Rekor Kırıldı

Rekor Kırıldı

Son dakika rekor kırıldı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rekor kırıldı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rekor kırıldı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rekor Kırıldı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rekor kırıldı gelişmeleri de dahil olmak üzere 589 rekor kırıldı haberi bulunmuştur. Tüm rekor kırıldı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fiyatlar artıyor, yarım asırlık rekor kırıldı! Yeni kriz kapıda: Erişim daha da zorlaşacak
Fiyatlar artıyor, yarım asırlık rekor kırıldı! Yeni kriz kapıda: Erişim daha da zorlaşacak Kakao fiyatları uzun süredir yaşanan rekolte kayıpları yüzünden hızla seyrettiği yukarı yönlü gidişten vazgeçmiyor. Kısa sürede fiyatını ikiye katlayan kakao, aynı zamanda gıda üreticilerinin de girdi maliyetlerinde ani bir şok etkisi yarattı. Eğer yeni hasat döneminde beklenen katkı sağlanamazsa çikolata başta olmak üzere pek çok ürün için hem yüksek fiyatlar hem de tedarik sorunu kaçınılmaz olacak.
20.03.2024 Ekonomi
Bankalar Fed'in yeni destek fonundan borçlandı! Son f haftada rekor kırıldı
Bankalar Fed'in yeni destek fonundan borçlandı! Son f haftada rekor kırıldı Bankalar faiz indirimlerine yönelik bahislerin artmasıyla birlikte son bir hafta içinde ABD Merkez Bankası'nın (Fed) yeni destek fonundan rekor miktarda borçlandı.
22.12.2023 Ekonomi
Enflasyon rakamları açıklandı
Enflasyon rakamları açıklandı Kasım ayında aylık enflasyon yüzde 3,28 olarak gerçekleşirken, yıllık enflasyon yüzde 61,98 olarak gerçekleşti.
4.12.2023 Ekonomi
Altında tarihi rekor kırıldı! Yatırımcıya büyük kazanç sağladı, uzmanlardan uyarı geldi
Altında tarihi rekor kırıldı! Yatırımcıya büyük kazanç sağladı, uzmanlardan uyarı geldi Altın fiyatları tarihin en yüksek seviyesine ulaştı. Uzun süredir yatırımcısını bekleten altın 2148 dolar ile tarihi rekor kırdı. Fed'in faiz indirimi patikasına ilerlediği yolda ons altındaki yükselişin devam etmesi bekleniyor. Gram altın ise güne 1924 liradan güne başladı. Şu sıralar gram altın 1940 liradan alıcı buluyor. Öte yandan gram altının 2700 lira seviyelerine ne zaman geleceği açıklandı. İşte altın fiyatlarıyla ilgili tüm detaylar...
4.12.2023 Ekonomi
Togg, kasım teslimatlarıyla rekor tazeledi
Togg, kasım teslimatlarıyla rekor tazeledi Togg, kasım ayında teslimatını gerçekleştirdiği 4 bin 401 T10X'le rekor tazeledi. Teslimatların başladığı mayıs ayından bu yana ise toplam 13 bin 572 adet T10X kullanıcılarla buluştu.
1.12.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı! Avrasya Tüneli'nde yeni rekor
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı! Avrasya Tüneli'nde yeni rekor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Avrasya Tüneli, 10 Kasım'da araç geçişinde rekor tazeledi. 86 bin 576 birim araç ile günlük trafik garanti rakamı aşılmakla birlikte aynı zamanda en son 26 Ekim’de görülen 86 bin 359 birim araçlık rekor kırıldı.” dedi.
12.11.2023 Ekonomi
Yarış atı 'Özgünhan'ın yavrusu tarihe geçti! Rekor fiyata satıldı
Yarış atı 'Özgünhan'ın yavrusu tarihe geçti! Rekor fiyata satıldı Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nün (TİGEM), İstanbul Veliefendi Hipodrumu’nda gerçekleşen 2023 yılının son elit tay satışında 'Özgünhan' isimli safkanın yavrularından 'Eflah' 5 milyon lira ile en yüksek fiyata satılan tay oldu.
21.10.2023 Yaşam
Gram altın fiyatlarında tarihi rekor geldi! Altın için yeni hedef verildi
Gram altın fiyatlarında tarihi rekor geldi! Altın için yeni hedef verildi Altın fiyatlarında tarihi rekor kırıldı. Gram altın 1789 seviyesini geçti. Ons altın ise 1892 dolar seviyesini test etti. Uzman isim ise rekor kıran altın fiyatlarının yeni hedefini açıkladı. Altın yatırımcısına kritik uyarılarda bulundu. Peki altın fiyatları daha ne kadar yükselecek? İşte altın fiyatlarıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...
20.10.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Elon Musk'a teklifi dünyada manşet oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Elon Musk'a teklifi dünyada manşet oldu Kritik BM zirvesi için nefesler tutuldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşma yapacağı ve pek çok diplomatik temasta bulunacağı zirve öncesi Türkevi'nde gerçekleşen görüşme ise dünyanın dört bir yanında manşetleri süsledi. 'Dünya liderleri bir araya gelirken izlenecek ilişkiler' başlığını atan Politico ise kritik buluşmaya işaret etti.
18.09.2023 Gündem
İki bölgede rekor kırıldı, Türkiye son 53 yılın en sıcak ikinci ağustosunu yaşadı! İşte Meteoroloji'nin Sıcaklık Raporu...
İki bölgede rekor kırıldı, Türkiye son 53 yılın en sıcak ikinci ağustosunu yaşadı! İşte Meteoroloji'nin Sıcaklık Raporu... Rekor sıcaklıklar yaz aylarında tüm Türkiye'de etkili olmuş ve yaşamı olumsuz etkilemişti. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün, '2023 Yılı Ağustos Ayı Sıcaklık Raporu'na göre ortalama sıcaklık 27,1 derece ölçülürken, son 53 yılın en sıcak ikinci ağustos ayı olarak kayıtlara geçti. İç Anadolu'da 25,8 derece, Güneydoğu Anadolu'da 32,6 dereceyle son 53 yılın en sıcak ağustos ayı rekoru kırıldı. 57 noktada da yeni ekstrem (maksimum) sıcaklık gerçekleşti.
18.09.2023 Gündem
F-35 savaş uçağı ABD'de kayboldu! Yetkililer uçağı bulmak için halktan yardım istedi...
F-35 savaş uçağı ABD'de kayboldu! Yetkililer uçağı bulmak için halktan yardım istedi... F-35B jetinin kaybolması ABD'de gündem oldu. Askeri yetkililer, Güney Carolina'da pilotun kendini fırlatmasının ardından izini kaybettikleri savaş uçağının bulunması için halktan yardım istedi.
18.09.2023 Dünya
Borsa İstanbul'da en çok kazandıranlar belli oldu! Halka arz kazandırdı yatırımcı kuyruk oldu
Borsa İstanbul'da en çok kazandıranlar belli oldu! Halka arz kazandırdı yatırımcı kuyruk oldu Borsada yatırımcı sayısında yeni bir rekor kırıldı. Sayı iki haftada 500 bin arttı ve 5,6 milyona çıktı. Bu yıl gerçekleşen 28 halka arzdan şirketler 1,7 milyar dolar fon elde etti. İşte Borsa İstanbul ile ilgili dikkat çeken detaylar...
17.08.2023 Ekonomi
Karadeniz'e turist yağıyor! Ortadoğulu turistlerin gözdesi konumuna geldi
Karadeniz'e turist yağıyor! Ortadoğulu turistlerin gözdesi konumuna geldi Doğal ve kültürel varlıklarıyla öne çıkan Karadeniz Bölgesi’ne yabancı turist ilgisi çok hızlı artıyor. İlk yedi ayda Trabzon’a gelen yabancı ziyaretçi sayısı geçen yılı neredeyse ikiye katladı. Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, “Artan ilgi yolcu trafiğine de yansıyor. Trabzon bir cazibe merkezi oldu” dedi. Trabzon’un turizmde çok hızlı büyüdüğünü anlatan turizmciler ise “Trabzon, Antalya gibi bir destinasyon oluyor. Turizm çok güzel ama dengeli ve kontrollü büyümeliyiz. Tüm Karadeniz’e yaymalıyız” ifadelerini kullandı.
17.08.2023 Ekonomi
Resmen rekor kırıldı! Görüntüler uyduya yansıdı, en düşük seviyede...
Resmen rekor kırıldı! Görüntüler uyduya yansıdı, en düşük seviyede... Geride bıraktığımız temmuz ayı, ortalama 16.95 derece ile tarihteki en sıcak ay oldu. Bir önceki rekor 16.63 dereceyle 2019’un temmuz ayında kırılmıştı.
9.08.2023 Gündem
Taylor Swift’in konseri depreme neden oldu! Jeoloji uzmanı büyüklüğünü açıkladı
Taylor Swift’in konseri depreme neden oldu! Jeoloji uzmanı büyüklüğünü açıkladı Taylor Swift’in konserinde rekor kırıldı. Jeoloji ve sismoloji konusunda uzman Prof. Jackie Caplan-Auerbach, ünlü şarkıcı Taylor Swift’in ABD'nin Seattle kentinde verdiği konserde dans edenlerin 2.3 büyüklüğünde depreme eş değer sismik aktiviteye neden olduklarını belirtti.
29.07.2023 Magazin
Kurban Bayramı öncesi trafik yoğunluğu rekor kırdı
Kurban Bayramı öncesi trafik yoğunluğu rekor kırdı Kurban Bayramı'nı şehir dışında geçirmek isteyen vatandaşların yolculuğunun başlaması ile ulaşım hatlarında yoğunluk yaşanırken köprü ve otoyollarda araç geçişleri rekor seviyeye çıktı.
25.06.2023 Yaşam
Bayram öncesi ulaşım hatlarındaki yoğunluk rekor getirdi!
Bayram öncesi ulaşım hatlarındaki yoğunluk rekor getirdi! Kurban Bayramı öncesi tüm ulaşım hatlarında büyük yoğunluk yaşanırken köprü ve otoyollardaki araç geçişlerinde rekor üstüne rekor kırılmaya başlandı. Havalimanlarında uçak trafiği en pik seviyelere çıktı.
25.06.2023 Ekonomi
Bakan Ersoy: İzmir Kültür Sanat Fabrikası, cazibe merkezi olacak
Bakan Ersoy: İzmir Kültür Sanat Fabrikası, cazibe merkezi olacak İzmir'deki yaklaşık 140 yıllık tarihe sahip Alsancak Tekel Fabrikası, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın, aslına uygun restorasyon, renovasyon ve yeniden inşa çalışmalarının ardından İzmir Kültür Sanat Fabrikası olarak açıldı. Yaklaşık 1 yılda yapımı tamamlanan yapının açılışında konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Burası, güzel İzmir'e ayrı bir değer katmış olacak" dedi. Fabrikayı 'liderlik vizyonu eseri' olarak niteleyen Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da "Bu fabrika gençler açısından eşsiz bir imkan" diye konuştu.
29.04.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Osmangazi Köprüsü'nde 87 bin 352 araç geçişi ile rekor kırıldı
Bakan Karaismailoğlu: Osmangazi Köprüsü'nde 87 bin 352 araç geçişi ile rekor kırıldı  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Osmangazi Köprüsü'nde 22 Nisan'da 87 bin 352 araç geçişi ile rekor kırıldığını duyurdu.
23.04.2023 Ekonomi
Altın fiyatlarında son dakika! Rekor kırıldı, yeni tahmin yapıldı, işte gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın fiyatları
Altın fiyatlarında son dakika! Rekor kırıldı, yeni tahmin yapıldı, işte gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın fiyatları Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Gram altın fiyatı, çeyrek altın fiyatı başta olmak üzere diğer altın çeşitlerinin fiyatları da merak ediliyor. Altın fiyatlarında bir rekor daha geldi. ABD'de kritik verilerin açıklamasının ardından da altında ibre tersine döndü. Peki, altın fiyatları son durum ne? Altın neden düştü? Altın yatırımcısı ne yapmalı? İşte gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın fiyatları...
13.04.2023 Ekonomi
Okan Buruk: Rekor kırdık diye galibiyet serisini bitirmek istemiyoruz
Okan Buruk: Rekor kırdık diye galibiyet serisini bitirmek istemiyoruz Galatasaray'ın başarılı teknik direktörü Okan Buruk yayıncı kuruluş beIN Sports'a çok önemli açıklamalarda bulundu ve "Rekor kırdık diye galibiyet serisini bitirmek istemiyoruz" ifadelerini kullandı.
14.03.2023 Galatasaray
TOKİ'den İlk Evim Projesi ile ilgili açıklama: Gerçeği yansıtmıyor
TOKİ'den İlk Evim Projesi ile ilgili açıklama: Gerçeği yansıtmıyor TOKİ, “3 yıllık TOKİ projesi yeni diye sunuldu” haberlerinin asılsız olduğunu ve aynı projenin farklı kampanya dönemlerinde kullanıldığına dair bilginin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
9.12.2022 Ekonomi
FAST ve fon transferleri ile ilgili yeni gelişme! TCMB tarafından hizmete sunuldu
FAST ve fon transferleri ile ilgili yeni gelişme! TCMB tarafından hizmete sunuldu Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Fonların Anlık ve Sürekli Transferi (FAST) Sistemi için önemli bir katman servis olan ve dolandırıcılık başta olmak üzere yasadışı kullanımı tespitte hızlı bilgi ve belge aktarımı sağlayan “Güvenlik Katmanlama Servisi”ni (SİPER) geliştirerek hizmete sundu.
9.12.2022 Ekonomi
Bakan Nebati duyurdu! Rekor kırıldı
Bakan Nebati duyurdu! Rekor kırıldı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Kayıt dışı ekonomiyle mücadele, vergi kaçakçılığını önlemek ve ekonomik büyümeyi desteklemek için yoğunlaştırdığımız vergi incelemesi ve denetimlerle Cumhuriyet tarihinin bir yıldaki en yüksek sayıda denetimini gerçekleştirdik. Geçen yıl tamamlamış olduğumuz vergi inceleme ve denetim sayısının 3 katını da aşarak göreve geldiğimizde belirlediğimiz 1 milyon mükellef nezdinde denetim hedefine bugün itibarıyla ulaştık." ifadelerini kullandı.
9.12.2022 Ekonomi
Ev alamayanlar arsa ve tarlaya yöneldi! Rekor kırıldı
Ev alamayanlar arsa ve tarlaya yöneldi! Rekor kırıldı Konut fiyatlarındaki artış yatırımcının farklı alternatiflere yönelmesine zemin hazırladı. Ev alamayanlar konut dışı gayrimenkule yöneldi. Arazi ve arsa satışları ekim ayında rekor kırıldı. Geçen ay 153 bin 587 adet konut dışı gayrimenkul satılırken, konut satışı 102 bin 606’da kaldı.
20.11.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Rekor Kırıldı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rekor kırıldı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.