Recep Altepe

Recep Altepe

Son dakika recep altepe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan recep altepe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını recep altepe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Recep Altepe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan recep altepe gelişmeleri de dahil olmak üzere 225 recep altepe haberi bulunmuştur. Tüm recep altepe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bursalılara müjdeyi Binali Yıldırım verdi, 1 hafta boyunca ücretsiz olacak
Bursalılara müjdeyi Binali Yıldırım verdi, 1 hafta boyunca ücretsiz olacak AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Bursa'da Kent Meydanı- Terminal, Tramvay Hattı'nın açılışını gerçekleştirdi. Tramvayla test sürüşü yapan Yıldırım, T2 Tramvay Hattı'nın yerli ve mili imkanlarla yapıldığını hatırlatarak, "Ne kadar güzel. Her şey yerli. Araçlar yerli, raylar yerli. Yerli ve milli olmak bambaşka bir şey. Bugün en stratejik ürünlerimizi bile kendi imkanlarımızla yapar hale geldik" dedi. Öte yandan Yıldırım, Bursalılara müjdeyi vererek "Bursalılar, değerli hemşehrilerim bundan böyle, bu hatta 1 hafta boyunca ücret yok, bedava. Böylece hem hattı öğrenmiş oluruz hem de hattın ne kadar konforlu olduğuna yakından şahit oluruz" diye konuştu. İşte son dakika haberinin detayları...
2.07.2022 Siyaset
Alinur Aktaş kimdir? Bursa Büyükşehir Belediye başkanı Alinur Aktaş, nereli, kaç yaşında? Bursa Büyükşehir Belediyesi hangi partinin?
Alinur Aktaş kimdir? Bursa Büyükşehir Belediye başkanı Alinur Aktaş, nereli, kaç yaşında? Bursa Büyükşehir Belediyesi hangi partinin? MasterChef Türkiye'de 14. hafta heyecanı kıyasıya yaşanırken haftanın ilk eleme adayı kırmızı takımdan çıktı. Gözler haftanın 2. dokunulmazlık oyununu çevrilirken, izleyiciler Bursa’da gerçekleştirilen çekimler için sabırsızlanıyor. Dokunulmazlık oyunun bu haftaki konukları arasında Bursa Belediye Başkanı Alinur Aktaş da var. Peki, Alinur Aktaş kimdi? Bursa Belediye Başkanı Alinur Aktaş, nereli kaç yaşında?
21.11.2020 Gündem
MHP'de Ankara için Melih Gökçek sürprizi!
MHP'de Ankara için Melih Gökçek sürprizi! MHP kaynaklarının yaptığı açıklamaya göre; Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için Melih Gökçek'in düşünüldüğü ifade edildi. Adaylığın Melih Gökçek'in cevabına bağlı olduğu ifade edildi.
24.10.2018 Siyaset
Kritik görüşmenin detayları ortaya çıktı!
Kritik görüşmenin detayları ortaya çıktı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Beştepe'de görüşen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın şehir merkezindeki Yunuseli Havalimanı'nı kapatmak için izin istediği ortaya çıktı
31.03.2018 Gündem
Bursa'da suya yüzde 10 indirim
Bursa'da suya yüzde 10 indirim BURSA Büyükşehir Belediyesi, olağan meclis toplantısında suya yüzde 10 indirim yapıldı. Suda indirimli tarife, 1 Aralık 2017 tarihinden itibaren uygulanacak.
22.11.2017 Ekonomi
Yeni başkanlar çok hızlı başladı!
Yeni başkanlar çok hızlı başladı! İBB Başkanı Mevlüt Uysal havalimanı İSPARK'larında ücretsiz bekleme süresini 2 saate çıkartırken, Bursa Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın ilk işi mesai sonrası kullanılan 170 makam aracını toplatmak oldu.
11.11.2017 Siyaset
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi Recep Altepe'nin istifasıyla boşalan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığına AK Parti'nin adayı, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş seçildi.
29.09.2021 Gündem
AK Parti Bursa Belediye Başkan adayı Alinur Aktaş oldu
AK Parti Bursa Belediye Başkan adayı Alinur Aktaş oldu Bursa’da Recep Altepe’nin istifasının ardından boşalan Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğu için AK Parti’nin adayı belli oldu
1.11.2017 Siyaset
Recep Altepe'den boşalan o koltuğa Mevlüt Uysal seçildi!
Recep Altepe'den boşalan o koltuğa Mevlüt Uysal seçildi! Recep Altepe’nin istifasının ardından boşalan Marmara Belediyeler Birliği’nin başkanlığına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal seçildi.
31.10.2017 Siyaset
Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur istifa etti
Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur istifa etti İstifası istenen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur hem AK Parti hem de belediye başkanlığı görevinden istifa etti.
30.10.2017 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Ünal'dan Melih Gökçek açıklaması
AK Parti Sözcüsü Ünal'dan Melih Gökçek açıklaması AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in istifasını değerlendirdi.
29.10.2017 Siyaset
İstifasını açıkladı tatile çıktı: Hazırlıksız yakalandım
İstifasını açıkladı tatile çıktı: Hazırlıksız yakalandım Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından istifası istenen ve geçen pazartesi günü beklenen açıklamayı yapıp Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden ayrılan Recep Altepe, "Hazırlıksız yakalandım" dedi. Altepe, kendisini istifaya sürekleyen süreçle ilgili yorum yapmayacağını, bu konuda bilgisinin olmadığını da söyledi.
25.10.2017 Siyaset
İstifası istenen belediye başkanından açıklama geldi
İstifası istenen belediye başkanından açıklama geldi İstifası istenen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'un pazartesi günü istifasını vereceği iddia edildi. Belediye yetkilileri ise istifa edeceği iddialarının gerçek olmadığını açıkladı.
24.10.2017 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan istifaların ardından flaş açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan istifaların ardından flaş açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan istifaların ardından Twitter'dan bir açıklama yaptı ve "Bizler bu yola koltuk sevdasıyla, makam sevdasıyla değil; hizmet sevdasıyla çıktık." açıklamasında bulundu.
23.10.2017 Siyaset
Melih Gökçek istifa edeceği tarihi açıkladı
Melih Gökçek istifa edeceği tarihi açıkladı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü. 2 saat süren görüşmenin ardından Gökçek, sosyal medya hesabından cumartesi günü istifasını vereceğini açıkladı.
23.10.2017 Siyaset
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa etti
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa etti AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Partimiz ve liderimizle ters düşmeyeceğiz, çatışmayacağız, hasar da vermeyeceğiz" diyerek istifa ettiğini açıkladı.
23.10.2017 Siyaset
'Yanlış anlaşıldı, Altepe pazartesi istifa edecek'
'Yanlış anlaşıldı, Altepe pazartesi istifa edecek' Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recp Tayyip Erdoğan tarafından istifası istenen isimler arasında gösterilen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin, yakın çevresine pazartesi günü istifa edeceğini söylediği belirtildi.
29.09.2021 Gündem
Başbakan istifası istenen başkanlarla ilgili konuştu
Başbakan istifası istenen başkanlarla ilgili konuştu Başbakan Binali Yıldırım, istifası istenen belediye başkanlarıyla ilgili, "İnanıyorum gereğini yapacaklardır." dedi.
29.09.2021 Gündem
Bursa belediye başkanı: Görevimize devam ediyoruz
Bursa belediye başkanı: Görevimize devam ediyoruz Bosna Hersek’te bulunan istifası istenen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe bugün yurda döndü. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Görevimize devam ediyoruz." açıklamasında bulundu
20.10.2017 Siyaset
Kulisleri sallayan bomba iddia! İstifa etmezlerse...
Kulisleri sallayan bomba iddia! İstifa etmezlerse... Erdoğan’ın istifasını istediği Ankara, Bursa ve Balıkesir büyükşehir belediye başkanları için İçişleri Bakanlığı’nın ön çalışma yaptığı, Bakan Soylu’nun son MYK’da “Talimat verdiğiniz takdirde iki günde hallederiz” bilgisini paylaştığı öne sürüldü.
20.10.2017 Siyaset
Gökçek devrinin sonu
Gökçek devrinin sonu Cumhurbaşkanı Erdoğan, üç belediye başkanı (Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un) istifalarını vereceğini söyledi
19.10.2017 Siyaset
Bursa Belediye Başkanı yurt dışına gitti
Bursa Belediye Başkanı yurt dışına gitti İstifası istenen başkanlardan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin yurt dışına gittiği ortaya çıktı.
19.10.2017 Siyaset
Kulisleri sallayan iddialar: Gökçek son kez görüşecek ve...
Kulisleri sallayan iddialar: Gökçek son kez görüşecek ve... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan istifa eden Kadir Topbaş’ı örnek göstererek, görevlerini bırakmalarını istediği belediye başkanlarıyla ilgili muamma sürüyor.
15.10.2017 Siyaset
Bakan Fakıbaba: 250 örnek köy yapacağız
Bakan Fakıbaba: 250 örnek köy yapacağız Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, 250 örnek köy yapılacağını ve bu projeyle beraber çok sayıda ziraat mühendisi ile veteriner hekim istihdam edileceğini açıkladı.
29.09.2017 Ekonomi
Türk astronotlar burada yetişecek!
Türk astronotlar burada yetişecek! Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BTSO) Gökmen Projesi kapsamında Avrupa’nın en iyi dünyada ise ilk 5 uzay ve havacılık merkezinden birisi olacak Gökmen Uzay Havacılık ve Eğitim Merkezi’nin (GUHEM) temeli Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın da katıldığı törenle atıldı. 13 bin metrekarelik alanda dikkat çeken bir mimariye sahip olacak GUHEM, Türkiye’nin uzay temalı ilk eğitim merkezi olacak.
22.08.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Recep Altepe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki recep altepe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.