Tina Turner

Tina Turner

Son dakika tina turner haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tina turner ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tina turner haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tina Turner

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tina turner gelişmeleri de dahil olmak üzere 31 tina turner haberi bulunmuştur. Tüm tina turner haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü sanatçı İlham Gencer hayatını kaybetti! 'Babama kalp masajı yaptım ama kurtaramadık'
Ünlü sanatçı İlham Gencer hayatını kaybetti! 'Babama kalp masajı yaptım ama kurtaramadık' Türk caz müzisyeni, piyanist şantör Bozkurt İlham Gencer, Bodrum’da tedavi gördüğü hastanede 101 yaşında vefat etti. Babasının vefatıyla büyük üzüntü yaşayan Bora Gencer “Kalp masajı yaptım ama kurtaramadık” dedi.
25.05.2023 Magazin
Rock’n Roll Kraliçesi Tina Turner, 83 yaşında hayatını kaybetti!
Rock’n Roll Kraliçesi Tina Turner, 83 yaşında hayatını kaybetti! Rock'n Roll Kraliçesi lakaplı ABD’li sanatçı Tina Turner, 83 yaşında İsviçre’de hayatını kaybetti.
25.05.2023 Magazin
Hadise O Ses Türkiye’den ayrıldı mı, neden? O ses Türkiye’de Hadise yerine kim geçti, belli mi?
Hadise O Ses Türkiye’den ayrıldı mı, neden? O ses Türkiye’de Hadise yerine kim geçti, belli mi? O Ses Türkiye'de Ebru Gündeş ile arası bozulan Hadise'nin O Ses Türkiye'den ayrılacağı ortaya çıkmıştı. Hadise'nin 'O Ses Türkiye'de olmayacağının açıklanmasından sonra yerine kimin geleceği merak konusuydu. O ses Türkiye’de Hadise yerine kim geçti, belli mi?
24.05.2021 Gündem
Ünlü isim Phil Spector koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti
Ünlü isim Phil Spector koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti Geliştirdiği “ses duvarı” tekniğiyle pop müziği dönüştüren, ABD’li ünlü albüm yapımcısı ve söz yazarı Phil Spector, koronavirüs nedeniyle 81 yaşında öldü.
19.01.2021 Dünya
Bir kere bir kadına âşık oldum ama...
Bir kere bir kadına âşık oldum ama... Bir YouTube videosuyla hayatımıza girdikten kısa bir süre sonra 'müzikte yeni dalga'nın en geniş kitleye ulaşan seslerinden biri oldu Kalben. 33 yaşında "Hepimizin memeleri, göbişi var. O zaman ben bu güzellikten neden uzak duruyorum" diyecek kadar kendisiyle barışık biri. Yeni çalışması 'Aşk Çeşmesi'ni anlattı...
21.07.2019 Magazin
Tina Tuner'ı zorla öptüm
Tina Tuner'ı zorla öptüm Haluk Levent, MCD Medya Başkanı Esra Oflaz Güvenkaya’nın LifetimeTV’de hazırladığı ‘Senin Mucizen’in yılbaşı özel bölümüne konuk oldu.
28.12.2018 Magazin
Fıs fıs İsmail Selçuk Yöntem'i şok etti!
Fıs fıs İsmail Selçuk Yöntem'i şok etti! Çocuklar Duymasın dizisinin Fıs fıs İsmail'i Kim Milyoner Olmak İster'e yarışmacı olarak katıldı.
20.10.2016 Magazin
Seyyal Taner: Barış Manço bana platonik aşıktı
Seyyal Taner: Barış Manço bana platonik aşıktı Son Verdim Kalbimin İşine” ile başlayan, “Naciye”, “Leyla”, “Alladı Pulladı” ve “Şiirimin Dili” gibi unutulmaz şarkılara imza atan sanatçı, müzikal yolculuğunu, unutulmaz şarkılarının hikayelerini paylaştı...
14.09.2016 Magazin
‘Sahnede müziğin en derinini yaşıyorum’
‘Sahnede müziğin en derinini yaşıyorum’ Hindi Zahra’nın şarkılarında geleceğin iyi olacağını, güneşin ısıttığı sokakları hissedersiniz...
4.04.2015 Magazin
28 yıl sonra ortaya çıkıp 'ben öldürdüm' dedi
28 yıl sonra ortaya çıkıp 'ben öldürdüm' dedi Almanya'nın Karlsruhe kentinde 1987'de işlenen bir cinayet, katilin 28 yıl sonra ortaya çıkıp 'ben öldürdüm' demesiyle aydınlandı.
26.03.2015 Dünya
Ünlü sanatçı felç geçirdi!
Ünlü sanatçı felç geçirdi! Pop müziğin kraliçesi 74 yaşındaki şarkıcı Tina Turner'in şoförü Albert B...
27.05.2014 Magazin
ABD vatandaşlığını bıraktı
ABD vatandaşlığını bıraktı 73 yaşındaki efsane pop yıldızı Tina Turner'dan şaşırtan karar...
29.09.2021 Gündem
'Sizin için çok pahalı'
'Sizin için çok pahalı' Irkçılığa maruz kaldı
9.08.2013 Dünya
İzzet’in Harikalar Diyarı’na girdim
İzzet’in Harikalar Diyarı’na girdim İzzet Çapa’nın mekanı Cahide bu yaz Alice Harikalar Diyarı’na kapılarını açtı
20.06.2012 Arşiv
Endonezya’da 1 numara
Endonezya’da 1 numara Daha önce dünyaca ünlü yıldızları ağırlayan anlamlı organizasyonun bu yılki konuğu Hadise idi!
10.06.2010 Magazin
70 yaşına bastı
70 yaşına bastı Ünlü yıldız 70 yaşına bastı.
29.09.2021 Gündem
'Seks Turizmi için Bodrum'u tercih ediyorlar'
'Seks Turizmi için Bodrum'u tercih ediyorlar' Haftalık İngiliz magazin dergisi Take a Break, Bodrum'u bakın nasıl karaladı?
12.08.2008 Yaşam
Onda yatıya kalmak istiyorum
Onda yatıya kalmak istiyorum Seksi popçu Hadise bu sözleri hangi ünlü için söyledi?
17.06.2008 Magazin
Vize alamadı 5 Grammy birden aldı
Vize alamadı 5 Grammy birden aldı ABD, kokain kullandığı gerekçesiyle İngiliz şarkıcı Amy Winehouse’a vize vermedi.
12.02.2008 Magazin
Eurovision’a Belçika değil, Türkiye adına katılırım
Eurovision’a Belçika değil, Türkiye adına katılırım 22 yaşında olan ve Belçika’da iki yıldır TMF’nin müzik ödüllerinde en iyi şarkıcı ödülünü üst üste alan Hadise bu başarının keyfini sürüyor.
27.10.2007 Arşiv
Müzik dünyasının...
Müzik dünyasının... En güzel bacaklı kadınları...
28.09.2007 Arşiv
Ünlü estetik doktoruna 1 milyon Euro’luk dava
Ünlü estetik doktoruna 1 milyon Euro’luk dava Aralarında Tina Turner’ın da bulunduğu birçok ünlü isme estetik ameliyatı yapan doktor Serdar Eren’e 1 milyon Euro’luk tazminat davası açılıyor... Davayı açan isim manken, oyuncu Evren Aykul...
11.01.2007 Magazin
Gökova ve Bodrum'un cennet koyları tehlikede
Gökova ve Bodrum'un cennet koyları tehlikede Turist, dünyaca ünlü isimlerin ve film şirketlerinin gözdesi Gökova'nın cennet koyları, hızlı yapılaşma kurbanı oluyor
29.09.2021 Gündem
Ray Charles ile aynı stüdyoda
Ray Charles ile aynı stüdyoda Altın Güvercin Şarkı Yarışmasında iki kez aldığı birincilik ve en iyi solist ödülleriyle dikkatleri üzerine çeken Burak Uçkun, yeni yılın ilk haftasında çıkardığı albümde işinin ustası bir ekiple çalıştı.
3.02.2006 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Tina Turner ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tina turner haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.