Mucize Bebek

Mucize Bebek

Son dakika Mucize bebek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mucize bebek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mucize bebek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mucize Bebek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mucize bebek gelişmeleri de dahil olmak üzere 272 mucize bebek haberi bulunmuştur. Tüm mucize bebek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mucize bebek! 28 yaşında menopoza girdi; son yumurtasıyla...
Mucize bebek! 28 yaşında menopoza girdi; son yumurtasıyla... En büyük hayali anne olmak olan Pakize Erdoğan, 28 yaşında menopoz sürecine girdiğini öğrendi. Tedavi olup, çocuk sahibi olmak için eşiyle birlikte birçok doktora giden Erdoğan, 7 yılda 2 aşılama ve 2 tüp bebek tedavisi gördü. Başarısızlıkla sonuçlanan tedavilerin ardından Kadın Hastalıkları ve Tüp Bebek Uzmanı Doç. Dr. Kübra Boynukalın ile tanışan çift, elde edilen tek embriyo ile sağlanan gebelik sonucunda oğulları İbrahim Berat’ı kucağına aldı.
17.10.2021 Sağlık
Mucize yaşam! Kalbi dışarıda doğdu ama...
Mucize yaşam! Kalbi dışarıda doğdu ama... Adana'da nadir görülen 'Ectopia Cordis' adlı anomali nedeniyle kalbi dışarıda dünyaya gelen 3,5 aylık Suriyeli Hüseyin El Hasan, 4 uzman doktorun katıldığı ameliyatla yaşama tutundu. İki saat süren operasyonun ardından 'Mucize Bebek' Hüseyin'in kalbi, göğsünün içine alındı.
19.09.2021 Sağlık
Mucize bebek! Doğar doğmaz rekor kırdı
Mucize bebek! Doğar doğmaz rekor kırdı 27 yıl önce dondurulan embriyodan doğan bebek rekor kırdı.
3.12.2020 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayda Bebek ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayda Bebek ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'deki depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı enkazından 91 saat sonra kurtarılan 3 yaşındaki Ayda Gezgin ile görüntülü telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
24.11.2020 Yaşam
Mucize bebek Ayda'nın annesinin enkaz altındaki sözleri yürek yaktı!
Mucize bebek Ayda'nın annesinin enkaz altındaki sözleri yürek yaktı! Türkiye'yi sarsan İzmir'deki depremde çöken Rıza Bey Apartmanı'nın enkazından 91 saat sonra kurtarılan 3 yaşındaki Ayda Gezgin'in ölen annesi Fidan Gezgin ile ilgili enkaz altındaki son konuşmaları duygulandırdı. Uğur Gezgin, enkaz altında eşinin kızı Ayda’ya moral vermek için “Baban bizi gelip kurtaracak merak etme demiş" dedi.
18.11.2020 Yaşam
İzmir depreminin mucize bebeği Ayda'dan yürek burkan sözler: Annem gelince...
İzmir depreminin mucize bebeği Ayda'dan yürek burkan sözler: Annem gelince... Son dakika haberine göre; Türkiye'yi sarsan İzmir depreminde yıkılan binanın enkazından 91 saat sonra kurtarılan Ayda’nın babasının, “Annesinin öldüğünü bilmiyor. ‘Annem gelince birlikte pikniğe gideceğiz’ diyor" sözleri yürekleri sızlattı.
14.11.2020 Gündem
İzmir depreminin mucize bebeği Ayda'dan mesaj var: Ben çok iyiyim
İzmir depreminin mucize bebeği Ayda'dan mesaj var: Ben çok iyiyim İzmir'de meydana gelen depremin ardından yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın enkazından 91 saat sonra çıkarılan ve geçen 7 Kasım Cumartesi taburcu edilen 3 yaşındaki Ayda Gezgin, sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde, "Ben çok iyiyim" dedi.
10.11.2020 Yaşam
Mucize bebek Ayda’nın babasından tepkilere yanıt
Mucize bebek Ayda’nın babasından tepkilere yanıt Türkiye'yi üzüntüye boğan İzmir’deki depremde çöken Bayraklı’daki Rızabey Apartmanı’nın enkazından 91 saat sonra çıkarılan 3 yaşındaki Ayda Gezgin, tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Hastanesi’nden önceki gün taburcu edildi. Kızını ayakları çıplak, üzerine bir ceket örterek kucağında taşıyan baba Uğur Gezgin “Bunda garipsenecek ne var. Kızımı kucaklamak istedim” dedi.
9.11.2020 Yaşam
"Senin milyonlarca koruyucun var artık"
"Senin milyonlarca koruyucun var artık" 91 saat sonra enkazdan çıkarılan Ayda bebek ünlü isimleri duygulandırdı. Eğitim masraflarını üstlenmek isteyen Sinan Akçıl, "Senin milyonlarca koruyucun var artık" dedi.
4.11.2020 Magazin
Mucize bebek Türkiye'de hayata tutundu
Mucize bebek Türkiye'de hayata tutundu Hipoplastik sol kalp sendromu (HLHS) adlı kalp hastalığı nedeniyle doktorların "yaşaması mucize" dediği Iraklı Ali bebek, başarılı ameliyatın ardından hayata tutundu.
14.01.2020 Sağlık
Hayata dönüşünü internette seyretti!
Hayata dönüşünü internette seyretti! 2011’deki Van depreminde 14 günlük bir bebekken kurtarılarak depremin sembolü olan Azra Bebek 7’nci doğum gününü kutladı. İlkokul 2’nci sınıfa giden Azra Karaduman, enkazdan çıkarıldığı anları da ilk kez izledi
27.10.2018 Gündem
100 gramlık hayat
100 gramlık hayat Antalya’da anne karnında yoğun demir birikimi nedeniyle karaciğer yetmezliğiyle dünyaya gelen 6 aylık Gülsüm Sare’ye, babası Mesut Yağcı’dan (25) alınan 100 gram karaciğer dokusu nakledildi. Gülsüm Sare bebeği kucağına alan anne ve babası büyük mutluluk yaşadı.
7.08.2018 Yaşam
Öldü sanılıp mezarlığa götürülen bebeği 112 kurtardı
Öldü sanılıp mezarlığa götürülen bebeği 112 kurtardı Gaziantep’te 112 Acil Servis ekibi, 6 aylık doğan ve Suriyeli ailesinin öldüğünü düşünerek defnetmek üzere mezarlığa götürdüğü bebeğin hayatını kurtardı. Ölüm raporu vermek üzere mezarlığa gelen ekipte yer alan sağlık görevlisinin yaşadığını fark etmesi üzerine hastanede tedavi altına alınan bebek hayata tutunmaya çalışıyor. Bebeğin sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.
7.06.2018 Yaşam
Hamile kadın hastaneye yetişemeyince...
Hamile kadın hastaneye yetişemeyince... ABD'li Raelin Scurry 6 aylık hamileydi. Evde otururken kasılmaları başlayan genç kadın hastaneye yetiştirilmeye çalışırken aracın yan koltuğunda kimsenin yardımı olmadan doğum yaptı. Üstelik bebek erken doğduğu gibi bir de amniyotik kesenin içine doğdu.
10.09.2017 Dünya
Cenazeler defnedildi
Cenazeler defnedildi İzmir'in Buca İlçesi'nde bugün en acı Anneler Günü yaşandı. Muğla'da midibüsün uçuruma devrilmesi sonucu yaşamını yitirenler son yolculuğuna uğurlandı.
14.05.2017 Yaşam
Bebek elinde doğum kontrolü için kullanılan spiral ile doğdu
Bebek elinde doğum kontrolü için kullanılan spiral ile doğdu Doğum kontrolü için spiral taktıran ve 18 haftalıkken hamile olduğunu öğrenen kadının bebeği spiral elinde dünyaya geldi.
6.05.2017 Dünya
Mucize bebek
Mucize bebek Doktorlar, anne karnındaki bebeğin henüz bir fıstık tanesi büyüklüğündeki kalbinin üzerindeki tümörü temizledi. Kalbinden 3 kat büyük tümör temizlenen mucize bebek, sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi.
1.04.2017 Dünya
Sıradışı bebek 2 gün hayatta kalabildi!
Sıradışı bebek 2 gün hayatta kalabildi! Hindistan'da, hamilelik sırasında yanlış beslenmeden dolayı sıra dışı görünümüyle doğan bebek, yalnızca iki gün hayata tutunabildi...
25.01.2016 Dünya
"Mucize bebek" Azra, anaokuluna başladı
"Mucize bebek" Azra, anaokuluna başladı Van Depremi'nde enkaz altından 47 saat sonra çıkarılan ve depremin simgesi haline gelen "Azra bebek", anaokuluna başlamanın sevincini yaşadı.
29.09.2021 Gündem
Mucize bebek
Mucize bebek Bir rahatsızlıkla dünyaya gelen Jaxon Emmett Buell adlı bebek, doktorların ‘yaşayamaz’ demesine rağmen 1’inci yaş gününü kutladı.
27.09.2015 Dünya
Nepal'de mucize bebek...
Nepal'de mucize bebek... Nepal'de yaşanan yıkıcı depremin ardından arama kurtarma çalışmaları sürüyor...
30.04.2015 Yaşam
Mucize bebek Eli burunsuz doğdu
Mucize bebek Eli burunsuz doğdu Alabama'da Mart ayında dünyaya gelen Timothy Eli Thompson yüz anomalisiyle hayata merhaba dedi. 197 milyon insanda bir görülen bir durumdan muzdarip olan Eli'nin burnu yok.
2.04.2015 Yaşam
Ölü doğan mucize bebek böyle canlandı
Ölü doğan mucize bebek böyle canlandı Prematüre doğan 26 haftalık bebek ölü doğdu, annesinin onu göğsüne sarmasıyla hareket etti.
14.03.2015 Dünya
İşte Bu Tarz Benim yarışmacılarının özgeçmişleri
İşte Bu Tarz Benim yarışmacılarının özgeçmişleri Acun Ilıcalı'nın büyük umutlarla transfer ettiği Bu Tarz Benim Yarışması her gün saat 16.00'da TV 8 ekranlarında. Bu Tarz Benim Yarışmacılarının özgeçmişlerini sizler için bir araya getirdik. İşte Bu Tarz Benim yarışmacılarının özgeçmişleri...
29.01.2015 Magazin
Mucize bebek 1 yaşında!
Mucize bebek 1 yaşında! Funda ve Kerem Yılmaz çiftinin ilk bebeği Açelya sadece bin gram dünyaya gelmişti...
11.11.2014 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Mucize Bebek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mucize bebek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.