Reyhanlı Patlama

Reyhanlı Patlama

Son dakika Reyhanlı patlama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Reyhanlı patlama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Reyhanlı patlama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Reyhanlı Patlama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan reyhanlı patlama gelişmeleri de dahil olmak üzere 171 reyhanlı patlama haberi bulunmuştur. Tüm reyhanlı patlama haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Ne oldu bize?'
'Ne oldu bize?' Ünlü yazar ve müzisyen Zülfü Livaneli canlı yayında isyan etti...
14.05.2013 Televizyon
'İçimizdeki hainler!'
'İçimizdeki hainler!' 'Yayın yasağı getirdik çünkü...'
29.09.2021 Gündem
'Ceset parçalarını topladım'
'Ceset parçalarını topladım' Hatay Reyhanlı'da torununu ve kızını kaybeden Döne Kuvvet'in acı hikayesi
29.09.2021 Gündem
'Düğünümüzün tadı kaçtı'
'Düğünümüzün tadı kaçtı' Burhan Kuzu'ya çok sert Reyhanlı eleştirisi
29.09.2021 Gündem
Flaş iddia: Asker biliyormuş!
Flaş iddia: Asker biliyormuş! Reyhanlı’da meydana gelen ve 43 kişinin ölümüyle sonuçlanan terör saldırısı sonrasında ortaya şok bir iddia atıldı...
29.09.2021 Gündem
İşte saldırının arkasındaki örgüt!
İşte saldırının arkasındaki örgüt! Saldırıyı düzenleyenler El Muhaberat bağlantılı
29.09.2021 Gündem
'Perşembenin gelişi çarşambadan belliydi'
'Perşembenin gelişi çarşambadan belliydi' CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Reyhanlı’daki patlamayla ilgili, “Perşembenin gelişi çarşambadan belliydi” yorumunu yaptı
29.09.2021 Gündem
Bakan Dönmez son durumu paylaştı: Elektrik ve doğal gaz hatlarında hasar var
Bakan Dönmez son durumu paylaştı: Elektrik ve doğal gaz hatlarında hasar var Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 şiddetindeki depremin ardından bölgedeki son durumu değerlendirdi.
6.02.2023 Gündem
11 Mayıs 2013 Hatay Reyhanlı patlaması! Reyhanlı’daki patlamayı kim yaptı, ölenlerin isimleri ne? 11 Mayıs 2013 Reyhanlı bombalı saldırısı!
11 Mayıs 2013 Hatay Reyhanlı patlaması! Reyhanlı’daki patlamayı kim yaptı, ölenlerin isimleri ne? 11 Mayıs 2013 Reyhanlı bombalı saldırısı! Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 11 Mayıs 2013'te 53 kişinin hayatını kaybettiği ve çok sayıda kişinin yaralandığı iki ayrı bombalı terör saldırısında yaşamını yitirenlerin acısı hala yüreklerde taşınmaya devam ediyor. 9. yılında 11 Mayıs 2013 Hatay Reyhanlı patlaması… Reyhanlı’daki patlamayı kim yaptı, ölenlerin isimleri ne?
11.05.2022 Gündem
Reyhanlı'da askeri mühimmat deposunda patlama
Reyhanlı'da askeri mühimmat deposunda patlama Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamaların ardından itfaiye ekiplerince soğutma çalışması başlatıldı.
9.08.2019 Gündem
Reyhanlı'da patlama! Ölü ve yaralılar var
Reyhanlı'da patlama! Ölü ve yaralılar var Reyhanlı'da patlama! Ölü ve yaralılar var
5.07.2019 Haber
Reyhanlı'da patlama: 3 kişi öldü
Reyhanlı'da patlama: 3 kişi öldü Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde otomobilde meydana gelen patlamada araçtaki 3 Suriyeli yaşamını yitirdi.
5.07.2019 Gündem
MİT'in operasyonuyla Suriye'den getirilen terörist Nazik'in mahkeme ifadesi ortaya çıktı
MİT'in operasyonuyla Suriye'den getirilen terörist Nazik'in mahkeme ifadesi ortaya çıktı Milli İstihbarat Teşkilat (MİT) tarafından Suriye'de yakalanıp Türkiye'ye getirilen Reyhanlı saldırısının faillerinden terörist Yusuf Nazik'in mahkemede verdiği 11 sayfalık ifade ortaya çıktı. İfadesinde bombaları taşıdığını, saldırı için Nasır Eskiocak'a talimat verdiğini kabul eden Nazik, ancak saldırının Suriye'de ÖSO'ya karşı yapılacağını sandığını iddia ederek, "Oyuna getirildim, kendi milletimize, vatanımıza ihanet ettirdiler" dedi.
28.09.2018 Gündem
53 kişinin katili hakkında şok bir gerçek daha ortaya çıktı
53 kişinin katili hakkında şok bir gerçek daha ortaya çıktı Terörist Yusuf Nazik'in daha önce Suriye-Türkiye arasında yasadışı yollarla insan kaçakçılığı yaptığı ortaya çıktı. Suriye'de iç savaşın başlamasıyla birlikte 2011-2013 arasındaki göç dalgasından dolayı bazı varlıklı Suriyelileri 2 bin dolar karşılığı Türkiye'ye ve Avrupa ülkelerine geçirdiği tespit edildi.
14.09.2018 Gündem
Son dakika: Reyhanlı saldırısının planlayıcısı Yusuf Nazik yakalandı
Son dakika: Reyhanlı saldırısının planlayıcısı Yusuf Nazik yakalandı Çok önemli son dakika haberi az önce geldi. MİT, 53 vatandaşın hayatını kaybettiği Reyhanlı saldırısının planlayıcısı Yusuf Nazik'i Suriye'nin Lazkiye kentinde paketleyip Türkiye'ye getirdi. Tüm aşamalarının MİT unsurlarınca gerçekleştirildiği operasyonla ele geçirilen Nazik, ön sorgusunda Reyhanlı saldırısını planladığını itiraf etti.Öte yandan operasyonla ilgili hükümet adına ilk açıklama Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'den geldi. Gül, "Başarılı bir operasyon oldu." dedi.
12.09.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Arka plandaki büyük oyuna darbe vurduk
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Arka plandaki büyük oyuna darbe vurduk Partisinin kongresi için Van'a gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, salonun dışında toplanan on binlerce kişiye seslendi. 'Van, Van olalı böyle bir coşku görmedi. 81 milyon kardeşiz' diyen Erdoğan, 2019 için destek istedi.
8.04.2018 Siyaset
İki ilimize roket düştü!
İki ilimize roket düştü! Sınır illerimizden Kilis ve Hatay'a terörist mevzilerinden ateşlenen roketler düştü.
29.01.2018 Gündem
Son dakika: Duvarlar kaldırıldı, tanklar Suriye'ye girdi
Son dakika: Duvarlar kaldırıldı, tanklar Suriye'ye girdi Afrin'e yönelik başlatılan Zeytin Dalı harekatında 6. güne girildi. Harekat gece boyu devam ederken Türk savaş uçakları, Suriye'nin kuzeyinde bulunan Münbiç'teki terör örgütü PKK'nın lojistik ve silah deposunu imha etti. Türk jetleri, Şanlıurfa Akçakale'nin karşısında yer alan Tel Abyad'daki PKK toplanma merkezini vurdu. Çok sayıda teröristin öldürüldüğü gelen bilgiler arasında. İlerleyen saatlerde AA'nın servis ettiği fotoğraflarda, sınır hattındaki duvar blokların kaldırılıp Türk tanklarının Afrin'e doğru giriş yaptığı görüldü. Öte yandan günlerdir çatışmaların devam ettiği Burseya Dağı'ndaki Türk tankları ilk kez görüntülendi. TSK'nın yaptığı son dakika açıklamasında en az 303 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi. İşte dakika dakika Afrin'de yaşananlar...
25.01.2018 Gündem
Son dakika... Özel kuvvetler sahada! o köyler YPG'den alındı
Son dakika... Özel kuvvetler sahada! o köyler YPG'den alındı Afrin'e yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatın'dan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... Operasyonda dördüncü güne girilirken, TSK, Zeytin Dalı Harekatı'nda Afrin bölgesinin doğusundaki Azez'den operasyon başlattı. Zeytin Dalı Harekatı'nda Azez'den ilerleyen TSK unsurları, Afrin'in stratejik önemdeki Burseya Dağı'nı ele geçirdi. Gece boyu silah seslerinin kesilmediği bölgede internet ve radyo bağlantıları koptu. Son gelen bilgiye göre TSK top atışlarıyla YPG hedeflerini vururken, özel kuvvetler ve ÖSO güçleri de karadan ilerlemeye devam ediyor. Harekat gün boyu devam ederken az önce Hammam köyünün teröristlerden alındığı bilgisi geldi. İlerleyen saatlerde, savaş uçaklarının bombardımana tuttuğu Raco bölgesindeki Ömer Uşağı köyü ve çevredeki beş stratejik tepenin YPG teröristlerinden alındığı bildirildi. İşte dakika dakika Afrin'de yaşananlar...
24.01.2018 Gündem
Son dakika! TSK ve ÖSO tanklarla birlikte Suriye'ye girdi
Son dakika! TSK ve ÖSO tanklarla birlikte Suriye'ye girdi Zeytin Dalı Harekatı'yla ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... Suriye'nin Afrin bölgesinden Türkiye’ye atılan roketlere sınırdaki obüslerle karşılık verildi. Azez'de ise gece yarısı ÖSO İle YPG arasında çatışma çıktığı bildirildi. TSK ve ÖSO, dün başlayan kara harekatında 11 köyü YPG'li teröristlerden geri alırken sınırdaki harita da değişmeye başladı. Harekatın 3. gününde Kilis'ten yapılan top atışları devam ederken, ÖSO birlikleri de karadan ilerlemeye devam ediyor. Öte yandan son 24 saatte binden fazla kadın ve çocuk bölgeden ayrıldığı gelen bilgiler arasında. Gelen son bilgiye göre Afrin'e doğru 7,5 kilometre içeri girildi. İlerleyen saatlerde havalanan jetler, Raco bölgesine hava harekâtı düzenliyor. Türk askeri ve ÖSO birlikleri 13.30 sularında tanklarla birlikte Suriye sınırını geçti. Bundan kısa bir süre sonra da AA, TSK'nın Azez'den operasyon başlattığını duyurdu. İşte dakika dakika Afrin'de yaşananlar...
22.01.2018 Gündem
Sevkiyat sürüyor! Hedefler vuruluyor
Sevkiyat sürüyor! Hedefler vuruluyor Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından askeri birliklere takviye olarak gönderilen komando, obüs ve tanklar, Hatay'daki sınır birliklerine konuşlandırıldı.
21.01.2018 Gündem
Zeytin Dalı Harekatı başladı! Türkiye, Afrin'e girdi
Zeytin Dalı Harekatı başladı! Türkiye, Afrin'e girdi Türk Silahlı Kuvvetleri, Suriye'nin kuzeybatısında bulunan Afrin bölgesinde PKK//PYD-YPG ve DEAŞ mensubu teröristleri etkisiz hale getirmek için 'Zeytin Dalı Herakatı' başlattığını duyurdu. Harekat, Türk jetlerinin terör hedeflerini vurmasıyla başladı. TSK 7 bölgede tespit edilen 108 hedefin vurulduğunu, 72 uçağın da üslerine döndüğünü açıkladı. Bölgede an be an önemli gelişmeler yaşanıyor. İşte dakika dakika Zeytin Dalı Harekatı...
21.01.2018 Gündem
Son dakika: Afrin’e havadan ve karadan operasyon başladı
Son dakika: Afrin’e havadan ve karadan operasyon başladı TÜRK Silahlı Kuvvetleri, Afrin operasyonu kapsamında  terör örgütlerinin mevzilerini havadan uçaklarla bombaladı. Eş zamanlı olarak karadan da obüslerle atış yapıldı. Özgür Suriye Ordusuna bağlı birlikler de, Suriye'de terör örgütü PYD/PKK'nın işgal ettiği alanlara girmeye başladı. TSK, harekatın adını Zeytin Dalı olarak duyurdu. TSK, 18.30 itibariyle belirlenen 113 PYD/PKK hedefinden 108'ini vurdu. Hastanelere getirilen ölü ve yaralıların tümünün PYD/PKKlı olduğu öğrenildi. YPG'nin silah deposu da yerle bir edildi. Türk savaş uçakları, terör örgütü PYD/PKK'nın işgalindeki Minniğ askeri havaalanını vurdu. Güvenlik Birimleri: YPG ve rejim anlaşarak Halep girişini kapattı. Siviller zorla TSK'nın hedef bölgelerine götürülüyor. Olası göç için Kızılay Azez'de çadır kent kuruyor. TSK, harekata katılan 72 uçak üslerine geri döndüğünü duyurdu Kilis Öncüpınar Sınır Kapısı'na gelen askeri konvoy, Suriye tarafına geçiyor. Afrin'de geceyarısı şiddetli bir patlamanın meydana geldiği bildirildi. Yaşanan patlamanın Kilis'ten de hissedildiği ifade edildi.
20.01.2018 Gündem
Afrin'i PKK avcısı tanklar vuracak
Afrin'i PKK avcısı tanklar vuracak Suriye ve Irak'taki operasyonlarda başarılı görevler üstlenen, anti tank ve füze sistemlerine karşı üst düzey donanımlı M60T Sabra tipi ağır muharebe tankları, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin operasyonu öncesinde Hatay'daki sınır birliklerine sevk ediliyor.
18.01.2018 Gündem
Afrin harekatının detayları belli oldu!
Afrin harekatının detayları belli oldu! Türkiye, yaşanan son gelişmelerin ardından Afrin’e harekât planını devreye koydu. Sınırda ‘teyakkuz’a geçildi. Farklı illerden gönderilen takviye askeri araçlar dün sınır birliklerine ulaştı. Mehmetçik bir yandan mevzi kazarken obüs namluları ise Afrin’e yöneldi. Eş zamanlı taarruz başlayacak.
15.01.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Reyhanlı Patlama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki reyhanlı patlama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.