Zürih

Zürih

Son dakika Zürih haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zürih ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zürih haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zürih

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zürih gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.241 zürih haberi bulunmuştur. Tüm zürih haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! İşte kampanyanın geçerli olduğu hatlar
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! İşte kampanyanın geçerli olduğu hatlar Pegasus, yurt dışına özel olarak 27-28 Mart 2024 tarihlerinde alınan biletlerle 27 Ekim 2024-29 Mart 2025 tarihleri arasında seyahat imkanı sağlıyor.
27.03.2024 Gündem
Dünya bankalarını korku sardı! Küresel bir emlak krizi kapıda olabilir
Dünya bankalarını korku sardı! Küresel bir emlak krizi kapıda olabilir Üç ABD bölgesel kredi kuruluşunun çökmesine ve Credit Suisse'in acil kurtarılmasına yol açan bankacılık krizinden neredeyse bir yıl sonra dünya bankalarını yeni bir korku sardı. New York, Tokyo ve Zürih'e kadar uzanan bankalar, son günlerde sorunlu ticari emlak sektörüne verdikleri kredilerdeki kayıpların arttığını bildirdi.
8.02.2024 Ekonomi
Michael Frey'den sürpriz imza! Transfer resmen açıklandı
Michael Frey'den sürpriz imza! Transfer resmen açıklandı Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen İsviçreli golcü Queens Park Rangers'a transfer oldu.
29.01.2024 Fenerbahçe
Filistin’e destek sansürü! Fazıl Say'ın İsviçre konserleri iptal edildi
Filistin’e destek sansürü! Fazıl Say'ın İsviçre konserleri iptal edildi İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını eleştiren dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say’ın, Zürih, Bern, Cenevre ve Luzern’de (23-24-25-26 Ekim) tarihlerinde vereceği konserleri İsviçre Migros tarafından iptal edildi. Fazıl Say yaşanan konuyla alakalı sosyal medya sayfasından bir açıklama yaptı.
21.10.2023 Magazin
Filistin'e destek açıklaması yapan Fazıl Say'ın konserleri iptal edildi
Filistin'e destek açıklaması yapan Fazıl Say'ın konserleri iptal edildi Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say’ın İsviçre’nin Zürih, Bern, Cenevre ve Luzern’de (23-24-25-26 Ekim) vereceği konserler Filistin’e destek açıklamaları nedeniyle iptal edildi.
21.10.2023 Kültür Sanat
Pegasus yurtdışına 9 Euro kampanyası hangi ülkelerde geçerli? Pegasus yurtdışı kampanyası ne zaman, hangi tarihleri kapsıyor? Pegasus kampanyasından nasıl bilet alınır?
Pegasus yurtdışına 9 Euro kampanyası hangi ülkelerde geçerli? Pegasus yurtdışı kampanyası ne zaman, hangi tarihleri kapsıyor? Pegasus kampanyasından nasıl bilet alınır? Pegasus yurt dışı biletleri için kampanya başlattı. Pegasus yurt dışı 9 Euro kampanyası sonrası vatandaşlar kampanyanın hangi ülkelerde geçerli olduğunu, hangi tarihlerde ve nasıl alınabileceğini, sorulamaya başladı. Peki, Pegasus yurt dışına 9 Euro kampanyası hangi ülkelerde geçerli? Pegasus yurt dışı kampanyası ne zaman, hangi tarihleri kapsıyor? Pegasus kampanyasından nasıl bilet alınır?
18.10.2023 Ekonomi
Pegasus 5 euro bilet nasıl alınır? Pegasus 5 euro kampanyası nerelerde geçerli, hangi ülkelerde, Pegasus 5 euro uçak bileti hangi tarihleri kapsıyor?
Pegasus 5 euro bilet nasıl alınır? Pegasus 5 euro kampanyası nerelerde geçerli, hangi ülkelerde, Pegasus 5 euro uçak bileti hangi tarihleri kapsıyor? Pegasus kampanya yurtdışı 5 euro kampanyası detayları sorgulanıyor. Pegasus, 10-11 Ağustos 2023 tarihinde alınan yurt dışı biletlerini 5 euro + vergiler dahil satışa çıkardı. Ücret duyurusu Yurt Dışı uçuşlarında Süper Eko paket ücreti için geçerli olacak. Yurt dışında Süper Eko dışındaki paketler için o paketin ücreti kapsam dahilinde olacak. Peki, Pegasus 5 euro bilet nasıl alınır? Pegasus 5 euro kampanyası nerelerde geçerli, hangi ülkelerde, Pegasus 5 euro uçak bileti hangi tarihleri kapsıyor?
10.08.2023 Gündem
İsviçre’nin Ankara Büyükelçisi Ruch, Dışişleri Bakanlığına çağırıldı
İsviçre’nin Ankara Büyükelçisi Ruch, Dışişleri Bakanlığına çağırıldı İsviçre'nin Ankara Büyükelçisi Ruch, Zürih'te Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan provokatif gösterinin ardından Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı. Öte yandan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten İsviçre'ye tepki geldi.
15.06.2023 Gündem
Rock’n Roll Kraliçesi Tina Turner, 83 yaşında hayatını kaybetti!
Rock’n Roll Kraliçesi Tina Turner, 83 yaşında hayatını kaybetti! Rock'n Roll Kraliçesi lakaplı ABD’li sanatçı Tina Turner, 83 yaşında İsviçre’de hayatını kaybetti.
25.05.2023 Magazin
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
11.05.2023 İddaa
TBMM Başkanı Şentop’tan, GKRY Meclis Başkanı Dimitriu’ya ders niteliğinde “işgal” cevabı
TBMM Başkanı Şentop’tan, GKRY Meclis Başkanı Dimitriu’ya ders niteliğinde “işgal” cevabı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Avrupa Birliği (AB) Parlamento Başkanları Zirvesi’nde Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) Meclis Başkanı Annita Dimitriu'nun 1974'te Türkiye’nin Kıbrıs adasına müdahalesini "işgal" olarak nitelemesine tepki göstererek, “Türkiye 1959 tarihli Kıbrıs Cumhuriyeti'ni kuran Zürih ve Londra anlaşmalarındaki garantör ülke haklarını kullanarak soydaşlarını bir katliamdan korumak için gitmiş ve adada barış ve güvenliği tesis etmiştir” dedi.
24.04.2023 Dünya
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
23.04.2023 İddaa
Stresli olduğunuz 'fare'ye yansıyor! Bilim insanları açıkladı
Stresli olduğunuz 'fare'ye yansıyor! Bilim insanları açıkladı Bir durun ve fareyi nasıl kullandığınızı düşünün
22.04.2023 Bilim ve Teknoloji
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
8.04.2023 İddaa
Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Hattı Projesi’ne uluslararası ödül
Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Hattı Projesi’ne uluslararası ödül Yılın en başarılı projeleri ve firmalarının belirlendiği IJ Global Ödülleri sahiplerini buldu. Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Hattı Projesi, Londra’da düzenlenen törenden ödülle döndü.
20.03.2023 Ekonomi
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
18.03.2023 İddaa
İsviçreli ekipten duygu dolu açıklama: Bizimle son çorbalarını paylaşmalarını unutmayacağız
İsviçreli ekipten duygu dolu açıklama: Bizimle son çorbalarını paylaşmalarını unutmayacağız Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından çalışmalarını tamamlayarak ülkelerine dönen İsviçreli arama-kurtarma ekibi üyesi Monika Suter, deprem bölgesinde tanık oldukları olaylarla ilgili yaptığı açıklamada, "Bizimle son çorbalarını paylaşmalarını unutmayacağız" dedi.
16.02.2023 Gündem
Dünyadan Türkiye'ye yardım eli! Özel ekipler geliyor, işte liste liste o ülkeler
Dünyadan Türkiye'ye yardım eli! Özel ekipler geliyor, işte liste liste o ülkeler Ülkeler tek tek harekete geçti. Türkiye'ye akın akın geliyorlar. Havalimanlarına teker teker inen uçaklarda arama kurtarma ekiplerinin yanı sıra özel eğitilmiş köpekler de var. Dünyanın dört bir yanından ekipler depremzedeler için koştu. Öte yandan ABD'li ekibin 1999 Marmara depreminden sonra da Türkiye'ye geldiği ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
7.02.2023 Dünya
10 Ekim ne günü, tarihte 10 Ekim'de ne oldu? 10 Ekim’de kimler doğdu, kimler öldü? İşte yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar…
10 Ekim ne günü, tarihte 10 Ekim'de ne oldu? 10 Ekim’de kimler doğdu, kimler öldü? İşte yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar… Tarihte bugün yaşanmış yeni doğumlar, yaşanan vefatlar ve meydana gelen önemli olaylar merak ediliyor. Biz de tarihte bugün neler olduğuna haberimizde yer veriyoruz. Peki, 10 Ekin ne günü, 10 Ekim tarihinde ne oldu, kim doğdu, kim öldü, hangi önemli olaylar oldu? İşte, 10 Ekim’de yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar!
10.10.2022 Gündem
Credit Suisse batıyor mu? Credit Suisse nedir, kimin, iflas mı etti?
Credit Suisse batıyor mu? Credit Suisse nedir, kimin, iflas mı etti? Credit Suisse’in 5 yıllık CDS’lerinin cuma günü 10 yılın en yüksek seviyesine tırmandı.  Financial Times’ın haberine göre, bankanın yöneticileri hafta sonu büyük müşterilerine, sözleşme taraflarına ve yatırımcılara likidite ve sermaye pozisyonlarına dair güven vermeye çalıştı. Financial Times’ın haberinin ardından, Credit Suisse’in hisseleri Avrupa’nın sabah seansında yaklaşık yüzde 10 düştü. Söz konusu gelişmenin ardından “Credit Suisse batıyor mu? Credit Suisse nedir, kimin, iflas mı etti?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
3.10.2022 Ekonomi
Fenerbahçe ve Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri belli oldu
Fenerbahçe ve Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri belli oldu UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşaması kura çekimi gerçekleştirildi. Kura çekimi sonrasında Fenerbahçe, B grubunda Dinamo Kiev (Ukrayna), Rennes (Fransa) ve AEK Larnaca (Kıbrıs Rum Kesimi) ile eşleşti. Trabzonspor ise Kızılyıldız (Sırbistan), Monaco (Fransa) ve Ferencvaros (Macaristan) ile H grubunda yer aldı.
26.08.2022 UEFA Avrupa Ligi
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
11.08.2022 İddaa
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli.com’da yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli.com’da!
6.08.2022 İddaa
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli.com’da yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli.com’da!
27.07.2022 İddaa
En zor iki bölümü bir arada bitirdi dünya peşinden koştu
En zor iki bölümü bir arada bitirdi dünya peşinden koştu Malatyalı değirmenci bir baba ile ev hanımı annenin ilk çocuğu olan İbrahim Ethem Hamamcı (24) Fen Lisesi'nden mezun oldu, 2016'da LYS Türkiye birincisi olarak üniversiteyi kazandı. Uluslararası tıp bölümünü seçen Hamamcı, aynı anda bilgisayar mühendisliği de okuyarak çift anadal yaptı ve okulu Medipol Üniversitesi'nde bir ilke imza attı. Bilgisayar mühendisliğinden mezun olan Hamamcı, tıp fakültesi 6'ncı sınıfta olmasına rağmen Yale, Pensilvanya Üniversitesi gibi dünyanın en saygın üniversitelerinden burslu doktora kabulü aldı. Ama o, tercihini İsviçre'den yana kullandı ve şimdi en büyük hedefi, sağlıkta yapay zeka üzerine çalışarak doktor meslektaşlarının üzerindeki yoğun hasta yükünü biraz olsun hafifletmek.
24.07.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Zürih ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zürih haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.