Rıza Sarraf

Rıza Sarraf

Son dakika rıza sarraf haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rıza sarraf ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rıza sarraf haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rıza Sarraf

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rıza sarraf gelişmeleri de dahil olmak üzere 357 rıza sarraf haberi bulunmuştur. Tüm rıza sarraf haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ebru Gündeş'e güzel haber!
Ebru Gündeş'e güzel haber! Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'e güzel haber geldi. Beykoz Kanlıca'daki yalıda Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanuna'na aykırı tadilat yaptığı iddiasıyla yargılanan Ebru Gündeş'in beraat kararı İstinaf Mahkemesi'nce onandı.
27.01.2021 Magazin
Hakan Atilla İstanbul'da! Ailesi ve Bakan Albayrak karşıladı!
Hakan Atilla İstanbul'da! Ailesi ve Bakan Albayrak karşıladı! ABD'de tutuklu bulunduğu cezaevinden tahliye edilen eski Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın bulunduğu uçak, İstanbul'a indi. Hakan Atilla'yı havalimanında ailesi ile birlikte Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hakan Atilla ile telefonda görüştü.
24.07.2019 Gündem
Hakan Atilla Türkiye'ye gönderildi
Hakan Atilla Türkiye'ye gönderildi ABD'deki İran yaptırımları davasında suçlu bulunan ve tutulduğu cezaevinden tahliye edilen eski Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla, Türk Hava Yollarının (THY) 19.05 uçağı ile New York JFK Havalimanı'ndan İstanbul'a gönderildi.
24.07.2019 Gündem
Rıza Sarraf'ın "yalı" davası
Rıza Sarraf'ın "yalı" davası Beykoz Kanlıca'daki yalısında,Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na aykırı tadilat yaptırdığı iddia edilen Rıza Sarraf'ın 3 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasına devam edildi.Mahkeme,sanık Sarraf'ın yurt dışındaki adresinin araştırılması amacıyla bakanlık ve konsolosluğa yazı yazılmasına karar verdi.
29.04.2019 Magazin
Rıza Sarraf'ın köşkündeki tadilat davasında flaş gelişme!
Rıza Sarraf'ın köşkündeki tadilat davasında flaş gelişme! Rıza Sarraf ve mimar Firuz Akın Han hakkında açılan davalarda mahkeme, Sarraf'ın nüfusa kayıtlı eşi Ebru Gündeş'ten anahtar istenmesine karar verdi.
19.03.2019 Magazin
Mahkemeden flaş Ebru Gündeş kararı!
Mahkemeden flaş Ebru Gündeş kararı! Beykoz Kanlıca'daki yalısı yüzünden mahkemelik olan şarkıcı Ebru Gündeş'in davasında mahkeme kararını verdi.
11.03.2019 Magazin
Ebru Gündeş'in başı borçlarla belada!
Ebru Gündeş'in başı borçlarla belada! Amerika'da tutuklandıktan sonra itirafçı olup tanık konumuna geçerek serbest kalan Rıza Sarraf'la evli olan Ebru Gündeş'in başı eşinden kalan borçlarla belada. Sarraf'ın sahibi olduğu Büyükçekmece'deki lüks sitede bulunan 47 gayrimenkulün toplam 25 bin TL aidat borcu nedeniyle Gündeş'e haciz ihbarnamesi gönderildi.
30.01.2019 Magazin
Ebru Gündeş'e haciz şoku! Sarraf'ın borçları...
Ebru Gündeş'e haciz şoku! Sarraf'ın borçları... ABD'de tutuklu bulunduğu cezaevinden 'itirafçı' olup çıkan ve New York'ta lüks içinde yaşayan Rıza Sarraf'ın Türkiye'deki borçları, eşi ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'in başına dert oldu.
28.01.2019 Gündem
Duruşmaya gelmeyen Ebru Gündeş son kez uyarıldı
Duruşmaya gelmeyen Ebru Gündeş son kez uyarıldı Kanlıca'daki yalılarında kanuna aykırı tadilat yaptırdığı iddiasıyla Ebru Gündeş Sarraf ve inşaat mühendisi Hakkı Süha Gökdemir'in üçer yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi. Mahkeme, duruşmaya katılmayan sanık Gökdemir hakkında zorla getirme kararı çıkardı.
12.12.2018 Magazin
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: 84 kişinin ismini verdik
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: 84 kişinin ismini verdik ABD Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Washington’da ABD’li mevkidaşı Mike Pompeo ile bir araya geldi. Görüşmenin ardından açıklama yapan Pompeo, ABD ve Türkiye arasında oluşan pozitif ilişkilerden memnun olduğunu vurguladı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada ise; “Türkiye’nin istediği kişilerin listesini ABD’ye verdik. 84 kişiden oluşan bu listeyi Trump’a iletilmek üzere verdik” dedi.
21.11.2018 Gündem
Son dakika: Rıza Sarraf hakkında yakalama kararı çıkarıldı
Son dakika: Rıza Sarraf hakkında yakalama kararı çıkarıldı Rıza Sarraf hakkında, Beykoz Kanlıca'da satın aldığı tarihi yalılarda, Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na aykırı tadilat yaptırdığı iddiasıyla 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada yakalama kararı çıkarıldı.
5.11.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan o konuda ilk kez konuştu: Şahsıma değil devlete hibe!
Cumhurbaşkanı Erdoğan o konuda ilk kez konuştu: Şahsıma değil devlete hibe! Rusya lideriyle bugün Soçi’deki görüşmelerinde İdlib konusunu değerlendireceklerini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Tahran’da yaptığımız görüşmede ben Sayın Putin’i daha olumlu gördüm. Temenni ederim ki kendileri olumlu yaklaşımlarını bundan sonra da devam ettirirler” dedi Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim’in Cumhurbaşkanlığı filosuna hediye ettiği VIP Jumbo jet için ilk kez konuştu
16.09.2018 Siyaset
Gardiyan Casado, Rıza Sarraf'tan rüşvet aldığını kabul etti
Gardiyan Casado, Rıza Sarraf'tan rüşvet aldığını kabul etti ABD'de İran yaptırımlarını delmekten tutuklu bulunan  iş adamı Rıza Sarraf'ın rüşvet verdiğini iddia ettiği gardiyan Victor Casado'nun,  daha önce "rüşvet almadığı" şeklindeki ifadesini değiştirerek, Sarraf'tan rüşvet  aldığını itiraf ettiği bildirildi.
27.08.2018 Dünya
Trump'a Türkiye uyarısı: Bedeli ağır olur!
Trump'a Türkiye uyarısı: Bedeli ağır olur! ABD Başkanı’nın Türkiye ve Türk ekonomisini hedef alan yaptırımlarına Batı’da itirazlar giderek artıyor İngiliz düşünce kuruluşu Chatham House’ın ünlü Türkiye ve Ortadoğu uzmanı Fadi Hakura, krizi CNN’e yorumladı: Yaptırımların yol açacağı ekonomik istikrarsızlık Türkiye sınırları ötesinde sonuçlara yol açar. Yaralı bir Türkiye gözünü Batı’dan Rusya, İran ve Avrasya’ya çevirir. Batı bu felaketi önlemek için Türkiye’ye yaklaşmalı. AB hedefi canlandırılmalı. Yoksa Batı, çok önemli bir ülkeyi kaybetmenin bedelini çok ağır öder. ABD’de Washington merkezli düşünce kuruluşu FDD’nin terör uzmanı Jonathan Schanzer ‘F-35 projesinden Türkiye’yi dışlayamazsınız’ dedi, ekledi: F-35’in füze uzaktan kumanda arabirimi ve kokpit elektronik kartlarının tek üreticisi Türk AYESAŞ. Türkiye’yi dışlamak 12 milyar dolar ek maliyet getirir.
16.08.2018 Gündem
Hakan Atilla davasında karar çıktı
Hakan Atilla davasında karar çıktı ABD'deki İran yaptırımları davasında suçlu bulunan eski Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla, davaya bakan Yargıç Richard Berman'ın açıkladığı karara göre 32 ay hapis cezası aldı.
16.05.2018 Dünya
Hakan Atilla için 188 aydan fazla hapis istemi
Hakan Atilla için 188 aydan fazla hapis istemi ABD'deki İran yaptırımları davasında suçlu bulunan eski Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla için savcılık, 15 buçuk yıldan fazla hapis ve 50 bin ila 500 bin dolar para cezası istedi.
4.04.2018 Dünya
4 saatlik buluşma
4 saatlik buluşma Ebru Gündeş, önceki akşam Etiler Papermoon’da menajeri Sedef Arım’la bir araya geldi.
24.03.2018 Magazin
Kumpasın adı ‘Projeli Dosya’
Kumpasın adı ‘Projeli Dosya’ Eski Kilis Savcısı Yüksel Gök’ün ByLock yazışmaları yolsuzluk iddiasıyla siyasilere yönelik yapılan 17/25 Aralık soruşturmalarındaki kumpas izlerini ortaya koydu. Bu davalar için “Projeli Dosya” denilmesi dikkat çekti
11.02.2018 Gündem
Hakan Atilla'nın beraat talebi reddedildi
Hakan Atilla'nın beraat talebi reddedildi ABD'deki İran yaptırımları davasında suçlu bulunan Halk Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın delil yetersizliği nedeniyle hakkındaki tüm suçlamaların düşürülerek beraat etmesi talebi reddedildi.
7.02.2018 Gündem
Eski polis müdürleri mesleki tecrübe için ABD’ye gitmiş
Eski polis müdürleri mesleki tecrübe için ABD’ye gitmiş ABD ile vize krizi yaşanmasına neden olan ve FETÖ ile bağlantılı olarak ajanlık yaptığı gerekçesiyle halen cezaevinde bulunan Metin Topuz soruşturmasında yeniden sorgulanan eski polis müdürlerinin ifadesi ortaya çıktı
29.01.2018 Gündem
Suskun Ebru
Suskun Ebru Eşi Rıza Sarraf’ın Amerika’daki davası nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Ebru Gündeş, önceki gün konser vermek için KKTC’ye uçtu.
21.01.2018 Magazin
Erdoğan: Orayı FETÖ'cülere kaptırdık
Erdoğan: Orayı FETÖ'cülere kaptırdık Ankara'da Adalet Şurasında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir şeyi gerçekleştiremedik." dedi ve ekledi: UYAP gibi önemli teknolojiyi maalesef, bu bir özeleştiridir, FETÖ'cülere kaptırdık. Orayı o kendi sinsi emelleri için acımasız kullandılar. Oradan da en büyük zulmü bir gördük.
10.01.2018 Gündem
‘Bağlantım yok’ dedi ama  evliliği FETÖ işi
‘Bağlantım yok’ dedi ama evliliği FETÖ işi ABD’de Hakan Atilla davasında ‘Gülen ile hiçbir bağlantım yok’ diyen FETÖ firarisi Hüseyin Korkmaz’ın evliliği de örgüt işi çıktı. Eski polis Korkmaz’ın 2012’de Koreli Su Hyun Kim ile evliliğini örgütün Kore imamı firari Eşref Sağlam organize etmiş
9.01.2018 Gündem
Gerekirse ABD’ye karşı dava açarız
Gerekirse ABD’ye karşı dava açarız Fransa dönüşü uçakta gazetecilere konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD’deki Hakan Atilla davasıyla ilgili, “Gerekirse biz ABD’ye karşı dava açarız; zira şu anda Halk Bankası’nın dava açma yetkisi var. Bu bankamızın uluslararası düzeyde ismi kirletiliyor” dedi
6.01.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Rıza Sarraf ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rıza sarraf haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.