İsviçre

İsviçre

Son dakika İsviçre haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İsviçre ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İsviçre haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İsviçre

haberleri sayfasında son dakika yaşanan isviçre gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.849 isviçre haberi bulunmuştur. Tüm isviçre haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fransa'da olimpiyatlara saatler kala kaos! 3 noktada saldırı, havalimanında bomba alarmı
Fransa'da olimpiyatlara saatler kala kaos! 3 noktada saldırı, havalimanında bomba alarmıFransa’nın başkenti Paris tüm dünyanın izleyeceği Olimpiyat Oyunları’nın açılış törenine saatler kala son hazırlıkları yaparken hızlı tren hatlarına yapılan saldırıyla sarsıldı. Üç ayrı hat kundaklanıp ve yangınlar çıkarılırken, bu sabah itibarıyla aksayan seferler nedeniyle birçok istasyonda kuyruklar oluştu. Fransa Ulaştırma ve Spor Bakanlıkları hızlı tren hatlarına sabotaj yapıldığını duyurdu. Öte yandan Paris 2024'ün açılış gününde İsviçre sınırlarında bulunan, Fransa ve İsviçre'nin ortak kullandığı Basel-Mulhouse Havalimanı'nda bomba alarmı yapıldı. Havaalanı polis ekiplerince boşaltıldı.
26.07.2024Dünya
Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir kazandı! UEFA ülke puanı güncellendi
Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir kazandı! UEFA ülke puanı güncellendiFenerbahçe'nin ardından Trabzonspor ve Başakşehir de Avrupa'da çıktığı maçları kazandı. Temsilcilerimizden gelen galibiyetler sonrası UEFA ülke puanı güncellendi. İşte detaylar...
26.07.2024Süper Lig
AJet,'ten 9 euro ve dolara yurt dışı uçak bileti!
AJet,'ten 9 euro ve dolara yurt dışı uçak bileti!AJett ucuz bilet kampanyası başlattı. 9 euro ve dolar + vergilerden başlayan fiyattan yurt dışı bileti satmaya başladı.
26.07.2024Ekonomi
Mourinho denedi kimse çıt çıkarmadı, İsmail Kartal aynısını yapsa yerin dibine sokardı
Mourinho denedi kimse çıt çıkarmadı, İsmail Kartal aynısını yapsa yerin dibine sokardıFENERBAHÇE HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında İsviçre'nin Lugano ekibiyle deplasmanda karşılaşan Fenerbahçe, rakibini 4-3 yenerek tur için avantaj yakaladı. Maç sonrası takımda iki yıldız eleştirilerin odağı olurken maç sonu Mourinho, İsmail Karta detayı ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...
25.07.2024Fenerbahçe
THY'den ucuz bilet kampanyası! Yüzde 40 indirim
THY'den ucuz bilet kampanyası! Yüzde 40 indirimTürk Hava Yolları, tatilini Turkish Airlines Holidays ile Almanya, Avusturya, Hollanda, İsviçre, Fransa, İspanya ve İtalya'daki seçili noktalara planlayan müşterilerine yüzde 40'a varan indirimler veriyor.
24.07.2024Ekonomi
Fenerbahçe, Lugano'yu yendi, UEFA ülke puanı sıralaması değişti
Fenerbahçe, Lugano'yu yendi, UEFA ülke puanı sıralaması değiştiFenerbahçe'nin Lugano deplasmanında kazandığı müsabakanın ardından UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi. Çekya ile aramızdaki puan farkı 0.50'ye kadar indi.
24.07.2024Fenerbahçe
4-3 sonrası Mourinho 'mazeret değil' deyip oyuncularına patladı: Hoşuma gitmedi
4-3 sonrası Mourinho 'mazeret değil' deyip oyuncularına patladı: Hoşuma gitmediFENERBAHÇE HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında deplasmanda Fenerbahçe, İsviçre'nin Lugano ekibini 4-3 mağlup etti. Maç sonu Jose Mourinho, D-Smart'a dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Oyuncularını eleştiren Mourinho bu sözlerle rahatsızlığını dile getirdi. İşte detaylar...
24.07.2024Fenerbahçe
Fenerbahçe - Lugano rövanş maçı ne zaman, saat kaçta? Şampiyonlar Ligi ön eleme Fenerbahçe maçı hangi kanalda?
Fenerbahçe - Lugano rövanş maçı ne zaman, saat kaçta? Şampiyonlar Ligi ön eleme Fenerbahçe maçı hangi kanalda?Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında deplasmanda İsviçre'nin temsilcisi Lugano'yu 4-3 mağlup etti. Peki, Fenerbahçe-Lugano rövanş maçı ne zaman?
24.07.2024Şampiy10
Fenerbahçe, 7 gollü maçta gülen taraf oldu! Heyecan D-Smart'ta yaşandı
Fenerbahçe, 7 gollü maçta gülen taraf oldu! Heyecan D-Smart'ta yaşandıFenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında deplasmanda İsviçre'nin Lugano ekibini 4-3 mağlup etti. Dev heyecan D-Smart'tan yayınlandı. İşte maçtan detaylar...
23.07.2024Futbol
DTC Trading ne zaman halka arz olacak? DTC Trading halka arz katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var, kaç lot verir? DCT TRADİNG talep toplama
DTC Trading ne zaman halka arz olacak? DTC Trading halka arz katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var, kaç lot verir? DCT TRADİNG talep toplamaDCT TRADING halka arz oluyor. Yüzde 28,85’i halka arz edilecek olan DCT TRADING, 30 Milyon TL sermaye artırımı, 7.5 Milyon TL ortak payı satışı gerçekleştirecek. DCT Trading’in birim pay fiyatı ise 14 TL olacak. Peki, DTC Trading ne zaman halka arz olacak? DTC Trading halka arz katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var, kaç lot verir?
23.07.2024Ekonomi
Dev maça saatler kaldı! Lugano - Fenerbahçe karşılaşması 21:30’da D-Smart'ta
Dev maça saatler kaldı! Lugano - Fenerbahçe karşılaşması 21:30’da D-Smart'taFenerbahçe, 2 kez Devler Ligi şampiyonluğu kazanan yeni teknik direktörü Jose Mourinho ile Avrupa arenasına çıkıyor. Sarı Kanarya’nın Şampiyonlar Ligi 2’nci Ön Eleme turunda İsviçre temsilcisi FC Lugano ile bu akşam 21:30’da oynayacağı maç, D-Smart ve D-Smart GO’dan canlı olarak yayınlanacak.
23.07.2024Vatan TV
Heyecan dorukta... Dev maça saatler kaldı! Lugano - Fenerbahçe karşılaşması 21:30’da D-Smart'ta
Heyecan dorukta... Dev maça saatler kaldı! Lugano - Fenerbahçe karşılaşması 21:30’da D-Smart'taFenerbahçe, 2 kez Devler Ligi şampiyonluğu kazanan yeni teknik direktörü Jose Mourinho ile Avrupa arenasına çıkıyor. Sarı Kanarya’nın Şampiyonlar Ligi 2’nci Ön Eleme turunda İsviçre temsilcisi FC Lugano ile bu akşam 21:30’da oynayacağı maç, D-Smart ve D-Smart GO’dan canlı olarak yayınlanacak.
23.07.2024Şampiy10
Lugano – Fenerbahçe karşılaşması “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile Misli’de!
Lugano – Fenerbahçe karşılaşması “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile Misli’de!Bu sezon takımın başına Jose Mourinho’yu getirerek hem Süper Lig’de hem de Şampiyonlar Ligi’nde büyük hedeflerle yola çıkan Fenerbahçe’nin Avrupa serüveni bugün başlıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda İsviçre temsilcisi Lugano ile karşılaşacak olan Sarı-Lacivertliler ilk maçını deplasmanda oynayacak. Bugün saat 21.30’da başlayacak ve Thun kentindeki Stockhorn Arena’nın ev sahipliği yapacağı karşılaşmayı Portekizli hakem Tiago Martins yönetecek.
23.07.2024Şampiy10
Dev maç için geri sayım başladı! Bu akşam 21:30’da D-Smart'ta
Dev maç için geri sayım başladı! Bu akşam 21:30’da D-Smart'taFenerbahçe’de gözler Lugano maçına çevrildi. Sarı-Lacivertliler, iki kez Devler Ligi şampiyonluğunu kazanan yeni teknik direktörü Jose Mourinho ile Avrupa arenasına çıkıyor. Sarı Kanarya’nın Şampiyonlar Ligi yolundaki ikinci ön eleme turundaki ilk maçı, İsviçre temsilcisi FC Lugano ile olacak. Bu akşam 21.30’da oynanacak deplasmandaki maç, D-Smart ile D-Smart GO’dan yayınlanacak.
23.07.2024Şampiy10
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakibi belli oldu
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakibi belli olduŞampiyonlar Ligi kura çekimi ile Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu. Şampiyonlar Ligi’nde 2. eleme turuna seri başı olarak giren Fenerbahçe, Lugano’yu elerse 3. turda bu avantaja sahip olamayacak ve 2. torbada yer alacak.
22.07.2024Şampiy10
Fenerbahçeli Samet Akaydin'a Bundesliga'dan talip!
Fenerbahçeli Samet Akaydin'a Bundesliga'dan talip!Fenerbahçe'nin 30 yaşındaki stoperi Samet Akaydin'ın Bundesliga'dan talibi var...
22.07.2024Şampiy10
Dev maç için geri sayım başladı! Rakip, İsviçre temsilcisi Lugano
Dev maç için geri sayım başladı! Rakip, İsviçre temsilcisi LuganoFenerbahçe’de gözler Lugano maçına çevrildi. Sarı-Lacivertliler, iki kez Devler Ligi şampiyonluğunu kazanan yeni teknik direktörü Jose Mourinho ile Avrupa arenasına çıkıyor.
22.07.2024Vatan TV
Lugano - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Lugano - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe, deplasmanda İsviçre ekibi Lugano'ya konuk olacak. Fenerbahçe rövanş karşılaşmasını ise 30 Temmuz’da oynayacak. Lugano - Fenerbahçe maçını Tiago Martins yönetecek. Peki Lugano - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
22.07.2024Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 50. yıl mesajları: İki devletli çözüm vizyonu çok kıymetlidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 50. yıl mesajları: İki devletli çözüm vizyonu çok kıymetlidirCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 50. yıldönümü törenlerinde Lefkoşa’dan dünyaya seslendi ve Kıbrıs sorununda iki devletli çözümde kararlı olduklarını belirterek “Aynı suda iki defa yıkanılmaz, Kıbrıs’ta federasyonun mümkün olmadığına inanıyoruz” dedi.
21.07.2024Gündem
Fenerbahçe'de Mourinho UEFA'ya Lugano maçı kadrosunu bildirdi
Fenerbahçe'de Mourinho UEFA'ya Lugano maçı kadrosunu bildirdiŞampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Lugano ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, UEFA'ya kadrosunu bildirdi.
20.07.2024Fenerbahçe
Mert Hakan, İrfan Can Kahveci, Çağlar Söyüncü değil Samet Akaydın! Mourinho ayrı tuttu, müjdeyi verdi
Mert Hakan, İrfan Can Kahveci, Çağlar Söyüncü değil Samet Akaydın! Mourinho ayrı tuttu, müjdeyi verdiFENERBAHÇE HABERLERİ... Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında İsviçre temsilcisi FC Lugano ile oynayacağı maçın hazırlıklarına akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı. Mert Hakan, İrfan Can Kahveci, Çağlar Söyüncü antrenmanda dikkat çekerken Samet Akaydın'dan yeni haber geldi. İşte detaylar...
20.07.2024Fenerbahçe
KKTC'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kuzey Kıbrıs bizim göz bebeğimizdir canımızdan bir parçadır
KKTC'de tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kuzey Kıbrıs bizim göz bebeğimizdir canımızdan bir parçadırCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü kutlamalarında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias'ın açıklamalarına sert tepki göstererek, "Geçenlerde Yunanistan Savunma Bakanı yine akla ziyan açıklamalar yaptı. Sayın Miçotakis’le bir araya geldik ve kendilerine, ‘Ayın 20’sinde biz Kuzey Kıbrıs’tayız, duydum ki sen de güneydesin, herhalde Dendias gibi bize sataşma yapmazsın’ dedim. Böyle bir şey düşünmediğini söyledi" dedi.
20.07.2024Gündem
Mourınho’lu Fenerbahçe ilk resmi maçını İsviçre’de oynayacak! Maç heyecanı D-Smart'ta
Mourınho’lu Fenerbahçe ilk resmi maçını İsviçre’de oynayacak! Maç heyecanı D-Smart'taJose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında İsviçre’nin Lugano takımına konuk olacak.
19.07.2024Şampiy10
Fenerbahçe'de Cenk Tosun ilk antrenmanına çıktı
Fenerbahçe'de Cenk Tosun ilk antrenmanına çıktıŞampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında Lugano ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarını sürdürdü. Sarı-lacivertlilerin yeni transferi Cenk Tosun da idmanda yer aldı.
17.07.2024Fenerbahçe
İspanya 4. kez Avrupa şampiyonu oldu
İspanya 4. kez Avrupa şampiyonu olduİspanya, Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2024) finalinde İngiltere'yi 2-1 yenerek kupayı kazandı.
14.07.2024Futbol

Benzer Haber Etiketleri

İsviçre ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki isviçre haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.