’e de tonlarca silah yığınağı yapmaya devam ediyor.
24.01.2016 Dünya
Rus uçakları muhalifleri o şehirde bombaladı
Rus uçakları muhalifleri o şehirde bombaladı Rus ordusuna ait savaş uçaklarının Halep'in kuzeyinde muhaliflerin, terör örgütü PKK'nın Suriye'deki uzantısı PYD ile olan cephe hatlarına yoğun bir şekilde saldırdığı bildirildi.
21.01.2016 Dünya
Rus askeri sınırımızda
Rus askeri sınırımızda 30 Eylül’den beri muhalif gruplara karşı hava saldırısı düzenleyen Rusya’nın, Beşar Esad rejimi ve terör örgütü PKK’nın Suriye’deki uzantısı PYD kontrolündeki Kamışlı kentine 100 asker ve teknik uzman gönderdiği öne sürüldü...
29.09.2021 Gündem
Kilis sınırında şiddetli çatışma
Kilis sınırında şiddetli çatışma Suriye'nin Azez kentine bağlı Düden, Kara Mezra, Bıgıddın, Kara köprülü köylerinde DAEŞ ile muhalif garuplar Sultan Murat ve Şam cephesi arasında şiddetli çatışmalar yaşanıyor.
16.01.2016 Dünya
Suriyeli muhalif lider öldürüldü
Suriyeli muhalif lider öldürüldü Suriye'nin önde gelen liderlerinden İslam Ordusu komutanı Zehran Alluş, hava saldırısı ile öldürüldü.
25.12.2015 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Rus Muhalif ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rus muhalif haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.