Reuven Rivlin

Reuven Rivlin

Son dakika Reuven Rivlin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Reuven Rivlin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Reuven Rivlin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Reuven Rivlin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan reuven rivlin gelişmeleri de dahil olmak üzere 94 reuven rivlin haberi bulunmuştur. Tüm reuven rivlin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Isaac Herzog kimdir? İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog hakkında merak edilenler…
Isaac Herzog kimdir? İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog hakkında merak edilenler… İsrail Cumhurbaşkanın ziyaret tarihi belli oldu. İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, 9-10 Mart'ta Türkiye'yi ziyaret edecek. Peki, Isaac Herzog kimdir?
15.02.2022 Gündem
İsrail'de yeni dönem! Netanyahu'ya büyük şok
İsrail'de yeni dönem! Netanyahu'ya büyük şok İsrail’de 12 yıldır başbakanlık koltuğunda oturan Binyamin Netanyahu’nun rakipleri koalisyon hükümetini kurmakta anlaştı
2.06.2021 Dünya
İsrail'in yeni cumhurbaşkanı belli oldu
İsrail'in yeni cumhurbaşkanı belli oldu İsrail Meclisi, Yahudi Ajansı Başkanı ve eski İşçi Partisi lideri Isaac Herzog'u ülkenin yeni Cumhurbaşkanı seçti.
2.06.2021 Dünya
İsrail'de son dakika gelişmesi! Bomba hamle, Netanyahu'ya büyük şok
İsrail'de son dakika gelişmesi! Bomba hamle, Netanyahu'ya büyük şok İsrail'de aşırı sağ görüşleriyle öne çıkan Yamina Partisi lideri Naftali Bennett, koalisyon hükümeti kurmak için Başbakan Binyamin Netanyahu karşıtı bloğa katılacağını duyurdu.
30.05.2021 Dünya
Ses kaydı basına sızdı! Netanyahu’nun eski bakanı Ayelet Şaked:O diktatör ve zorba
Ses kaydı basına sızdı! Netanyahu’nun eski bakanı Ayelet Şaked:O diktatör ve zorba Son dakika haberine göre; İsrail’de hükümeti kurmakla görevlendirilen Başbakan Netanyahu'nun koalisyon hükümeti kurmak için görüştüğü, Yamina-Sağ’a partisi liderlerinden Ayelet Şaked’in gece yarısı basına sızdığı ses kaydında, ’Netanyahu ve eşi Sara ’iktidar şehvetinden gözleri dönmüş diktatör ve zorba’ olarak nitelendirildi.
5.05.2021 Dünya
Netanyahu'ya büyük şok!  "İsrail utanç duyuyor"
Netanyahu'ya büyük şok! "İsrail utanç duyuyor" İsrail'in Tel Aviv kentinde yüzlerce kişi, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile Mavi-Beyaz İttifakı lideri Benny Gantz'ın kurduğu koalisyon hükümetini protesto etti.
9.05.2020 Dünya
İsrail'de seçimlerde Netanyahu'nun partisi birinci oldu
İsrail'de seçimlerde Netanyahu'nun partisi birinci oldu İsrail'de son bir yıl içinde yapılan üçüncü erken genel seçimlerde Başbakan Binyamin Netanyahu'nun partisi Likud'un başını çektiği sağ blok 60 milletvekili çıkararak koalisyon hükümetini kurmak için gerekli sayının bir gerisinde kaldı.
2.03.2020 Dünya
Putin: Anlaşmazlığının çözümünde rol almaya hazırız
Putin: Anlaşmazlığının çözümünde rol almaya hazırız İsrail'deki temaslarının ardından Beytüllahim'e geçen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, İsrail-Filistin anlaşmazlığının çözümünde rol almaya hazır olduklarını söyledi.
23.01.2020 Dünya
İsrail bir yıl içinde 3. kez erken seçime gidiyor
İsrail bir yıl içinde 3. kez erken seçime gidiyor İsrail'de koalisyon hükümetini kurması için Meclise tanınan sürenin dolması nedeniyle ülkenin yeniden erken seçime gitmesi kesinleşti.
12.12.2019 Dünya
İsrail'de bomba açıklama: Çöküş kapıda...
İsrail'de bomba açıklama: Çöküş kapıda... İsrail Meclis Başkanı Yuli-Yoel Edelstein, ülkede devam eden koalisyon krizinin İsrail ekonomisinde çöküşe neden olabileceği uyarısında bulundu.
27.11.2019 Dünya
Netanyahu'ya büyük şok! Dava açılacak
Netanyahu'ya büyük şok! Dava açılacak Uzun süredir koalisyon hükümetini kuramamanın sıkıntısını yaşayan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail Başsavcısı Avichai Mandelblit'in, hakkındaki 3 ayrı dosya nedeniyle dava açma kararının ardından daha da zor bir duruma düştü. Netanyahu dava açılması kararını darbe girişimi olarak niteledi
21.11.2019 Dünya
İsrail Cumhurbaşkanı, hükümeti kurma görevini Gantz'a verdi
İsrail Cumhurbaşkanı, hükümeti kurma görevini Gantz'a verdi İsrail Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin, Başbakan Binyamin Netanyahu'nun gerekli desteği bulamamasının ardından koalisyon hükümetini kurma yetkisini Mavi-Beyaz İttifakı lideri Benny Gantz'a verdi.
23.10.2019 Dünya
İsrail'de kriz! Trump bile kurtaramadı
İsrail'de kriz! Trump bile kurtaramadı İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, koalisyon kurmak için gerekli çoğunluğu sağlayamaması sebebiyle hükümeti kurma görevini Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin'e iade etti.
21.10.2019 Dünya
Netanyahu resmen kaybetti
Netanyahu resmen kaybetti İsrail'deki erken seçim sonuçları kesinleşti, Mavi-Beyaz İttifak 33 milletvekiliyle yarışı önde tamamladı. Başbakan Netanyahu'nun partisi Likud ise 32'de kaldı.
25.09.2019 Dünya
Netanyahu'ya büyük şok!
Netanyahu'ya büyük şok! Sandık çıkış anketlerine göre, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun partisi Likud'un başını çektiği sağ blok genel seçimlerde koalisyon hükümetini kurmak için gerekli 61 milletvekili sayısına ulaşamadı.
17.09.2019 Dünya
İsrail erken seçime doğru! Liberman'dan açıklama
İsrail erken seçime doğru! Liberman'dan açıklama İsrail Evimiz Partisi lideri ve eski Savunma Bakanı Avigdor Liberman, Başbakan Binyamin Netanyahu'nun partisi Likud'un, Ultra-Ortodosk Yahudileri temsil eden partilere boyun eğdiği için erken seçime gittiklerini söyledi.
29.05.2019 Dünya
“İsrail’in ABD’den daha iyi dostu yoktur”
“İsrail’in ABD’den daha iyi dostu yoktur” ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, ABD’nin İsrail’in en iyi dostu olduğunu söyledi. Bölgesel tur kapsamında İsrail'e gelen ABD Dışişleri Bakan Pompeo, İsrail Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin ile Batı Kudüs'teki ofisinde bir araya geldi.
21.03.2019 Dünya
"İran'ın nükleer silah elde etmemesi için ne gerekiyorsa yapılmalı"
"İran'ın nükleer silah elde etmemesi için ne gerekiyorsa yapılmalı" Almanya Başbakanı Merkel, İran'ın nükleer silah elde etmemesi için ne gerekiyorsa yapılması gerektiği konusunda İsrail'le hemfikir olduğunu söyledi.
4.10.2018 Dünya
Güney Kore, İsrail Cumhurbaşkanı'nın ülkeyi ziyaretine izin vermedi
Güney Kore, İsrail Cumhurbaşkanı'nın ülkeyi ziyaretine izin vermedi Güney Kore'nin İsrail Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin'in bu yıl veya gelecek yıl Seul'ü ziyaretini kabul etmediği iddia edildi. Ziyarete karşı çıkılmasının arkasında yatan sebebin, ticari ilişkiler olduğu ileri sürüldü.
31.08.2018 Dünya
Tartışmalı yasa geçti! "Yahudi ulus devlet"
Tartışmalı yasa geçti! "Yahudi ulus devlet" İsrail Meclisi, tartışmalara neden olan "Yahudi ulus devlet" yasasını kabul etti.
19.07.2018 Dünya
Orta Doğu'yu sarsacak hamle!
Orta Doğu'yu sarsacak hamle! İsrail parlamentosu bugün 7 yıldır hazırlık aşamasında olan tartışmalı 'ulus devleti' yasa tasarısını oyluyor.
16.07.2018 Dünya
İsrailli bakandan Prens William'a tepki
İsrailli bakandan Prens William'a tepki İngiliz kraliyet tahtının ikinci sıradaki varisi Prens William'ın gelecek hafta Kudüs'e yapacağı ziyaretin ayrıntılarının paylaşıldığı açıklamada Mescid-i Aksa'nın da içinde yer aldığı "Eski Şehir" bölgesinin "işgal altındaki Filistin toprağı" olarak tanımlanması İsrail'in Kudüs İşleri Bakanı Ze'ev Elkin'i kızdırdı.
18.06.2018 Dünya
İsrail Cumhurbaşkanı Yunanistan'da
İsrail Cumhurbaşkanı Yunanistan'da İsrail Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin Yunanistan'ı ziyaret ediyor. Yunanistan'ın başkenti Atina'daki Eleytherios Venizelos Havaalanı'nda karşılanan Rivlin Yunanistan Cumhurbaşkanı ve Başbakanı ile görüşecek.
29.01.2018 Dünya
'Kudüs'e taşımayacağız!'
'Kudüs'e taşımayacağız!' Japonya Dışişleri Bakanı Taro Kono, Filsitin ve İsrail'deki temaslarından sonra Ürdünlü mevkidaşı Eyemen Safadi ile bir araya geldi. Kono görüşmede ülkesinin büyükelçiliğini Kudüs'e taşımayacağını ve kentin statüsüne doğrudan müzakereler yoluyla karar verilmesi gerektiğini söyledi.
27.12.2017 Dünya
Erdoğan'dan Cumhurbaşkanlığı'nın 3. yılına özel açıklamalar
Erdoğan'dan Cumhurbaşkanlığı'nın 3. yılına özel açıklamalar Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de 3. yılı tamamlaması nedeniyle NTV, TRT ve diğer kanalların ortak yayınında Oğuz Haksever'in sorularını yanıtladı
28.08.2017 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Reuven Rivlin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki reuven rivlin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.