Roger Federer

Roger Federer

Son dakika Roger Federer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Roger Federer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Roger Federer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Roger Federer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan roger federer gelişmeleri de dahil olmak üzere 405 roger federer haberi bulunmuştur. Tüm roger federer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Roger Federer emekli mi oldu? Roger Federer tenisi bıraktı mı?
Roger Federer emekli mi oldu? Roger Federer tenisi bıraktı mı? Roger Federer tenisi bıraktı mı, Roger Federer emekli mi oldu? İsviçreli spor efsanesi Roger Federer, tenise veda etmeye hazırlanıyor.
15.09.2022 Şampiy10
Efsane isim Roger Federer dönemi kapanıyor!
Efsane isim Roger Federer dönemi kapanıyor! Kariyerinde 8 Wimbledon, 6 Avustralya Açık, 5 Amerika Açık, 1 Roland Garros kazanarak teniste efsane olan Roger Federer'den flaş karar...
15.09.2022 Şampiy10
2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Wimbledon ile ilgili bilmeniz gerekenler!
2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Wimbledon ile ilgili bilmeniz gerekenler! Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon başlıyor! Bu yıl Wimbledon'da rekor para ödülü dağıtılacak. Tenis klasiği Wimbledon turnuvası tenis meraklılarının gündeminde. En önemli dört turnuvasından biri olan Wimbledon ile ilgili bilgiler sporseverler tarafından merak ediliyor. Peki, 2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Wimbledon nerede? Wimbledon fikstürü belli oldu mu? Wimbledon canlı olarak nereden izlenir? İşte 2022 Wimbledon tenis turnuvası ile ilgili tüm bilmeniz gerekenler…
27.06.2022 Diğer Sporlar
14. Roland Garros'da şampiyonluk Rafael Nadal'ın!
14. Roland Garros'da şampiyonluk Rafael Nadal'ın! Fransa Açık Tek Erkekler finalinde, Norveçli Casper Ruud'u 3-0 yenen İspanyol tenisçi Rafael Nadal, 14. Roland Garros şampiyonluğuna ulaştı.
5.06.2022 Diğer Sporlar
Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un pozları sosyal medyayı salladı! Resmi fotoğrafçısı Instagram'da paylaştı...
Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un pozları sosyal medyayı salladı! Resmi fotoğrafçısı Instagram'da paylaştı... Emmanuel Macron'un pozları sosyal medyada olay oldu. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turuna hazırlanan Fransa bugün Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un verdiği pozları konuşuyor. Macron'un pozları kimi taklit ettiği sorusuyla gündeme geldi.
18.04.2022 Dünya
Avustralya Açık'ta şampiyon Rafael Nadal
Avustralya Açık'ta şampiyon Rafael Nadal Avustralya Açık'ta Rafael Nadal, setlerde Medvedev'i 3-2 mağlup ederek 21. Grand Slam şampiyonluğunu elde etti.
30.01.2022 Diğer Sporlar
1 milyar dolarlık kazançla rekor kırdı
1 milyar dolarlık kazançla rekor kırdı Los Angeles Lakers yıldızı LeBron James, aktifk basketbolculuk kariyer kazançlarında 1 milyar doları aşan ilk NBA oyuncusu oldu.
23.07.2021 NBA
Roger Federer Tokyo 2020'ye katılamayacak!
Roger Federer Tokyo 2020'ye katılamayacak! Kariyerinde 20 grand slam şampiyonluğu bulunan dünyaca ünlü İsviçreli tenisçi Roger Federer, dizindeki sakatlık nedeniyle 2020 Tokyo Olimpiyatları'na katılamayacağını duyurdu. Federer, "Bunun için büyük hayal kırıklığı yaşıyorum" dedi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Rafael Nadal Miami Açık Masters'ta yok
Rafael Nadal Miami Açık Masters'ta yok Rafael Nadal, sakatlığı yüzünden Miami Açık Masters Tenis Turnuvası'na katılamayacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Avustralya Açık'ta şampiyon Novak Djokovic!
Avustralya Açık'ta şampiyon Novak Djokovic! Avustralya Açık Tenis Turnuvası tek erkekler finalinde, Daniil Medvedev'i 3-0 yenen Novak Djokovic şampiyon oldu.
21.02.2021 Şampiy10
Nadal Djokovic maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Nadal Djokovic Roland Garros final maçı detayları
Nadal Djokovic maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Nadal Djokovic Roland Garros final maçı detayları Sezonun son grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ta tek erkekler finalinde, kariyerinde 12 Fransa Açık şampiyonluğu bulanan Rafael Nadal ile dünya 1 numarası Novak Djokovic karşı karşıya gelecek. Nadal Djokovic maçı bugün canlı olarak yayınlanacak. Fransa Açık Tenis Turnuvası’nın en büyüğü bugünkü Nadal Djokovic maçı sonrasında belli olacak. Peki, Rafael Nadal Djokovic maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Nadal Djokovic Roland Garros final maçı detayları...
11.10.2020 Gündem
Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda?
Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda? Sezonun önemli son grand slam tenis turnuvalarından biri olan Fransa Açık (Roland Garros) bugün başlıyor. Gözler Rafael Nadal, Novak Djokovic, Daniil Medvedev ve Dominic Thiem gini seribaşı tenisçilerin yer aldığı 2020'nin 3. ve son "grand slam"ı Roland Garros'ta. Peki, Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda? İşte Fransa Açık (Roland Garros 2020) ile ilgili detaylar...
27.09.2020 Gündem
Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Birçok seribaşı tenisçiden yoksun ilk turnuva!
Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Birçok seribaşı tenisçiden yoksun ilk turnuva! ABD Açık Turnuvası, salgın nedeniyle birçok favori tenisçinin katılmama kararı almasından dolayı bu yıl sönük geçecek. Sezonun dördüncü grand slam turnuvası ABD Açık seyircisiz düzenlenecek. Peki, Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Amerika Açık hakkında merak edilenler...
31.08.2020 Gündem
Avustralya Açık'ta şampiyon Novak Djokovic!
Avustralya Açık'ta şampiyon Novak Djokovic! Avustralya Açık 2019'da tek erkekler şampiyonu, finalde dünya 2 numarası Rafael Nadal'ı 6-3, 6-2 ve 6-3'lük setlerle yenen 1 numara Novak Djokovic oldu. Djokovic, bu sonuçla kariyerinin 15. Grand Slam şampiyonluğuna ulaşırken Avustralya Açık'taki 7. zaferini elde ederek tarihe geçti.
27.01.2019 Şampiy10
Avustralya Açık'ta finalin adı Djokovic-Nadal
Avustralya Açık'ta finalin adı Djokovic-Nadal Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta, yarın oynanacak tek erkekler finali büyük çekişmeye sahne olacak.
26.01.2019 Şampiy10
Rafael Nadal, yarı finalde
Rafael Nadal, yarı finalde Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta erkeklerin 2 numaralı seribaşı Rafael Nadal, Frances Tiafoe'yu 3-0 mağlup ederek yarı finale çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Roger Federer, Avustralya Açık'a veda etti...
Roger Federer, Avustralya Açık'a veda etti... Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ın tek erkeklerde son şampiyonu İsviçreli Roger Federer, 4. turda Yunan Stefanos Tsitsipas'a 3-1 yenilerek elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Zverev ve Halep dördüncü turda!
Zverev ve Halep dördüncü turda! Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek erkeklerde Alexander Zverev, tek kadınlarda Simona Halep dördüncü tura yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal ve Kerber tur atladı
Nadal ve Kerber tur atladı Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta 2 numaralı seribaşlarından tek erkeklerde Rafael Nadal, tek kadınlarda ise Angelique Kerber üst tura çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Djokovic ve Halep üçüncü turda!
Djokovic ve Halep üçüncü turda! Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek erkekler ve tek kadınlarda 1 numaralı seribaşları Novak Djokovic ile Simona Halep, üçüncü tura yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Federer ve Wozniacki üçüncü turda!
Federer ve Wozniacki üçüncü turda! Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta teklerde son şampiyonlar Roger Federer ile Caroline Wozniacki üçüncü tura yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Avustralya Açık'ta eşleşmeler belli oldu
Avustralya Açık'ta eşleşmeler belli oldu Teniste sezonun ilk grand slam turnuvası Avustralya Açık'ta ana tablo eşleşmeleri belli oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Roger Federer'den 2019'un ilk kupası!
Roger Federer'den 2019'un ilk kupası! Teniste 2019 sezonunun açılış turnuvası Hopman Kupası'nın tek erkekler finalini, Alexander Zverev'i 2-0 yenen Roger Federer kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Mayweather'ın geliri Messi ve Ronaldo'yu katladı!
Mayweather'ın geliri Messi ve Ronaldo'yu katladı! ABD'li boksör Mayweather'ın geliri, 2018 yılında 1,07 milyar dolara ulaştı. Mayweather 285 milyon, Messi 111 milyon, Ronaldo 108 milyon dolarla 2018'in en çok kazanan ilk üç sporcusu olarak göze çarptı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Milli tenisçi Melisa Ercan'dan büyük başarı!
Milli tenisçi Melisa Ercan'dan büyük başarı! Milli tenisçi Melisa Ercan, gençler kategorisinin dünyadaki en önemli turnuvalarından Orange Bowl'da şampiyonluğa ulaştı.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Roger Federer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki roger federer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.