Rock'n Roll

Rock'n Roll

Son dakika Rock'n Roll haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Rock'n Roll ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Rock'n Roll haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rock'n Roll

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rock'n roll gelişmeleri de dahil olmak üzere 11 rock'n roll haberi bulunmuştur. Tüm rock'n roll haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rock’n Roll Kraliçesi Tina Turner, 83 yaşında hayatını kaybetti!
Rock’n Roll Kraliçesi Tina Turner, 83 yaşında hayatını kaybetti! Rock'n Roll Kraliçesi lakaplı ABD’li sanatçı Tina Turner, 83 yaşında İsviçre’de hayatını kaybetti.
25.05.2023 Magazin
Ünlülerin tur menajeri Mick Brigden, kazdığı mezara düşerek öldü!
Ünlülerin tur menajeri Mick Brigden, kazdığı mezara düşerek öldü! Rolling Stones, Bob Dylan gibi isimlerin turnelerini yöneten isim Mick Brigden'ın kendi kazdığı mezara düşerek öldüğü açıklandı.
13.09.2021 Magazin
Dünyaca ünlü ABD'li müzisyen 'Little Richard' hayatını kaybetti
Dünyaca ünlü ABD'li müzisyen 'Little Richard' hayatını kaybetti Son dakika! Rock'n Roll müzik türünün öncülerinden kabul edilen ve "Little Richard" ismiyle tanınan ABD'li müzisyen Richard Wayne Penniman, 87 yaşında yaşamını yitirdi.
9.05.2020 Magazin
Presley 40 yıllık tarikatını bıraktı!
Presley 40 yıllık tarikatını bıraktı! Tom Cruise'dan John Travolta'ya, Kristie Alley'den Nicole Kidman'a kadar Hollywood'un pek çok ünlü isminin üyesi olduğu Scientology tarikatı en eski üyelerinden birini kaybetti.
23.10.2017 Magazin
Elvis'in piyanosu satışta!
Elvis'in piyanosu satışta! "Rock'n roll müziğin kralı" olarak tanınan ABD'li sanatçı Elvis Presley'in piyanosu ölümünün 40. yıldönümünde açık artırma ile alışveriş sitesi eBay üzerinden satışa çıkarılıyor.
15.08.2017 Kültür Sanat
'Kral' gibi yaşamanın bedeli 20 bin dolar!
'Kral' gibi yaşamanın bedeli 20 bin dolar! Rock'n Roll'un 'kral' lakaplı efsanevi ismi Elvis Presley'in Kaliforniya'daki evi artık kiralanabiliyor.
9.08.2017 Magazin
Elvis Presley'nin jeti ucuza gitti
Elvis Presley'nin jeti ucuza gitti Rock'n Roll'un kralı Elvis Presley'nin sahip olduğu son jet ABD'de bir açık artırmada 430 bin dolara satıldı.
29.05.2017 Magazin
Alanda Lazca sürprizi!
Alanda Lazca sürprizi! Kazım Koyuncu'nun kardeşi Nevruz alanınında Lazca şarkılar söyledi!
29.09.2021 Gündem
Solo albüm çıkardı!
Solo albüm çıkardı! Kaybedenler Klubü'nün sevilen ismi...
12.03.2013 Magazin
Türbanla kendimi uzaylı gibi hissetmedim
Türbanla kendimi uzaylı gibi hissetmedim Pelin Batu canlandırdığı yeni karakter ile dikkatleri üzerine çekti.
2.09.2012 Arşiv
Müziğim popüler olabilir ama ruhum hâlâ rock’n roll
Müziğim popüler olabilir ama ruhum hâlâ rock’n roll Geçen sezon tribünlerde taraftarın bağıra çağıra söylediği “Ne Yapardım” sempatik ve güzel Gökçe’nin kaleminden, sesinden çıkma...
14.07.2012 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Rock'n Roll ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rock'n roll haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.