Referandum Kararı

Referandum Kararı

Son dakika referandum kararı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan referandum kararı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını referandum kararı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Referandum Kararı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan referandum kararı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.025 referandum kararı haberi bulunmuştur. Tüm referandum kararı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya referandumu ne zaman, Donetsk, Luhansk ve Herson referandumunun konusu ne?
Rusya referandumu ne zaman, Donetsk, Luhansk ve Herson referandumunun konusu ne? Donetsk, Luhansk ve Herson referandumu ne zaman, Rusya referandumun konusu ne? Ukrayna'nın Rus işgali altında olan bölgelerinde referandum kararı alındı. Ukrayna'nın doğusundaki ayrılıkçı bölgeler Donetsk ve Luhansk ile ülkenin güneyinde yer alan Herson bölgeleri Rusya'ya katılmak için referanduma gideceklerini duyurdu. Peki, Rusya referandumu ne zaman?
21.09.2022 Dünya
Kısmi seferberlik nedir? Rusya’da kısmı seferberlik ilan edilmesi ne anlama geliyor? Putin’in askeri seferberlik açıklaması!
Kısmi seferberlik nedir? Rusya’da kısmı seferberlik ilan edilmesi ne anlama geliyor? Putin’in askeri seferberlik açıklaması! Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin kısmi askeri seferberlik ilan etti. Putin, ekranlar karşısına geçti ve Rusya Ukrayna savaşı yeni bir dönemece neden olacak açıklamalarda bulundu. Putin, Donetsk ve Luhansk'ın bağımsızlığını desteklediklerini de açıkladı. Peki, Kısmi seferberlik nedir? Rusya’da kısmı seferberlik ilan edilmesi ne anlama geliyor? Putin’in kısmi seferberlik açıklaması!
21.09.2022 Dünya
Putin, Rusya'da kısmi seferberlik ilan etti
Putin, Rusya'da kısmi seferberlik ilan etti Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya'da kısmi seferberlik ilan etti.
21.09.2022 Dünya
ABD'den Rusya ile ilgili bomba iddia: Kanıtlar var, asker topluyor!
ABD'den Rusya ile ilgili bomba iddia: Kanıtlar var, asker topluyor! ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, Rusya'nın Ukrayna'da yapacağı herhangi bir sözde referandumun ABD tarafından kabul edilmeyeceğini açıkladı.
20.09.2022 Dünya
Kuleba: Sahte referandumlar hiçbir şeyi değiştirmeyecek
Kuleba: Sahte referandumlar hiçbir şeyi değiştirmeyecek Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitriy Kuleba, Ukrayna'dan ayrılarak tek taraflı olarak bağımsızlığını ilan eden Donetsk ve Luhansk bölgelerinin, Rusya'ya bağlanmak için 23 ve 27 Eylül tarihlerinde referandum düzenleme kararı almasının ardından yaptığı açıklamada, "Sahte referandumlar hiçbir şeyi değiştirmeyecek" dedi.
20.09.2022 Dünya
İskoçya'da parlamento seçim sonuçları belli oldu!
İskoçya'da parlamento seçim sonuçları belli oldu! İskoçya'daki parlamento seçimlerini, ikinci bir bağımsızlık referandumu sözü veren İskoç Ulusal Partisi (SNP) kazandı.
8.05.2021 Dünya
Avrupa'da kaos derin krize dönüşüyor
Avrupa'da kaos derin krize dönüşüyor İngiliz parlamentosunun bugün ve yarın oylaması öngörülen "anlaşmasız ayrılık" ve "Brexit'in ertelenmesi" seçenekleri ülke için pek çok komplikasyon barındırıyor.
13.03.2019 Dünya
Seçimlerde hangi parti kaç vekil çıkardı?
Seçimlerde hangi parti kaç vekil çıkardı? 24 Haziran seçim sonuçları belli oldu. Seçim sonuçlarına göre Meclis'e 5 parti girdi. Cumhur ittifakı 342 milletvekili çıkarırken, millet ittifakı ise 192 vekil çıkardı.
24.06.2018 Gündem
Köşeye sıkışan PKK'ya Barzani’den yardım eli!
Köşeye sıkışan PKK'ya Barzani’den yardım eli! Afrin gündemiyle toplanan Irak Bölgesel Kürt Parlamentosu, Kuzey Irak ile PKK’nın Suriye’de işgal ettiği bölgeler arasında bulunan sınır kapılarının açık tutulmasını kararlaştırdı. Barzani yönetimi, Afrin’e ulaştırılacak insani yardım ve sağlık malzemelerini gerekçe gösterdi.
1.02.2018 Dünya
Neçirvan Barzani'den geri adım! 'Referandum kararı geride kaldı'
Neçirvan Barzani'den geri adım! 'Referandum kararı geride kaldı' Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile görüşmek üzere Paris'te bulunan IKBY Başbakanı Neçirvan Barzani 'referandum kararı artık geride kaldı' dedi.
2.12.2017 Dünya
AİHM'den referandum kararı
AİHM'den referandum kararı Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), CHP’nin 16 Nisan’da yapılan anayasa referandumunun iptaline ilişkin başvurusunu reddetti.
29.09.2021 Gündem
Vatandaş ‘Cumhuriyet Kulesi yıkılmasın’ dedi
Vatandaş ‘Cumhuriyet Kulesi yıkılmasın’ dedi Keçiören’de 14 yıldır atıl durumda kalan ‘Cumhuriyet Kulesi’nin yıkılıp yıkılmayacağına ilişkin düzenlenen halk oylaması ve anketin vatandaşların yüzde 76’sı kulenin yıkılmaması yönünde oy kullandı
29.09.2021 Gündem
Başbakan Yıldırım'dan ABD'ye: Ne zamandan beri böyle iş birliği yapılıyor?
Başbakan Yıldırım'dan ABD'ye: Ne zamandan beri böyle iş birliği yapılıyor? Başbakan Binali Yıldırım, ABD'nin terör örgütü DEAŞ'la mücadelesini yine bir terör örgütü olan PYD/YPG unsurlarıyla beraber yaptığını belirterek, “Amerika ile böyle bir durumun olması hayal kırıklığına uğrattı” dedi
27.11.2017 Siyaset
Tüm dengeler değişti! Irak'ta...
Tüm dengeler değişti! Irak'ta... Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nde (IKBY) 25 Eylül 2017’de yapılan tartışmalı referandum sonrası Irak siyasetinde dengeler bir anda değişti.
8.11.2017 Dünya
Barzani: Belki de Ruslar, ABD'den daha iyi dosttur
Barzani: Belki de Ruslar, ABD'den daha iyi dosttur Eski Irak Kürt Bölgesel Yönetimi, Başkanı Mesud Barzani, referandum sonrası ABD'nin tutumunundan dolayı şok olduklarını söyledi ve Rusya'ya yakınlaşma mesajı verdi. Barzani, referanduma Rusya'nın pozitif baktığını ifade ederek, "Belki de Ruslar ABD'den daha iyi bir dost olabilirler" dedi.
7.11.2017 Dünya
Başbakan Yıldırım ile İbadi'den ortak basın toplantısı
Başbakan Yıldırım ile İbadi'den ortak basın toplantısı Başbakan Binali Yıldırım ile Irak Başbakanı Haydar İbadi ortak basın toplantısı düzenledi.
25.10.2017 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İbadi ortak açıklama yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İbadi ortak açıklama yaptı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Başbakanı İbadi ile yaptığı görüşmenin ardından açıklama yaptı. Erdoğan görüşmede, "Başından itibaren biz Irak'ta toprak bütünlüğünden yan olduğumuzu hep ifade ettik, bundan sonra ifade edeceğiz. Bunu kabullenmemiz mümkün değildir. Arada yapmış olduğumuz bazı uyarılara rağmen herhangi bir olumlu gelişme olmayınca, bazı yaptırım kararlarını almak zorunda kaldık." dedi.
29.09.2021 Gündem
Başbakan yardımcısı Bozdağ'dan flaş açıklamalar
Başbakan yardımcısı Bozdağ'dan flaş açıklamalar Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ Türkiye ile ABD'nin vize işlemlerini karşılıklı askıya almasıyla ilgili konuştu. Bozdağ, "İki ülke arasında, temsilcilerin bir araya gelip bu konu üzerinde çalışmaları kararı alındı ve bu karar gereği önümüzdeki günlerde bir araya gelinecek, çalışılacak ve sonucuna göre de bir adım atılacaktır" dedi. Bozdağ MTV zammıyla ilgili de "zam oranı kesin düşecek" dedi.
29.09.2021 Gündem
Hükümet Sözcüsü Bozdağ: MTV artışı aşağı çekilecek
Hükümet Sözcüsü Bozdağ: MTV artışı aşağı çekilecek Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, MTV'ye (Motorlu Taşıtlar Vergisi) yapılan yüzde 40 zammın, Bakanlar Kurulu'nda gündeme geldiğini, zam oranının aşağı çekileceğini açıkladı
2.10.2017 Siyaset
Katalonya'da olaylı referandum! 844 yaralı...
Katalonya'da olaylı referandum! 844 yaralı... İspanya'nın özerk bölgesi Katalonya'da dün gerçekleşen olaylı referandumdan yüzde 90,9 'evet' çıktı. Sokakların kan gölüne döndüğü referandumda 844 kişi yaralandı.
2.10.2017 Dünya
Ankara düğmeye bastı! Barzani'ye para yok!
Ankara düğmeye bastı! Barzani'ye para yok! "Muhatabımız artık Erbil değil Bağdat" diyen Ankara, Barzani'nin para musluklarını kesmek için düğmeye bastı. Kukla devlet piyonlarına nakit akışı durduruldu.
29.09.2021 Gündem
İşte Irak’ın Barzani yaptırımları
İşte Irak’ın Barzani yaptırımları Referandumun ardından toplanan Irak Meclisi, başta Kerkük tezkeresi olmak üzere IKBY’ye yönelik çok sayıda yaptırım kararı aldı
28.09.2017 Dünya
Erdoğan'a ulaşamıyorum diyen Barzani'ye sert cevap
Erdoğan'a ulaşamıyorum diyen Barzani'ye sert cevap Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ulaşamadığını söyleyen Neçirvan Barzani'ye cevap AB Başkanı Ömer Çelik'ten geldi.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bir gece ansızın gelebiliriz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bir gece ansızın gelebiliriz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuzey Irak’taki referandum için çok sert mesajlar verdi: Sonucuna bakmaksızın yok hükmünde kabul ediyoruz. Bakalım petrolünü hangi kanallarla nereye akıtacak veya nereye satacaklar? Vana bizde, kapattığımız anda o iş de bitti
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan konuştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ombudsmanlık toplantısında konuştu. Türkiye'nin AB üyeliği süreci ve Kuzey Irak referandumuyla ilgili konuştu.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Referandum Kararı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki referandum kararı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.