Rıza Bey Apartmanı

Rıza Bey Apartmanı

Son dakika Rıza Bey Apartmanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Rıza Bey Apartmanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Rıza Bey Apartmanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rıza Bey Apartmanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rıza bey apartmanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 53 rıza bey apartmanı haberi bulunmuştur. Tüm rıza bey apartmanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzmir depreminde 36 kişiye mezar olan Rıza Bey Apartmanı ile ilgili flaş karar
İzmir depreminde 36 kişiye mezar olan Rıza Bey Apartmanı ile ilgili flaş karar İzmir'deki 6.6 büyüklüğündeki depremde 36 kişinin hayatını kaybettiği, 17 kişinin yaralandığı 2'si tutuklu 13 sanığın yargılandığı Rıza Bey Apartmanı davasında mahkeme heyeti, inşaatta çalışan işçilerin tespit edilip, tanık olarak dinlenmesi için Sosyal Güvenlik Kurumu'na yazı yazılmasına karar verdi.
11.11.2022 Gündem
Emekli herkese ödeniyor! Hesaplar yanlış yapılıyor, bankaya yatan maaşın içerisinde...
Emekli herkese ödeniyor! Hesaplar yanlış yapılıyor, bankaya yatan maaşın içerisinde... Emeklilere her ay ödeniyor. Maaşlarla birlikte hesaplara yatırılıyor. Emekli aylıklarının yüzde 4'ü ek ödeme adı altında tüm emeklilerin hesaplarına geçiyor. Ocak ve temmuz olmak üzere yılda iki defa emekli aylıklarına yapılan zam sonrasında alınacak ek ödeme tutarları da artıyor. Ancak bazı emekli vatandaşların konuya ilişkin kafasında soru işaretleri bulunuyor. Emekli maaşına ek ödemenin yapılmadığını iddia ediyorlar ancak hesaplar yanlış yapılıyor. Emekliler genellikle maaş üzerinden değil bankaya yatan tutar üzerinden ek ödemesini hesaplıyor. Peki emekli ek ödemesi nasıl hesaplanmalı? İşte detaylar...
10.08.2022 Emekli
Rıza Bey Apartmanı davasında tanık: Yönetici binanın çürük olduğunu biliyordu
Rıza Bey Apartmanı davasında tanık: Yönetici binanın çürük olduğunu biliyordu İZMİR'in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde 36 kişinin öldüğü, 17 kişinin de yaralandığı Rıza Bey Apartmanı davasında sanıkların yargılanmasına devam edildi. Apartmandaki diş hekimliği polikliniğine tadilat yapan ve duruşmada tanık olarak dinlenen K.Ö., "Mobilyaları apartmanın duvarına dayadığımızda depremde hayatını kaybeden o zamanki yönetici bana, 'Mobilyaları duvara dayama. Bina çürük' dedi. Yönetici bana inşaat mühendisi olduğunu söylemişti ve binanın çürük olduğunu biliyordu" ifadelerini kullandı.
5.07.2022 Gündem
Rıza Bey Apartmanı müteahhidinden skandal savunma: İnşaatla ilgili bir eğitimim yok
Rıza Bey Apartmanı müteahhidinden skandal savunma: İnşaatla ilgili bir eğitimim yok İzmir'deki depremde yıkılan binalardan Rıza Bey Apartmanı'ndaki ölüm ve yaralanmalara ilişkin haklarında "bilinçli taksirle birden fazla insanın ölümüne ve yaralanmasına neden olma" suçundan dava açılan 4'ü tutuklu 9 sanığın yargılanmasına, 5. Ağır Ceza Mahkemesinde öğleden sonraki oturumda devam edildi. Davada tutuklu sanık yapı müteahhidi H.H.Ö, bir soru üzerine, "İnşaatla ilgili bir eğitimim yok. İlkokul mezunuyum ama bu işlere çok emek verdim." ifadesini kullandı.
10.09.2021 Gündem
İzmir Rıza Bey Apartmanı'nın fenni mesulü tutuklandı
İzmir Rıza Bey Apartmanı'nın fenni mesulü tutuklandı Merkez üssü İzmir'in Seferihisar ilçesi açıkları olan 30 Ekim'deki depremde yıkılan binalarla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Rıza Bey Apartmanı'nın mimari proje müellifi ve fenni mesulü A.S.B. tutuklandı.
30.03.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih verdi: 10 ay sonra başlıyoruz...
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih verdi: 10 ay sonra başlıyoruz... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'de temel atma töreninde konuştu. Erdoğan, "Afeti engelleyemeyiz ama sonrasında oluşan yaraları sarabiliriz. Depremden 10 ay sonra 2021'in Ağustos ayı itibarıyla konutların teslimine başlıyoruz. Etaplar halinde 5 bin konutu teslim edeceğiz." dedi.
22.02.2021 Siyaset
Bakan Kurum'dan Rıza Bey Apartmanı açıklaması
Bakan Kurum'dan Rıza Bey Apartmanı açıklaması Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın yerinde yeşil alan düzenlemesi yapılacağını ve depremde hayatını kaybedenlerin hatıralarının yaşatılacağı bir mekan inşa edileceğini bildirdi.
21.02.2021 Gündem
İzmir depreminin sembol ismi Ayda'ya sürpriz doğum günü kutlaması
İzmir depreminin sembol ismi Ayda'ya sürpriz doğum günü kutlaması İzmir'de, 30 Ekim'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremde 91 saat sonra Rıza Bey Apartmanı'nın enkazından çıkarılan Ayda Gezgin için 4. yaş gününde kutlama yapıldı.
16.12.2020 Yaşam
17 saat sonra enkazdan kurtarılan İnci, ilk adımlarını attı
17 saat sonra enkazdan kurtarılan İnci, ilk adımlarını attı İzmir'de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde Rıza Bey Apartmanı'nın enkazından 17 saat sonra kurtarılan Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Devlet Konservatuvarı 11inci sınıf öğrencisi İnci Okan, tedavi gördüğü hastanede ilk adımlarını attı.
7.12.2020 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayda Bebek ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayda Bebek ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'deki depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı enkazından 91 saat sonra kurtarılan 3 yaşındaki Ayda Gezgin ile görüntülü telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
24.11.2020 Yaşam
Mucize bebek Ayda'nın annesinin enkaz altındaki sözleri yürek yaktı!
Mucize bebek Ayda'nın annesinin enkaz altındaki sözleri yürek yaktı! Türkiye'yi sarsan İzmir'deki depremde çöken Rıza Bey Apartmanı'nın enkazından 91 saat sonra kurtarılan 3 yaşındaki Ayda Gezgin'in ölen annesi Fidan Gezgin ile ilgili enkaz altındaki son konuşmaları duygulandırdı. Uğur Gezgin, enkaz altında eşinin kızı Ayda’ya moral vermek için “Baban bizi gelip kurtaracak merak etme demiş" dedi.
18.11.2020 Yaşam
Bakan Kurum, İstanbul'da riskli konut sayısını açıkladı
Bakan Kurum, İstanbul'da riskli konut sayısını açıkladı Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum İstanbul'daki riski binalarla ilgili olarak, "İstanbul'da 5.9 milyon konutumuz var. Bunun 1,5 milyonu riskli, 300 bini acilen dönüşmesi gereken yapılar" dedi.
14.11.2020 Gündem
İzmir depreminin mucize bebeği Ayda'dan yürek burkan sözler: Annem gelince...
İzmir depreminin mucize bebeği Ayda'dan yürek burkan sözler: Annem gelince... Son dakika haberine göre; Türkiye'yi sarsan İzmir depreminde yıkılan binanın enkazından 91 saat sonra kurtarılan Ayda’nın babasının, “Annesinin öldüğünü bilmiyor. ‘Annem gelince birlikte pikniğe gideceğiz’ diyor" sözleri yürekleri sızlattı.
14.11.2020 Gündem
Ayda'nın babası: Ev fiyatları 2 kat arttı, herkes mazeret üretiyor
Ayda'nın babası: Ev fiyatları 2 kat arttı, herkes mazeret üretiyor İzmir'i vuran depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın enkazından 91 saat sonra kurtarılan 3 yaşındaki Ayda Gezgin'in babası Uğur Gezgin, gazeteci Cüneyt Özdemir'in Youtube kanalına konuk oldu, soruları yanıtladı. Gezgin, "Yeni bir hayat inşa etmeye çalışıyoruz, ona koşturuyorum. En çok zorlandığım konu ev bulma. Fakat hem kiralar hem ev fiyatları 2 kat olmuş. Ben 89’dan beri Bornova’dayım, fırsatçılık mıdır başka bir şey midir bilmiyorum ama herkes bir mazeret üretiyor." dedi.
12.11.2020 Gündem
İzmir depreminin mucize bebeği Ayda'dan mesaj var: Ben çok iyiyim
İzmir depreminin mucize bebeği Ayda'dan mesaj var: Ben çok iyiyim İzmir'de meydana gelen depremin ardından yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın enkazından 91 saat sonra çıkarılan ve geçen 7 Kasım Cumartesi taburcu edilen 3 yaşındaki Ayda Gezgin, sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde, "Ben çok iyiyim" dedi.
10.11.2020 Yaşam
Bakan Gül: Acımıza yönelik suç teşkil eden ifadeler asla kabul edilemez
Bakan Gül: Acımıza yönelik suç teşkil eden ifadeler asla kabul edilemez Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, İzmir Seferihisar açıklarındaki depremin ardından sosyal medyadan olumsuz paylaşımlar yapanlarla yıkılan binaların sorumlularına ilişkin hukuki sürecin başlatıldığını belirterek, "Acımız varken, bu acımızı suistimal eden, acımıza yönelik suç teşkil eden ifadeler asla kabul edilemez. Beklentimiz bu konuda suçluların hak ettiği cezayı almasıdır" dedi.
6.11.2020 Gündem
Kapı kapı dolaşıp yaşam üçgeni oluşturmayı anlatıyor
Kapı kapı dolaşıp yaşam üçgeni oluşturmayı anlatıyor Bağcılar Belediyesi Gönül Bağı üyesi liseli Semra Tepeltepe, olası bir şiddetli deprem tehlikesinde vatandaşların kendilerini koruması için seferber oldu. Afet ve acil durumlara hazırlık eğitim sertifikası bulunan Tepeltepe, kapı kapı dolaşarak son olarak İzmir depreminde Ayda bebeğin de kurtulmasını sağlayan yaşam üçgenini anlatıyor.
6.11.2020 Sağlık
Ayda'dan haber var! Bu sabah normal odaya alındı
Ayda'dan haber var! Bu sabah normal odaya alındı İzmir’i vuran depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı’nın enkazından 91 saat sonra çıkarılan 3 yaşındaki Ayda Gezgin, normal odaya alındı.
6.11.2020 Gündem
İzmir depremi sonrası gözaltına alınan 7 müteahhit tutuklandı
İzmir depremi sonrası gözaltına alınan 7 müteahhit tutuklandı Merkez üssü İzmir'in Seferihisar ilçesi açıkları olan 30 Ekim'deki depremde Bayraklı ilçesinde yıkılan binalarla ilgili adliyeye sevk edilen 9 şüpheliden 7'si tutuklandı, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
5.11.2020 Gündem
İzmir depremi son durum: Müteahhitler tutuklandı mı? Hangi binaların müteahhitleri gözaltına alındı?
İzmir depremi son durum: Müteahhitler tutuklandı mı? Hangi binaların müteahhitleri gözaltına alındı? İzmir depremi sonrası başlatılan soruşturmada, 9 şüpheli asliyeye sevk edildi. İzmir'deki depremde yıkılan ve ağır hasar alan binalardaki ölüm ve yaralanmalara ilişkin haklarında gözaltı kararı verilen 10 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı. 8 müteahhit, 1 fenni mesul adliyeye sevk edildi. İşte İzmir depremi son durum…
5.11.2020 Gündem
İzmir'de 9 şüpheli adliyeye sevk edildi! Aralarında müteahhitler de var
İzmir'de 9 şüpheli adliyeye sevk edildi! Aralarında müteahhitler de var İzmir'deki depremde yıkılan binalarla ilgili gözaltına alınan aralarında müteahhitlerin de bulunduğu 9 şüpheli, adliyeye sevk edildi.
5.11.2020 Gündem
İzmir'deki depremde ölenlerin 112'si 9 binanın enkazından  çıkarıldı
İzmir'deki depremde ölenlerin 112'si 9 binanın enkazından çıkarıldı İzmir'de cuma günü yaşanan ve 114 kişinin hayatını kaybettiği depremde yıkılan 9 binanın enkazında 112 kişi yaşamını yitirdi.
4.11.2020 Gündem
Görüntüler ortaya çıktı! Rıza Bey apartmanı böyle çöktü...
Görüntüler ortaya çıktı! Rıza Bey apartmanı böyle çöktü... İzmir'deki depremde en fazla can kaybı yaşanan binalardan olan Rıza Bey Apartmanı'nın yıkılış anının, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdığı ortaya çıktı.
4.11.2020 Gündem
İzmir'deki depremde Rıza Bey apartmanının çökme anı kamerada!
İzmir'deki depremde Rıza Bey apartmanının çökme anı kamerada! İzmir'deki depremde en fazla can kaybı yaşanan binalardan olan Rıza Bey Apartmanı'nın yıkılış anının, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdığı ortaya çıktı.
4.11.2020 Haber
Ayda Gezgin'in babasından yürek yakan sözler! 'Annelik duygusuyla...'
Ayda Gezgin'in babasından yürek yakan sözler! 'Annelik duygusuyla...' İzmir depreminden 91 saat sonra kurtarılan Ayda Gezgin'in annesi Fidan Gezgin'in cenaze töreni düzenlendi. Tören sonrasında yaşadıklarını anlatan acılı baba Uğur Gezgin ise "Çok zor bir süreçteyim. Hiç aklıma gelmeyecek bir zamanda oldu. Depremden 20 dakika önce telefonda görüşmüştüm." ifadelerini kullandı. Uğur Gezgin, "Eve girdikten sonra çamaşırlarını makineye atarken, hemen yan tarafta da buzdolabı var. Orada üstüne kapaklandığını düşünüyorum. Adli Tıp doktorunun dediğine göre, ilk darbeyi aldıktan sonra eşim vefat etmiş. Çocuğuma bir şekilde annelik duygusuyla yaşam üçgeni açmış." diye konuştu.
4.11.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Rıza Bey Apartmanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rıza bey apartmanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.