Rekor Satış

Rekor Satış

Son dakika rekor satış haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rekor satış ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rekor satış haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rekor Satış

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rekor satış gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.472 rekor satış haberi bulunmuştur. Tüm rekor satış haberleri aşağıda listelenmiştir.
Araba fiyatlarına dibi gördürecek gelişme! Sıfır ve ikinci el araçta alım fırsatı
Araba fiyatlarına dibi gördürecek gelişme! Sıfır ve ikinci el araçta alım fırsatı Araba fiyatları düşürecek alan dikkat çeken gelişme açıklandı. Şubat ayında 105 bin 990 adetle rekor satış serisini sürdüren otomotiv sektörü, üretim ve ihracatta da önemli adetlere ulaşarak ilk çeyrek için pozitif sinyaller verdi. Öte yandan sıfır ve ikinci fiyatlarındaki büyük düşüş sonrası vatandaşlara yeni fırsat uyarısı yapıldı. İşte araba almak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar...
11.03.2024 Ekonomi
Rekor satış! En fazla ‘Ami’ satılan 3. ülkü Türkiye
Rekor satış! En fazla ‘Ami’ satılan 3. ülkü Türkiye Türkiye 2023 yılında Citroen’in dört tekerlekli mobilite aracı Ami’nin en çok satıldığı üçüncü ülke oldu.
5.02.2024 Ekonomi
Galatasaray'dan 33.7 milyon euroluk rekor satış! Dursun Özbek açıkladı
Galatasaray'dan 33.7 milyon euroluk rekor satış! Dursun Özbek açıkladı Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu'nda açıklamalarda bulundu.
24.01.2024 Galatasaray
Emekli hakimin yıllardır sakladığı sır! ‘Onlar benim için çok özel’
Emekli hakimin yıllardır sakladığı sır! ‘Onlar benim için çok özel’ Kocaeli'de yaşayan emekli hakim Yaşar Bedir'in, her biri birbirinden değerli altın uçlu dolma kalem koleksiyonu bulunuyor. İmzasını bile sır gibi sakladığı mürekkep ile atan Yaşar Bedir'in, koleksiyonunda yer alan isme ithafen yapılmış özel dolma kalemler ise adeta göz kamaştırıyor.
3.08.2023 Yaşam
Togg'da temmuz ayında 112 bin 459 adet araç satıldı: Otomotivde rekor satış serisi sürüyor
Togg'da temmuz ayında 112 bin 459 adet araç satıldı: Otomotivde rekor satış serisi sürüyor Otomotivde rekor kıran satışlar temmuz ayında da devam etti. Geçen ay 112 bin 459 adet otomobil ve hafif ticari araç satışı gerçekleşti. Böylece hem tüm zamanların temmuz ayı satış rekoru hem de aylık bazda yılın en yüksek satış adedi görülmüş oldu. Birçok markada araç bulunurluğu sorununun azaldığını belirten ODMD Başkanı Ali Haydar Bozkurt, 100 bin adedi geçen satışların yıl sonuna kadar devam edebileceğini söyledi.
3.08.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Milli elektrikli trenimizden sonra milli hızlı trenimizi de yapıyoruz
Bakan Uraloğlu: Milli elektrikli trenimizden sonra milli hızlı trenimizi de yapıyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, TÜRASAŞ’ı ziyaret ederek incelemelerde bulundu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Milli Hızlı Tren ile ilgili son gelişmeleri paylaşan Uraloğlu, “Milli Elektrikli Trenimizden sonra Milli Hızlı Trenimizi de yapıyoruz. İşletme hızı 225 km olan Milli Hızlı Trenimizde tasarım çalışmalarımızı yüzde 90 oranında tamamladık. İlk prototip montajına 2024 yılı başında başlamayı planlıyoruz. 8 araçlı tren setine sahip olacak bu milli hızlı trenimizi de 2025 yılında yolcu taşımacılığına kazandırmayı hedefliyoruz” dedi.
22.07.2023 Ekonomi
Dünya genelinde elektrikli otomobil satışlarında rekor kırılacak!
Dünya genelinde elektrikli otomobil satışlarında rekor kırılacak! Çarpıcı raporu Uluslararası Enerji Ajansı açıkladı. Ajans elektrikli otomobil satışları geçen yıl yüzde 55 artarak 10 milyonu aştığını ve Çin'in başı çektiğini açıkladı. Kuruluşun hesaplamalarına göre bu yıl dünya genelinde elektrikli otomobil satışı rekor seviyelere ulaşacak.
26.04.2023 Ekonomi
RED ART İstanbul’dan deprem bölgesi çocuklarına destek sergisi
RED ART İstanbul’dan deprem bölgesi çocuklarına destek sergisi Bünyesinde, ülkemizin uluslararası arenada da tanınan en genç ve en yetenekli Pop Art sanatçılarının yer aldığı, Türkiye’nin öncü çağdaş sanat galerileri arasında olan RED ART istanbul, 15 Nisan Cumartesi günü, saat 16.00’da çok özel bir karma serginin açılışını yapıyor.
14.04.2023 Kültür Sanat
Transfer dönemine damga vurmuştu yeni formayı Evgeniya Lvovna tanıtınca satış rekorları kırıldı!
Transfer dönemine damga vurmuştu yeni formayı Evgeniya Lvovna tanıtınca satış rekorları kırıldı! Transfer dönemine kadrosuna kattığı yıldız isimlerle damga vuran İspanyol devi Barcelona, forma satışlarıyla da gündeme geldi.
23.07.2022 İspanya
BMW i4 ve 2 Serisi Active Tourer Türkiye'de!
BMW i4 ve 2 Serisi Active Tourer Türkiye'de! BMW'nin ilk tamamen elektrikli Gran Coupé modeli Yeni BMW i4 ile Serisi Active Tourer ülkemizde satışa çıkıyor.
30.03.2022 Otomobil
Derbi daha oynanmadan dünyanın geliri elde edildi!
Derbi daha oynanmadan dünyanın geliri elde edildi! 52.500 bilet satan ve mağaza ürünleri satışlarından da büyük bir gelir elde eden Galatasaray'da 10-15 milyon liralık ciro yapıldı.
20.11.2021 Galatasaray
Honda yeni City fiyatı belli oldu
Honda yeni City fiyatı belli oldu Honda City, Elegance ve Executive donanım seçenekleriyle 11 Eylül 2021 tarihinde Türkiye’de satışa çıkacak.
4.09.2021 Otomobil
Araba alacaklar için büyük fırsat! Sıfır faiz seçeneği...
Araba alacaklar için büyük fırsat! Sıfır faiz seçeneği... Araba alacak herkesi ilgilendiriyor. Ödemelerde büyük kolaylık sağlanıyor. Araba alımında sıfır faizli kredi seçeneği sunuluyor. Kampanya nisan ayı için geçerli. Araba almayı planlayan pek çok kişi taksit seçeneklerinden yararlanmak istiyor. Otomotiv firmaları çeşitli kampanyalarla araba alıcılarına ödeme kolaylığı sağlıyor. Opel tarafından nisan ayına özel finansman seçenekleri sunuluyor. Araba almak isteyenlere 0,99 faiz oranı ile araba alma fırsatı veriliyor. Ayrıca KOBİ'lere özel sıfır faiz imkanı da bulunuyor.
5.04.2021 Otomobil
Corolla’dan Türkiye rekoru!
Corolla’dan Türkiye rekoru! Toyota, Türkiye otomotiv pazarındaki son 30 yıllık tarihinde en yüksek aylık satışını gerçekleştirdi. Corolla modeli mart ayı ve ilk çeyrekte segmentinde en çok satılan model oldu.
4.04.2021 Otomobil
Rekor kırdı! Neymar'ı geçti
Rekor kırdı! Neymar'ı geçti Mesut Özil için hazırlanan özel formalar 3 forma 36 bin 50 euroya satıldı.
15.02.2021 Fenerbahçe
Dünyanın en pahalısı! Villa parasına koyun
Dünyanın en pahalısı! Villa parasına koyun İskoçya’nın Lanark kasabasında yapılan İskoç Ulusal Texel Satışı’nda ‘Double Diamond’ (Çift Elmas) isimli Texel kuzusu yaklaşık 3 milyon 603 bin TL'ye satılarak dünyanın en pahalı koyunu oldu.
29.08.2020 Dünya
Milli elektrikli tren ile ilgili flaş açıklama! Yıl sonuna kadar...
Milli elektrikli tren ile ilgili flaş açıklama! Yıl sonuna kadar... Bakan Mustafa Varank milli elektrikli trenle ilgili yaptığı açıklamada, "Trenimiz mayıs sonunda raylara indi, hamdolsun bugün itibarıyla da fabrika testlerine başlanıyor."dedi.Bakan Karaismailoğlu ise, Milli elektrikli trenle ilgili, "Bu yıl sonunda raylara indirilecek ve Allah'ın izniyle kısa sürede yolcu taşımacılığına başlayacağız." dedi.
29.06.2020 Ekonomi
LG, o rakamları açıkladı!
LG, o rakamları açıkladı! LG, 15.03 trilyon KRW (13.40 milyar ABD Doları) konsolide satış ve Nisan-Haziran 2019 dönemini kapsayan dönem için 652.3 milyar KRW (559.4 milyon ABD Doları) faaliyet karı ile ikinci çeyrek ve ilk yarı gelirlerini açıkladı.
2.08.2019 Bilim ve Teknoloji
47 maç oynadı, tarihe geçti!
47 maç oynadı, tarihe geçti! 2017 yılında 180 bin euroya Fenerbahçe'ye transfer olan Eljif Elmas, sarı-lacivertli formayla çıktığı 47 maçta değerini katlayarak 16 milyon euro + bonuslar karşılığında Napoli'nin yolunu tuttu.
24.07.2019 Fenerbahçe
Samsung'dan 600 dolar indirim
Samsung'dan 600 dolar indirim Ön sipariş verilen Galaxy S10, 600 dolar ucuza gelecek...
14.02.2019 Bilim ve Teknoloji
Yeni iPhone'a erken sahip olmanın maliyeti belli oldu!
Yeni iPhone'a erken sahip olmanın maliyeti belli oldu! Apple yeni iPhone'larını yurt dışından getirecekler kaç parayı gözden çıkarmalı? İşte yurt dışı iPhone Xs, iPhone Xs Max ve iPhone XR'nin Türkiye'ye getirme maliyeti...
13.09.2018 Bilim ve Teknoloji
Woodward'un Trump hakkındaki kitabından rekor satış
Woodward'un Trump hakkındaki kitabından rekor satış Amerikan kamuoyunda tartışmalar yaratan Bob Woodward'un "Korku: Trump Beyaz Saray'da" adlı kitabı, satışa sunulduğu ilk günde 750 binden fazla satarak kendi alanında bir rekora imza attı.
12.09.2018 Dünya
Rekor satış!
Rekor satış! Amerikalı milyarder David Rockefeller’in açık artırmaya çıkartılan özel sanat koleksiyonu bir günde 646 milyon dolar satış yaparak rekora imza attı.
10.05.2018 Yaşam
Milli şampiyon
Milli şampiyon Renault binek oto satışlarında 18’inci kez birinci olurken, 13 yıl aradan sonra toplam pazarda da liderliğe oturdu. Bursalı Megane ve Clio ile rekor satış rakamlarına ulaştı
7.01.2018 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Rekor Satış ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rekor satış haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.