Resim İstanbul Orman

Resim İstanbul Orman

Son dakika Resim İstanbul Orman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Resim İstanbul Orman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Resim İstanbul Orman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Resim İstanbul Orman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan resim istanbul orman gelişmeleri de dahil olmak üzere 41 resim istanbul orman haberi bulunmuştur. Tüm resim istanbul orman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ev almak isteyenlere bayram müjdesi
Ev almak isteyenlere bayram müjdesi Resim İstanbul Orman'dan ev almak isteyenler için bayram kampanyası düzenlendi.
3.09.2015 Arşiv
Resim İstanbul Orman'da kampanya
Resim İstanbul Orman'da kampanya Ortadoğu Grup, Resim İstanbul Orman’da yaza özel bir kampanya düzenledi.
4.08.2015 Arşiv
Eve bayram geldi
Eve bayram geldi Tatilde kampanyalarla konut satışı hareketlendi
16.07.2015 Arşiv
Ramazan Bayramı'na özel kampanya
Ramazan Bayramı'na özel kampanya Resim İstanbul Orman projesinde Ramazan Bayramı'na özel bir kampanya düzenlendi.
2.07.2015 Arşiv
Yüzde bir peşinatla ev sahibi olma imkanı
Yüzde bir peşinatla ev sahibi olma imkanı Resim İstanbul Orman projesinde yüzde bir peşinatla ev sahibi olabilirsiniz
13.05.2015 Arşiv
Resim İstanbul Orman'da 230 bin liraya 1+1
Resim İstanbul Orman'da 230 bin liraya 1+1 Resim İstanbul Orman’dan, ev sahibi olmak isteyenler için cazip fırsat...
20.01.2015 Arşiv
Resim İstanbul Orman satışta!
Resim İstanbul Orman satışta! Sancaktepe'de yükselen Resim İStanbul projesinde yeni etap satışta.
4.09.2014 Arşiv
23 Nisan etkinlikleri! 23 Nisan’da çocuklar için konser, sergi, atölye, sinema, tiyatro, müze etkinlik önerileri…
23 Nisan etkinlikleri! 23 Nisan’da çocuklar için konser, sergi, atölye, sinema, tiyatro, müze etkinlik önerileri… Konserler, sergiler ve atölyeler… 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.  23 Nisan haftası çocukların keyifli vakit geçirecekler 23 Nisan etkinlikleri…
22.04.2022 Gündem
Türkiye için korkutan tahmin! 8 kişi hayatını kaybetmişti: İşte orman yangınları için en riskli bölgeler...
Türkiye için korkutan tahmin! 8 kişi hayatını kaybetmişti: İşte orman yangınları için en riskli bölgeler... Dünya ve Türkiye bir çok bölgede çıkan orman yangınları ile nücadelede etti. 49 ilde çıkan 299 orman yangını hepimizin yüreğini yakmış 8 kişi de hayatını kaybetmişti. Yangınlar Türkiye haricinde Yunanistan ve İtalya'da da yaşandı. Peki 2022 yazında bizi neler bekliyor? Büyük orman yangınları Akdeniz kıyılarının 'yeni normal'i olabilir mi? Uzmanların tahminleri korkutuyor...
17.11.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında Kanal İstanbul müjdesini duyurdu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında Kanal İstanbul müjdesini duyurdu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan, "CHP bir grup emekli amiralin buram buram darbe kokan bildirisini aklamaya çalışıyor. Çok açık, net söylüyorum. Şu anda emekli amirallerin merkezinde CHP'nin kendisi vardır. Bu 104'ün içerisinde şu anda CHP'li olanlar vardır. Bundan sonra hesabını çok ağır vereceksiniz." dedi. Erdoğan Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak, "Buradan bir müjdeyi paylaşmak istiyorum. Kanal İstanbul ile ilgili hazırlıklarımızı büyük ölçüde tamamladık. Yaz aylarında inşallah temelini atacağız. Projenin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum." dedi.
7.04.2021 Siyaset
Yüz yüze eğitim ile ilgili flaş karar Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı...
Yüz yüze eğitim ile ilgili flaş karar Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı... Kabine toplantısı sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Köy okullarında 15 Şubat'ta eğitim öğretimin başlamasını kararlaştırdık.8 ve 12. sınıflar ile ilkokul ve özel eğitim okullarındaki eğitim-öğretimin 1 Mart'ta başlaması için hazırlıklara başlanacak" dedi. Türkiye'nin yeni anayasa yapmasının vakti geldiğini dile getiren Erdoğan "Yakında reform paketlerimizin felsefesini, amaçlarını, hedeflerini ve faaliyet başlıklarını içeren kapsamlı çalışmayı kamuoyuyla paylaşacağız. Belki de vakti geldi. Ülkemizde yeni bir anayasa tartışması başlamalıdır. Cumhur İttifakı'ndaki ortağımızla bir anlayış birliğine varmamız halinde önümüzdeki dönemde yeni anayasa için harekete geçebiliriz" dedi.
1.02.2021 Gündem
O soruyu duyunca İlker Başbuğ'un yüzünün şekli değişti
O soruyu duyunca İlker Başbuğ'un yüzünün şekli değişti İlker Başbuğ’un Genelkurmay Başkanı olduğu dönemde, İstiklal Savaşı’nın dört büyük komutanı hakkında panel düzenlenmişti. İstiklal Harbi'mizin kahramanlarından Kazım Karabekir Paşa'nın kızlarından Hayat Hanım "Babam bu kadar yararlı işler yaptı, bu kadar önemli biriydi de neden 1927 ile 38 arasında her gün karakola imza vererek yaşamak zorunda bırakıldı?" diye sordu. Bu soru dönemin Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'a sorulduğunda İlker Paşa’nın yüzünün şekli değişti.
27.01.2021 Yaşam
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var...
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var... Milyonlarca memur bekliyordu. Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararda 2006 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile yürürlüğe konulan Devlet Memurlarına Ödenecek Zam ve Tazminatlara İlişkin Karar ve eki cetvellerin uygulanacağı belirtildi. Kararda zam ve tazminatların ödenmesine esas olmak üzere;karar ve eki cetvellerin uygulanmasından doğacak her türlü sorunu çözüme bağlamaya, uygulamayı yönlendirmeye ve uygulama birliğini sağlamaya; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığının görüşü üzerine, Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkilidir. Karar 1 Ocak 2020'den itibaren geçerli.
Bakan Selçuk: Online müzeler ve çocuk tiyatrolarının linkleri yayımlandı
Bakan Selçuk: Online müzeler ve çocuk tiyatrolarının linkleri yayımlandı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, coronavirüs nedeniyle evde geçirilen vakti çocuklar için keyifli ve verimli hale getirmek için kültür, sanat ve tarih müzeleri ve çocuk tiyatrolarının linklerinin Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğünün web sayfasında yayımladığını açıkladı.
25.04.2020 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısına ilişkin açıklama yaptı. Kalın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suriye konusuyla ilgili Putin ile telefonda görüşeceğini bildirdi.
11.12.2019 Gündem
Tapu ve imar kanunlarında değişiklik Resmi Gazete'de
Tapu ve imar kanunlarında değişiklik Resmi Gazete'de Tapu Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına  Dair Kanun, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
10.07.2019 Gündem
Tapu ve imar kanunlarında değişiklik teklifi Meclis'te kabul edildi
Tapu ve imar kanunlarında değişiklik teklifi Meclis'te kabul edildi Metruk binaların gerekirse yıkılması için Çevre ve Şehircilik Bakanlığına yetki verilmesi, tapu işlemlerinde bürokrasi ve kırtasiyeciliğin azaltılması, yurt dışındaki vatandaşların tapu işlemlerini bulundukları yerde yapabilmesi gibi düzenlemeleri de içeren kanun teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.
4.07.2019 Gündem
AK Parti Meclis'e sundu! Tapuda yeni dönem...
AK Parti Meclis'e sundu! Tapuda yeni dönem... AK Parti Meclis'e yeni kanun teklifi sundu. Teklifle yurt dışında bulunan vatandaşların tapu işlemlerini bulundukları yerde yapabilmesinin önü açılıyor.
25.06.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emniyete sordum, alanda 450 bin kişi var
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emniyete sordum, alanda 450 bin kişi var Cumhur İttifakı'nın Büyük Ankara Mitingi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan mitinge 450 bin kişinin katıldığını duyurdu. Erdoğan konuşmasında Etlik Şehir Hastanesi'nin yıl sonunda hizmete açılacağı müjdesini de verdi. HDP'li Sezai Temelli'nin sözlerini hatırlatan Erdoğan "Bu seçim, milli irade yüzsüzleri için yolun sonu olacaktır" dedi.
23.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da adaylarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da adaylarını açıkladı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde partisinin Ankara Büyükşehir ile ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantıda yaptığı açıklamada, "25 adayımız Cumhur ittifakı olarak Ankara’da dönüşüm değişimi 1 Nisan’da başlatacağız. Milletimizin gönlünden düşenin bizim nezdinde yeri olmaz." ifadelerini kullandı.
1.01.2019 Siyaset
Diriliş Gençlik Federasyonu’ndan Hatay çıkarması
Diriliş Gençlik Federasyonu’ndan Hatay çıkarması Diriliş Gençlik Federasyonu yöneticileri, Avrupa Birliği eski Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Türk Ermeni Baş Patrik Vekili Aram Ateşyan ve bölge kanaat önderlerinin katılımı ile gerçekleşen "Birlikte Yaşamak" konulu konferans yoğun katılım ile gerçekleşti.
12.11.2018 Siyaset
Dev derbide kazanan çıkmadı
Dev derbide kazanan çıkmadı Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında oynanan kritik derbide Beşiktaş ile Fenerbahçe sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı.
24.09.2018 Fenerbahçe
CHP seçim beyannamesini açıkladı
CHP seçim beyannamesini açıkladı CHP'de seçim beyannamesi açıklandı... 600 vekil adayının tanıtılacağı toplantıda Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin seçim bildirgesini açıkladı. CHP cumhurbaşkanı seçimi için ‘hepimizin cumhurbaşkanı’, milletvekili seçimi için ‘millet için geliyoruz’ sloganlarını kullanacak.
26.05.2018 Siyaset
Bu sömestr geziyoruz
Bu sömestr geziyoruz Yarıyıl tatiline sayılı günler kaldı. 2017-2018 eğitim öğretim yılının birinci dönemi 10 gün sonra sona erecek. Öğrenciler, 15 günlük tatil sürecinde gönüllerince vakit geçirecekler Kimileri planlarını çok önceden yaptı, kimileri de yaşadığı ildeki bilim atölyelerine, kültür, sanat etkinliklerine katılacak. Her bütçeye uygun hazırladığımız tatil ajandasında yok yok
11.01.2018 Eğitim
15 Temmuz şehitleri anılıyor! İşte il il program
15 Temmuz şehitleri anılıyor! İşte il il program FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişimine karşı Türk halkının kahramanca verdiği mücadelenin birinci yılında 81 ilde programlar düzenlenecek.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Resim İstanbul Orman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki resim istanbul orman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.