Rap

Rap

Son dakika rap haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rap ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rap haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rap

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rap gelişmeleri de dahil olmak üzere 824 rap haberi bulunmuştur. Tüm rap haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murda yeni şarkısını kızına adadı! ‘İnşallah yukarıdan babasıyla gurur duyar’
Murda yeni şarkısını kızına adadı! ‘İnşallah yukarıdan babasıyla gurur duyar’ Ezhel ile birlikte seslendirdiği “Aya” parçasının ardından büyük bir hayran kitlesine ulaşan Murda lakabıyla tanınan Mehmet Önder Doğan yeni şarkısını 13 günlükken kaybettiği kızı yazdı: İnşallah kızım yukarıdan babasıyla gurur duyar.
2.04.2024 Magazin
Büşra Pekin ve Norm Ender aşk mı yaşıyor? Pekin iddialara son noktayı koydu
Büşra Pekin ve Norm Ender aşk mı yaşıyor? Pekin iddialara son noktayı koydu Büşra Pekin, önceki gece Kuruçeşme'deki bir mekanda otururken görüntülendi. Adı Rap sanatçısı Norm Ender ile anılan Büşra Pekin aşk sorularına dair iddialara son noktayı koydu.
7.03.2024 Magazin
Kubilay Aka Fenerbahçe için marş yazdı!
Kubilay Aka Fenerbahçe için marş yazdı! 16 Şubat’ta vizyona giren “Zaferin Rengi” filminde Fenerbahçe’nin efsane kaptanı Galip Kulaksızoğlu’nu canlandıran Kubilay Aka, Fenerbahçe için marş yazdı.
27.02.2024 Magazin
Oyuncu Nilsu Berfin Aktaş yeni sevgilisini ilan etti!
Oyuncu Nilsu Berfin Aktaş yeni sevgilisini ilan etti! Oyuncu Nilsu Berfin Aktaş ünlü rapçi Blok3 ile aşk yaşıyor. Aktaş, 2 yıl önce sessiz sedasız evlendiği Serdar Sertçelik ile olan evliliğini geçtiğimiz yıl bitirmişti.
24.02.2024 Magazin
İlhan Şeşen, akciğer kanserine yakalandı! Şeşen'in sağlık durumu nasıl?
İlhan Şeşen, akciğer kanserine yakalandı! Şeşen'in sağlık durumu nasıl? İlhan Şeşen'den gelen kötü haber sanat camiasını ve sevenlerini üzdü. Türk müziğinin efsane sanatçılarından İlhan Şeşen, akciğer kanserine yakalandı.
10.12.2023 Magazin
Eypio apar topar ameliyata alındı
Eypio apar topar ameliyata alındı 2016 yılında 'Günah Benim' şarkısıyla hayatımıza giren rap şarkıcısı Eypio lakabıyla tanınan Abdurrahim Akça sosyal medya sayfasından paylaştığı gönderiyle sevenlerini korkuttu
25.11.2023 Magazin
Sansar Salvo intihar mı etti? Rapçi Sansar salvo kimdir, kaç yaşında, nereli?
Sansar Salvo intihar mı etti? Rapçi Sansar salvo kimdir, kaç yaşında, nereli? Rapci Sansar Salvo'dan üzen haber geldi. Asıl ismi Ekincan Arslan olan Sansar Salvo, intihar girişiminde bulunduğunu açıkladı. Ünlü rap sanatçısı haberi sosyal medyadan duyurdu. 'Dum Taka Dum', 'Ne Kadar Umrumda?', 'Ağır Roman' ve 'Kasımpatı' gibi hit şarkılarıyla tanınan Sansar Salvo'nun durumu merak konusu oldu.
15.11.2023 Gündem
Zara'dan aşk itirafı: Vallahi hâlâ arıyorum
Zara'dan aşk itirafı: Vallahi hâlâ arıyorum İlk evliliğini İskender Ulus'la (2002–2007) yapan), 2012'de dünyaevine girdiği gazeteci Akif Beki'den 2016'da boşanan ve bu birliktelikten bir kızı olan Türk Halk Müziği sanatçısı Zara, özel hayatı hakkında konuştu.
5.11.2023 Magazin
Mehmetçik'ten 100.yıla ‘Cumhuriyet’ klibi
Mehmetçik'ten 100.yıla ‘Cumhuriyet’ klibi Milli Savunma Bakanlığı, Mehmetçik tarafından Cumhuriyet'in 100'üncü yılı için hazırlanan klibi paylaştı.
28.10.2023 Gündem
Sefo hayranlarına yağmur engel olamadı
Sefo hayranlarına yağmur engel olamadı Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam rap müziğin sevilen ismi Sefo’yu ikinci kez sahnesinde ağırladı.
2.10.2023 Magazin
Ünlü rap'çi Şehinşah kaza geçirdi!
Ünlü rap'çi Şehinşah kaza geçirdi! Şehinşah adıyla tanınan ünlü rap sanatçısı Ufuk Yıkılmaz, Ankara’ya konsere gittiği esnada Sakarya’da kaza geçirdi. Şarkıcı, geçirdikleri kazayı sosyal medya hesabından paylaştı.
2.10.2023 Magazin
Konsere giden rap şarkıcılarını taşıyan araç kaza yaptı! Hayranları hastaneye akın etti
Konsere giden rap şarkıcılarını taşıyan araç kaza yaptı! Hayranları hastaneye akın etti Zonguldak’ın Ereğli ilçesine konsere gelen rap şarkıcıları 'Canbay' ve 'Wolker' olarak bilinen Vahap Canbay (26) ile Umut Bolat'ın (23) da arasında bulunduğu minibüs kaza yaptı. Kazada şarkıcılar ile birlikte 7 kişi yaralandı.
1.10.2023 Yaşam
27 sene önce öldürülmüştü! Ünlü rapçi Tupac cinayetinde yeni gelişme!
27 sene önce öldürülmüştü! Ünlü rapçi Tupac cinayetinde yeni gelişme! 27 yıl önce ABD'nin Las Vegas kentinde silahlı saldırıda öldürülen rap müziğinin sevilen ismi Tupac Shakur cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. Cinayete ilişkin bir kişi, Las Vegas polisi tarafından tutuklandı.
30.09.2023 Magazin
Nilüfer'den hayranlarını üzen haber! 'Tedavim hastanede devam ediyor'
Nilüfer'den hayranlarını üzen haber! 'Tedavim hastanede devam ediyor' Türk Pop müziğinin efsane seslerinden Nilüfer, hayranlarını üzen haberi sosyal medya hesabından paylaştı. Nilüfer, yaptığı açıklamada koronavirüse yakalandığını ve hastaneye kaldırıldığını duyurdu. .
20.09.2023 Magazin
Ünlü rapçi Uzi 4 aylık kirasını ödemeden kaçtı! 'Dairemizin durumu, belki utanırlar'
Ünlü rapçi Uzi 4 aylık kirasını ödemeden kaçtı! 'Dairemizin durumu, belki utanırlar' Ünlü rap şarkıcısı Uzi'nin ev sahibi Elif Obadan, sosyal medya hesabından isyan etti. Uzi'nin 4 aydır kira ödemediğini söyleyen ev sahibi, dairenin pislik içinde olduğunu belirtti. Uzi'den ev sahibine cevap gecikmedi.
18.09.2023 Magazin
Çakal ve Sefo'dan ‘kavga’ açıklaması! Sefo’nun arkadaşı Ati’nin bacağındaki kan lekesi dikkat çekti!
Çakal ve Sefo'dan ‘kavga’ açıklaması! Sefo’nun arkadaşı Ati’nin bacağındaki kan lekesi dikkat çekti! Rap şarkılarıyla milyonların takip ettiği şarkıcı Çakal ve Sefo’nun önceki gün gittikleri mekanda tartıştıkları, sonunda da kavga ettikleri iddia edildi. Söz konusu iddialara Çakal ve Sefo’dan yanıt geldi.
15.09.2023 Magazin
İlyas Yalçıntaş: İncir ile başladım, kivi ile final yapacağım
İlyas Yalçıntaş: İncir ile başladım, kivi ile final yapacağım 2014 yılında katıldığı yarışmada seslendirdiği 'İncir' şarkısıyla çıkış yakalayan İlyas Yalçıntaş, 51'inci Uluslararası Ürgüp Bağ Bozumu Festivali kapsamında Ürgüp'te sahne aldı. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı, samimi açıklamalarda bulundu.
9.09.2023 Magazin
Heijan, BIG ve CAC gözaltında! Rapçi şok baskın, uzun namlulu silahla yakalandılar
Heijan, BIG ve CAC gözaltında! Rapçi şok baskın, uzun namlulu silahla yakalandılar RAP müzik yapan Heijan olarak tanınan Doğan Tarda, BIG olarak tanınan Samet Işık, ile CAC lakaplı Şahan Terzioğlu organize suç örgütleri için şarkı yaptıkları, kliplerinde silah gösterdikleri, suç ve suçluyu övdükleri gerekçesiyle gözaltına alındı. Muti olarak tanınan Mücahit Doğan'ın hakkında ise yakalama kararı olduğu öğrenildi.
18.08.2023 Gündem
Heijan gözaltına mı alındı? Heijan, BIG ve CAC neden gözaltına alındı?
Heijan gözaltına mı alındı? Heijan, BIG ve CAC neden gözaltına alındı? Heijan gözaltına mı alındı? Rap müzik şarkıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Rap şarkıcısı Heijan olarak tanınan Doğan Tarda, BIG olarak tanınan Samet Işık ile CAC lakaplı Şahan Terzioğlu gözaltına alındı. Peki, Heijan, BIG ve CAC neden gözaltına alındı?
18.08.2023 Gündem
Sosyal medyada şöhreti 9 yaşında yakalayan fenomenin sır ölümü! Şok iddialar peş peşe geldi
Sosyal medyada şöhreti 9 yaşında yakalayan fenomenin sır ölümü! Şok iddialar peş peşe geldi   Sosyal medyaya yüklediği videolarla 9 yaşında şöhreti yakalayan fenomen isim ve ağabeyinin ölümünde sır perdesi kalkmadı. Fenomen Lil Tay, son yılların en tartışmalı internet fenomenlerinden biri haline gelmişti. Sosyal medyadan yayınladığı videolarda rap yapıyor, dans ediyor ve onun yaşındaki bir çocuğun ağzından çıkmaması gereken sözler sarf ediyordu.
10.08.2023 Dünya
Bitcoin hırsızı çift suçunu itiraf etti 4,5 milyar dolarlık vurgun
Bitcoin hırsızı çift suçunu itiraf etti 4,5 milyar dolarlık vurgun Amerika’da bir karı koca, ülke tarihinin en büyük Bitcoin hırsızlığı vakalarından birinde suçlarını kabul etti. 2016 yılında yapılan soygunun çift yakalandığındaki piyasa değeri 4,5 milyar dolara karşılık geliyor.
5.08.2023 Yaşam
Sefo’dan Müslüm Gürses tarzı! Neden böyle giyindiğini açıkladı
Sefo’dan Müslüm Gürses tarzı! Neden böyle giyindiğini açıkladı Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, dün akşam sahnesinde rap müziğin sevilen ismi Sefo’yu ağırladı. İstanbul'un eşsiz güzellikteki Boğaz manzarasına sahip Kuruçeşme Açıkhava sahnesi, Sefo'nun enerjik performansıyla coşku dolu anlara tanıklık etti.
29.07.2023 Magazin
Aleyna Tilki: Zaman kavramına göre hareket etmiyorum
Aleyna Tilki: Zaman kavramına göre hareket etmiyorum Şarkıcı Aleyna Tilki, önceki gün Etiler'de trafikte objektife yansıdı. Hayranlarına "Pop ve rock karışımı bir albüm geliyor" sözleriyle müjde veren 23 yaşındaki popçuya, "Dünya yıldızı olacağım" açıklaması hatırlatıldı.
27.07.2023 Magazin
Hülya Avşar'dan Uzi'ye tepki: Yeni nesil haddini bilmeli
Hülya Avşar'dan Uzi'ye tepki: Yeni nesil haddini bilmeli Hülya Avşar, önceki gün Yeniköy Balıkçısı’na girerken görüntülendi. Mustafa Sandal ve Uzi tartışmasıyla ilgili konuşan Avşar kızı, rapçi Uzi'ye tepki gösterdi.
24.07.2023 Magazin
Asya Alizade gözaltına alındı
Asya Alizade gözaltına alındı Azeri asıllı şarkıcı Asya Alizade bir kez daha gözaltına alındı. Kliplerinde uyuşturucu kullanımına özendirdiği gerekçesiyle mayıs ayında da gözaltına alınmıştı.
5.07.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Rap ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rap haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.