Recep Özcan

Recep Özcan

Son dakika recep özcan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan recep özcan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını recep özcan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Recep Özcan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan recep özcan gelişmeleri de dahil olmak üzere 648 recep özcan haberi bulunmuştur. Tüm recep özcan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sabiha Gökçen Havalimanı'nı işgal girişimi davasında karar çıktı
Sabiha Gökçen Havalimanı'nı işgal girişimi davasında karar çıktı Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nı ele geçirmeye çalıştıkları gerekçesiyle 24 sanığın Yargıtay'ın bozma kararının ardından yeniden yargılandığı davada karar açıklandı.
26.12.2020 Gündem
Son dakika... MHP 402 adayını daha açıkladı
Son dakika... MHP 402 adayını daha açıkladı MHP yerel seçimlerde yer alacak 402 belediye başkan adayını daha açıkladı.
30.12.2018 Siyaset
Mahkemeden Aziz Yıldırım kararı
Mahkemeden Aziz Yıldırım kararı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın, hakkında geçici olarak görevden uzaklaştırma kararı veren hakim ile kulübün eski yöneticisi Recep Özcan’a hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada aldığı ceza beraate döndü.
3.03.2018 Fenerbahçe
FETÖ davasında ceza yağdı
FETÖ davasında ceza yağdı FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Sabiha Gökçen Havalimanı'nı işgal girişimi davasında 28 tutuklu asker hakkında karar verildi. Mahkeme heyeti oy birliğiyle verdiği kararında, 8 rütbeli askeri Anayasayı ihlal" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı. 20 sanığa ise aynı suçtan ayrı ayrı müebbet hapis cezası verildi.
29.09.2021 Gündem
Sabiha Gökçen'e baskın davası; "Tanka çıkanları vurun"
Sabiha Gökçen'e baskın davası; "Tanka çıkanları vurun" Darbe girişimi sırasında Sabiha Gökçen Havalimanı'nı işgal etme girişiminde bulundukları gerekçesi ile 62 asker hakkında 3'er kez ağırlaştırılmış müebbet ve 5 yıldan 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle açılan davanın ikinci duruşması başladı.
29.09.2021 Gündem
'Yönetimi ibra etmeyerek kulübün önünü açalım'
'Yönetimi ibra etmeyerek kulübün önünü açalım' Fenerbahçe’de olağan mali genel kurul, 5 Haziran Pazar günü yapılacak. Kongre öncesi dolaşıma sokulan bir mesaj ise kafaları karıştırdı.
24.09.2021 Fenerbahçe
F.Bahçe'de Pazar öncesi SMS savaşları
F.Bahçe'de Pazar öncesi SMS savaşları Fenerbahçe'de Pazar günü gerçekleştirilecek kritik kongre öncesi kulüp ve muhalif kanat sms savaşları içine girdi.
16.05.2014 Futbol
KAP'a bildirdi!
KAP'a bildirdi! Fenerbahçe Kongre Üyesi Recep Özcan, sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım’ın cezasının onanması ile ilgili olarak KAP’a bir bildirim gönderdi
1.05.2014 Futbol
Şike davasında flaş gelişme!
Şike davasında flaş gelişme! Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nın şike davası dosyasını infazın gerçekleşmesi için dün İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderdiği iddia edildi.
10.04.2014 Futbol
Ayda 4450 TL hakaret taksidi
Ayda 4450 TL hakaret taksidi Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Başkanlığı’na tedbir kararı koyan Hakim Dilek Gökkoyun ve Fenerbahçe Spor Kulübü eski asbaşkanı Recep Özcan’a hakaret etmek suçundan mahkum oldu...
29.09.2021 Gündem
Mahkeme'den ret kararı çıktı!
Mahkeme'den ret kararı çıktı! Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticiler İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu'nun "Dernek üyeliğinin kendiliğinden sona erdiğinin tespiti davası" reddedildi.
31.03.2014 Futbol
Aziz Yıldırım'a para cezası!
Aziz Yıldırım'a para cezası! Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, görevli hakim ile eski yönetici Recep Özcan'a hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada karar çıktı. Yıldırım, 22 bin 100 lira para cezasına çarptırıldı.
31.03.2014 Futbol
'Aziz Yıldırım'ı Anıtkabir'e almayın'
'Aziz Yıldırım'ı Anıtkabir'e almayın' Fenerbahçe kongre Üyesi Recep Özcan, Aziz Yıldırım'ın Anıtkabir'e alınmaması için başvuruda bulundu.
20.03.2014 Futbol
'Yanındakileri adam zannediyor'
'Yanındakileri adam zannediyor' Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticisi Recep Özcan'dan bomba açıklamalar...
19.02.2014 Futbol
Yıldırım için inceleme sürüyor
Yıldırım için inceleme sürüyor Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'ın Sivasspor-Fenerbahçe maçında stada alınmaması yönünde genel kurul üyelikleri düşen Recep Özcan ve Timur Özcanoğlu'nun gönderdiği yazı kentte hareketliliğe neden oldu. Taleple ilgili İstanbul 16'ıncı Ağır Ceza Mahkemesi'nden bilgi istendi.
6.02.2014 Futbol
Aziz Yıldırım bereketi
Aziz Yıldırım bereketi Sivasspor maçı için bu şehre giden Yıldırım uzun süre sonra ilk kez deplasmana gidiyor
6.02.2014 Futbol
'Hesabını vereceksin'
'Hesabını vereceksin' Fenerbahçeli eski yönetici Recep Özcan'ın Sivasspor maçında, Aziz Yıldırım'ın maça alınmaması için yaptığı başvuruya Ömer Temelli'den yanıt geldi.
4.02.2014 Futbol
Bu kez Sivas Valiliği'ne başvurdu!
Bu kez Sivas Valiliği'ne başvurdu! Fenerbahçe eski yöneticisi Recep Özcan, geçtiğimiz günlerde İstanbul Valiliği'ne yaptığı başvuruyu Sivas Valiliği'ne yineledi.
4.02.2014 Futbol
'Yıldırım yargıya saygıyı öğrendi'
'Yıldırım yargıya saygıyı öğrendi' Recep Özcan'dan yine çarpıcı açıklamalar...
28.01.2014 Futbol
Aziz Yıldırım'ı stada almayın!
Aziz Yıldırım'ı stada almayın! Fenerbahçe eski yöneticisi Recep Özcan, geçtiğimiz günlerde savcılığa yaptığı suç duyurusunun ardından bugün de valiliğe başvurdu.
27.01.2014 Futbol
Yıldırım hakkında suç duyurusu!
Yıldırım hakkında suç duyurusu! Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticisi Recep Özcan, Aziz Yıldırım ve F.Bahçeli yöneticiler hakkında kulüp tüzüğünü ihlal ettikleri gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.
24.01.2014 Futbol
'Uçaktan iner inmez Yıldırım'ın infazı başlar'
'Uçaktan iner inmez Yıldırım'ın infazı başlar' Şike davasından ceza alan F.Bahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile yönetim kurulu üyeleri İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu'nun "kulüp üyeliklerinin tespiti" için açtığı davayla gündeme gelen, eski yönetici Recep Özcan'dan şok iddia...
20.01.2014 Futbol
Özcan konuştu: 'Kapak olmuştur!'
Özcan konuştu: 'Kapak olmuştur!' Eski Fenerbahçeli yönetici Özcan, "Mahkemeden Fenerbahçe Kulübü Genel Kurulu'nu toplamak ve yeni başkanı seçmek üzere 3 kişilik bir görevlendirme talebinde yeniden bulunacağız" dedi.
17.01.2014 Futbol
Aziz Yıldırım'ın davası başladı!
Aziz Yıldırım'ın davası başladı! Şike davasından ceza alan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırım ile asbaşkanlar Ekşioğlu ve Mosturoğlu'nun "kulüp üyeliklerinin tespiti" için açılan davanın görülmesine başlandı.
3.01.2014 Süper Lig
Kongre iptal mi oluyor?
Kongre iptal mi oluyor? Fenerbahçe'de kongre üyesi Recep Özcan, Aziz Yıldırım'ın yeniden başkan seçildiği Olağanüstü Genel Kurul'un iptali için mahkemeye başvurdu.
22.11.2013 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Recep Özcan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki recep özcan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.