Rekor Başvuru

Rekor Başvuru

Son dakika rekor başvuru haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rekor başvuru ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rekor başvuru haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rekor Başvuru

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rekor başvuru gelişmeleri de dahil olmak üzere 392 rekor başvuru haberi bulunmuştur. Tüm rekor başvuru haberleri aşağıda listelenmiştir.
2024’te rekor başvuru
2024’te rekor başvuru TEKNOFEST 2024'e 1 milyon 630 bin yarışmacının başvurduğu açıklandı.
26.03.2024 Yaşam
Halka arz için rekor başvuru! Hedeflenenden 4.4 kat fazla
Halka arz için rekor başvuru! Hedeflenenden 4.4 kat fazla Çimento üreticisi Limak Şirketler Grubu’nun halka arz edeceği iştiraki Limak Doğu Anadolu Çimento’nun, 14-16 Şubat tarihlerinde gerçekleşen talep toplama sürecinde hedefin 4.4 katı başvuru geldiği açıklandı.
20.02.2024 Ekonomi
İşini teknoloji ile yükseltenler “Dijitaliz 2023”te buluştu
İşini teknoloji ile yükseltenler “Dijitaliz 2023”te buluştu 12 kategoride ödülün sahiplerini bulduğu Dijitaliz etkinliğinin altıncısı gerçekleştirildi. Bu yıl “Yükseliş” temasıyla düzenlenen etkinlik, dijitalleşme yolculuğunda fark yaratan isimlerin katıldığı oturumlarla renklenirken, Topluluk kuruluşlarının en başarılı dijital projeleri de ödüllendirildi.
6.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Büyük sınav maratonu başladı: Baraj yok tercih çok
Büyük sınav maratonu başladı: Baraj yok tercih çok 3 milyon 527 bin 466 adayın başvurduğu sınavda bu sene de geçen yıl olduğu gibi baraj puanı uygulanmayacak. Eğitim Uzmanı Salim Ünsal, “Barajın olmayışı çoğu adayı tercih bildiriminde bulunmaya yöneltiyor. Her adayın gücüne göre bir bölüm var. Dereceye giren adaylar için de 8-10 net ile düşük puanlar alan için de yerleşilecek programlar mevcut” diyor.
17.06.2023 Eğitim
TEKNOFEST 2023 başladı! Selçuk Bayraktar: Dünyada liderliğe oynuyoruz
TEKNOFEST 2023 başladı! Selçuk Bayraktar: Dünyada liderliğe oynuyoruz Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, TRT Haber'de bugün başlayan Teknofest'le ilgili önemli açıklamalarda buludu. "Yarışmacı sayısının 1 milyona çıkması sessiz bir devrim gibi" diyen Bayraktar, "Dünya çapında tüm alanlarda büyük işlere imza atılacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.
28.04.2023 Ekonomi
TEKNOFEST başladı! Rekor başvuru, Selçuk Bayraktar: Dünya tarihinde görülmüş şey değil
TEKNOFEST başladı! Rekor başvuru, Selçuk Bayraktar: Dünya tarihinde görülmüş şey değil Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2023, Atatürk Havalimanı'nda kapılarını ziyaretçilerine açtı. Festivale yağmurlu havaya aldırış etmeden yüzlerce kişi sabahın erken saatlerinden itibaren gelmeye başladı. Ayrıca havalimanı girişinde de araç trafiği oluştu.Türkiye'nin savunma sanayi alanındaki atılımları devam ediyor. Hava, kara ve denizde onlarca yeni proje ve ürünü hayata geçiren Türkiye akıllı seyir füzesini de yaptı. TEKNOFEST'te Bayraktar Kemankeş ilk kez sergilenmeye başladı. BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, CNN Türk'e açıklamalarda bulundu. Bayraktar TEKNOFEST'e 1 milyon başvuru yapılığının altını çizerek "Bu dünya tarihinde görülmüş şey değil" dedi.
27.04.2023 Ekonomi
Vatandaşa büyük konut desteği: 2+1 ve 3+1 evlerde "yarısı bizden" kampanyasına rekor başvuru
Vatandaşa büyük konut desteği: 2+1 ve 3+1 evlerde "yarısı bizden" kampanyasına rekor başvuru Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği kentsel dönüşümde 'yarısı bizden' kampanyası başladı. Başvurular 29 Mayıs'a kadar e-Devlet üzerinden devam edecek. Evini yenilemek isteyenler kampanyaya büyük ilgi gösterirken, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum "200 bin kardeşimiz ilk saatlerde başvurdu" dedi. İşte detaylar...
27.04.2023 Ekonomi
Deprem bölgesinde YKS'ye girecek adaylardan sınav ücreti alınmayacak
Deprem bölgesinde YKS'ye girecek adaylardan sınav ücreti alınmayacak 17-18 Haziran tarihlerinde uygulanacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın(YKS) birinci oturumu olan Temel Yeterlilik Sınavı’na 3 milyon 498 bin 18 aday, ikinci oturum Alan Yeterlilik Sınavı’na 2 milyon 556 bin 350 aday başvurdu. Öte yandan OHAL kapsamına alınan illerde YKS'ye girecek adaylardan sınav ücreti alınmayacağı bildirildi.
25.04.2023 Eğitim
EYT'de yeni emeklilik kapısı açılıyor! Madde madde açıklandı
EYT'de yeni emeklilik kapısı açılıyor! Madde madde açıklandı EYT ile ilgili son dakika açıklaması geldi. EYT'de yeni emeklilik kapısı açılıyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar yasası kapsamında dilekçe verenlerin sayısı iki haftada 1 milyon 200 bini geçti, emeklilik kapısı açacak kritik maddeler nedeniyle iş mahkemelerine de rekor başvuru geldi. Sosyal Güvenlik Kurumu'na bildirilmeyen ya da geç bildirilen dava açarak EYT'li olabilecek. Sosyal güvenlik sisteminde bazen bir gün emekliliği bir yıl öne çeker. İş Kanunu'na göre emeklilik kapısı açabilecek bazı kritik soruların yanıtları şöyle: Örneğin, 1 Ocak 1900'Çalıştığı işyerinde sigortasız olduğu döneme ilişkin geriye doğru tescil davasında zaman aşımı süresi işlemiyor. Örneğin, bir kişi 1997'de işe başlayıp Sosyal Güvenlik Kurumu'na sigorta bildirimi yapılmasına karşın ilk prim ödemesi aynı işyerinde Ekim 1998 tarihinde başladıysa Kurum'a başvurarak sigorta başlangıç tarihinin düzeltilmesini isteyebilir. Olumlu yanıt alamaması halinde hizmet tespit davası açabilir. İşte EYT'de merak edilen tüm detaylar...
20.03.2023 Emekli
Rekor başvuru geldi TOGG üretim hattı görüntülerini paylaştı: Ay sonunda teslimata başlıyoruz
Rekor başvuru geldi TOGG üretim hattı görüntülerini paylaştı: Ay sonunda teslimata başlıyoruz Türkiye'nin yerli otomobili TOGG tarafından, üretim hattı görüntüleri paylaşıldı ve “Ay sonundan itibaren teslimatlara başlıyoruz” denildi.
17.03.2023 Gündem
Erdoğan: Finlandiya'nın NATO'ya katılım protokolünün onay sürecini başlatıyoruz
Erdoğan: Finlandiya'nın NATO'ya katılım protokolünün onay sürecini başlatıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ülkemizin güvenlik kaygılarını gidermek yolunda gösterdiği hassasiyet ve kaydedilen mesafeye binaen Finlandiya'nın NATO'ya katılım protokolünün, Meclisimizdeki onay sürecini başlatmaya karar verdik" dedi.
17.03.2023 Gündem
'İlk Evim, İlk İş Yerim ve İlk Evim Arsa' projesi için 17 ilde harekete geçildi
'İlk Evim, İlk İş Yerim ve İlk Evim Arsa' projesi için 17 ilde harekete geçildi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ’nin “İlk Evim, İlk İş Yerim ve İlk Evim Arsa” projesi tanıtım tırı, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin detaylarını vatandaşlara yerinde anlatmak amacıyla yola çıktı. İlk durağı Ankara olan tırdaki uzman personel, toplamda 17 ili ziyaret ederek örnek daireleri VR gözlük sayesinde vatandaşlara gezdirecek, kat planları ve projelerde kullanılacak malzemeler hakkında detaylı bilgi verecek. TOKİ Uygulama Dairesi Başkanı Osman Dinçer, Başkent Ankara’da tanıtım tırıyla ilgili basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Tanıtım tırımızda vatandaşlarımızın proje kapsamında merak ettiği tüm sorular, idaremiz personeli tarafından titizlikle cevaplandırılacaktır. Rekor başvuru sayısıyla idaremize güvenini gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, onları tanıtım tırımıza davet ediyoruz” diye konuştu.
16.10.2022 Ekonomi
Bakan Kurum tarih vererek duyurdu: Ekim ayı içerisinde hizmete açacağız
Bakan Kurum tarih vererek duyurdu: Ekim ayı içerisinde hizmete açacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Konya’nın Ereğli ilçesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Cumhur ittifakının birlikteliği masada kurulmadı; meydanlarda kuruldu. Her zaman milletimizin taleplerine kulak verdik, milletimizin sesini dinledik. Bundan sonra da aynı anlayışla çalışacağız. Cumhur ittifakı demek aynı hedefe, aynı ülküye bakmak demektir ki bu hedefte büyük ve güçlü Türkiye hedefidir… Onlar büyükelçilerin arkasında koşarken, biz vatandaşımız için, milletimiz için koşturuyoruz. Onlar 6’lı masa etrafında gelecek kaygısı çekerken, biz milletimize hizmet ediyoruz. ” ifadelerini kullandı. 20 yıldır vatandaşa verdikleri sözlerin hepsini yerine getirdiklerini belirten Bakan Kurum, “Türkiye'nin bir ucundan bir ucuna, baştan aşağı hemen hemen tüm alanlarda devrim niteliğindeki yatırımları yaptık. Bu yatırımları yapan, bu iradeyi ortaya koyan Recep Tayyip Erdoğan'dır.” diye konuştu. Bakan Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Ekim ayı içerisinde ‘Konya Millet Bahçesi’nin vatandaşların hizmetine açılacağı müjdesini de verdi. Bakan Kurum, ayrıca ”Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi kapsamında 25 Ekim'de 5 bin konutun temelinin atılacağını da vurguladı.
2.10.2022 Ekonomi
Sosyal konut projesi ile ilgili bilinmeyen detaylar ortaya çıktı! Geliri olmayanlar başvurabilir mi? Satış mümkün mü?
Sosyal konut projesi ile ilgili bilinmeyen detaylar ortaya çıktı! Geliri olmayanlar başvurabilir mi? Satış mümkün mü? Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi ile ilgili detaylar belli oldu. Vatandaşlar tarafından yoğun talep gören İlk Evim İlk İş Yerim' sosyal konut projesi şimdiden rekor başvuru sayısına ulşatı. Kira öder gibi, ucuza ev sahibi olmak isteyenlerin aklında ise bazı sorular bulunuyor. Projeye başvuruda gelir şartı dikkat çekiyor. Hane geliri 16 bin liranın üzerinde olanlar bu projeye başvuru yapamıyor. Peki çalışmayan ve hiç geliri olmayanlar sosyal konut projesinden yararlanabiliyor mu? TOKİ projesinden satın alınan evlerin satışı hangi şartlarda mümkün oluyor? İşte milyonların merak ettiği soruların yanıtları...
20.09.2022 Ekonomi
Sosyal Konut Projesi’ne rekor başvuru! Bakan Kurum açıkladı
Sosyal Konut Projesi’ne rekor başvuru! Bakan Kurum açıkladı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İlk Evim İlk İş Yerim Projesiyle ilgili, saat 09.00 itibarıyla başvuru sayısının 3 milyon 466 bin 250 olduğunu açıkladı.
19.09.2022 Ekonomi
En ince ayrıntısına kadar TOKİ Sosyal Konut Projesi! Bakanlık tek tek cevapladı! TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular!
En ince ayrıntısına kadar TOKİ Sosyal Konut Projesi! Bakanlık tek tek cevapladı! TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular! Milyonlarca kişinin beklediği TOKİ Sosyal Konut Projesi başvuru süreci başladı! Başvuru sürecinin baladığı günden bu yanan rekor başvuru yapılan TOKİ’nin ucuz konut kampanyasına başvurular artarak devam ediyor. Proje kapsamında toplamda 500 bin sosyal konut, 250 bin konut arsası ve 50 bin iş yeri yapılacak. Projeye başvuru yapmak isteyip, özel durumu ile ilgili aklında pek çok soru işareti olan vatandaşlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı merak edilen 25 soruya yanıt verdi. İşte TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular!
18.09.2022 Ekonomi
TOKİ müşteri hizmetleri numarası kaç? İşte TOKİ bilgi hattı numaraları ve TOKİ telefon numarası bilgileri!
TOKİ müşteri hizmetleri numarası kaç? İşte TOKİ bilgi hattı numaraları ve TOKİ telefon numarası bilgileri! Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Sosyal Konut Projesi başvuruları geçen hafta başladı. Dar gelirliyi ev sahibi yapmak ve kira yükünden kurtarmak amacıyla başlatılan kampanyada ilk hafta geride kalırken, başvurulara ilgi her geçen gün büyüyerek devam ediyor. 2+1 ve 3+1 seçenekli olarak başlatılan ve 81 ilde yapılacak dev konut projesi ile ilgili pek çok kişi bir yandan maliyet ve ödeme konusunda araştırmalarına devam ederken bir yandan da başvurularını yapmaya devam ediyor. TOKi ile ilgili pek çok kişi aklındaki soruları TOKİ uzmanlarına danışmak ve ayrıntılı bilgi alabilmek için TOKİ’nin iletişim hattı numaralarını araştırıyor. Peki, TOKİ müşteri hizmetleri numarası kaç? İşte TOKİ bilgi hattı numaraları ve TOKİ telefon numarası bilgileri!
18.09.2022 Ekonomi
Sosyal Konut Projesi'ne rekor başvuru! Sosyal konutta satma ya da kiralama olacak mı? Bakan Kurum, CNN Türk'te açıkladı
Sosyal Konut Projesi'ne rekor başvuru! Sosyal konutta satma ya da kiralama olacak mı? Bakan Kurum, CNN Türk'te açıkladı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CNN TÜRK'te TOKİ'nin sosyal konut projesiyle ilgili soruları yanıtladı. Bakan Kurum, "İstanbul, Bursa, Antalya ve İzmir'de 3+1'ler en düşük 950 bin lira olacak aylık taksiti 3 bin 562 lira olacak. İstanbul, Bursa, İzmir ve Antalya'da 2+1'ler en düşük 679 bin lira olacak. Bu iller dışında diğer yerlerde fiyatlar açıklandığı gibi olacak" dedi. Kurum, borç bitmeden evlerin satılamayacağını belirterek, "Gelir kapısı olarak burayı kimseye sunamayız. Hiçbir şekilde satamazlar, devredemezler. Kirada bir sorun yok ama satamazlar" ifadelerini kullandı.
14.09.2022 Ekonomi
Bakan Kurum sosyal konut projesine başvuru sayısını açıkladı
Bakan Kurum sosyal konut projesine başvuru sayısını açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi hakkında detayları duyurmasının ardından TOKİ Sosyal Konut Projesi'nde başvurular kademeli olarak başladı. Bakan Murat Kurum başvuru sayısını açıkladı.
14.09.2022 Ekonomi
İSMEK başvuruları için tarih belli oldu
İSMEK başvuruları için tarih belli oldu Mesleki eğitimler, el sanatları ve zanaat, güzel sanatlar ve kişisel gelişim olmak üzere 4 dalda, bin 300 eğitim veren İSMEK’te yeni dönem kayıtları başladı. 24 saatte yüz yüze 79 bin 999, uzaktan eğitimlere 37 bin 789 olmak üzere toplam 117 bin 788 kişi başvuruda bulundu. En çok başvuru yapılan eğitim programları ise belli oldu.
5.09.2022 Çalışma Hayatı
5 bin nüfuslu ilçede TOKİ'ye 3 bin ön başvuru yapıldı
5 bin nüfuslu ilçede TOKİ'ye 3 bin ön başvuru yapıldı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Kargı’ya yapılması planlanan 3. Etap TOKİ Konutları için açılan ön başvuruya şu ana kadar yaklaşık 3 bin kişi başvuru yaptı.
12.08.2022 Ekonomi
Bakan Kasapoğlu ve Bakan Kurum Atletizm Pisti'nin açılışını gerçekleştirildi
Bakan Kasapoğlu ve Bakan Kurum Atletizm Pisti'nin açılışını gerçekleştirildi İslam ülkeleri arasında düzenlenen en büyük spor organizasyonu olan İslami Dayanışma Oyunları’nın beşincisine hazırlanan Konya’da, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından şehre kazandırılan atletizm pistinin açılışı yapıldı.
18.06.2022 Şampiy10
Ağrı'dan proje başarısı
Ağrı'dan proje başarısı Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmalarında 2021 yılında 6 olan başvuru sayısının 2022 yılında 852 başvuru ile Van Bölgesinde 2’inci, Türkiye’de 6’inci sıraya yükseldiğini açıkladı.
11.03.2022 Bilim ve Teknoloji
"Verimlilik Proje Ödülleri"ne bu yıl rekor başvuru geldi
"Verimlilik Proje Ödülleri"ne bu yıl rekor başvuru geldi Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının 7'ncisini düzenlediği "Verimlilik Proje Ödülleri"ne bu yıl proje bazında toplam 468 ile rekor başvuru yapıldı.
8.06.2021 Bilim ve Teknoloji
Hibe açıklaması! Detaylar belli oldu
Hibe açıklaması! Detaylar belli oldu Bakan Pakdemirli'den flaş hibe açıklaması! Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada hibe desteği ile ilgili detayları paylaştı. Rekor başvuru olduğunu kaydeden Pkademirli, başvuranların büyük çoğunluğunun destekleneceğini söyledi.
18.04.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Rekor Başvuru ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rekor başvuru haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.