Rock Müzik

Rock Müzik

Son dakika rock müzik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rock müzik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rock müzik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rock Müzik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rock müzik gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.282 rock müzik haberi bulunmuştur. Tüm rock müzik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Müzik grubunun davulcusu ile arkadaşını darbeden sanık için savcı mütalaasını açıkladı
Müzik grubunun davulcusu ile arkadaşını darbeden sanık için savcı mütalaasını açıkladı Ankara'da müzik grubu Piiz'in davulcusu Mehmet Dudarık ve arkadaşı Oğuzhan Oğuz'un 2 yıl önce eğlence mekanında Bilge Kaan Korkmaz tarafından darbedilmesine ilişkin davada, savcı mütalaasını açıkladı. Savcı, sanık Korkmaz'ın toplamda 13,5 yıl hapisle cezalandırılmasını istedi.
7.03.2024 Gündem
Troya Kültür Yolu Festivali'ne muhteşem final!
Troya Kültür Yolu Festivali'ne muhteşem final! Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ilk kez 2021 yılında İstanbul Beyoğlu’nda başlatılan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri, Türkiye’nin dört bir yanında kültür ve sanat coşkusunu doruğa çıkartıyor. Geçen yıl 5 ayrı kentte düzenlenen Kültür Yolu Festivalleri, bu sene 11 ayrı şehri binlerce etkinlikle bir cazibe merkezine dönüştürüyor.
18.09.2023 Kültür Sanat
Erkin Koray vasiyetini yıllar önce açıklamış! Rock müzik efsanesi Erkin Koray öğrencilere bu notu bıraktı!
Erkin Koray vasiyetini yıllar önce açıklamış! Rock müzik efsanesi Erkin Koray öğrencilere bu notu bıraktı! Erkin Koray 82 yaşında hayatını kaybetti. Anadolu Rock müziğinin efsane ismi Erkin Koray'ın vasiyeti de merak konusu oldu. Yaşamını Kanada'nın Toronto şehrinde sürdürürken fenalaşan ve hastaneye kaldırılan usta sanatçı Erkin Koray 7 Ağustos 2023'te öldü. Unutulmaz şarkılara imza atan ve gönüllerde taht kuran Erkin Koray'ın vasiyeti nedir?
8.08.2023 Magazin
maNga performansıyla binlerce kişiyi hayran bıraktı!
maNga performansıyla binlerce kişiyi hayran bıraktı! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğuyla ve Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında dün akşam Boğaz’ın kıyısında maNga’nın şarkıları yankılandı. maNga sahne performansıyla izleyiciye keyifli anlar yaşattı.
6.07.2023 Magazin
Hayko Cepkin: Bir veliahtım olursa çocuk düşünürüm!
Hayko Cepkin: Bir veliahtım olursa çocuk düşünürüm! Rock müzik diyince akla gelen ilk isimlerden olan 44 yaşındaki Hayko Cepkin, önceki gün meslektaşı Demir Demirkan ile birlikte Cihangir'de görüntülendi. Gazetecilerle konuşmayı ihmal etmeyen ünlü şarkıcı, "Neden sizin tarzınızda yeni bir sanatçı yetişmiyor?" sorusuna esprili bir cevap verdi.
28.01.2023 Magazin
Özel maden ocağında vagon raydan çıktı: 1 ölü, 1 yaralı
Özel maden ocağında vagon raydan çıktı: 1 ölü, 1 yaralı Zonguldak’ta özel bir maden ocağında meydana gelen iş kazasında yaralanan işçilerden 25 yaşındaki İhsan Ergünbaş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
17.12.2022 Yaşam
Önce evini yaktı sonra tehdit etti! 'Yüzüne kezzap atarım'
Önce evini yaktı sonra tehdit etti! 'Yüzüne kezzap atarım' Pendik'te madde bağımlısı olduğu iddia edilen Adem Arslanboğa, tek başına yaşadığı evi yaktı. Polis gittikten sonra olay yerinde ortaya çıkan Adem Arslanboğa, apartman sakinleri ile tartıştı. Yangın itfaiye tarafından büyümeden söndürüldü.
17.12.2022 Yaşam
15 km'lik takiple yakalanan ehliyetsiz ve alkollü sürücü: Bizi yaktınız memur bey
15 km'lik takiple yakalanan ehliyetsiz ve alkollü sürücü: Bizi yaktınız memur bey Bursa'nın İnegöl ilçesinde 'dur' ihtarına uymayıp kaçan otomobilin sürücüsü Suat Y. (37), polisin yaklaşık 15 kilometre süren takibi sonucunda yakalandı. Ehliyetsiz ve 2.30 promil alkollü olan Suat Y. polis ekiplerine "Bizi yaktınız memur bey" demesi dikkat çekti.
17.12.2022 Yaşam
17 yaşındaki kız babasını göğsünden bıçakladı
17 yaşındaki kız babasını göğsünden bıçakladı Çanakkale’de 17 yaşındaki kız babasını göğsünden bıçaklayarak öldürdü.
17.12.2022 Yaşam
Siirt'te 'koyun otlatma' kavgası hastaneye taştı: 4 yaralı
Siirt'te 'koyun otlatma' kavgası hastaneye taştı: 4 yaralı Siirt'in Şirvan ilçesinde, iki grup arasında çıkan taşlı ve bıçaklı koyun otlatma kavgasında yaralanan 4 kişinin kaldırıldığı hastaneye gelen yakınlarının arasında da kavga çıktı. Kavga, polis ve güvenlik görevlilerinin müdahalesiyle sona erdi.
17.12.2022 Yaşam
Ayağına bastı diye müzik grubu üyesine saldırdı! Rock müzik grubu Pizz'in davulcusu ağır yaralandı
Ayağına bastı diye müzik grubu üyesine saldırdı! Rock müzik grubu Pizz'in davulcusu ağır yaralandı Ankara'da rock müzik grubu üyesi Mehmet Dudarık (38), konser verdikleri eğlence mekanında dans ederken ayağına bastığını iddia eden B.K.K.'nın yumruklu saldırısı sonucu ağır yaralandı. Dudarık, yoğun bakımda yaşam savaşı verirken, B.K.K. ise gözaltına alındı. Olay, güvenlik kamerasına yansıdı.
17.12.2022 Yaşam
6 yaşındaki Elif Nur'un sır ölümü! Amca ve hala tutuklandı: İzin vermem
6 yaşındaki Elif Nur'un sır ölümü! Amca ve hala tutuklandı: İzin vermem Eskişehir'de cezaevinde olan Sibel- Gökhan Tiftik'in kızları Elif Nur (6), yakınlarının evinde rahatsızlandı. Hastaneye kaldırılan Elif Nur hayatını kaybetti, şüpheli görülen ölümle ilgili soruşturmada halası ve amcası 'çocuklara kötü muamele' suçundan tutuklandı. Elif Nur'un aynı evde yaşadığı 9 ve 12 yaşındaki ağabeylerinin de bakımsız ve halsiz halde bulunup, vücutlarında morluklar olduğu tespit edildiği ve korumaya alındığı belirtildi. Hakkında yakalama kararı çıkarılan babaanne Cihangül Kurumlu, polis ekiplerince Fevziçakmak Mahallesinde yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili çarpıcı detay da ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
17.12.2022 Gündem
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6 Aralık ne günü, tarihte bugün ne oldu? 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş? 6 Aralık ne günü diye araştırmalar başladı. Tarihte hangi önemli olayların yaşandığı, kimlerin öldüğü ve doğduğu merak ediliyor. Peki, 6 Aralık dünya ne günü, bugün doğanlar ve ölenler kim, tarihte bugün neler olmuş?
6.12.2022 Gündem
11 Ekim ne günü, 11 Ekim tarihte dünyada ne oldu? 11 Ekim tarihinde kim doğdu, kim öldü? İşte, 9 Ekim'de yaşananlar…
11 Ekim ne günü, 11 Ekim tarihte dünyada ne oldu? 11 Ekim tarihinde kim doğdu, kim öldü? İşte, 9 Ekim'de yaşananlar… Tarihte bugün yaşanmış yeni doğumlar, yaşanan vefatlar ve meydana gelen önemli olayları haberimizde kronolojik olarak sıraladık. Peki, 11 Ekim tarihinde ne oldu, kim doğdu, kim öldü, hangi önemli olaylar oldu? 11 Ekim ne günü? İşte, 11 Ekim'de yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar…
11.10.2022 Gündem
Can Koç: 'Gökyüzünü Tutamam' vazgeçişi kendime hatırlattığım bir şarkı
Can Koç: 'Gökyüzünü Tutamam' vazgeçişi kendime hatırlattığım bir şarkı Can Koç'un ‘Gökyüzünü Tutamam’ şarkısı 2021 yılına damga vurdu. Koç, 'Senin Gibi','Salına Salına Gel' ve 'Zehir Gibi' şarkılarıyla bu yıl da adından söz ettirdi. Herkesin dilinden düşüremediği 'Gökyüzünü Tutamam' şarkısının söz ve müziği kendisine ait olan Can Koç, şarkının hikayesi ile ilgili "Gökyüzünü Tutamam metafor dolu bir şarkı. Kendime öğütler verdiğim ve bir kırgınlığı, bir vazgeçişi kendime hatırlattığım bir şarkı" dedi. 26 yaşındaki Can Koç, yeni şarkısının yakın zamanda dinleyicilerle buluşacağı müjdesini de verdi.
8.10.2022 Magazin
'Rockçı' teröristin planı tutmadı! Kılıktan kılığa girdiler
'Rockçı' teröristin planı tutmadı! Kılıktan kılığa girdiler DEAŞ ve PKK'lı teröristlerin yeni yöntemi deşifre oldu. Polisi atlatmak için kılıktan kılığa giren teröristlerin görüntüleri dikkat çekti.
5.10.2022 Gündem
3 Ekim ne günü, 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü? 3 Ekim Dünya ne günü?
3 Ekim ne günü, 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü? 3 Ekim Dünya ne günü? 3 Ekim ne günü olarak kutlanır? 3 Ekim'de yaşanmış doğumlar, yaşanan vefatlar ve meydana gelen önemli olaylar, günün önemi gibi konu başlıkları merak ediliyor. Peki, 3 Ekim Dünya ne günü? 3 Ekim Türk Dünyası Günü mü?
3.10.2022 Gündem
Manga, Paraf Kuruçeşme Açıkhava'yı kasıp kavurdu!
Manga, Paraf Kuruçeşme Açıkhava'yı kasıp kavurdu! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi konserleri önceki akşam Türkiye’nin sevilen gruplarından biri olan maNga’yı ağırladı. Rock müzik şöleni ile binlerce dinleyici unutamayacakları bir gece yaşadı.
22.09.2022 Televizyon
Zeytinli Rock Festivali mahkemeye taşındı
Zeytinli Rock Festivali mahkemeye taşındı Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 17- 21 Ağustos tarihleri arasında yapılması planlanan ancak kaymakamlıkça izin verilmeyen Zeytinli Rock Festivali mahkemeye taşındı. Organizasyon firması Balıkesir İdare Mahkemesi'ne başvururken, kaymakamlığın savunma için ek süre talebinin kabul edilmesiyle festival tarihi geçmiş oldu. Festival 22-25 Eylül'e ertelenirken, organizasyon şirketi, katılımcılardan isteyenlerin biletlerini iade edebileceğini duyurdu.
18.08.2022 Gündem
'Rockçı İmam'dan AİHM'ye başvuru! 'Görevime döneceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum'
'Rockçı İmam'dan AİHM'ye başvuru! 'Görevime döneceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum' Antalya'nın Kaş ilçesindeki Pınarbaşı Camii'nde imamlık yaptığı sırada 'Rockçı İmam' olarak tanınıp, konser için izin almadığı gerekçesiyle ihraç edildiğini söyleyen Ahmet Muhsin Tüzer (51), görevine dönmek için bu kez Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne (AİHM) başvurdu. Türk vatandaşı olarak hakkını AİHM'de aramanın kendisine zor geldiğini belirten Tüzer, "Çok sevdiğim ve büyük hizmetler yapmama aracı olan imamlık görevine tekrar döneceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum" dedi.
18.04.2022 Yaşam
12 Nisan olayı nedir, tarihte 12 Nisan ne günü? 12 Nisan’da ne oldu, kim öldü, kim doğdu? İşte yaşananlar!
12 Nisan olayı nedir, tarihte 12 Nisan ne günü? 12 Nisan’da ne oldu, kim öldü, kim doğdu? İşte yaşananlar! 12 Nisan olayı nedir, 12 Nisan ne günü? 12 Nisan tarihli doğumlar, vefatlar ve meydana gelen olaylar merak ediliyor. Tarihte 12 Nisan’da neler olduğunu kronoloji sırayla aktarıyoruz. Peki, 12 Nisan gününde ne oldu, kim doğdu, kim öldü, hangi önemli olaylar gerçekleşti? 12 Nisan olayı kadınlar ve Twitter nedir, gerçek mi? İşte, 12 Nisan yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar…
12.04.2022 Gündem
Gülcan Arslan ile Teoman birlikte mi? Ünlü şarkıcıdan açıklama geldi
Gülcan Arslan ile Teoman birlikte mi? Ünlü şarkıcıdan açıklama geldi Teoman, oyuncu Gülcan Arslan'la aşk yaşadığı yönünde çıkan haberlere son noktayı koydu. Birlikte katıldıkları davetten yaptığı paylaşımla dedikoduyu alevlendiren 54 yaşındaki rock müzik sanatçısı, bu iddiayı soran gazetecilere verdiği cevapla şaşırttı.
11.01.2022 Magazin
Arctic Monkeys bilet fiyatları 2022 ne kadar, Arctic Monkeys Türkiye konseri ne zaman? Zorlu Artic Monkeys Türkiye İstanbul 2022 konseri!
Arctic Monkeys bilet fiyatları 2022 ne kadar, Arctic Monkeys Türkiye konseri ne zaman? Zorlu Artic Monkeys Türkiye İstanbul 2022 konseri! Yeni albümlerini gelecek yıl çıkarmaya hazırlanan Arctic Monkeys, 2022’de Türkiye’ye geliyor. İngiliz indie rock müzik grubu Arctic Monkeys, ağustos ayında Türkiye’de sahne alacak. Yeni konser takvimini duyuran grup İstanbul'da iki gece üst üste konser verecek. Peki, Arctic Monkeys bilet fiyatları 2022 ne kadar, Arctic Monkeys Türkiye konseri ne zaman? Zorlu Artic Monkeys Türkiye İstanbul 2022 konseri!
17.11.2021 Gündem
Kuruçeşme'de rock rüzgarı!
Kuruçeşme'de rock rüzgarı! Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde önceki akşam Türk rock müziğin güçlü ismi Kıraç sevenleriyle buluştu.
9.09.2021 Magazin
Özlem Tekin deşifre oldu önlemleri almaya başladı!
Özlem Tekin deşifre oldu önlemleri almaya başladı! Bodrum'daki çiftlik evi deşifre olan sanatçı Özlem Tekin, harekete geçti. Küçükbaş hayvancılığa başlayan sanatçı, çiftliğinin bahçesini duvarla kapatmak için belediyeden gerekli izinleri aldı.
24.05.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Rock Müzik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rock müzik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.