Rixos

Rixos

Son dakika rixos haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rixos ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rixos haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rixos

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rixos gelişmeleri de dahil olmak üzere 599 rixos haberi bulunmuştur. Tüm rixos haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fettah Tamince kimdir, serveti ne? Fettah Tamince ortak yayında ne kadar bağış yaptı, deprem için 120 milyon mi bağışladı?
Fettah Tamince kimdir, serveti ne? Fettah Tamince ortak yayında ne kadar bağış yaptı, deprem için 120 milyon mi bağışladı?  Fettah Tamince telefonla ortak yayına bağlanarak 100 milyon TL bağış yaptığını açıkladı. Acun Ilıcalı ise pazarlık etti ve bağış miktarını 120 milyon TL’ye çıkardı? Peki, Fettah Tamince kimdir, serveti ne? Fettah Tamince’nin deprem bağışı 120 milyon TL mi? 
16.02.2023 Gündem
Yusuf Yerkel kimdir? Yusuf Yerkel’in oğlu neden öldü, Emir Zahit'in hastalığı ne, kaç yaşındaydı?
Yusuf Yerkel kimdir? Yusuf Yerkel’in oğlu neden öldü, Emir Zahit'in hastalığı ne, kaç yaşındaydı? 2014'te dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Özel Kalem Müdür Yardımcısı olan, Frankfurt Ticari Ataşesi Yusuf Yerkel, Twitter hesabından bir paylaşım yaparak, "Minik kuzumuz yavrumuz canımız Emir Zahitimiz melek oldu. Bu fani dünyadaki 3 yıllık çileli yolculuğunu tamamlayıp, ebedi aleme göç eyledi. Artık bize düşen, güzel bir sabırdır…" dedi. Peki, Yusuf Yerkel’in oğlu neden öldü, Emir Zahit’in hastalığı nedir, Emir Zahit kaç yaşındaydı? Yusuf Yerkel kimdir?
3.06.2022 Gündem
2022 FIFA Dünya Kupası'nda dijital etkiyi GAİA yaratacak
2022 FIFA Dünya Kupası'nda dijital etkiyi GAİA yaratacak Bugüne kadar yapılmış en “akıllı” dünya kupası adayı olan organizasyon, GAIA ekipleri tarafından dijital dünyayla buluşacak.
14.03.2022 Futbol
MasterChef Sefa kimdir? 2020 MasterChef Türkiye yarışmacısı Sefa Okyay Kılıç kaç yaşında, aslen nereli?
MasterChef Sefa kimdir? 2020 MasterChef Türkiye yarışmacısı Sefa Okyay Kılıç kaç yaşında, aslen nereli? Ekranların uzun soluklu yarışma programı MasterChef 2020 ana kadro yarışmacılarından Sefa Okyay Kılıç ile ilgili detaylar merak edilerek araştırılmaya devam ediyor. Yarışmacıya ilişkin detayları merak edenler MasterChef Sefa kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? şeklinde sorularla yoğun şekilde araştırma yapmaya devam ediyor. Peki, MasterChef Sefa kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? İşte biyografisi…
14.12.2020 Gündem
Bodrum'a ilgi pandemiye rağmen hız kesmedi
Bodrum'a ilgi pandemiye rağmen hız kesmedi Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'da son yıllarda artan yerli ve yabancı yatırımın pandemi sürecinde de hız kesmediğini belirterek, "İlçemizde şu anda otel, gayrimenkul, hastane, sağlık turizmi, spor, altyapı gibi tüm alanlarda süren yatırımların büyüklüğü 5 milyar dolara ulaştı." dedi.
28.09.2020 Ekonomi
Hande Erçel şaşırdı: Murat sorulara bak!
Hande Erçel şaşırdı: Murat sorulara bak! Kanal D ekranlarının sevilen dizisi 'Afili Aşk'ın başrol oyuncusu Burcu Özberk, yeni yaşını önceki gece Asmalımescit Rixos Pera Park Şamdan’da kutladı. Hande Erçel, yakın dostunun doğum gününe sevgilisi Murat Dalkılıç'la katıldı.
13.12.2019 Magazin
Yüz binlerce sözleşmeli personele müjde! Bakan duyurdu...
Yüz binlerce sözleşmeli personele müjde! Bakan duyurdu... Bakan yüz binlerce kişiye müjdeyi verdi. Yeni düzenlemeyi duyuran Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy "Bütün sözleşmeli personeli kapsayacak genel bir yönetmeliğe gidiliyor. 1 Ocak'tan itibaren bizim bütçede maaşlar, bu şekilde programlandı" şeklinde konuştu.
15.11.2019 Çalışan Hakları
Adım atacak yer kalmadı
Adım atacak yer kalmadı 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin ilk gününde Bodrum’a yerli turist akın etti. İlçenin güvenliği için havadan karadan kontrol edilmeye başlandı. Bodrum’daki oteller doldu, trafik durma noktasına geldi, sahillerde adım atacak yer kalmadı.
1.06.2019 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tersane İstanbul projesi 60 bin kişiye istihdam sağlayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tersane İstanbul projesi 60 bin kişiye istihdam sağlayacak Tersane İstanbul'un temel atma töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,"Engellerle, sabotajlarla dolu uzun mücadelenin ardından bir hayali daha gerçekleştiriyoruz. Tersane İstanbul Projesi, İstanbul'u çok daha farklı konuma taşıyacak "dedi. Projenin detaylarını da açıklayan Erdoğan "Türkiye'nin çok önemli üç tane müzesi burada inşa edilecek. İlk defa bir Kadın Müzesi'ni burada olacak" ifadelerini kullandı.
23.02.2019 Siyaset
Belenco, Güney Koreli Lotte'ye satıldı
Belenco, Güney Koreli Lotte'ye satıldı Güney Koreli Lotte Chemical Group, Türk kuvars yüzey ürünleri üreticisi Belenco'nun yüzde 72.5'ini 125 milyar won (111.6 milyon dolar) bedelle satın alacağını açıkladı.
17.01.2019 Ekonomi
Bakan Pekcan: ABD'nin ek vergisine karşı ilk davayı kazandık
Bakan Pekcan: ABD'nin ek vergisine karşı ilk davayı kazandık Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan "Dünya Ticaret Örgütü'nde demir çelik sektörüyle ilgili oldukça yoğun çalışmalarımız var. ABD yüzde 15 ek vergi koymuştu, yüzde 25 artı yüzde 25'ten önce. İlk davamızı dün kazandık. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.
19.12.2018 Gündem
Rusya, ABD'nin YPG/PKK'ya desteğini eleştirdi
Rusya, ABD'nin YPG/PKK'ya desteğini eleştirdi Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Suriye Özel Temsilcisi Aleksandır Lavrentyev, ABD'nin Suriye'nin, terör örgütü YPG/PKK'nın işgalindeki kuzeydoğu kısmında süren askeri varlığını ve örgüte yardımlarını eleştirdi.
28.11.2018 Dünya
Turizmcilerden yerli turist için kritik uyarı
Turizmcilerden yerli turist için kritik uyarı Türkiye’nin 2019 yaz sezonunda turizm patlaması olacağını ön gören turizmciler yerli turistlerin erken rezervasyon yaptırmalarını istedi. Bodrum’lu turizmciler yerli turisttin kapıda kalmaması için ellerini çabuk tutmaları gerektiğini söyledi.
23.10.2018 Ekonomi
Savaşcı Türkler arıyorum!
Savaşcı Türkler arıyorum! Miss Fashion TV ödülleri için Antalya’ya gelen dövüş filmlerinin unutulmaz yıldızı Jean Claude Van Damme “Yeni projem için güçlü ve savaşçı Türkler arıyorum. Bana sosyal medyadan ulaşın” çağrısı yaptı
1.09.2018 Magazin
Van Damme  Türkiye’de
Van Damme Türkiye’de Dövüş filmlerinin dünyaca ünlü Belçikalı yıldızı Jean Claude Van Damme, moda devi Fashion TV tarafından düzenlenen Miss Fashion TV Awards için Antalya’ya geldi.
26.08.2018 Yaşam
Konser öncesi deniz keyfi
Konser öncesi deniz keyfi Funda Arar, yazın bitmesine haftalar kala, ayağını suya soktu. Sanatçı, bu yıl ilk kez Bodrum’da bikinili objektiflere takıldı.
23.08.2018 Magazin
Bayram coşkusu!
Bayram coşkusu! Dokuz günlük Kurban Bayramı’nda birçok sanatçı çalışmayı tercih etti. Ünlü şarkıcılar performansları ile bayram coşkusunu adeta sahnelerine taşıdı...
22.08.2018 Magazin
Flamingo aşkına
Flamingo aşkına Konser yorgunluğunu Bodrum’da atan Sıla, bu yazın modası flamingo deniz yatağından inmek bilmedi.
6.08.2018 Magazin
Son 5 yılın en iyisi! Geldikçe geliyorlar
Son 5 yılın en iyisi! Geldikçe geliyorlar Ege sahillerinde turistik tesislerin doluluk oranı yüzde 90’ın üzerine çıktı. Üniversite sınavlarının bitmesi ile birlikte tatile çıkan yerli turist turizmcinin yüzünü güldürdü. Turizmciler Bodrum genelinde Belçika, Hollanda, İngiltereli misafirlerde artış olduğunu, Bodrum'un yeniden hak ettiği noktaya gelmeye başladığını söylüyor.
4.07.2018 Yaşam
Sıla’ya VIP jest
Sıla’ya VIP jest Sıla önceki akşam Bodrum Rixos Premium Otel’de sevenleriyle buluştu.
18.06.2018 Magazin
Bakan Çavuşoğlu Ramazan Bayramı Golf Turnuvasında ödül verdi
Bakan Çavuşoğlu Ramazan Bayramı Golf Turnuvasında ödül verdi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ramazan Bayramı Golf Turnuvası ödül törenine katıldı. Çavuşoğlu, golf turizmi ve sporuna her zaman destek verdiklerini belirterek, Geçen yıl büyük elçilerle golf turnuvası düzenlemiştik. Bu yıl da dışişleri bakanları, büyükelçiler ve siyasilerin katılımlarıyla bir turnuva düzenleyeceğiz dedi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Sıkı tutun sevgilim!
Sıkı tutun sevgilim! GÜLBEN Ergen, yaklaşık 2 aydır aşk yaşadığı yapımcı Burak Törer’le tatil sezonunu Bodrum’da açtı.
10.06.2018 Magazin
Paris Hilton, Antalya'ya böyle geldi
Paris Hilton, Antalya'ya böyle geldi DOSSO Dossi Fashion Show ve The Land of Legends Theme Park ortaklığında yarın Antalya'da gerçekleştirilecek defilede podyuma çıkacak Hilton otellerinin varisi Paris Hilton, nişanlısı Amerikalı aktör Chris Zykla ile Antalya'ya geldi. Çift, el ele tutuşarak CIP kapısından çıktı.
9.06.2018 Magazin
Bodrum’da adım atacak yer kalmadı
Bodrum’da adım atacak yer kalmadı Okulların tatil olmasına ve Ramazan bayramına sayılı günler kala Bodrum’a akın eden tatilciler nedeniyle trafik durma noktasına geldi. Sahillere akın eden yerli ve yabancı turistler nedeniyle plajlarda ve sokaklarda adım atacak yer kalmadı.
9.06.2018 Gündem
Suriye konulu 9. Astana toplantısı başladı
Suriye konulu 9. Astana toplantısı başladı Kazakistan'ın başkenti Astana'da 9'uncusu düzenlenen Suriye konulu toplantı, taraflar arasındaki ikili görüşmelerle başladı. ABD'nin katılmadığı görüşmelerde Gerginliği Azaltma Bölgelerindeki son durum, Birleşmiş Milletler (BM) gözetimindeki anayasa komitesi çalışmaları ve alıkonulanların serbest bırakılması ele alınıyor.
14.05.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Rixos ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rixos haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.